Inschrijven voor de BRL 9101 vakman op 24 en 25 juni in Papendrecht?

Opleiding BRL 9101 vakman 24 en 25 juni Papendrecht.

Opleiding BRL 9101 vakman op 25 26 juli te Den Bosch

01

Wilt u een bedrijfsofferte

Voor een uitgebreide passende  offerte van onze opleidingen. 

02

Direct inschrijven

Voor onze agenda en direct inschrijven Hebben wij een uitgebreide agenda.

03

Onze laatste blog

Meer nieuws over verkeersregelaars? In onze laatste blog gaat het over bots…….

04

Bel met onze adviseuse

Wilt u direct contact met onze adviseuse? Bel ons op 0545 842880

BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
375,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €45,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals
 • Officiele certificering BRL 9101 vakman
 • Geldigheidsduur 3 jaar
 • Met code 95 CCV U37
 • Mondeling examen mogelijk € 350,- p.p.
communicatie training verkeersregelaars
Veilig werken langs de weg

De laatste plaatsen voor de opleiding BRL 9101 vakman te Papendrecht.

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Ontdek onze voordelen,

Ontdek de Voordelen van de BRL 9101 Vakopleiding bij NeVeTe

Er zijn nog slechts 5 plekken beschikbaar voor de BRL 9101 vakopleiding van NeVeTe! Deze exclusieve training biedt tal van voordelen voor professionals die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden:

 1. Deskundige Instructie door Rick Mulders: De opleiding wordt gegeven door Rick Mulders, een ervaren expert met diepgaande kennis van de BRL 9101-normen. Zijn praktijkgerichte aanpak en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je de stof snel en effectief beheerst.

 2. Geavanceerde Leeromgeving: Bij NeVeTe profiteer je van een innovatieve leeromgeving die is uitgerust met de nieuwste technologieën en leermiddelen. Dit zorgt voor een optimale leerervaring en voorbereiding op de praktijk.

 3. Toonaangevende Reputatie: NeVeTe staat bekend om zijn hoogwaardige opleidingen en heeft een uitstekende reputatie binnen de branche. Door je opleiding bij ons te volgen, voeg je een waardevol certificaat toe aan je cv, erkend door werkgevers en collega’s.

 4. Praktische Toepassingen: De opleiding is ontworpen met de praktijk in gedachten. Je leert niet alleen de theorie, maar ook hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse werk, wat direct bijdraagt aan je professionele groei.

 5. Netwerkmogelijkheden: Tijdens de opleiding ontmoet je andere professionals uit de industrie, wat een uitstekende kans biedt om je netwerk uit te breiden en waardevolle contacten op te doen.

 6. Ondersteuning en Follow-up: NeVeTe biedt niet alleen tijdens de opleiding, maar ook daarna ondersteuning. Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Ons team staat klaar om je te helpen.

Mis deze unieke kans niet om je carrière een boost te geven met de BRL 9101 vakopleiding van NeVeTe. Schrijf je vandaag nog in en verzeker je van een van de laatste plekken!

Belangrijke Aspecten van Veiligheidsmaatregelen

Bij veilig werken langs de weg spelen verschillende cruciale aspecten een rol bij het waarborgen van de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Eén van deze essentiële aspecten is nulpuntinrichting, wat inhoudt dat de werkplek veilig wordt ingericht voordat de daadwerkelijke werkzaamheden langs de weg van start gaan. Dit omvat onder andere het plaatsen van de benodigde verkeersmaatregelen, zoals het opzetten van afzettingen en borden, om een veilige omgeving te creëren voor alle betrokkenen. Een concreet voorbeeld hiervan is wanneer wegwerkers voor aanvang van graafwerkzaamheden de juiste borden en verkeersregelingen opzetten om het verkeer te waarschuwen en te sturen, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verminderd.

Naast nulpuntinrichting zijn ook werkruimte en veiligheidsruimte van vitaal belang om de veiligheid te waarborgen langs de weg. Werkruimte verwijst naar de zone waarin de feitelijke werkzaamheden plaatsvinden, terwijl veiligheidsruimte de extra ruimte eromheen om weggebruikers op een veilige afstand te houden van de werkzaamheden. Deze ruimtes moeten zorgvuldig worden bepaald en gemarkeerd om een veilige werkomgeving te garanderen. Een illustratie van dit concept is wanneer wegwerkers bij wegwerkzaamheden een veilige afstand creëren tussen de werkplek en het passerende verkeer door middel van duidelijke afbakening met kegels of geleide-bakens, wat de kans op aanrijdingen verkleint.

Het nauwkeurig en consequent toepassen van deze veiligheidsmaatregelen, zoals nulpuntinrichting en het definiëren van werk- en veiligheidsruimtes, is van essentieel belang om de risico’s op ongevallen en incidenten langs de weg tot een minimum te beperken. Door deze principes te integreren in het dagelijkse werk van wegwerkers wordt een veilige werkomgeving gecreëerd waarin ieders welzijn wordt gewaarborgd en de operationele efficiëntie wordt verhoogd.

Verschillen tussen Veilig Werken Langs de Weg en BRL 9101 Opleidingen

Veilig werken langs de weg en BRL 9101 opleidingen, hoewel beide gericht zijn op het waarborgen van de veiligheid bij wegwerkzaamheden, hebben verschillende benaderingen en doelstellingen. Veilig werken langs de weg legt de nadruk op operationele veiligheid en praktische toepassingen, waarbij werknemers leren hoe ze verkeersmaatregelen correct moeten implementeren, persoonlijke beschermingsmiddelen moeten dragen en regelmatig een Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) moeten uitvoeren om potentiële gevaren te identificeren en te voorkomen. Dit praktijkgerichte aspect van veilig werken langs de weg is essentieel om incidenten en ongevallen te voorkomen en een veilige werkomgeving te garanderen.

Aan de andere kant richten BRL 9101 opleidingen zich meer op certificering en naleving van specifieke voorschriften en richtlijnen met betrekking tot het werken met tijdelijke verkeersmaatregelen volgens de BRL 9101 standaard. Een fundamenteel verschil tussen de twee is de rol van de BRL 9101 vakman, die een leiderschapspositie inneemt bij het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen en rapporteert aan BRL 9101 specialisten. Deze rol vereist niet alleen kennis van de regelgeving en protocollen, maar ook praktische vaardigheden zoals effectief en accuraat werken, het kunnen omleiden van verkeer om de veiligheid op de weg te handhaven. Door de combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden kunnen BRL 9101 vakmannen een cruciale rol spelen in het succesvol implementeren van tijdelijke verkeersmaatregelen en het waarborgen van de veiligheid van zowel wegwerkers als weggebruikers.

Opleiding BRL 9101