BRL9101 Medewerker Breda 21 maart 2024

BRL9101 Medewerker Breda 21 maart 2024

De herhalingstrainingen van de verkeersregelaar zijn uiterst professioneel ingericht. Het biedt meer ruimte in alle facetten die de beroeps-verkeersregelaar nodig heeft. U dient wel in het bezit te zijn van een verkeersregelaars pas. Deze dient u voorafgaand de training de docent te tonen. Wij verzorgen de theorie, praktijk bij u op locatie. Indien u geen locatie heeft zullen wij in goed overleg samen met u een locatie uitzoeken. U dient uw eigen kleding mee te nemen.

 • Verkeersregelaars jas
 • Witte handschoenen (kunnen besteld worden)
 • Werkschoenen
 • Gele verkeersregelaars broek (boa’s uitgezonderd)
 • Lamp (torch) met verkeerskegel rood

Wij hopen u van harte te mogen ontmoeten in onze trainingen.

Hartelijk welkom bij de BRL 9101 verkeersregelaar.

Bij deze opleiding gaan wij dieper in op de materie verkeersregelaar. Dat is niet voor niets! De BRL verkeersregelaar is een aanvullende opleiding. Men moet de basis opleiding tot verkeersregelaar al in het bezit hebben. De uitbreiding van deze opleiding is een noodzaak. Wij leggen u uit waarom!

De BRL 9101 is een kwaliteitsrichtlijn. In het gunnen en verlenen van bestekken kan als basis eis de BRL beoordelingsrichtlijn 9101 staan. Dat betekent voor zover dat iedereen die zich bezig houd met tijdelijke verkeersmaatregelen zijn voor de functie gecertificeerd moeten zijn.

De 4 persoonsgebonden certificeringen zijn,

 • BRL 9101 Specialist
 • BRL 9101 Vakman
 • BRL 9101 Medewerker
 • BRL 9101 Verkeersregelaar

Na het behalen van deze opleiding kunt u deelnemen aan BRL 9101 werkprojecten als verkeersregelaar.

 

De cursus Veilig werken langs de weg is bedoeld voor professionals die werken aan de uitvoering van en regelgeving over wegafzettingen. Voor werknemers in de Bouw CAO die aan de weg werken en niet zelf de afzettingen plaatsen is deze cursus verplicht.

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 09.00 tot 16.00 uur. De cursus sluit je af met het officiële examen en is aansluitend aan de cursus. Op deze manier is alle kennis nog vers is het geheugen en is de kans op een goed resultaat groot.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lunch aangeboden. Koffie en thee is onbeperkt. Leuk toch?

Wat kan je na deze eendaagse cursus?
Goede arbeidsomstandigheden realiseren.
De verkeersveiligheid voor weggebruikers bevorderen.
Verkeershinder beperken en files voorkomen.

De opleiding tot verkeersregelaar,

Wat ontzettend leuk dat je verkeersregelaar gaat worden. Alvorens je jezelf verkeersregelaar mag noemen, heb je eerst een opleiding nodig. Zo vertelt onze docent je alles wat je moet weten. Dit verschilt natuurlijk per doelgroep. Wij maken onderscheid tussen de werkzaamheden van diverse organisaties. Zo zal de beroeps-verkeersregelaar alles te weten komen over werk in uitvoering en de etiquette van verkeersmaatregelen. De boa daarin tegen zal meer kennis verkrijgen over hoe te handelen bij incidenten en ongevallen. Wettelijke kaders en richtlijnen. Inmiddels staat onze docent al 19 jaar als bakermat in Nederland. Onze docenten zijn getraind vanuit de praktijk. De docenten hebben een ruime ervaring in het verkeer en de regeltechniek. De docenten worden per kwartaal bijgeschoold in de nieuwe richtlijnen en mogelijke wettelijke kaders. Bovendien hebben onze docenten een ruime ervaring met verschillende doelgroepen die ze begeleiden op theorie en praktijkdagen

Groepen tot 4 personen

De opleiding kan in twee dagen worden gegeven

Groepen vanaf 5 personen

De opleiding verkeersregelaar kan in 3 dagen worden gevolgd

Maximaal aantal deelnemers per groep 8

 

Wil je meer weten? Sussanne en Rick helpen je graag! Tel: 0545 842880

Allereerst van harte welkom bij de opleiding BRL 9101 Specialist. Deze opleiding bereidt je optimaal voor de beide examen onderdelen meerkeuze en openvragen. Onze docent Rick Mulders verteld u alles over tijdelijke verkeersmaatregelen. Ook geeft hij je de juiste vaardigheden om in de handmodules 96B en 96A aan de hand van keuze bomen te zoeken naar toepassingen uitvoeringen en richtlijnen voor het plaatsen, in-standhouden en wegnemen van de maatregel. De boekwerken waar onze docent mee werkt komen vanaf de CROW en worden hier ook ingekocht.

Met een Power Point presentatie en genoeg beeld en film materiaal geeft Rick de BRL vakman een ruim voldoende beeld wat hij nodig heeft om als BRL Specialist aan de slag te kunnen. Duurzaamheid, milieu en de kerntaken komen hierbij kijken. Goed voorbereid bieden wij de kandidaten een E/learning traject. Hierdoor kunnen wij de motivatie en kennis van de kandidaten inlezen. Weten hierdoor welke lesstoffen ontbreken en kunnen daar tijdens de lessen op aanvullen.

Onze lessen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Natuurlijk kan het zijn dat uw organisatie het liefst op andere tijden wil beginnen of eindigen. Dat is geen probleem. Wij bieden organisaties een ruime keus om in aangesloten groepen deel te nemen of een incompany training te volgen. Zo kan je ook de lunch tegen een meerprijs via onze organisatie laten verlopen. Dat scheelt u een hoop tijd en werk.

De opleiding BRL 9101 Specialist is MBO 4 HBO werk en denk niveau.

Bent u al BRL 9101 vakman en denkt u de opleiding BRL 9101 specialist te gaan volgen. Neemt u even contact op met 0545-842880 dan helpen wij u graag.

Allereerst van harte welkom bij de opleiding BRL 9101 Medewerker. Deze opleiding bereidt je optimaal voor op de beide examen onderdelen meerkeuze vragen en openvragen. Onze docent Rick Mulders verteld u alles over tijdelijke verkeersmaatregelen. Ook geeft hij je de juiste vaardigheden om in de handmodules 96B en 96A aan de hand van keuze bomen te zoeken naar toepassingen uitvoeringen en richtlijnen voor het plaatsen, in-standhouden en wegnemen van de maatregel. De boekwerken waar onze docent mee werkt komen vanaf de CROW en worden hier ook ingekocht.

Met een Power Point presentatie en genoeg beeld en film materiaal geeft Rick de BRL Medewerker een ruim voldoende beeld wat hij nodig heeft om als BRL Medewerker aan de slag te kunnen. Duurzaamheid, milieu en de kerntaken komen hierbij kijken. Goed voorbereid bieden wij de kandidaten een E/learning traject. Hierdoor kunnen wij de motivatie en kennis van de kandidaten inlezen. Weten hierdoor welke lesstoffen ontbreken en kunnen daar tijdens de lessen op aanvullen.

Onze lessen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Natuurlijk kan het zijn dat uw organisatie het liefst op andere tijden wil beginnen of eindigen. Dat is geen probleem. Wij bieden organisaties een ruime keus om in aangesloten groepen deel te nemen of een incompany training te volgen. Zo kan je ook de lunch tegen een meerprijs via onze organisatie laten verlopen. Dat scheelt u een hoop tijd en werk.

Informatie

Kosten:     €229,- ex btw p.p.

 

Inclusief 30 dagen e-learning
Inclusief examen
Inclusief notitieblok en pen
Inclusief koffie, thee en lunch
Inclusief certificaat Stichting Infra Kwaliteit (bij goed gevolg examen)
Exclusief administratiekosten

Dag 1:     21 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen
Locatie:     

De locatie is in Breda (exacte locatie zal vermeld worden in de uitnodigingsbrief)

Wat leuk dat u de opleiding BRL9101 Medewerker bij NeVeTe gaat volgen. Een paar kleine tips,

 • Zorg dat u alle modules van de e-learning heeft doorlopen voor aanvang van de opleiding
 • Geef op tijd door of er rekening gehouden dient te worden met een dieet of allergie (lunch)
 • Let op waar u de auto parkeert, wij weten van tevoren niet of er op een locatie betaald parkeren is

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden op de genoemde datum? Dat kan hoor.  De opleiding is inclusief examenkosten. 

Het is raadzaam zich optijd aan te melden voor de opleiding.

U kunt zich aanmelden op info@nevete.nl of voor spoedplaatsingen kunt u bellen met 0545-842880.

Nu inschrijven voor:

BRL9101 Medewerker Breda 21 maart 2024