BRL9101 Vakman Utrecht 4-5 maart 2024

BRL9101 Vakman Utrecht 4-5 maart 2024

BRL 9101 vakmanOpleiding brl 9101

Allereerst van harte welkom bij de opleiding BRL 9101 Vakman. Deze opleiding bereidt je optimaal voor de beide examen onderdelen meerkeuze en openvragen. Onze docent Rick Mulders verteld u alles over tijdelijke verkeersmaatregelen. Ook geeft hij je de juiste vaardigheden om in de handmodules 96B en 96A aan de hand van keuzebomen te zoeken naar toepassingen, uitvoeringen en richtlijnen voor het plaatsen, in-standhouden en wegnemen van de maatregelen. De boekwerken waar onze docent mee werkt komen vanaf de CROW en worden hier ook ingekocht.

Met een Power Point en PREZI presentatie en genoeg beeld en film materiaal geeft Rick de in opleiding BRL vakman een ruim voldoende beeld wat hij nodig heeft om als BRL 9101 vakman aan de slag te kunnen. Duurzaamheid, milieu en de kerntaken komen worden je goed uitgelegd. Voor een optimale voorbereiding bieden wij de kandidaten een E/learning traject. Zo kan jij of jouw kandidaat zich maximaal voorbereiden op de lessen.

We vertellen je uitgebreid over werkvakken, indelingen, en berekeningen. Niet saai maar juist leuk, en we leggen je uit dat er verschillende soorten Barriers zijn. Zo laten wij een film fragment van de GO-Barry zien! Het allernieuwste. We laten crash testen zien met Barriers en Botsabsorbers! Interessant welke functie deze bots nu heeft en welke TNO test rapporten er liggen. Hoe wordt een Rimob gemaakt. Rick gaat het je uitleggen in zijn programma. Er wordt ruim aandacht in de opleiding BRL 9101 vakman besteed aan een veilig werk klimaat. Gezond werk klimaat, en hoe bijvoorbeeld de RI&E werkt.

Keuzebomen en ermee werken? We leren u dit aan in 10 minuten. Met een sensationeel programma en de uitleg ervan kun je binnen 10 minuten de keuzebomen lezen en op de juiste figuur maatregelen uitkomen! Zelfs voor kandidaten die voor deze examenopdracht vrees hebben.

Onze lessen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Natuurlijk kan het zijn dat jouw organisatie het liefst op andere tijden wil beginnen of eindigen. Dat is geen probleem. Wij bieden organisaties een ruime keus om in aangesloten groepen deel te nemen of een incompany training te volgen. Zo kan je ook de lunch tegen een meerprijs via onze organisatie laten verlopen. Dat scheelt je een hoop tijd en werk.

Informatie

Kosten:     €375,- ex btw p.p.

Inclusief 30 dagen e-learning
Inclusief examen
Inclusief notitieblok en pen
Inclusief koffie, thee en lunch
Inclusief certificaat Stichting Infra Kwaliteit (bij goed gevolg examen)
Exclusief administratiekosten

Dag 1:     4 maart 09.00 - 16.00 uur
Dag 2:     5 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen
Locatie:     

De locatie is omgeving Utrecht (exacte locatie zal vermeld worden in de uitnodigingsbrief)

Wat leuk dat u de opleiding BRL9101 Vakman bij NeVeTe gaat volgen. Een paar kleine tips,

  • Zorg dat u alle modules van de e-learning heeft doorlopen voor aanvang van de opleiding
  • Geef op tijd door of er rekening gehouden dient te worden met een dieet of allergie (lunch)
  • Let op waar u de auto parkeert, wij weten van tevoren niet of er op een locatie betaald parkeren is

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden op de genoemde datum? Dat kan hoor.  De opleiding is inclusief examenkosten. 

Het is raadzaam zich optijd aan te melden voor de opleiding.

U kunt zich aanmelden op info@nevete.nl of voor spoedplaatsingen kunt u bellen met 0545-842880.

Nu inschrijven voor:

BRL9101 Vakman Utrecht 4-5 maart 2024