Verkeersregelaars Inhuren

Verkeersregelaars zijn makkelijk en flexibeler bij wegwerkzaamheden. Als opleidingsinstituut hebben wij het goede voorbeeld te geven op projecten in geheel Nederland. NeVeTe verkeersregelaars zijn van nature een talent in communicatie. Een visite kaarte voor uw onderneming. Immers verkeersregelaars van NeVeTe kunnen meer dan alleen een stopteken geven. Onze verkeersregelaars zijn getraind in communicatie en hospitality. Het is van belang dat de weggebruikers geen vervelende ervaring op doen met een van onze medewerkers. Verkeersregelaars van NeVeTe zijn gefocust op waarden en normen en letten op doorstroming. Uw wegwerkers staan veilig op uw project. 

Bestel ons voor uw project klik hier!

Bel ons op 0545 842880

Uw infra project met NeVeTe

Onze verkeersregelaars hebben hospitality en communicatie hoog in het vaandel staan. Dit zullen u en uw weggebruikers gelijk merken. Heel veel is afhankelijk van de opstelling van de verkeersregelaar. Hoe wordt men benaderd als weggebruikers door de verkeersregelaar. Draagt men als verkeersregelaar schone en nette kleding! Zijn de standaard waarden en normen ingesloten bij de verkeersregelaar. NeVeTe doet namelijk veel meer dan alleen het verkeer begeleiden. Naast de standaard aanwijzingen is NeVeTe zich ervan bewust dat houding en gedrag op de openbare weg het belangrijkste is. Zeker omdat NeVeTe zich realiseert dat agressie voortdurend op de loer ligt naar onze medewerkers. Goed getrainde verkeersregelaars zijn erg belangrijk. Uw project staat garant voor een succes met de verkeersregelaars van NeVeTe. 

Bestel ons klik hier!

Bel ons 0545 842880

Evenementen verkeersregelaar

Een prettige beleving van een event begint al bij aankomst. De Evenementenregelaars van NeVeTe zorgen voor, de eerste goede indruk en een gastvrije ontvangst. Zij wijzen uw bezoekers beschikbare ruimte op het parkeerterrein en begeleiden de toestroom van bezoekers. NeVeTe denkt mee in de oplossing.  Het parkeerterrein hebben wij vooraf al helder in beeld, hierdoor is het mogelijk het terrein optimaal te benutten. Met het juiste aantal parkeer begeleiders krijgen we de klus prima geklaard. Indien de opdracht een groot evenement betreft komen wij op locatie van het evenementen terrein. Tijdens het beluisteren van uw vraag bekijken wij het terrein en wat de mogelijkheden zijn.

Bestel ons klik hier

Bel ons 0545-842880

Beroepsverkeersregelaar

Onze beroepsverkeersregelaars zijn beschikbaar voor alle infra projecten. Zo hebben onze regelaars alle benodigdheden die men nodig heeft. Onze verkeersregelaar staan volgens de richtlijnen van de Staatscourant verkeersregelaars 2009 en de CROW verkeersregelaars 2017. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze expertises. Zo kunnen wij u verkeersregelaars leveren deze ook de juridische instandhouding van uw afzetting kunnen waarborgen. Onze verkeersregelaars kunnen ingezet worden bij calamiteiten. Wilt u meer weten klik hier

Verhuur/ advies

NeVeTe wordt vanwege haar ruime praktijkervaring vaak al in het ontwerpstadium gevraagd om advies, verkeersplannen en draaiboeken te leveren volgens de geldende richtlijnen.Het voordeel hiervan is dat u als opdrachtgever vanaf het beginstadium begeleiding krijgt bij uw wensen, waardoor mogelijke problemen op voorhand inzichtelijk worden. Daarnaast kunt u de gegevens, plannen en kennis gebruiken voor eigen communicatiedoeleinden, zoals informatiebijeenkomsten. Wilt u meer informatie? Klik hier.

Full color tekstwagens

Onlangs schaften wij een compleet nieuwe tekstwagen aan. In tegenstelling tot andere tekstwagens, in het bezit van - en te huren bij NeVeTe is deze tekstwagen geheel full colour. Dit betekent dat u de tekstwagen kunt inzetten bij evenementen om mensen op opvallende wijze de weg te wijzen, u kunt uw logo op de tekstwagen tonen, enzovoort. De full colour tekstwagen voldoet aan alle veiligheidsnormen, zoals vastgesteld door Rijkswaterstaat

 

 

NeVeTe

Opleider/ instructeur

Voor alle opleidingen

 

Rick Mulders is de opleider in Nederland als het gaat om de opleiding verkeersregelaar in Nederland. Inmiddels draagt Rick een expertise van meer dan 9 jaar in het opleiden van kandidaten. Rick Heeft een slagingspercentage van 99% en dat is te merken. Duizenden kandidaten zijn inmiddels bij Rick op de kruising geweest. Rick zijn opleidingen worden met passie gegeven en brengt zijn kandidaten in beroering. Door de ongelooflijke vakkennis die deze opleider in zich heeft staan wij van NeVeTe garant voor een sterke en kennisvolle opleiding tot verkeersregelaar.

Instructeur/ opleider

Instructeur opleiding verkeersregelaar

Ferry Dijkstra staat bekend om het geven van les in de verkeersregelaars branche. Ferry heeft zijn opleiding in 2012 ondergaan bij Rick Mulders. Inmiddels is onze Ferry niet meer weg te denken uit de wereld van opleiders. Ferry heeft inmiddels zijn strepen verdiend en zal voor de verkeersregelaars uit het hoge noorden "Fryslân" een bekendheid zijn. Ferry heeft het vermogen om kandidaten te kunnen ondersteunen met een flinke dosis gezonde humor. Dat is zeker nodig in het vak van verkeersregelaars.  

Administratie

Uw contact bij NeVeTe

Sussanne is niet meer weg te denken bij NeVeTe. Ze is een duizendpoot. Sussanne helpt mee met het inboeken van kandidaten en staat klaar als aanspreekpunt voor de opleidingen. Daarnaast is Sussanne bezig met een opleiding tot edelsmid. Sussanne is bijzonder creatief en weet u als consument verder te helpen in opleiding en advies

Contact Informatie

  • Dahliastraat 2 7151 VX Eibergen

  • 0630177967

    0545-842880

  • Info@NeVeTe.nl

  • KVK: 67577830

  • (0630177967)

  • Openingstijden van ma/do van 09.00 tot 18.00 uur

­