BRL 9101 TVM verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
229,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten van €40,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 1 dag les incl. Examen

Opleiding BRL 9101 TVM verkeersregelaar.

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

De opleiding BRL 9101 verkeersregelaar verzorgd door NeVeTe,

De BRL 9101 verkeersregelaar is een essentieel instrument om uitgebreide kennis te verkrijgen over de richtlijnen van het CROW met betrekking tot tijdelijke verkeersmaatregelen. Met deze certificering kunnen verkeersregelaars een diepgaand begrip ontwikkelen van de juiste posities ten opzichte van actiewagens en botsabsorbers, wat cruciaal is voor de veiligheid en zichtbaarheid op de weg.

Meer aandacht voor veiligheid van BRL 9101 verkeersregelaars

Het naleven van de wet- en regelgeving op het gebied van arbo is uiterst belangrijk in deze branche. De BRL 9101 verkeersregelaar biedt niet alleen inzicht in de juiste posities, maar ook in het correct gebruik van kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit draagt bij aan een veilige werkomgeving voor zowel de verkeersregelaars zelf als voor andere weggebruikers.

Schrijf je nu in, en word BRL 9101 verkeersregelaar.....

Doorstroming op verschillende ontwerpwegen? Wat is nu een opgedrongen rijtaak belasting

Een “verkeersregelaars torch” verwijst naar een zaklamp die specifiek is ontworpen voor gebruik door verkeersregelaars. Deze zaklampen zijn vaak uitgerust met functies zoals verschillende lichtstanden en kleuren, waardoor ze ideaal zijn om duidelijke signalen te geven aan weggebruikers en zo bijdragen aan een goede verkeersdoorstroming.

Met de BRL 9101 certificering kunnen verkeersregelaars hun kennis vergroten en ervoor zorgen dat ze voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. Dit komt niet alleen ten goede aan hun eigen veiligheid, maar ook aan die van anderen op de weg.

Veiligheid, veilig werken? Dat is zeker voor de BRL 9101 verkeersregelaar

Veiligheid en alertheid zijn van het grootste belang tijdens wegwerkzaamheden. De BRL 9101 verkeersregelaar speelt hierbij een cruciale rol. Als gecertificeerde verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van zowel weggebruikers als werknemers op de bouwplaats.

Met de BRL 9101 certificering toon je aan dat je voldoet aan alle wettelijke eisen en richtlijnen met betrekking tot verkeersveiligheid. Je bent getraind om adequaat te reageren op verschillende verkeerssituaties en om snel te handelen in geval van noodsituaties.

Als verkeersregelaar dien je constant alert te zijn en proactief te handelen. Je bent in staat om potentiële gevaren te identificeren en hierop te anticiperen, waardoor je ongelukken kunt voorkomen. Daarnaast communiceer je duidelijk met weggebruikers en collega’s, zodat iedereen goed geïnformeerd is over de situatie op de weg.

Bekijk onze aankomende cursussen

Hilversum

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

22 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

19 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

14 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

9 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

BRL 9101 verkeersregelaar

Hoe verloopt de opleiding verkeersregelaar?

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in 1 dag, je het vak van BRL 9101 verkeersregelaar gaan leren. Deze dag is uitgebreid omdat er veel aspecten van de verkeersregelaar word besproken. Deze BRL 9101 onderdelen richten zich natuurlijk op veiligheid maar ook op de inrichting van de verkeersmaatregelen. Met name de tijdelijke verkeersmaatregelen. Zo bespreken wij verkeersafwijkend gedrag van bestuurders maar ook wat nu semi dynamisch werk verkeer is en wat statisch werk verkeer inhoud. We bespreken de ontwerpsnelheden van de verschillende wegen. Welke taken heb je nu als verkeersregelaar en waar was nu eigenlijk de verkeersregelaar in Nederland voor ontworpen.

Het examen BRL 9101 verkeersregelaar die je gaat afleggen?

Om jouw doel te bereiken, moet je één afleggen: een theorie-examen. Je gaat 35 vragen beantwoorden die te maken hebben over de verkeersregelaar in het algemeen. Berekeningen van zichtafstanden maken en natuurlijk krijg je een groot scala aan vragen die te maken hebben met tijdelijke verkeersmaatregelen

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een certificaat BRL 9101 verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij BRL 9101 verkeersregelaars projecten dat je bent geslaagd. 

Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer

De locaties waar wij de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar verzorgen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer zoals bus tram of trein.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Groepsaanmeldingen voor bedrijven

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 17.30 uur
 • Je krijgt 1 dag les inclusief examen

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

Onze dagindeling is van 08:30 tot 17:00 uur waarin we in 1 dag je het vak van  BRL 9101 verkeersregelaar gaan leren. Dag 1 krijg je theorie over het vak verkeersregelaar  De theorie locatie zal dan bij uw organisatie of bedrijf worden georganiseerd. 

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

De examenruimte voor de BRL 9101 verkeersregelaar

De examenruimte dient volgens de examenrichtlijnen te zijn ingericht. Dit betekent dat men een minimale tussenruimte van 1,5 meter moet zijn. Het liefst natuurlijk ieder een tafel apart. Daarnaast moet de ruimte voorzien zijn van ramen en doorluchting. De ruimte moet tevens van een nooduitgang zijn voorzien ofwel er een duidelijke instructie nageleefd dient te worden in geval van brand of calamiteit.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Kunnen wij u helpen?

Sussanne Mulders

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor BRL 9101 TVM verkeersregelaar

Hilversum

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

22 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

19 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

14 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 TVM verkeersregelaar

9 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding TVM verkeersregelaar BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding TVM verkeersregelaar BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding TVM verkeersregelaar BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding TVM verkeersregelaar BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding TVM verkeersregelaar BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding TVM verkeersregelaar BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar BRL 9101 TVM verkeersregelaar Opleiding TVM verkeersregelaar BRL 9101 verkeersregelaar