Wat verdient een verkeersregelaar

Wat verdient een verkeersregelaar aan salaris?

Wat verdient een verkeersregelaar nu eigenlijk aan salaris? Wij hebben het uitgezocht!

Ontdek wat een verkeersregelaar verdient!

Ben je benieuwd naar het salaris van een verkeersregelaar? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Een eerlijk salaris, gebaseerd op jouw contract als verkeersregelaar

Bij NeVeTe hebben we grondig onderzoek gedaan naar de verdiensten van verkeersregelaars en we delen graag deze informatie met jou. Het salaris van een verkeersregelaar is volledig afhankelijk van je contract.

Het gemiddelde salaris van een verkeersregelaar

Het gemiddelde brutosalaris varieert tussen € 13 en € 15 per uur. Daarnaast ontvang je, indien je met je eigen auto rijdt, een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Het kan zijn dat jouw werkgever het vakantie geld per maand mee berekend op jouw salaris. Dat heeft als voordeel dat je meer per maand of per week krijgt. Echter het nadeel is dan dat je geen vakantiegeld opbouw hebt. Meestal word het vakantiegeld uitgekeerd in de maand juni van het jaar!

Vergoeding voor vervoer als verkeersregelaarWat verdient een verkeersregelaar

Indien je een bedrijfsauto hebt, ontvang je geen kilometervergoeding. Dit is belangrijke informatie om te weten bij het berekenen van jouw totale inkomsten.

Als verkeersregelaar, zzp’er aan de slag

Als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) ligt het uurtarief doorgaans tussen de € 26,- en €30,- exclusief btw. Het exacte tarief kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van werk. Bij NeVeTe adviseren we om prijsafspraken te maken op basis van het aantal toegewezen uren. Hierdoor kun je mogelijk iets zakken in je prijs.

Reken jezelf niet rijk als verkeersregelaar

Natuurlijk verdien je behoorlijk wat geld. Echter de belastingdienst komt ook nog langs. Naast dat je een eigen administratie moet bijhouden ben je ook verplicht aan wettelijke voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld een inschrijving als verkeersregelaar bij de kamer van koophandel. Daarmee wordt je automatisch aangemeld bij de belastingdienst en ben je BTW plichtig. Dit is 21% van je factuur! Dat betekent dat je dit geld apart moet houden van je inkomsten en deze BTW dien je per kwartaal te betalen. Te laat betalen leveren hoge boetes en rentes op! Daarnaast betaal je nog loonheffingen en zorgpremies. Deze wordt in het jaaroverzicht gepresenteerd. Echter kan dit flink oplopen. Daarom is het verstandig om elke maand een voorschot te betalen als zakelijk verkeersregelaar. Onderaan de streep hou je ongeveer hetzelfde over als een contract bij een organisatie die verkeersregelaars levert! Daarnaast berekenen opdrachtgevers vaak een all-in prijs inclusief reiskosten. Hier kan je natuurlijk afspraken over maken.

Ontdek nu wat jij als verkeersregelaar kunt verdienen en laat NeVeTe je helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Het salaris stijgt mee met de inflatiekoers van Nederland. Daar dient jouw werkgever rekening mee te houden. Daarnaast geven wij het advies om je uren goed bij te houden. 

Je kan heel aardig verdienen als verkeersregelaar

Dus als je kijkt naar het salaris van een verkeersregelaar dan kan je heel aardig verdienen. Zeker als je wat uren maakt en reiskosten opbouwt. Het belangrijkste is natuurlijk dat je het werk heel leuk vind. Maar het salaris van jou als verkeersregelaar is natuurlijk net zo belangrijk. 

Wat verdient een verkeersregelaar

Nu weet je alles over het salaris van een verkeersregelaar!

Opleiding tot verkeersregelaar

Bij NeVeTe
412,- ex btw p.p.
  • Inclusief erkend examen SVNL
  • Inclusief erkend theorie examen
  • Groepstarieven zijn mogelijk
  • Opleidingen door heel Nederland
Prijs
Sussanne Mulders

Sussanne

Wat verdient een verkeersregelaar

verdient een verkeersregelaar, wat verdient een verkeersregelaar, wat verdient een verkeersregelaar, Wat verdient een verkeersregelaar Wat verdient een verkeersregelaar Wat verdient een verkeersregelaar Wat verdient een salarisverkeersregelaar salaris salaris 

Wat verdient een verkeersregelaar aan salaris. Wat verdient een verkeersregelaar Wat verdient een verkeersregelaar Wat verdient een verkeersregelaar