Opleiding BRL 9101

Opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen

Welke opleiding BRL 9101 kiest u?

Welke opleiding BRL 9101 wilt u volgen?

Opleiding BRL 9101 Specialist

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Deze opleiding BRL 9101 opleiding geeft u alle inzichten deze u moet weten over wet regelgeving en richtlijnen. Deze certificering geeft u de mogelijkheid spin meldingen te kunnen inrichten bij Rijkswaterstaat. BRL 9101 opleiding.

Opleiding BRL 9101 vakman top keuze

Deze opleiding BRL 9101 opleiding tot vakman bereidt u maximaal voor op leidinggevende taken op de werkvloer. U bent het aanspreekpunt voor alle deelnemers van het werkvak. U kent alle veiligheidsmodules en voert deze uit.

Opleiding BRL 9101 medewerker

BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen

Deze dag opleiding BRL 9101 bereidt u optimaal voor op werken met tijdelijke verkeersmaatregelen. U werkt samen met de BRL 9101 vakman. U plaatst de tijdelijke verkeersmaatregel en werkt mee aan figuurmaatregel processen. BRL 9101 opleiding.

Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar

BRL 9101 verkeersregelaar verkeersmaatregelen

Deze dag opleiding BRL 9101 bereidt u maximaal voor op de extra aanvullingen en nieuwe richtlijnen met als taak richtlijn verkeersregelaar bij wegwerkzaamheden. U bent na het behalen beter voorbereid op uw taken en omgeving. BRL 9101 opleiding.

1 en 2 augustus BRL 9101 vakman Utrecht.

Schrijf je nu in voor de BRL 9101 vakman opleiding. 

Inschrijven voor 1 en 2 augustus BRL 9101. Utrecht.

De opleiding BRL 9101 vakman start op 1 en 2 augustus Utrecht 2023. Wilt u zich inschrijven dat kan dit tot 27 juli 2023. De opleiding BRL 9101 vakman wordt afgetoetst door het certificeringscentrum stichting infra kwaliteit. De inschrijving voor deze opleiding is begonnen en hebben nog plekken beschikbaar. Om te weten of u nog mee kunt doen is het verstandig om reeds even te bellen of u in te schrijven. Mocht dit niet uw datum zijn kijk in onze agenda.

Informatie over de opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen.

NeVeTe heeft een uitstekend programma ontwikkeld wat je maximaal kan voorbereiden op de klassikale lessen. We monitoren hoever je met de online presentatie bent, je maakt verschillende examen vragen die je extra goed voorbereiden op het examen van Stichting Infra Kwaliteit

Trainingen op maat aanbieden met een goed lesplan voor elke doelgroep? 

Deze training kan voor elke doelgroep op maat gemaakt worden en uitgebreid worden met extra tools. 

Zo kunt u gaan werken met specifieke voorbeeld casussen die alleen van toepassing zijn op uw organisatie?

Zo kunt u ook als extra tool meer uitleg krijgen over de publicatie 96B toegespitst op het opzoeken van figuur maatregelen vanuit de keuzebomen van de CROW. 

Een verkeersbordenwagen? NeVeTe regelt het? We bouwen samen met uw kandidaten een echte afzetting op de openbare weg. Ook dit kunt u verwerken in speciale casussen.

Two Column

Samen met NeVeTe BRL 9101

Wat betekent BRL 9101

BRL 9101 staat voor beoordelingsrichtlijn 9101. Het is een kwaliteitsrichtlijn die beoordeeld of het plaatsen, instandhouden van een tijdelijke verkeersmaatregel gebeurd volgen de richtlijnen. De BRL 9101 haalt zijn kennis uit de RVV, maar ook uit de RAW. Zo benoemd men de ARBO en de BRL 9101 zal persoonlijke beschermingsmiddelen niet schuwen. Zoveel onderwerpen bij elkaar maakt dat de BRL 9101 er publicaties van heeft gemaakt. De BRL 9101 is onder gebracht bij het CROW. Het centrum voor richtlijnen grond weg en waterbouw. 

Zoveel te leren in de BRL 9101....

Zoals gezegd heeft de BRL 9101 veel onderwerpen? Men heeft deze veiligheidsrichtlijnen gebundeld. In veiligheid is veel te doen in Nederland. Dat betekent dat richtlijnen steeds veranderd worden. Niet zo gek natuurlijk. Dat betekent wel dat de BRL 9101 zorg draagt voor verandering in lesstof. Immers de BRL 9101 draagt zorg voor de juiste uitleg aan de grond weg en waterbouw. De BRL heeft verschillende publicaties zoals de 96A en de BRL 9101 publicatie 96B. Dit zijn handboeken waarin figuurmaatregelen staan. Deze figuur maatregelen in de BRL 9101 zijn ter onderbouwing aangeboden. In de BRL 9101 wordt een maatregel gezien als een geijkte ( lees, onderzochte en goed bevonden) maatregel. De BRL 9101 heeft als opdracht om maatregelen en of materialen blijvend te onderzoeken. Dat is natuurlijk erg interessant. Zo beschrijft men een pilon als een verkeerskegel deze in de BRL 9101 onderzocht, geijkt en goed bevonden is. De kegel in de BRL 9101 is +- 75 cm hoog en heeft een voetplaat breedte van 50 cm. De reflectieklasse bedraagt klasse 2 of 3.

Aansprakelijkheid

BRL 9101 en aansprakelijkheid

BRL 9101 en aansprakelijkheid.

Het bedrijf dat de tijdelijke verkeersmaatregel plaatst is ten alle tijden aansprakelijk indien de tijdelijke verkeersmaatregel niet goed is geplaatst. Immers ook al zou de bestuurder het werkvak inrijden, dan is de bestuurder wel fout maar kan er onvoldoende iets aan doen omdat de tijdelijke verkeersmaatregel niet goed wat geplaatst. De aansprakelijkheid ligt bij het bedrijf deze de tijdelijke verkeersmaatregel heeft geplaatst. 

Uw medewerkers en de BRL 9101

Elke organisatie die zich taken ontleent aan de openbare weg en zich inmengt met het zelfstandig plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen is de BRL 9101 een absolute aanvulling. Maar ook hier geldt dat of u nu wel of geen persoonsgebonden certificering heeft in de BRL 9101 doet niets af aan de aansprakelijkheid hoe u de tijdelijke verkeersmaatregel aanbiedt op de openbare weg. De BRL 9101 opleiding van NeVeTe bereid u maximaal voor en geeft u de juiste kennis hoe de maatregel te plaatsen.

Beleid binnen de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen

Het werken rond wegen brengt behoorlijk veel risico’s met zich mee voor zowel de weggebruikers als de wegwerkers. Om deze risico’s overzichtelijk te houden, worden tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. Het is van groot belang om hiervoor in het begin van het proces de juiste keuzes te maken. Veiligheid is een top eis ook voor de vakman of medewerker BRL 9101. Aansluitend op de wetgeving geeft CROW richtlijnen uit voor het bepalen en toetsen van maatregelen bij werk in uitvoering. Ze staan bekend als de richtlijnen voor werk in uitvoering en zijn gebundeld in de CROW-publicatiereeks 96a/96b. Het voorliggende deel gaat in op het beleid en de te volgen processen.

Van proces naar certificering,

NeVeTe heeft zich gespecialiseerd in het lesgeven van deze persoonsgebonden certificeringen van de BRL 9101. De BRL 9101 staat voor beoordelingsrichtlijn. De norm ligt op kwaliteit bij het plaatsen, instandhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. Een maatregel is volgens de BRL 9101 een geijkte (lees onderzochte geteste maatregel) waarvan we met een groep mensen hebben afgesproken deze te volgen. Om deze processen in kaart te brengen in de opleiding tot BRL 9101 verkeersmaatregelen specialist, vakman of medewerker heeft NeVeTe een uitgebreid voor programma gemaakt om u of uw medewerkers uitstekend voor te bereiden op het examen van Stichting Infra Kwaliteit.

Opleiding BRL 9101

Specialist verkeersmaatregelen
559
425,- per deelnemer
 • Inclusief lunch
 • 2 volle lesdagen
 • Inclusief examenkosten
 • Groepskortingen mogelijk
Populair

Opleiding BRL 9101

Vakman verkeersmaatregelen
490
375,- per deelnemer
 • Inclusief lunch
 • 2 volle lesdagen
 • Inclusief examenkosten
 • Groepskortingen mogelijk
Populair

Opleiding BRL 9101

Medewerker verkeersmaatregelen
375
225,- per deelnemer
 • Inclusief lunch
 • U krijgt 1 dag les
 • Inclusief examenkosten
 • Groepskortingen mogelijk
Populair

BRL 9101

Verkeersregelaar verkeersmaatregelen
375
222,- per deelnemer
 • Inclusief lunch
 • U krijgt 1 dag les
 • Inclusief examenkosten
 • Groepskortingen mogelijk
Populair

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie over de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen

Opleiding BRL 9101
Verkeersmaatregelen in Nederland

Waarom kiest u voor NeVeTe?

 • U krijgt les van ervaren docenten.
 • Optimale voorbereiding via E-learning
 • Ruim 18 jaar ervaring
 • Wij verzorgen de lessen incompany of locatie naar keuze.
 • Het beste slagingspercentage van Nederland 96%
 • U krijgt vooraf een voorbereidende E-Learning
 • Tussentijdse toetsen
 • U kunt bij ons kiezen voor een mondeling examen (€350,-p.p)

Toetsing en certificaat

De aftoetsingvoor de vier persoonsgebonden certificeringen worden verzorgd door Stichting Infra Kwaliteit. NeVeTe organiseert dit natuurlijk voor u. U ontvangt een certificaat van Stichting Infra Kwaliteit waarvan de geldigheidsduur 3 jaar is. Maar ook deze certificeringscode verstrekt NeVeTe u als u bent geslaagd.

Wat wordt er in de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen behandeld?

 • CROW publicaties 96B en 96A
 • De beoordelingsrichtlijn
 • Kwaliteits eisen top eisen van de BRl 9101
 • Materieel en materiaal kennis en toepassingen
 • ARBO wettelijke kaders en arbeidsregelingen
 • Indeling werkvak en informatieve ruimtes
 • Opbouw van tijdelijke verkeersmaatregelen 
 • Werken met voorbeeld figuren via maquettes
 • Optimale voorbereiding op de keuzebomen
 • Toets bespreking met voorbereiding op examen.
 • Voorbereiding E-learning opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen.

De opleiding BRL 9101

BRL 9101 examen

agressie verkeersregelaars

BRL 9101 klassikaal........

 

De BRL 9101 heeft veel onderwerpen die ruim aanbod komen in het programma BRL 9101 van NeVeTe. Dus achterover hangen is er niet bij. Onze actieve trainingen zijn klassikaal en hebben vooraf een voorbereidende E-learning over alle onderwerpen in de BRL 9101.

Richtlijn BRL 9101 en de wet in Nederland

 

Bouwend Nederland heeft zich uitgesproken over de BRL 9101 tijdelijke verkeersmaatregelen. De ondersteuning van bouwend Nederland is belangrijk voor de BRL 9101 richtlijn. Daarnaast is gebleken dat de richtlijnen van de BRL 9101 al meerdere malen is overgenomen in uitspraken van de Rechtbank in Nederland. De rechter in Nederland heeft vele malen in de afgelopen 15 jaar de publicaties geraadpleegd met deskundigen om tot een oordeel te komen in het voor en of nadeel van organisaties die tijdelijke verkeersmaatregelen plaatsen op en of aan de weg. Het is dus niet zo dat je aansprakelijkheid vervalt als men de BRL 9101 opleiding heeft gevolgd. Je bent beter voorbereid op de werkzaamheden. Je draagt kennis op specialistisch niveau. Je hebt kennis over hoe de handboeken met figuurmaatregelen toe te passen. Bovendien heb je meer kennis omtrent richtlijnen voorwaarden en toepassingen. Goed voorbereidt op weg.

Opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen

Opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen bij NeVeTe

Het Gelderse bedrijf NeVeTe geeft door heel Nederland les op locatie van verschillende opdrachtgevers. Zo heeft NeVeTe inmiddels tal van gerenommeerde organisatie vanuit de richtlijn lesgegeven en verzorgd in samenwerking met Stichting Infra Kwaliteit

De opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen

Werken met educatief materiaal en materieel, zeker als het gaat om richtlijnen die in Nederland worden gehanteerd als het gaat om tijdelijke verkeersmaatregelen in de opleiding BRL 9101.

Veilig werken langs de weg 96B

NeVeTe werkt graag met goed educatief materiaal. Ook in de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen. Zo heeft NeVeTe verschillende materialen op schaal laten maken. Het bijzondere is dat we nu bijna elke situatie kunnen na bootsen die van belang zijn als werkende in de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen. Niet alleen waarderen de kandidaten deze methodiek maar we moeten vertellen dat de docent dit ook geweldig vind. Onze docent blijft maar met ideeën komen om het nog perfecter te maken dan dat het al is. Wellicht snappen we ook wel waar deze passie vandaan komt. Rick raakt niet uitgeleerd en is bijzonder nieuwsgierig op het gebied van de ontwikkelingen in de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen. Zo geeft Rick ook les aan mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Een dankbare taak vind onze docent.  

Contact met Rick

Nauurlijk kan dat! Als je ons kantoor even belt op               0545-842880 dan helpen we je graag.

Staat uw vraag er tussen?

Heeft u een vraag over de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen

BRL 9101

Veel gestelde vragen

Heeft u een veel gestelde vraag dan hebben wij deze vragen voor u op een rijtje gezet.

Deze kunt u volgen bij NeVeTe. De BRL 9101 is een richtlijn opleiding deze u nodig heeft bij het plaatsen in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 is voor iedereen beschikbaar. NeVeTe geeft deze opleidingen incompany of op voorgestelde locaties in Nederland.

Dit verschilt per certificering in de BRL 9101. Er bestaan 4 persoongebonden certificeringen in de BRL 9101. 

 • BRL 9101 Specialist
 • BRL 9101 Vakman
 • BRL 9101 Medewerker
 • BRL 9101 verkeersregelaar

De opleidingsduur is verschillend. Voor elke persoonsgebonden certificering is het afhankelijk van uw voorkennis.

 • BRL Specialist 3 of 2 dagen
 • BRL Vakman 2 dagen
 • BRL medewerker 1 dag
 • BRL verkeersregelaar 1 dag

Helaas is het antwoord nee, omdat begrijpend Nederlands lezen een hoofdmoot in de opleidingen BRL 9101 is. Heeft u te weinig kennis van de Nederlandse taal dan zal het grammaticaal te zwaar zijn. 

Dit geldt voor de opleidingen

 • BRL 9101 specialist
 • BRL 9101 vakman 

De persoonsgebonden BRL 9101 certificering is 3 jaar geldig. U kunt geen verlenging aanvragen. U zal opnieuw de opleiding moeten volgen en examen moeten doen.

Met een persoonsgebonden certificering kan je aan het werk binnen gestelde richtlijnen zoals de beoordelingsrichtlijn 9101.

Dit verschilt per persoonsgebonden certificering. 

Kunnen we u helpen?

IMG 20221114 WA0000

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor de opleiding BRL 9101 verkeersmaatregelen

Utrecht

BRL 9101 Medewerker/Vakman

3 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

9 oktober 09.00-16.00 uur

10 oktober 09.00-17.30 incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

9 oktober 09.00 - 16.00 uur

10 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Barneveld

BRL 9101 Medewerker/Vakman

18 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Hilversum

BRL 9101 Specialist

2 november 09.00 - 16.00 uur

3 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Hilversum

BRL 9101 Vakman

2 november 09.00 - 16.00 uur

3 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Den Bosch

BRL 9101 Medewerker/Vakman

15 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

13 november 09.00 - 16.00 uur

14 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

13 november 09.00 - 16.00 uur

14 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

16 november 09.00 - 16.00 uur

17 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Vakman

16 november 09.00 - 16.00 uur

17 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Apeldoorn

BRL 9101 Vakman

7 december 9.00 - 16.00 uur

8 december 9.00 - 17:30 uur incl examen

Apeldoorn

BRL 9101 Specialist

7 december 09.00 - 16.00 uur

8 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

11 december 09.00 - 16.00 uur

12 december 9.00 - 17.30 uur examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

11 december 09.00 - 16.00 uur

12 december 9.00 - 17.30 uur examen

Apeldoorn

BRL 9101 Medewerker/Vakman

20 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Vakman

15 januari 09.00 -16.00 uur

16 januari 09.00 -17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

29 januari 09.00 - 16.00 uur

30 januari 09.00 -17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

15 januari 09.00-16.00 uur

16 januari 09.00 -17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

29 januari 09.00 - 16.00 uur

30 januari 09.00 -17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

26 januari 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

8 februari 09.00 - 16.00 uur

9 februari 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

15 januari 09.00-16.00 uur

16 februari 09.00-17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

15 februari 09.00-15.00 uur

16 februari 09.00-17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Vakman

19 februari 09.00 - 16.00 uur

20 februari 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Specialist

19 februari 09.00 - 16.00 uur

20 februari 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

23 februar1 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

4 maart 09.00 - 16.00 uur

5 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

4 maart 09.00 - 16.00 uur

5 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Vakman

14 maart 09.00 - 16.00 uur

15 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Specialist

14 maart 09.00 - 16.00 uur

15 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Medewerker/Vakman

21 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

18 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

11 april 09.00 - 16.00 uur

12 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

11 april 09.00 - 16.00 uur

12 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Papendrecht

BRL 9101 Vakman

29 april 09.00 - 16.00 uur

30 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Papendrecht

BRL 9101 Specialist

29 april 09.00 - 16.00 uur

30 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

7 mei 09.00 - 16.00 uur

8 mei 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

17 mei 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

7 mei 09.00 - 16.00 uur

8 mei 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Vakman

28 mei 09.00 - 16.00 uur

29 mei 09.00 - 17.30 uur examen

Amsterdam

BRL 9101 Specialist

28 mei 09.00 - 16.00 uur

29 mei 09.00 - 17.30 uur examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

6 juni 09.00 - 16.00 uur

7 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

10 juni 09.00 - 16.00 uur

11 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

10 juni 09.00 - 16.00 uur

11 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

18 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Vakman

24 juni 09.00 - 16.00 uur

25 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

24 juni 09.00 - 16.00 uur

25 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

16 juli 09.00 - 17.30 incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

8 juli 09.00 - 16.00 uur

9 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

8 juli 09.00 - 16.00 uur

9 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

Hilversum

BRL 9101 Medewerker/Vakman

22 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Vakman

25 juli 09.00 - 16.00 uur

26 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Specialist

25 juli 09.00 - 16.00 uur

26 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

12 augustus 09.00 - 16.00 uur

13 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

12 augustus 09.00 - 16.00 uur

13 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Vakman

27 augustus 09.00 - 16.00 uur

28 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Specialist

27 augustus 09.00 - 16.00 uur

28 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

9 september 09.00 - 16.00 uur

10 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

9 september 09.00 - 16.00 uur

10 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Medewerker/Vakman

19 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

15 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Vakman

26 september 09.00 - 16.00 uur

27 september 09.00 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

26 september 09.00 - 16.00 uur

27 september 09.00 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

14 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

7 oktober 09.00 - 16.00 uur

8 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

7 oktober 09.00 - 16.00 uur

8 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Vakman

21 oktober 09.00 - 16.00 uur

22 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Specialist

21 oktober 09.00 - 16.00 uur

22 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

11 november 09.00 - 16.00 uur

12 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

21 november 09.00 - 16.00 uur

22 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Specialist

11 november 09.00 - 16.00 uur

12 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Vakman

25 november 09.00 - 16.00 uur

26 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Specialist

25 november 09.00 - 16.00 uur

26 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Vakman

5 december 09.00 - 16.00 uur

6 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

5 december 09.00 - 16.00 uur

6 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

10 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Vakman

17 december 09.00 - 16.00 uur

18 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Specialist

17 december 09.00 - 16.00 uur

18 december 09.00 - 17.30 uur incl examen