Herhalingstraining verkeersregelaar

Herhalingstrainingen voor de verkeersregelaar

Uit welke herhalingstraining verkeersregelaar kunt u kiezen?

Specialistische trainingen voor verkeersregelaars. Omdat verkeer altijd doorgaat.

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 4 personen €199,- ex btw p.p.

Dynamische regelingen kruispunten

Deze training verteld u alles over de dynamische regelingen op kruispunten en T-kruisingen. Het regelen met meerdere verkeersstromen tegelijk. U dient bij aanvang uw aanstellingspas verkeersregelaar te tonen.

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

prijs op aanvraag

Herhaling voor Boa's gemeente

Op maat gemaakte trainingen voor boa’s die jaarlijks even opfrissen. Dit kan praktisch maar ook theoretisch. De verkeersregelaar voor Boa’s richt zich meer op ongevallen, calamiteiten en evenementen. 

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €275,- ex btw p.p.

Agressie beheersing

Maatwerk voor beroeps en evenementen verkeersregelaars die in de uitoefening van hun beroep veel te maken krijgen met uitvoerders, wegwerkers en agressie van weggebruikers. Ook voor medewerkers in de GWW is deze training mogelijk. Wat is ego? Hoe gaan we ermee om? De training is met acteurs. Het belooft een spannende dag te worden! Groepen vraag een offerte aan.

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €199,- ex btw p.p.

Om en om regelingen

De training richt zich op materiaal, materieel en de standaard uitrusting van een verkeersregelaar die veel bij om en om regelingen staan. Wat zijn je verantwoordelijkheden en hoe werk je nu echt volgens de richtlijnen. Deze training kunt u combineren met dynamisch regelen op kruispunten. 

 

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 6 personen €199,- ex btw p.p.

Avondtrainingen met lamp en kegel

Ben ik nu echt zichtbaar tijdens mijn werk? Hoe geeft u de aanwijzingen en hoe is de positie van uw lichaam ten opzichte van de weggebruiker? Ook het regelen met een lamp en kegel blijkt soms onduidelijk voor vele verkeersregelaars en weggebruikers. In deze avond training geven wij u alle inzichten. U dient bij aanvang uw aanstellingspas verkeersregelaar te tonen.

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

tot max 4 personen €275,- ex btw p.p.

Exelent regelen van een kruising met Rick Mulders

Tot max 4 personen gaat u met onze docent 4 verschillende kruisingen regelen. Dynamisch met tram spoor en extra elementen. De dag wordt verzorgt met een lunch en u krijgt van ons een keurmerk bij goed gevolg van deze training. De trainingen vinden plaats in Rotterdam Amsterdam en Den Haag. 

Herhalingstraining verkeersregelaars

Herhalingstraining verkeersregelaar

Herhalingstraining verkeersregelaar

Maximaal aantal deelnemers theorie

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Maximaal aantal deelnemers praktijk

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Contact

0545-842880

Mail

Info@nevete.nl

Prijs p.p

Vanaf € 199,- ex btw (Afhankelijk welk keuzeblok u kiest)

Prijs groepen

Vraag een offerte bij onze administratie

Terug naar de basis of juist uw talent vergroten met aanpaste trainingen voor de beroeps-verkeersregelaar. NeVeTe heeft alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zich extra laten bijscholen op verschillende onderdelen. Natuurlijk is het belangrijk om op de hoogte te blijven als beroeps-verkeersregelaar. De herhalingstrainingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Welke wettelijke kaders zitten er nu anno 2022/2023 achter de verkeersregelaar en welke richtlijnen zijn nu van belang bij werk in uitvoering. Hoe moet u nu handelen in geval van een omleiding en calamiteit. Wat ons betreft allemaal mooie vraagstukken die aan bod komen tijdens de meer specialistische trainingen voor de beroeps-verkeersregelaar.

Zo kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden en elk blok duurt 7 lesuren. Wij kunnen naar uw wens de trainingen aanpassen. NeVeTe staat bekend om deze trainingen en u ontvangt een certificaat van deelname. 

Herhalingstraining voor verkeersregelaars, het geven van een stopteken heeft geen zin als je het stopteken niet uitstraalt.

Exelent

Wil je een kijkje nemen in de exelent training van NeVeTe

Eindelijk is het dan zover, onze docent Rick ruim 19 jaar ervaring, geeft een demonstratie in Purmerend. Iedereen was gespannen en zeker de wegbeheerders. Onder leiding van Ben Donkers van Politie Nijmegen werd Rick gefilmd. Kijkt u even mee!

Video afspelen

Waarom herhalen? Omdat verkeer altijd doorgaat!

Herhalingstraining verkeersregelaar

Herhalingstrainingen voor de verkeersregelaar en beroeps-verkeersregelaar zijn erg belangrijk, benadrukt Rick. Het belang van herhalen en consistent zijn in de uitstraling naar weggebruikers is erg belangrijk. Rick vertelt verder dat kleding en uitstraling, naast voldoende kennis over de Nederlandse weggebruiker, erg belangrijk is. Immers, iedereen gaat met een bestemming van huis. Deze bestemming van de weggebruiker stelt soms prioriteiten. Er moeten ook uitzonderingen gemaakt kunnen worden naar de weggebruikers.

Weggebruikers en verkeersregelaars

Om veel erger te voorkomen kan een weggebruiker soms beter even wachten op de aanwijzing van een verkeersregelaar. Dit om gevaar te weren voor zichzelf als verkeersregelaar maar ook voor de weggebruiker zelf. “Soms moet je even meeveren met de denkwijze van de weggebruiker” vertelt Rick. 

Weggebruikers hebben soms gewoon haast. Zeker als je in een economie werkt die een van de rijkste is van de wereld. 

Rick vertelt over de “ego van de mens” Mensen hebben vaak een erg grote beleving van zichzelf. Deze beleving mag, vindt Rick, het is aan ons, de verkeersregelaar, om met deze beleving om te gaan. Je hoeft de bestuurders niet aan te spreken op wat er mogelijk fout is gegaan. De beleving van de weggebruiker is zo groot dat daar geen oor naar is. Rick is inmiddels een kunstenaar geworden door de weggebruiker geen betrapt gevoel te geven. Wat doe je zelf als je wordt betrapt op iets onhandigs? Inderdaad, je wilt ontkennen. Wil je de communicatie open houden, dan zal je de weggebruiker niet op zijn welbekende “ego” moeten raken. Geef hem dus geen betrapt gevoel, dan is bijna iedere weggebruiker gewillig.

Contact

NeVeTe opleiding en advies

7241 CJ Hoeflingweg Lochem

Hoofdkantoor Lochem

Wilt u meer informatie over de herhalingstrainingen voor verkeersregelaars die ons team verzorgd? Belt u gerust met ons kantoor op 0545-842880

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Wij behouden de AVG richtlijnen. 

Agenda voor BRL 9101 en herhalingstraining verkeersregelaar

Utrecht

Herhalingstraining verkeersregelaar

22 juni 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Wageningen

Herhalingstraining verkeersregelaar

24 juli 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Barneveld

Herhalingstraining verkeersregelaar

18 oktober 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Den Bosch

Herhalingstraining verkeersregelaar

7 november 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Apeldoorn

Herhalingstraining verkeersregelaar

20 december 09.00 tot 16.00 uur