Herhalingstraining verkeersregelaar

Opfris cursus verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
217,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 1 of 2 dagen les

NeVeTe biedt een opfriscursus verkeersregelaar aan om uw vaardigheden te versterken of nieuwe vaardigheden te leren!

Houd uw kennis up-to-date

Bent u al een ervaren verkeersregelaar maar wilt u uw kennis en vaardigheden weer opfrissen? Onze opfriscursus is speciaal ontworpen om ervaren professionals zoals u te helpen hun kennis up-to-date te houden en hun vaardigheden te verbeteren.

Leer nieuwe vaardigheden in de opfriscursus verkeersregelaar

Misschien bent u nieuw in de wereld van verkeersregeling en wilt u graag nieuwe vaardigheden leren. Onze cursus biedt een uitgebreid curriculum dat alle essentiële aspecten van het vak behandelt, zodat u een zelfverzekerde en competente verkeersregelaar kunt worden.

Oefenen in een veilige omgeving

Bij NeVeTe creëren we een veilige leeromgeving waarin u kunt oefenen en uw vaardigheden kunt verbeteren. Onze ervaren instructeurs begeleiden u stap voor stap, zodat u met vertrouwen de weg op kunt als gecertificeerde verkeersregelaar.

Meld u vandaag nog aan!

Wilt u uw vaardigheden als verkeersregelaar versterken of nieuwe vaardigheden leren? Meld u vandaag nog aan voor onze opfriscursus en investeer in uw professionele groei en ontwikkeling.

Bent u een verkeersregelaar en wilt u uw kennis en vaardigheden opfrissen? Dan bent u bij NeVeTe aan het juiste adres! Wij bieden verschillende herhalingscursussen aan om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte blijft van de wet- en regelgeving voor verkeersregelaars, evenals praktijkonderdelen zoals kruisingen, rotondes en T-kruisingen.

Het is van essentieel belang dat verkeersregelaars hun kennis up-to-date houden, aangezien het verkeer voortdurend evolueert. Bij NeVeTe begrijpen we dit en daarom hebben we cursussen ontwikkeld die specifiek gericht zijn op het bijscholen en opfrissen van verkeersregelaars.

Of het nu gaat om nieuwe wet- en regelgeving of specifieke praktijkonderdelen waar u graag meer over wilt leren, onze ervaren instructeurs staan klaar om u te begeleiden. U kunt erop rekenen dat onze cursussen relevant, interactief en praktijkgericht zijn.

Dus waar wacht u nog op? Kies voor NeVeTe om uw vaardigheden als verkeersregelaar bij te scholen en op te frissen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cursusaanbiedingen!

Opfris verkeersregelaar

Bekijk onze aankomende cursussen

Rotterdam

Herhalingstraining verkeersregelaar

23 juli 08.30 - 15.30 uur

Hilversum

Herhalingstraining verkeersregelaar

31 juli 08.30 - 15.30 uur

Rotterdam

Herhalingstraining verkeersregelaar

7 augustus 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Herhalingstraining verkeersregelaar

15 augustus 08.30 - 15.30 uur

Rotterdam

Herhalingstraining verkeersregelaar

20 augustus 08.30 - 15.30 uur

Zwijndrecht

Herhalingstraining verkeersregelaar

29 augustus 08.30 - 15.30 uur

Haarlem

Herhalingstraining verkeersregelaar

17 september 08.30 - 15.30 uur

Breda

Herhalingstraining verkeersregelaar

26 september 08.30 - 15.30 uur

Dordrecht

Herhalingstraining verkeersregelaar

1 oktober 08.30 - 15.30 uur

Vergroot je vaardigheden als verkeersregelaar?
Groepsaanmeldingen....

Je basis talent als verkeersregelaar opfrissen?

In de basis opleiding verkeersregelaar krijg je natuurlijk de basis vaardigheden als verkeersregelaar aangeleerd. Maar net als bij iedereen zal er na verloop van tijd weer opgefrist moeten worden. Dan ben je bij NeVeTe aan het juiste adres. Voor vele gemeentes en bedrijven in Nederland verzorgen wij leerzame herhalingstrainingen tot verkeersregelaar. Zo hebben wij een diverse pakketten die je kan kiezen. 

Theoretische en praktische tips voor jou talent als verkeersregelaar?

Een opfris training voor verkeersregelaars biedt een waardevolle gelegenheid om de kennis en vaardigheden van deze belangrijke rol in het verkeer bij te werken. Of je nu al jarenlang als verkeersregelaar hebt gewerkt of net begint, het is essentieel om regelmatig je kennis en begrip van verkeersregels en -procedures op te frissen.

Deze opfris cursus tot verkeersregelaar biedt een uitgebreide benadering, waarbij zowel de theoretische als praktische aspecten worden behandeld. Vanaf de basisprincipes van het regelen van het verkeer tot complexe situaties en scenario’s, wordt er gezorgd dat elke verkeersregelaar goed voorbereid is op zijn of haar taak.

Hoe was het ook al weer?

Tijdens deze training worden de nieuwste wet- en regelgeving besproken, evenals eventuele recente updates in de verkeerssituatie. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan effectieve communicatievaardigheden en hoe om te gaan met verschillende soorten weggebruikers.

Het belangrijkste doel van deze opfris cursus is ervoor te zorgen dat elke verkeersregelaar volledig gekwalificeerd en bekwaam blijft in zijn of haar rol. Door regelmatig afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en je kennis bij te werken, kun je met meer zelfvertrouwen optreden als een betrouwbare en veilige gids voor het verkeer.

Vele gemeentes gingen u voor.....

Dus, als jij een ervaren verkeersregelaar bent die op zoek is naar een opfrissing van je vaardigheden, dan is deze cursus de perfecte gelegenheid om je kennis bij te spijkeren en jezelf te blijven ontwikkelen in deze essentiële rol. Van theorie tot praktijk, deze training voorziet in alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn als verkeersregelaar. Zo hebben wij de mogelijk de opfris cursus verkeersregelaar aan te passen aan jou wensen. Kruisingen, rotondes en of T kruisingen het maakt ons niet uit. Wil je meer vaardigheden bij en om tramdiensten? Wij leggen het je uit. 

Opfris cursus verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • 1 of meerdere dagen mogelijk

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Hoe verloopt de opleiding verkeersregelaar?

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising.

De examens die je gaat afleggen?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie!
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 4 personen €199,- ex btw p.p.

Dynamische regelingen kruispunten

Deze training verteld u alles over de dynamische regelingen op kruispunten en T-kruisingen. Het regelen met meerdere verkeersstromen tegelijk. U dient bij aanvang uw aanstellingspas verkeersregelaar te tonen.

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

prijs op aanvraag

Herhaling voor Boa's gemeente

Op maat gemaakte trainingen voor boa’s die jaarlijks even opfrissen. Dit kan praktisch maar ook theoretisch. De verkeersregelaar voor Boa’s richt zich meer op ongevallen, calamiteiten en evenementen. 

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €275,- ex btw p.p.

Agressie beheersing

Maatwerk voor beroeps en evenementen verkeersregelaars die in de uitoefening van hun beroep veel te maken krijgen met uitvoerders, wegwerkers en agressie van weggebruikers. Ook voor medewerkers in de GWW is deze training mogelijk. Wat is ego? Hoe gaan we ermee om? De training is met acteurs. Het belooft een spannende dag te worden! Groepen vraag een offerte aan.

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €199,- ex btw p.p.

Om en om regelingen

De training richt zich op materiaal, materieel en de standaard uitrusting van een verkeersregelaar die veel bij om en om regelingen staan. Wat zijn je verantwoordelijkheden en hoe werk je nu echt volgens de richtlijnen. Deze training kunt u combineren met dynamisch regelen op kruispunten. 

 

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

Vanaf 6 personen €199,- ex btw p.p.

Avondtrainingen met lamp en kegel

Ben ik nu echt zichtbaar tijdens mijn werk? Hoe geeft u de aanwijzingen en hoe is de positie van uw lichaam ten opzichte van de weggebruiker? Ook het regelen met een lamp en kegel blijkt soms onduidelijk voor vele verkeersregelaars en weggebruikers. In deze avond training geven wij u alle inzichten. U dient bij aanvang uw aanstellingspas verkeersregelaar te tonen.

Herhalingstraining verkeersregelaars

Exelente opleiding NeVeTe

tot max 4 personen €275,- ex btw p.p.

Exelent regelen van een kruising met Rick Mulders

Tot max 4 personen gaat u met onze docent 4 verschillende kruisingen regelen. Dynamisch met tram spoor en extra elementen. De dag wordt verzorgt met een lunch en u krijgt van ons een keurmerk bij goed gevolg van deze training. De trainingen vinden plaats in Rotterdam Amsterdam en Den Haag. 

Herhalingstraining verkeersregelaars

Herhalingstraining verkeersregelaar

Herhalingstraining verkeersregelaar

Maximaal aantal deelnemers theorie

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Maximaal aantal deelnemers praktijk

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Contact

0545-842880

Mail

Info@nevete.nl

Prijs p.p

Vanaf € 199,- ex btw (Afhankelijk welk keuzeblok u kiest)

Prijs groepen

Vraag een offerte bij onze administratie

Terug naar de basis of juist uw talent vergroten met aanpaste trainingen voor de beroeps-verkeersregelaar. NeVeTe heeft alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zich extra laten bijscholen op verschillende onderdelen. Natuurlijk is het belangrijk om op de hoogte te blijven als beroeps-verkeersregelaar. De herhalingstrainingen kunnen op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Welke wettelijke kaders zitten er nu anno 2022/2023 achter de verkeersregelaar en welke richtlijnen zijn nu van belang bij werk in uitvoering. Hoe moet u nu handelen in geval van een omleiding en calamiteit. Wat ons betreft allemaal mooie vraagstukken die aan bod komen tijdens de meer specialistische trainingen voor de beroeps-verkeersregelaar.

Zo kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden en elk blok duurt 7 lesuren. Wij kunnen naar uw wens de trainingen aanpassen. NeVeTe staat bekend om deze trainingen en u ontvangt een certificaat van deelname. 

Herhalingstraining voor verkeersregelaars, het geven van een stopteken heeft geen zin als je het stopteken niet uitstraalt.

Exelent

Wil je een kijkje nemen in de exelent training van NeVeTe

Eindelijk is het dan zover, onze docent Rick ruim 19 jaar ervaring, geeft een demonstratie in Purmerend. Iedereen was gespannen en zeker de wegbeheerders. Onder leiding van Ben Donkers van Politie Nijmegen werd Rick gefilmd. Kijkt u even mee!

Video afspelen

Waarom herhalen? Omdat verkeer altijd doorgaat!

Herhalingstraining verkeersregelaar

Herhalingstrainingen voor de verkeersregelaar en beroeps-verkeersregelaar zijn erg belangrijk, benadrukt Rick. Het belang van herhalen en consistent zijn in de uitstraling naar weggebruikers is erg belangrijk. Rick vertelt verder dat kleding en uitstraling, naast voldoende kennis over de Nederlandse weggebruiker, erg belangrijk is. Immers, iedereen gaat met een bestemming van huis. Deze bestemming van de weggebruiker stelt soms prioriteiten. Er moeten ook uitzonderingen gemaakt kunnen worden naar de weggebruikers.

Weggebruikers en verkeersregelaars

Om veel erger te voorkomen kan een weggebruiker soms beter even wachten op de aanwijzing van een verkeersregelaar. Dit om gevaar te weren voor zichzelf als verkeersregelaar maar ook voor de weggebruiker zelf. “Soms moet je even meeveren met de denkwijze van de weggebruiker” vertelt Rick. 

Weggebruikers hebben soms gewoon haast. Zeker als je in een economie werkt die een van de rijkste is van de wereld. 

Rick vertelt over de “ego van de mens” Mensen hebben vaak een erg grote beleving van zichzelf. Deze beleving mag, vindt Rick, het is aan ons, de verkeersregelaar, om met deze beleving om te gaan. Je hoeft de bestuurders niet aan te spreken op wat er mogelijk fout is gegaan. De beleving van de weggebruiker is zo groot dat daar geen oor naar is. Rick is inmiddels een kunstenaar geworden door de weggebruiker geen betrapt gevoel te geven. Wat doe je zelf als je wordt betrapt op iets onhandigs? Inderdaad, je wilt ontkennen. Wil je de communicatie open houden, dan zal je de weggebruiker niet op zijn welbekende “ego” moeten raken. Geef hem dus geen betrapt gevoel, dan is bijna iedere weggebruiker gewillig.

Contact

NeVeTe opleiding en advies

7241 CJ Hoeflingweg Lochem

Hoofdkantoor Lochem

Wilt u meer informatie over de herhalingstrainingen voor verkeersregelaars die ons team verzorgd? Belt u gerust met ons kantoor op 0545-842880

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Wij behouden de AVG richtlijnen. 

Agenda voor BRL 9101 en herhalingstraining verkeersregelaar

Rotterdam

Herhalingstraining verkeersregelaar

23 juli 08.30 - 15.30 uur

Hilversum

Herhalingstraining verkeersregelaar

31 juli 08.30 - 15.30 uur

Rotterdam

Herhalingstraining verkeersregelaar

7 augustus 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Herhalingstraining verkeersregelaar

15 augustus 08.30 - 15.30 uur

Rotterdam

Herhalingstraining verkeersregelaar

20 augustus 08.30 - 15.30 uur

Zwijndrecht

Herhalingstraining verkeersregelaar

29 augustus 08.30 - 15.30 uur

Haarlem

Herhalingstraining verkeersregelaar

17 september 08.30 - 15.30 uur

Breda

Herhalingstraining verkeersregelaar

26 september 08.30 - 15.30 uur

Dordrecht

Herhalingstraining verkeersregelaar

1 oktober 08.30 - 15.30 uur

Gouda

Herhalingstraining verkeersregelaar

2 oktober 08.30 - 15.30 uur