Opleiding verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar 15-16-17 juli Dordrecht

Opleiding BRL 9101 Vakman 25-26 juli Nieuwegein

01

Wilt u een bedrijfsofferte

Voor een uitgebreide passende  offerte van onze opleidingen. 

02

Direct inschrijven

Voor onze agenda en direct inschrijven Hebben wij een uitgebreide agenda.

03

Onze laatste blog

Meer nieuws over verkeersregelaars? In onze laatste blog gaat het over bots…….

04

Bel met onze adviseuse

Wilt u direct contact met onze adviseuse? Bel ons op 0545 842880

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
475,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €175,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

Opleiding verkeersregelaar.

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

De opleiding verkeersregelaar volgen, doe je bij NeVeTe

“Sta klaar om de wegen te leiden en de veiligheid te waarborgen als een professionele verkeersregelaar! Bij NeVeTe bieden we een complete opleiding aan die je voorbereidt op alle uitdagingen van dit belangrijke beroep.

Onze uitgebreide cursus omvat alle essentiële aspecten van het vak, van de juiste werkkleding tot de laatste verkeersregels en richtlijnen. Leer niet alleen hoe je het verkeer moet regelen, maar ook welke materialen en beschermingsmiddelen cruciaal zijn voor jouw veiligheid en die van anderen.

Bij NeVeTe geloven we dat verkeersregelaar worden meer is dan alleen een baan – het is een roeping die toewijding en expertise vereist. Met onze hoogwaardige opleiding ben je goed voorbereid om het verschil te maken op de weg.

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in bij NeVeTe en begin aan jouw reis naar een succesvolle carrière als verkeersregelaar!”

De opleiding verkeersregelaar bestaat nu 21 jaar en zijn aangesloten bij SVNL.

“Word een verkeersregelaar van betekenis met de grondige training van NeVeTe! Al meer dan 20 jaar staan wij aan de top van verkeersregelaarsopleidingen, en bij ons is kwaliteit geen optie maar een vereiste.

Bij NeVeTe geloven we in het belang van kennis en vaardigheden in deze dienstverlening. We leren je niet alleen hoe je het verkeer moet regelen, maar we zorgen er ook voor dat je deze kennis in de praktijk kunt brengen. Onze strenge eisen betekenen dat je zowel theoretische als praktische onderdelen succesvol moet afronden voordat je ons felbegeerde diploma kunt ontvangen.

Bij NeVeTe streven we ernaar om onze studenten te laten uitblinken. We begrijpen dat investeren in je opleiding belangrijk is, daarom bieden we een eerlijke prijs voor onze hoogwaardige training. Voor informatie over de kosten van de verkeersregelaarsopleiding kun je contact met ons opnemen.

Kies voor NeVeTe en investeer in je toekomst als professionele verkeersregelaar!”

Ervaren instructeurs aan jouw zijde

“Bij NeVeTe krijg je les van de absolute topdocenten uit het werkveld, met ruime ervaring bij de politie. Onze instructeurs zijn niet alleen ervaren verkeerskundigen, maar ook gepassioneerde professionals die jou optimaal begeleiden op jouw weg naar het worden van een verkeersregelaar.

Dankzij hun praktijkervaring brengen ze niet alleen theoretische kennis over, maar delen ze ook waardevolle inzichten en echte voorbeelden uit het veld. Ze begrijpen als geen ander wat er speelt in de praktijk en bereiden je daarom optimaal voor op de uitdagingen die je als verkeersregelaar tegenkomt.

Onze docenten zijn gepassioneerd over hun vak en dat merk je aan hun enthousiasme en betrokkenheid. Ze staan altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden, je te ondersteunen tijdens het leerproces en je te motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Kies voor NeVeTe en ontdek zelf de meerwaarde van onze ervaren en enthousiaste docenten. Samen zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor een succesvolle carrière als verkeersregelaar!”

Bekijk onze aankomende cursussen

Rotterdam

Verkeersregelaar

6 augustus 09.00 - 15.00 uur

7 augustus 08.30 - 15.00 uur

8 augustus 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Verkeersregelaar

14 augustus 09.00 - 15.00 uur

15 augustus 08.30 - 15.00 uur

16 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

19 augustus 09.00 - 15.00 uur

20 augustus 08.30 - 15.30 uur

21 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

28 augustus 09.00 - 15.00 uur

29 augustus 08.30 - 15.30 uur

30 augustus 08.30 - 15.30 uur

Haarlem

Verkeersregelaar

16 september 09.00 - 15.00 uur

17 september 08.30 - 15.00 uur

18 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Breda

Verkeersregelaar

25 september 09.00 - 16.00 uur

26 september 08.30-15.00 uur

27 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Dordrecht

Verkeersregelaar

30 september 09.00 - 15.00 uur

1 oktober 08.30 - 15.30 uur

2 oktober 08.30 - 15.30 uur

Gouda

Verkeersregelaar

1 oktober 09.00 - 15.00 uur

2 oktober 08.30 - 15.00 uur

3 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nijmegen

Verkeersregelaar

7 oktober 09.00 - 15.00 uur

8 oktober 08.30 - 15.00 uur

9 oktober 08.30 - 15.30 uur

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Hoe verloopt de opleiding verkeersregelaar?

Stap binnen in de wereld van verkeersregulatie met NeVeTe, waar we je niet alleen de sleutels geven tot een glansrijke carrière als verkeersregelaar, maar ook een unieke en meeslepende leerervaring bieden.

Dagindeling en examens: 

Onze opleiding beslaat drie boeiende dagen, van 08:30 tot 15:30 uur, waarin we je onderdompelen in de essentiële aspecten van het vak. De eerste dag staat in het teken van meeslepende theoretische kennis, terwijl de daaropvolgende dagen je uitdagen met real-life praktijktrainingen op echte kruispunten. Bereid je voor op de examens: een pittig theoretisch examen over verkeersregels en -situaties, en een praktijkexamen onder toeziend oog van de politie. Dit is jouw moment om te schitteren en je vaardigheden te laten zien aan experts uit het werkveld. 

Bij NeVeTe geloven we in jouw potentieel en streven we ernaar om je te laten excelleren.

Diploma verkeersregelaar: Wanneer je met glans slaagt voor beide examens, opent zich een wereld van mogelijkheden voor jou als gediplomeerd verkeersregelaar. Je ontvangt niet alleen een gewaardeerd diploma verkeersregelaar met een unieke certificeringscode, maar je wordt ook beloond met een verkeersregelaarspas die jouw toegang verschaft tot dit cruciale beroep. Dit is jouw sleutel tot het veilig en soepel reguleren van verkeersstromen op de Nederlandse wegen.

Wat is inbegrepen: Bij NeVeTe gaan we verder dan alleen lesgeven – we bieden een totaalervaring. Bij inschrijving worden alle kosten gedekt, inclusief inschrijfgeld, examenregistratie, boeiende klassikale lessen onder leiding van ervaren docenten, uitgebreid lesmateriaal en de verwerking van je examenresultaten. Voor in-company trainingen bieden we zelfs een optionele lunch aan tegen een kleine meerprijs. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog een kleine attentie als blijk van waardering voor je toewijding.

Kies voor NeVeTe en maak van jouw droom om verkeersregelaar te worden een realiteit. Bereid je voor op een opwindende reis vol kennis, vaardigheden en onvergetelijke ervaringen. Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een glanzende carrière op de Nederlandse wegen!”

Opleiding verkeersregelaar
Trafik kontrolörü eğitimi
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

BRl 9101 vakman verkeersmaatregelen in Rotterdam

Opleiding in beeld...

Opleiding verkeersregelaar in Zwijndrecht

Op datum, 26 27 28 juni Zwijndrecht

Inschrijven 26 27 28 juni opleiding verkeersregelaar Zwijndrecht

De opleiding opleiding verkeersregelaar start op 26 27 28 juni Zwijndrecht 2024. Wilt u zich inschrijven dat kan dit tot 22 juni 2024. De opleiding verkeersregelaar wordt afgetoetst door het certificeringscentrum Stichting verkeersregelaars Nederland. De inschrijving voor deze opleiding is begonnen en hebben nog plekken beschikbaar. Om te weten of u nog mee kunt doen is het verstandig om reeds even te bellen of u in te schrijven. Mocht dit niet uw datum zijn kijk in onze agenda.

Informatie over de opleiding verkeersregelaar

Hoeveel dagen krijg ik les?

De Nederlandse verkeerstechniek
2 of 3 dagen
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • 1 dag van 7 uur theorie
 • Nabespreking theorie examen
 • 2 dagen van 7 uur praktijk
 • Examen SVNL 15 min, p.p
 • Nabesprkeing examen SVNL
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

Hoeveel dagen ga je les volgen tijdens de opleiding verkeersregelaar?

Opleiding tot beroeps-verkeersregelaar
De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar

Wij adviseren 3 dagen voor groepen 7 of 8 personen. Grotere groepen is mogelijk. Echter het examen SVNL heeft een limiet betreft deelnemers tijdens het examen. 

Wij hebben de volgende mogelijkheden,

 • Je kan jezelf of andere inschrijven in de bestaande groepen via onze agenda. Dan kom je samen met andere mensen in één groep van maximaal 8 kandidaten.
 • Je kan ook groepen bij ons aanmelden en dan komen wij bij jou op een afgesproken locatie lesgeven.

Deze twee daagse opleiding tot verkeersregelaar is alleen als je groepen tot 5 verkeersregelaars wilt laten opleiden. Echter dan dient de locatie van de oefenkruising zich binnen de straal van 10 km van de theorie locatie te bevinden. 

Voorwaarden:

 • Geschikt voor boa’s
 • Verlenging van de aanstellingspas
 • Kleine groepen van 4 of 5 kandidaten

Opleiding verkeersregelaar in Nederland

Opleiding verkeersregelaar, wij geven uitleg!

De opleiding verkeersregelaar kent twee toets onderdelen. Een theorie onderdeel met toets en een praktische toets. De praktische toets wordt afgenomen door Stichting Verkeersregelaars Nederland. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de opleiding tot verkeersregelaar in 2 of 3 deelnemers worden verzorgd.

De theorie voor de opleiding verkeersregelaar, uitgelegd!

De theorie voor de opleiding verkeersregelaar heeft een basis voor bijvoorbeeld wettelijke kaders. Echter kan de theorie ook naast deze wettelijke kaders aangepast worden voor specifieke doelgroepen in het regelen van het verkeer. De theorie voor de opleiding tot verkeersregelaar duurt ongeveer 7 uren. Allerlei zaken komen deze dag voorbij en brengt je op het puntje van je stoel. Onze docenten nemen je mee op reis door de wereld van de beroeps-verkeersregelaar! Welke kleding ben ik nu verplicht te dragen en is het bijvoorbeeld wel zo handig om in bepaalde situaties de verkeersregelaarsfluit te gebruiken. Welke posities zijn voor jou het veiligst op de openbare weg en hoe communiceer je nu eigenlijk met doelgroepen als wegbeheerders en of uitvoerders. Welke arbeidsomstandigheden heb je nu mee te maken en hoe gebruik is op de juiste wijze de persoonlijke beschermingsmiddelen. Hoe regel ik nu het beste met de verkeersregelaarslamp. Is het echt zo erg gesteld met de agressie naar verkeersregelaars of moeten we beter kijken naar ons eigen gedrag als verkeersregelaar? Hoe zit het nu met de verzekering bij evenementen en beroeps-verkeersregelaars? Wij gaan het je allemaal vertellen.

De praktijk voor de opleiding verkeersregelaar? Wij leggen het uit....

Alvorens je kan starten met de praktijk opleiding verkeersregelaar dien je eerst het theorie examen te hebben afgelegd als beginnend verkeersregelaar. Met deze in je zak kan je starten met de praktijk opleiding. Belangrijk is dat jij je goed voorbereid op deze praktijkdagen. Wil je weten welke onderwerpen wij behandelen tijdens de lessen verkeersregelaar? 

Zorg dat je de route goed bestudeert, zowel voor het openbaar vervoer als parkeren..

Het is belangrijk dat je onbezorgd kan starten met de opleiding tot verkeersregelaar van NeVeTe. Daarom adviseren wij je een goede voorbereiding te treffen. Kijk of er in de omgeving betaald parkeren noodzakelijk is en dat je voldoende parkeergeld bij je hebt. Wij kunnen je adviseren om de parkeer app te gebruiken van de Yellowbricks.

Voor de opleiding tot verkeersregelaar zijn onze locatie goed te bereiken met openbaar vervoer.

Al onze locatie waar wij de opleiding tot verkeersregelaar aanbieden zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als je een aanmelding hebt gedaan voor een bepaalde regio en de offerte hebt ondertekent dan krijg je van ons de locaties waar wij de opleiding tot verkeersregelaar verzorgen. Mocht je er niet uitkomen? Dan helpen wij je graag!

Opleiding verkeersregelaar in Nederland.

De best verkozen opleiding tot beroeps-verkeersregelaar in Nederland.

Groepsaanmeldingen voor bedrijven

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising. De theorie locatie zal dan bij uw organisatie of bedrijf worden georganiseerd. De kruising zal in de nabijheid worden uitgezocht. Let op, de kruising dient een examen geregistreerde kruising te zijn.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Opleiding verkeersregelaar Amsterdam
Video afspelen over Opleiding verkeersregelaar Groningen

Vergroot je vaardigheden als verkeersregelaar?

Je basis talent als verkeersregelaar opfrissen?

In de basis opleiding verkeersregelaar krijg je natuurlijk de basis vaardigheden als verkeersregelaar aangeleerd. Maar net als bij iedereen zal er na verloop van tijd weer opgefrist moeten worden. Dan ben je bij NeVeTe aan het juiste adres. Voor vele gemeentes en bedrijven in Nederland verzorgen wij leerzame herhalingstrainingen tot verkeersregelaar. Zo hebben wij een diverse pakketten die je kan kiezen. 

Theoretische en praktische tips voor jou talent als verkeersregelaar?

Een opfris training voor verkeersregelaars biedt een waardevolle gelegenheid om de kennis en vaardigheden van deze belangrijke rol in het verkeer bij te werken. Of je nu al jarenlang als verkeersregelaar hebt gewerkt of net begint, het is essentieel om regelmatig je kennis en begrip van verkeersregels en -procedures op te frissen.

Deze opfris cursus tot verkeersregelaar biedt een uitgebreide benadering, waarbij zowel de theoretische als praktische aspecten worden behandeld. Vanaf de basisprincipes van het regelen van het verkeer tot complexe situaties en scenario’s, wordt er gezorgd dat elke verkeersregelaar goed voorbereid is op zijn of haar taak.

Hoe was het ook al weer?

Tijdens deze training worden de nieuwste wet- en regelgeving besproken, evenals eventuele recente updates in de verkeerssituatie. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan effectieve communicatievaardigheden en hoe om te gaan met verschillende soorten weggebruikers.

Het belangrijkste doel van deze opfris cursus is ervoor te zorgen dat elke verkeersregelaar volledig gekwalificeerd en bekwaam blijft in zijn of haar rol. Door regelmatig afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en je kennis bij te werken, kun je met meer zelfvertrouwen optreden als een betrouwbare en veilige gids voor het verkeer.

Vele gemeentes gingen u voor.....

Dus, als jij een ervaren verkeersregelaar bent die op zoek is naar een opfrissing van je vaardigheden, dan is deze cursus de perfecte gelegenheid om je kennis bij te spijkeren en jezelf te blijven ontwikkelen in deze essentiële rol. Van theorie tot praktijk, deze training voorziet in alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn als verkeersregelaar. Zo hebben wij de mogelijk de opfris cursus verkeersregelaar aan te passen aan jou wensen. Kruisingen, rotondes en of T kruisingen het maakt ons niet uit. Wil je meer vaardigheden bij en om tramdiensten? Wij leggen het je uit. 

Opfris cursus verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • 1 of meerdere dagen mogelijk

Opleiding verkeersregelaar Toezicht en handhaving

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
 • Bestemd voor Boa´s en toezichthouders

Handhavers, Boa´s en toezichthouders in de rol als verkeersregelaar.....

De opleiding tot verkeersregelaar voor Boa’s en toezichthouders van de gemeente speelt een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid op onze wegen. Deze opleiding biedt deze professionals de nodige kennis en vaardigheden om effectief op te treden bij verkeerssituaties en ervoor te zorgen dat het verkeer soepel verloopt.

Handhaven van verkeersregels?

Als Boa of toezichthouder van de gemeente zijn zij belast met het handhaven van de verkeersregels en het begeleiden van weggebruikers. Het volgen van een specifieke opleiding tot verkeersregelaar stelt hen in staat om hun taken op dit gebied op een professionele en competente manier uit te voeren.

Tijdens deze opleiding leren Boa’s en toezichthouders onder andere hoe ze effectief kunnen communiceren met weggebruikers, hoe ze situaties kunnen inschatten, hoe ze adequaat kunnen reageren op onverwachte gebeurtenissen en hoe ze hun eigen veiligheid kunnen waarborgen

No nonsens en geen onnodige theorie, praatje plaatje daadje....

Met een solide basis aan kennis en vaardigheden zijn Boa’s en toezichthouders beter in staat om onvoorziene situaties het hoofd te bieden en het verkeer op een vlotte en veilige manier te laten verlopen. Deze opleiding draagt dus bij aan het creëren van een betere verkeersveiligheid in onze gemeenten.

Al met al is de opleiding tot verkeersregelaar voor Boa’s en toezichthouders van de gemeente van groot belang om ervoor te zorgen dat zij hun taken op het gebied van verkeershandhaving optimaal kunnen uitvoeren. Het stelt hen in staat om effectief op te treden bij verkeerssituaties en draagt bij aan een veiliger wegennetwerk voor alle weggebruikers.

NeVeTe als huisdocent?

Wilt u onze docent inhuren?

NeVeTe als huisdocent voor uw organisatie?

Ervaren docenten in de opleiding tot verkeersregelaar

Bent u op zoek naar een ervaren docent van NeVeTe? Of heeft uw docent andere omstandigheden en wilt u een docent inhuren voor de opleiding tot verkeersregelaar? Bij NeVeTe begrijpen we het belang van goed opgeleide en gekwalificeerde docenten voor effectief onderwijs.

Onze docenten hebben niet alleen uitgebreide kennis en expertise in hun vakgebied, maar ze zijn ook bedreven in het ontwikkelen van didactische vaardigheden en lesprogramma’s. Of u nu behoefte heeft aan een huisdocent voor individuele begeleiding of een externe docent voor specifieke trainingen, wij zorgen ervoor dat u de juiste match krijgt.

Specifieke vaardigheden van onze docenten in de opleiding verkeersregelaar?

Bij NeVeTe streven we ernaar om de hoogste kwaliteit onderwijs te bieden door middel van competente en betrokken docenten. Onze docenten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun pedagogische vaardigheden, ervaring en passie voor lesgeven. Met hun professionele begeleiding kunt u erop vertrouwen dat uw leerlingen de benodigde kennis en vaardigheden zullen verwerven.

Wij bieden u, wat uw organisatie nodig heeft.....een luisterend oor en daadkracht.....

Dus als u op zoek bent naar een deskundige docent die uw leerlingen kan helpen bij het ontwikkelen van didactische vaardigheden en lesprogramma’s, neem dan contact met ons op bij NeVeTe. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste match voor uw onderwijsbehoeften.

Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

NeVeTe als huisdocent

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Presentatie in uw huisstyle
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Praktijk lessen in uw reclame kleding
 • Onbezorgd verder met uw ondernemen
 • De beste kwaliteit en inzet van onze docenten
 • U kunt alles bespreekbaar maken.

Waarom kiest u voor NeVeTe?

De Nederlandse verkeerstechniek
20 jaar ervaring
 • Meest ervaren docenten
 • Begrijpelijk lesmateriaal
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • 12 provincies 12x NeVeTe
 • 99% slagingskansen
 • Heldere digitale factuur
 • Altijd up to date over de opleiding verkeersregelaar
 • Mogelijkheid voor specifieke doelgroepen als ADHD - ADD - PDD NOS
 • WWB en UWV toegankelijk

U kiest voor NeVeTe, dankjewel....

Danjewel namens team NeVeTe

Dankjewel dat je hebt gekozen voor NeVeTe! Bij NeVeTe hebben we een diepe passie voor veiligheid en verkeer. We zijn er trots op dat we zijn erkend als een toonaangevend opleidingscentrum met uitgebreide expertise in dit vakgebied.

Kom je ook trainen bij ons als verkeersregelaar?

Onze opleiding tot verkeersregelaar is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen die in veiligheid en verkeer wil werken, de juiste kennis en vaardigheden heeft. We geloven sterk in het belang van goed opgeleide professionals die de weggebruikers kunnen begeleiden en zorgen voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.

Persoonlijke aandacht..

Bij NeVeTe staat persoonlijke aandacht centraal. Onze ervaren instructeurs begeleiden je gedurende het hele leerproces, zodat je alle benodigde kennis en praktische vaardigheden kunt verwerven om succesvol aan de slag te gaan als verkeersregelaar.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij NeVeTe en samen te werken aan een veiliger verkeer.

Hoe word ik een verkeersregelaar

Wat is nu de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar? Wij geven het antwoord.......

Eerst je basis opleiding dan de BRL 9101 verkeersregelaar

De opleiding BRL 9101 verkeersregelaar speelt een cruciale rol in de verdere ontwikkeling van ervaren verkeersregelaars. Deze richtlijn opleiding is specifiek gericht op het vergroten van kennis en inzicht in veiligheidsmaatregelen en richtlijnen die zijn opgesteld door het CROW.

Voor verkeersregelaars die al de basisopleiding tot verkeersregelaar hebben afgerond, biedt de opleiding BRL 9101 een waardevolle kans om hun professionele vaardigheden te verbeteren. De nadruk ligt op het begrijpen en toepassen van de juiste verkeersmaatregelen om een veilige werkomgeving te creëren voor zowel weggebruikers als medewerkers.

Verkeersmaatregelen, meer kennis van het plaatsen - instandhouden - verwijderen

Door deze opleiding te volgen, kunnen verkeersregelaars hun expertise uitbreiden en zichzelf beter positioneren binnen hun vakgebied. Ze krijgen niet alleen meer inzicht in de geldende richtlijnen en voorschriften, maar ook handvatten om deze effectief toe te passen in praktijksituaties.

Kortom, de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar biedt ervaren verkeersregelaars de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, waardoor ze nog beter kunnen bijdragen aan een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.

Het examen wordt verzorgt door Stichting Infra Kwaliteit

Het examen word verzorgt door Stichting Infra Kwaliteit. NeVeTe regelt dit allemaal voor u! De toets bestaat uit 35 meerkeuze vragen en je hebt 1,5 uur de tijd om het examen te voltooien.

BRL 9101

Verkeersregelaar....
218,- Ex btw p.p.
 • Groepsaanmelding vanaf 1 persoon
 • Toegankelijk na basis opleiding
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur

De opleiding verkeersregelaar in het nieuws....

De Nederlandse verkeerstechniek
Op tv of in de krant bij NeVeTe
 •  

NeVeTe reageerde op de spuuger via Dumpert. Dit pakte erg groot uit. Lars en Rick haalde het nieuws.

Rick Mulders van NeVeTe stond voor de camera van Hart van Nederland.

Purmerend, dynamisch regelen met Rick Mulders.

Rick Mulders presenteert hier een dynamische regeling. Dit doet hij helemaal alleen! Het bijzondere van deze regeling is dat deze alleen word toegepast als het een doorstroming van verkeer betreft. Rick Mulders introduceerde deze regeling 19 jaar geleden voor het eerst in de opleidingen.

NeVeTe is regelmatig in het nieuws te vinden over de opleiding verkeersregelaar...

De opleiding tot verkeersregelaar, ook wel bekend als NeVeTe, krijgt regelmatig aandacht in het nieuws, op tv en in de krant. Deze opleiding speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van een veilige verkeerssituatie en het reguleren van het verkeer.

Het is geen verrassing dat NeVeTe vaak in de media wordt genoemd. Verkeersveiligheid en de rol van verkeersregelaars zijn onderwerpen die veel aandacht krijgen, vooral wanneer er sprake is van grote evenementen, wegwerkzaamheden of andere situaties waarbij een goede verkeersstroom essentieel is.

De berichtgeving over NeVeTe kan variëren van interviews met ervaren verkeersregelaars tot reportages over de opleiding zelf. Daarnaast worden vaak tips en adviezen gegeven aan automobilisten over hoe ze het beste kunnen omgaan met situaties waarin een verkeersregelaar aanwezig is.

Het feit dat NeVeTe zo regelmatig in het nieuws verschijnt, toont aan dat deze opleiding een cruciale rol speelt bij het handhaven van de verkeersveiligheid in Nederland. Het benadrukt ook het belang van goed opgeleide verkeersregelaars die in staat zijn om effectief te communiceren met weggebruikers en hen te helpen navigeren door complexe situaties op de weg.

Avondvierdaagse afgelast door tekort aan verkeersregelaars: ‘Train boa’s’

Een flinke domper voor de basisschoolleerlingen in Baarn. Mede door het tekort aan gecertificeerde verkeersregelaars gaat daar dit jaar de avondvierdaagse niet door. En dit speelt op veel meer plekken.

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

“We hebben wel evenementenverkeersregelaars maar die kunnen we niet inzetten op de moeilijke verkeerspunten in Baarn.” Zo gaat de route over een aantal 80-kilometerwegen en die kunnen alleen door professionele regelaars worden afgezet. “Je probeert het in eerste instantie altijd met vrijwilligers maar het moet wel goed gebeuren, en dan is afgelasten soms de enige mogelijkheid.”  

Want professionele verkeersregelaars liggen niet voor het oprapen. “Je hebt twee soorten verkeersregelaars”, legt Rick Mulders van NeVeTe, een opleiding voor verkeersregelaars uit aan Editie NL. “Je hebt het type dat kan worden ingezet voor evenementen. Daarbij volstaat een online cursus die is opgesteld door de politieacademie.” De andere variant is de professionele verkeersregelaar. “Daarvoor moet je een meerdaagse cursus op locatie volgen. Je krijgt dan een certificaat dat vijf jaar geldig is.”

Regels aangescherpt

En juist naar dat type verkeersregelaar is veel vraag. “De Vereniging Nederlandse Gemeenten heeft de regels aangescherpt. Waardoor er vaker professionele verkeersregelaars moeten worden ingezet.”

Maar omdat die er niet genoeg zijn, kunnen sommige evenementen dus niet doorgaan. Een oplossing is dat er vaker boa’s worden getraind. “Die zijn al bekend met handhaving en kunnen ook inschatten hoe het gaat met de veiligheid. Ik denk dat dat voor veel gemeenten een oplossing is.”

Voor de avondvierdaagse in Baarn is dat geen optie meer. Tino Schouten van de politieke partij Voor Baarn baalt dat de regeldruk voor organisaties steeds groter wordt. “De aansprakelijkheid wordt steeds verschoven. De angst zit er bij organisatoren in dat evenementen niet meer door kunnen gaan.”

Omdat de organisatie namelijk professionele verkeersregelaars moet inzetten, zijn zij volgens Schouten ook verantwoordelijk. “En die verantwoordelijkheid willen en kunnen ze privé echt niet nemen. Helaas heeft de gemeente ook niet de capaciteit om de organisatie op zich te nemen dus is er in sommige gevallen geen andere optie dan het evenement niet door te laten gaan. We hebben wel vragen hierover gesteld hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.” Verkeersregelaar vrijwilliger.

Bron Editie NL RTL 4 Nieuws

Blog

Leuke nieuws berichten......

Kunnen wij u helpen?

Sussanne Mulders

Sussanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda opleiding verkeersregelaar

Kies één van de blokken hieronder. Je kunt selecteren welke datum en plaats je graag de opleiding wil volgen. Daarna vul je het contact formulier in en nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Staat uw datum er niet tussen? Neem contact met ons op.

Vol

Den Haag

Verkeersregelaar

24 juli 09.00 - 16.00 uur

25 juli 08.30 - 15.30 uur

26 juli 08.30 - 15.30 uur

Vol

Hilversum

Verkeersregelaar

30 juli 09.00 - 15.00 uur

31 juli 08.30 - 15.00 uur

1 augustus 08.30 - 15.30 uur

Rotterdam

Verkeersregelaar

6 augustus 09.00 - 15.00 uur

7 augustus 08.30 - 15.00 uur

8 augustus 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Verkeersregelaar

14 augustus 09.00 - 15.00 uur

15 augustus 08.30 - 15.00 uur

16 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

19 augustus 09.00 - 15.00 uur

20 augustus 08.30 - 15.30 uur

21 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

28 augustus 09.00 - 15.00 uur

29 augustus 08.30 - 15.30 uur

30 augustus 08.30 - 15.30 uur

Haarlem

Verkeersregelaar

16 september 09.00 - 15.00 uur

17 september 08.30 - 15.00 uur

18 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Breda

Verkeersregelaar

25 september 09.00 - 16.00 uur

26 september 08.30-15.00 uur

27 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Dordrecht

Verkeersregelaar

30 september 09.00 - 15.00 uur

1 oktober 08.30 - 15.30 uur

2 oktober 08.30 - 15.30 uur

Gouda

Verkeersregelaar

1 oktober 09.00 - 15.00 uur

2 oktober 08.30 - 15.00 uur

3 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nijmegen

Verkeersregelaar

7 oktober 09.00 - 15.00 uur

8 oktober 08.30 - 15.00 uur

9 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Dordrecht

Verkeersregelaar

9 oktober 09.00 - 15.00 uur

10 oktober 08.30 - 15.30 uur

11 oktober 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Verkeersregelaar

28 oktober 09.00 - 15.00 uur

29 oktober 08.30 - 15.00 uur

30 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

30 oktober 09.00 -15.00 uur

31 oktober 08.30 -15.30 uur

1 november 08.30 - 15.30 uur

Gouda

Verkeersregelaar

6 november 09.00 - 15.00 uur

7 november 08.30 - 15.00 uur

8 november 08.30 - 15.30 uur

Hilversum

Verkeersregelaar

12 november 09.00 - 15.00 uur

13 november 08.30 - 15.00 uur

14 november 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Verkeersregelaar

20 november 09.00 tot 15.00 uur

21 november 08.30 tot 15.00 uur

22 november 08.30 tot 15.30 uur

Vol

Haarlem

Verkeersregelaar

26 november 09.00 - 15.00 uur

27 november 08.30 - 15.00 uur

28 november 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Den Haag

Verkeersregelaar

27 november 09.00 - 15.00 uur

28 november 08.30 - 15.30 uur

29 november 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

2 december 09.00 - 15.00 uur

3 december 08.30 - 15.30 uur

4 december 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

11 december 09.00 - 15.00 uur

12 december 08.30 - 15.30 uur

13 december 08.30 - 15.30 uur

Veel gestelde vragen over verkeersregelaars

Veel gestelde vragen over verkeersregelaars en de opleiding van verkeersregelaars. Wij gaan nader in op de volgende vragen!

U kunt als verkeersregelaar aan de slag bij NeVeTe. Bij deze verkeersregelaars organisatie kunt u solliciteren. Momenteel zijn er nog openstaande vacatures. 

Een beroeps-verkeersregelaar die volledig is gecertificeerd, inclusief VCA, BRL 9101, tramveiligheid heeft een start tarief van €35,- ex btw met een minimale afname van 6 aaneengesloten uren per oproep. 

Kies voor het opleidingsinstituut van NeVeTe. Met ruim 19 jaar ervaring is dit het meest betrouwbare opleidingsinstituut voor verkeersregelaars in Nederland.

Dit verschilt per verkeersregelaars organisatie. Maar gemiddeld zit dit tussen de €13 en €15 euro bruto.

Het advies is ga niet lager dan €27,- ex btw. Immers je hebt je afdrachten. Spreek goede algemene voorwaarden af. Zorg voor de juiste certificeringen. Gemiddeld liggen de reiskosten op de eerste 100 kilometer vrij. Echter spreek een minimale afname af per aaneengesloten oproep. Minimaal ligt deze gemiddeld op 6 uren. 

Hierover kunt u het beste contact opnemen met de Nederlandse verkeerstechniek uit Lochem. Deze geeft u onafhankelijk advies, over prijsstellingen, opleidingen en inzet van verkeersregelaars. Voorwaarden en richtlijnen bij inzet van werk in uitvoering.

Heeft u met spoed een opleiding tot verkeersregelaar nodig? Dan kunt u het beste contact zoeken met de Nederlandse verkeerstechniek in Lochem. Dit opleidingsinstituut gaat uw spoed vraag behandelen en staan hierin goed aangeschreven.

In loondienst niet meer dan 12 uur per dag met een maximum uren van 52 per week. De verkeersregelaar dient tussen de 5,5 uur en 10 uur minimaal 30 minuten pauze te hebben genoten. Dit mag de verkeersregelaar onderbreken in twee maal 15 minuten. Echter de pauze dient de dienst te doorbreken en mag niet vooraf of achteraf worden genomen. Bij een verkeersregelaarsdienst van 12 uur dient de verkeersregelaar minimaal 45 minuten pauze te hebben genoten.

Het antwoord is simpel, pauzes worden niet betaald. Echter dient u deze pauze zelf in te richten en mag geen werk bevatten. U heeft dus in uw pauze een vrij moment voor u zelf. Echter als u niet weg kunt van uw werkplek om moverende redenen is men verplicht uw pauze door te betalen. Raadzaam is wel uw organisatie ervan in kennis te stellen dat u geen pauze heeft genoten. Gebeurt dit te vaak is dit namelijk strafbaar. 

U kunt voor twee werkgevers werken op 1 aanstellingspas. Echter maak juiste afspraken met de organisaties waar je gaat werken. Doe dit nooit zonder zeggenschap van je werkgever. Immers de werkgever heeft je namelijk verzekerd via een BAV verzekering. 

Nee, de verkeersregelaar heeft een andere taak dan handhaving.

Nee, u mag enkel het logo 11 bij 11 centimeter van uw organisatie op de linker voorborst plaatsen van de jas of hes. Logo’s op mouwen of de achterkant van de jas of hes is niet toegestaan. Ook het dragen van epauletten is een extra toevoeging en veranderd hiermee de uitstraling van de jas of hes deze is vast gelegd in de Staatscourant 2009 verkeersregelaars.

Opleiding verkeersregelaar

Veel gestelde vragen

De opleiding verkeersregelaar

Veel gestelde vragen

Wij leggen jou graag uit wat ons lesprogramma voor jou betekent

De opleiding tot verkeersregelaar kan je het beste volgen bij NeVeTe.nl De opleiding verkeersregelaar bestaat al ruim 19 jaar en heeft uiterst professionele docenten. NeVeTe verzorgd de opleiding tot verkeersregelaar in heel Nederland. 

Wat leuk dat jij je gaat inschrijven. Kom je alleen? Dan kan je deelnemen in één van onze bestaande open inschrijvingen. Deze staan onderaan elke pagina van opleiding naar keuze. Als je op een voorkeurs datum en locatie hebt geklikt dan wijst het zich vanzelf. 

Groepen zijn altijd welkom. Het advies is om met ons in contact te komen voor een datum. Deze plannen wij samen met u. Wij stellen een mooie offerte op voor jouw organisatie. Na ondertekening gaan wij voor jou aan het werk. Houden je met van alles op de hoogte en bereiden je organisatie goed voor.

Als je ons even belt op 0545-8 42880 dan helpt ons team jou graag verder. Het kan natuurlijk zijn dat er iemand zijn plek toch niet afneemt. Dan kunnen we jou blij maken met deze plek.

Natuurlijk mag je dit weten. Wij verzorgen de theorie locatie met koffie en thee. Bij afname van een groep is het ook mogelijk om de lunch door ons te laten organiseren. Anders willen wij je vragen je eigen lunch mee te nemen. 

Je krijgt van ons een notitieblok en pen. Onze presentatie duurt maximaal 7 uur. Dit gebeurt door middel van een PowerPoint presentatie met beeld en geluid. Optioneel is het ook mogelijk om een kledingpakket (verkeersregelaarshesje, pet en fluit) bij ons af te nemen, dit tegen een kleine meerprijs. Anders krijg je schoon gewassen verkeersregelaarskleding in bruikleen aangeboden.

Tijdens de praktijk krijg je natuurlijk een verkeersregelaars fluit.

Na de presentatie krijg je een theorie-examen verkeersregelaar

Het theorie en praktijk examen zit bij de totaal prijs inbegrepen!

Ons team vindt dat de opleiding tot verkeersregelaar zo breed mogelijk moet worden verzorgd. Het is belangrijk dat kandidaten zich op hun gemak voelen. Wij leiden iedereen op vanaf 18 jaar. Onze bekendheid binnen de branche verkeersregelaars heeft een grondveste gekregen in ontwikkeling van deze branche. Wij zijn betrokken bij vele organisaties waarvan bijvoorbeeld de Stichting Verkeersregelaars Nederland. Maar ook de organisatie Stichting Infra Kwaliteit houdt zich bezig met ontwikkeling met en rondom de juiste opleiding in de branche. Onze organisatie staat open voor meer. Is altijd op zoek naar vernieuwing en mogelijkheden. 

Onze organisatie staat graag voor u klaar. Lesplannen worden op maat geschreven. Zo kunt u onze docenten inhuren voor uw eigen organisatie! Vele organisaties gingen u al voor. Vaak omdat het uit handen geven van deze opleiding altijd verfrissing brengt in docentschap. 

Nevete past zich dus graag aan in uw organisatie! We gaan op onderzoek uit waar uw organisatie voor staat en vertalen dit terug in een op maat gemaakte training of opleiding.

Betekent dit dat wij onder uw naam en logo lesgeven? Dat heeft u goed begrepen. Uw uitstraling met onze professionals.

Natuurlijk kan dat! Wil je werken als verkeersregelaar dan ben je van harte welkom. Neem contact op met NeVeTe. Wij gaan je adviseren en kijken samen met jou wat het meest passend is. 

Wat kost de opleiding tot verkeersregelaar? De opleiding tot verkeersregelaar kost gemiddeld tussen de €450 en €500,- . Bij ons kost de opleiding tot verkeersregelaar €485,- Dit is inclusief examenkosten ter waarde van €150,-

U leest het goed, vanaf 8 februari komen er nieuwe richtlijnen omtrent het examen van de verkeersregelaar. Bij uitstek zal er gecontroleerd worden op de beheersing van de Nederlandse taal. De verkeersregelaar dient in het Nederlands te communiceren, bij omleidingen of wegopbrekingen. Deze eis is gesteld door de stichting verkeersregelaars Nederland en de Politie academie.