Opleiding verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
475,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €175,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

Opleiding verkeersregelaar.

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

De opleiding verkeersregelaar verzorgd door NeVeTe,

Wil je graag de opleiding verkeersregelaar volgen? Fantastisch! Wij kunnen in Nederland nooit genoeg verkeersregelaars hebben. Maar alvorens jij jezelf verkeersregelaar mag noemen, is het wel zo handig om hier een professionele opleiding verkeersregelaar hiervoor te volgen. Je bent voor de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe geheel aan het juiste adres. Binnen de branche van verkeersregelaars zien we een sterke toename van professionalisering, wat heel fijn is. Wil jij graag verkeersregelaar worden? Dan is de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe iets voor jou.

De opleiding verkeersregelaar bestaat nu 19 jaar en zijn aangesloten bij SVNL.

Het zijn van een verkeersregelaar is niet iets wat je ‘zomaar’ doet, het is echt een dienstverlening die kennis en kunde vereist! Bij NeVeTe trainen wij al meer dan 19 jaar lang aankomende verkeersregelaars. Bij ons geldt; wat je uitstraalt moet je ook waarmaken! Er is een theoretisch en praktisch onderdeel. Deze moet je beide met goed resultaat hebben afgerond. Dan kunnen we je feliciteren met jouw diploma. 

Schrijf je nu in, en word verkeersregelaar.....

Ontdek een wereld van mogelijkheden in de opleiding tot verkeersregelaar

Met NeVeTe krijg je toegang tot een breed scala aan onderwerpen die worden behandeld tijdens de opleiding tot verkeersregelaar. Van verkeerswetgeving tot communicatietechnieken, we hebben alles wat je nodig hebt om een bekwame en zelfverzekerde verkeersregelaar te worden.

Gedetailleerd en toch toegankelijk

Onze opleiding biedtOpleiding verkeersregelaar Wageningen gedetailleerde informatie, maar we begrijpen ook dat leren leuk moet zijn! Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze cursusinhoud gemakkelijk te begrijpen en toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je achtergrond of ervaring.

Ervaren instructeurs aan jouw zijde

Bij NeVeTe werken we samen met ervaren instructeurs die gepassioneerd zijn over het delen van hun kennis. Ze staan altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je leerproces, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

 

Bereid je voor op succes met ons uitgebreide opleidingsprogramma ben jij klaar om de uitdagingen van het vak aan te gaan. Word een gecertificeerde verkeersregelaar en maak een verschil op de weg – NeVeTe staat voor je klaar om je te helpen slagen!

Opleiding verkeersregelaar

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Hoe verloopt de opleiding verkeersregelaar?

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising.

De examens die je gaat afleggen?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie!
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

BRl 9101 vakman verkeersmaatregelen in Rotterdam

Opleiding in beeld...

Opleiding verkeersregelaar in Rotterdam

Op datum, 27 28 29 november te Rotterdam.

Inschrijven voor 27 28 29 november opleiding verkeersregelaar in Rotterdam

De opleiding opleiding verkeersregelaar start op 27 28 29 november in Rotterdam 2023. Wilt u zich inschrijven dat kan dit tot 23 november 2023. De opleiding verkeersregelaar wordt afgetoetst door het certificeringscentrum Stichting verkeersregelaars Nederland. De inschrijving voor deze opleiding is begonnen en hebben nog plekken beschikbaar. Om te weten of u nog mee kunt doen is het verstandig om reeds even te bellen of u in te schrijven. Mocht dit niet uw datum zijn kijk in onze agenda.

Informatie over de opleiding verkeersregelaar

Zien wij u in Rotterdam

Mis deze opleiding niet...

Opleiding verkeersregelaar in Rotterdam

Hoeveel dagen krijg ik les?

De Nederlandse verkeerstechniek
2 of 3 dagen
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • 1 dag van 7 uur theorie
 • Nabespreking theorie examen
 • 2 dagen van 7 uur praktijk
 • Examen SVNL 15 min, p.p
 • Nabesprkeing examen SVNL
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

Hoeveel dagen ga je les volgen tijdens de opleiding verkeersregelaar?

Opleiding tot beroeps-verkeersregelaar
De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar

Wij adviseren 3 dagen voor groepen 7 of 8 personen. Grotere groepen is mogelijk. Echter het examen SVNL heeft een limiet betreft deelnemers tijdens het examen. 

Wij hebben de volgende mogelijkheden,

 • Je kan jezelf of andere inschrijven in de bestaande groepen via onze agenda. Dan kom je samen met andere mensen in één groep van maximaal 8 kandidaten.
 • Je kan ook groepen bij ons aanmelden en dan komen wij bij jou op een afgesproken locatie lesgeven.

Deze twee daagse opleiding tot verkeersregelaar is alleen als je groepen tot 5 verkeersregelaars wilt laten opleiden. Echter dan dient de locatie van de oefenkruising zich binnen de straal van 10 km van de theorie locatie te bevinden. 

Voorwaarden:

 • Geschikt voor boa’s
 • Verlenging van de aanstellingspas
 • Kleine groepen van 4 of 5 kandidaten

Opleiding verkeersregelaar in Nederland

Opleiding verkeersregelaar, wij geven uitleg!

De opleiding verkeersregelaar kent twee toets onderdelen. Een theorie onderdeel met toets en een praktische toets. De praktische toets wordt afgenomen door Stichting Verkeersregelaars Nederland. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de opleiding tot verkeersregelaar in 2 of 3 deelnemers worden verzorgd.

De theorie voor de opleiding verkeersregelaar, uitgelegd!

De theorie voor de opleiding verkeersregelaar heeft een basis voor bijvoorbeeld wettelijke kaders. Echter kan de theorie ook naast deze wettelijke kaders aangepast worden voor specifieke doelgroepen in het regelen van het verkeer. De theorie voor de opleiding tot verkeersregelaar duurt ongeveer 7 uren. Allerlei zaken komen deze dag voorbij en brengt je op het puntje van je stoel. Onze docenten nemen je mee op reis door de wereld van de beroeps-verkeersregelaar! Welke kleding ben ik nu verplicht te dragen en is het bijvoorbeeld wel zo handig om in bepaalde situaties de verkeersregelaarsfluit te gebruiken. Welke posities zijn voor jou het veiligst op de openbare weg en hoe communiceer je nu eigenlijk met doelgroepen als wegbeheerders en of uitvoerders. Welke arbeidsomstandigheden heb je nu mee te maken en hoe gebruik is op de juiste wijze de persoonlijke beschermingsmiddelen. Hoe regel ik nu het beste met de verkeersregelaarslamp. Is het echt zo erg gesteld met de agressie naar verkeersregelaars of moeten we beter kijken naar ons eigen gedrag als verkeersregelaar? Hoe zit het nu met de verzekering bij evenementen en beroeps-verkeersregelaars? Wij gaan het je allemaal vertellen.

De praktijk voor de opleiding verkeersregelaar? Wij leggen het uit....

Alvorens je kan starten met de praktijk opleiding verkeersregelaar dien je eerst het theorie examen te hebben afgelegd als beginnend verkeersregelaar. Met deze in je zak kan je starten met de praktijk opleiding. Belangrijk is dat jij je goed voorbereid op deze praktijkdagen. Wil je weten welke onderwerpen wij behandelen tijdens de lessen verkeersregelaar? 

Zorg dat je de route goed bestudeert, zowel voor het openbaar vervoer als parkeren..

Het is belangrijk dat je onbezorgd kan starten met de opleiding tot verkeersregelaar van NeVeTe. Daarom adviseren wij je een goede voorbereiding te treffen. Kijk of er in de omgeving betaald parkeren noodzakelijk is en dat je voldoende parkeergeld bij je hebt. Wij kunnen je adviseren om de parkeer app te gebruiken van de Yellowbricks.

Voor de opleiding tot verkeersregelaar zijn onze locatie goed te bereiken met openbaar vervoer.

Al onze locatie waar wij de opleiding tot verkeersregelaar aanbieden zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als je een aanmelding hebt gedaan voor een bepaalde regio en de offerte hebt ondertekent dan krijg je van ons de locaties waar wij de opleiding tot verkeersregelaar verzorgen. Mocht je er niet uitkomen? Dan helpen wij je graag!

Opleiding verkeersregelaar in Nederland.

De best verkozen opleiding tot beroeps-verkeersregelaar in Nederland.

Groepsaanmeldingen voor bedrijven

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising. De theorie locatie zal dan bij uw organisatie of bedrijf worden georganiseerd. De kruising zal in de nabijheid worden uitgezocht. Let op, de kruising dient een examen geregistreerde kruising te zijn.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

BRL 9101 zzp

Vergroot je vaardigheden als verkeersregelaar?

Je basis talent als verkeersregelaar opfrissen?

In de basis opleiding verkeersregelaar krijg je natuurlijk de basis vaardigheden als verkeersregelaar aangeleerd. Maar net als bij iedereen zal er na verloop van tijd weer opgefrist moeten worden. Dan ben je bij NeVeTe aan het juiste adres. Voor vele gemeentes en bedrijven in Nederland verzorgen wij leerzame herhalingstrainingen tot verkeersregelaar. Zo hebben wij een diverse pakketten die je kan kiezen. 

Theoretische en praktische tips voor jou talent als verkeersregelaar?

Een opfris training voor verkeersregelaars biedt een waardevolle gelegenheid om de kennis en vaardigheden van deze belangrijke rol in het verkeer bij te werken. Of je nu al jarenlang als verkeersregelaar hebt gewerkt of net begint, het is essentieel om regelmatig je kennis en begrip van verkeersregels en -procedures op te frissen.

Deze opfris cursus tot verkeersregelaar biedt een uitgebreide benadering, waarbij zowel de theoretische als praktische aspecten worden behandeld. Vanaf de basisprincipes van het regelen van het verkeer tot complexe situaties en scenario’s, wordt er gezorgd dat elke verkeersregelaar goed voorbereid is op zijn of haar taak.

Hoe was het ook al weer?

Tijdens deze training worden de nieuwste wet- en regelgeving besproken, evenals eventuele recente updates in de verkeerssituatie. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan effectieve communicatievaardigheden en hoe om te gaan met verschillende soorten weggebruikers.

Het belangrijkste doel van deze opfris cursus is ervoor te zorgen dat elke verkeersregelaar volledig gekwalificeerd en bekwaam blijft in zijn of haar rol. Door regelmatig afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en je kennis bij te werken, kun je met meer zelfvertrouwen optreden als een betrouwbare en veilige gids voor het verkeer.

Vele gemeentes gingen u voor.....

Dus, als jij een ervaren verkeersregelaar bent die op zoek is naar een opfrissing van je vaardigheden, dan is deze cursus de perfecte gelegenheid om je kennis bij te spijkeren en jezelf te blijven ontwikkelen in deze essentiële rol. Van theorie tot praktijk, deze training voorziet in alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn als verkeersregelaar. Zo hebben wij de mogelijk de opfris cursus verkeersregelaar aan te passen aan jou wensen. Kruisingen, rotondes en of T kruisingen het maakt ons niet uit. Wil je meer vaardigheden bij en om tramdiensten? Wij leggen het je uit. 

Opfris cursus verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • 1 of meerdere dagen mogelijk

Opleiding verkeersregelaar Toezicht en handhaving

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
 • Bestemd voor Boa´s en toezichthouders

Handhavers, Boa´s en toezichthouders in de rol als verkeersregelaar.....

De opleiding tot verkeersregelaar voor Boa’s en toezichthouders van de gemeente speelt een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid op onze wegen. Deze opleiding biedt deze professionals de nodige kennis en vaardigheden om effectief op te treden bij verkeerssituaties en ervoor te zorgen dat het verkeer soepel verloopt.

Handhaven van verkeersregels?

Als Boa of toezichthouder van de gemeente zijn zij belast met het handhaven van de verkeersregels en het begeleiden van weggebruikers. Het volgen van een specifieke opleiding tot verkeersregelaar stelt hen in staat om hun taken op dit gebied op een professionele en competente manier uit te voeren.

Tijdens deze opleiding leren Boa’s en toezichthouders onder andere hoe ze effectief kunnen communiceren met weggebruikers, hoe ze situaties kunnen inschatten, hoe ze adequaat kunnen reageren op onverwachte gebeurtenissen en hoe ze hun eigen veiligheid kunnen waarborgen

No nonsens en geen onnodige theorie, praatje plaatje daadje....

Met een solide basis aan kennis en vaardigheden zijn Boa’s en toezichthouders beter in staat om onvoorziene situaties het hoofd te bieden en het verkeer op een vlotte en veilige manier te laten verlopen. Deze opleiding draagt dus bij aan het creëren van een betere verkeersveiligheid in onze gemeenten.

Al met al is de opleiding tot verkeersregelaar voor Boa’s en toezichthouders van de gemeente van groot belang om ervoor te zorgen dat zij hun taken op het gebied van verkeershandhaving optimaal kunnen uitvoeren. Het stelt hen in staat om effectief op te treden bij verkeerssituaties en draagt bij aan een veiliger wegennetwerk voor alle weggebruikers.

Toezicht en handhaving verkeersregelaar

NeVeTe als huisdocent?

Wilt u onze docent inhuren?

NeVeTe als huisdocent voor uw organisatie?

Ervaren docenten in de opleiding tot verkeersregelaar

Bent u op zoek naar een ervaren docent van NeVeTe? Of heeft uw docent andere omstandigheden en wilt u een docent inhuren voor de opleiding tot verkeersregelaar? Bij NeVeTe begrijpen we het belang van goed opgeleide en gekwalificeerde docenten voor effectief onderwijs.

Onze docenten hebben niet alleen uitgebreide kennis en expertise in hun vakgebied, maar ze zijn ook bedreven in het ontwikkelen van didactische vaardigheden en lesprogramma’s. Of u nu behoefte heeft aan een huisdocent voor individuele begeleiding of een externe docent voor specifieke trainingen, wij zorgen ervoor dat u de juiste match krijgt.

Specifieke vaardigheden van onze docenten in de opleiding verkeersregelaar?

Bij NeVeTe streven we ernaar om de hoogste kwaliteit onderwijs te bieden door middel van competente en betrokken docenten. Onze docenten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun pedagogische vaardigheden, ervaring en passie voor lesgeven. Met hun professionele begeleiding kunt u erop vertrouwen dat uw leerlingen de benodigde kennis en vaardigheden zullen verwerven.

Wij bieden u, wat uw organisatie nodig heeft.....een luisterend oor en daadkracht.....

Dus als u op zoek bent naar een deskundige docent die uw leerlingen kan helpen bij het ontwikkelen van didactische vaardigheden en lesprogramma’s, neem dan contact met ons op bij NeVeTe. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste match voor uw onderwijsbehoeften.

Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

NeVeTe als huisdocent

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Presentatie in uw huisstyle
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Praktijk lessen in uw reclame kleding
 • Onbezorgd verder met uw ondernemen
 • De beste kwaliteit en inzet van onze docenten
 • U kunt alles bespreekbaar maken.

Waarom kiest u voor NeVeTe?

De Nederlandse verkeerstechniek
19 jaar ervaring
 • Meest ervaren docenten
 • Begrijpelijk lesmateriaal
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • 12 provincies 12x NeVeTe
 • 99% slagingskansen
 • Heldere digitale factuur
 • Altijd up to date over de opleiding verkeersregelaar
 • Mogelijkheid voor specifieke doelgroepen als ADHD - ADD - PDD NOS
 • WWB en UWV toegankelijk

U kiest voor NeVeTe, dankjewel....

Danjewel namens team NeVeTe

Dankjewel dat je hebt gekozen voor NeVeTe! Bij NeVeTe hebben we een diepe passie voor veiligheid en verkeer. We zijn er trots op dat we zijn erkend als een toonaangevend opleidingscentrum met uitgebreide expertise in dit vakgebied.

Kom je ook trainen bij ons als verkeersregelaar?

Onze opleiding tot verkeersregelaar is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen die in veiligheid en verkeer wil werken, de juiste kennis en vaardigheden heeft. We geloven sterk in het belang van goed opgeleide professionals die de weggebruikers kunnen begeleiden en zorgen voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.

Persoonlijke aandacht..

Bij NeVeTe staat persoonlijke aandacht centraal. Onze ervaren instructeurs begeleiden je gedurende het hele leerproces, zodat je alle benodigde kennis en praktische vaardigheden kunt verwerven om succesvol aan de slag te gaan als verkeersregelaar.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij NeVeTe en samen te werken aan een veiliger verkeer.

Hoe word ik een verkeersregelaar

Wat is nu de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar? Wij geven het antwoord.......

Eerst je basis opleiding dan de BRL 9101 verkeersregelaar

De opleiding BRL 9101 verkeersregelaar speelt een cruciale rol in de verdere ontwikkeling van ervaren verkeersregelaars. Deze richtlijn opleiding is specifiek gericht op het vergroten van kennis en inzicht in veiligheidsmaatregelen en richtlijnen die zijn opgesteld door het CROW.

Voor verkeersregelaars die al de basisopleiding tot verkeersregelaar hebben afgerond, biedt de opleiding BRL 9101 een waardevolle kans om hun professionele vaardigheden te verbeteren. De nadruk ligt op het begrijpen en toepassen van de juiste verkeersmaatregelen om een veilige werkomgeving te creëren voor zowel weggebruikers als medewerkers.

Verkeersmaatregelen, meer kennis van het plaatsen - instandhouden - verwijderen

Door deze opleiding te volgen, kunnen verkeersregelaars hun expertise uitbreiden en zichzelf beter positioneren binnen hun vakgebied. Ze krijgen niet alleen meer inzicht in de geldende richtlijnen en voorschriften, maar ook handvatten om deze effectief toe te passen in praktijksituaties.

Kortom, de opleiding BRL 9101 verkeersregelaar biedt ervaren verkeersregelaars de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, waardoor ze nog beter kunnen bijdragen aan een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.

Het examen wordt verzorgt door Stichting Infra Kwaliteit

Het examen word verzorgt door Stichting Infra Kwaliteit. NeVeTe regelt dit allemaal voor u! De toets bestaat uit 35 meerkeuze vragen en je hebt 1,5 uur de tijd om het examen te voltooien.

BRL 9101

Verkeersregelaar....
218,- Ex btw p.p.
 • Groepsaanmelding vanaf 1 persoon
 • Toegankelijk na basis opleiding
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur

De opleiding verkeersregelaar in het nieuws....

De Nederlandse verkeerstechniek
Op tv of in de krant bij NeVeTe
 •  

NeVeTe reageerde op de spuuger via Dumpert. Dit pakte erg groot uit. Lars en Rick haalde het nieuws.

Rick Mulders van NeVeTe stond voor de camera van Hart van Nederland.

Rick werd gefilmd in Veenendaal door een reporter….

Purmerend, dynamisch regelen met Rick Mulders.

Rick Mulders presenteert hier een dynamische regeling. Dit doet hij helemaal alleen! Het bijzondere van deze regeling is dat deze alleen word toegepast als het een doorstroming van verkeer betreft. Rick Mulders introduceerde deze regeling 19 jaar geleden voor het eerst in de opleidingen.

NeVeTe is regelmatig in het nieuws te vinden over de opleiding verkeersregelaar...

De opleiding tot verkeersregelaar, ook wel bekend als NeVeTe, krijgt regelmatig aandacht in het nieuws, op tv en in de krant. Deze opleiding speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van een veilige verkeerssituatie en het reguleren van het verkeer.

Het is geen verrassing dat NeVeTe vaak in de media wordt genoemd. Verkeersveiligheid en de rol van verkeersregelaars zijn onderwerpen die veel aandacht krijgen, vooral wanneer er sprake is van grote evenementen, wegwerkzaamheden of andere situaties waarbij een goede verkeersstroom essentieel is.

De berichtgeving over NeVeTe kan variëren van interviews met ervaren verkeersregelaars tot reportages over de opleiding zelf. Daarnaast worden vaak tips en adviezen gegeven aan automobilisten over hoe ze het beste kunnen omgaan met situaties waarin een verkeersregelaar aanwezig is.

Het feit dat NeVeTe zo regelmatig in het nieuws verschijnt, toont aan dat deze opleiding een cruciale rol speelt bij het handhaven van de verkeersveiligheid in Nederland. Het benadrukt ook het belang van goed opgeleide verkeersregelaars die in staat zijn om effectief te communiceren met weggebruikers en hen te helpen navigeren door complexe situaties op de weg.

Avondvierdaagse afgelast door tekort aan verkeersregelaars: ‘Train boa’s’

Een flinke domper voor de basisschoolleerlingen in Baarn. Mede door het tekort aan gecertificeerde verkeersregelaars gaat daar dit jaar de avondvierdaagse niet door. En dit speelt op veel meer plekken.

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

“We hebben wel evenementenverkeersregelaars maar die kunnen we niet inzetten op de moeilijke verkeerspunten in Baarn.” Zo gaat de route over een aantal 80-kilometerwegen en die kunnen alleen door professionele regelaars worden afgezet. “Je probeert het in eerste instantie altijd met vrijwilligers maar het moet wel goed gebeuren, en dan is afgelasten soms de enige mogelijkheid.”  

Want professionele verkeersregelaars liggen niet voor het oprapen. “Je hebt twee soorten verkeersregelaars”, legt Rick Mulders van NeVeTe, een opleiding voor verkeersregelaars uit aan Editie NL. “Je hebt het type dat kan worden ingezet voor evenementen. Daarbij volstaat een online cursus die is opgesteld door de politieacademie.” De andere variant is de professionele verkeersregelaar. “Daarvoor moet je een meerdaagse cursus op locatie volgen. Je krijgt dan een certificaat dat vijf jaar geldig is.”

Regels aangescherpt

En juist naar dat type verkeersregelaar is veel vraag. “De Vereniging Nederlandse Gemeenten heeft de regels aangescherpt. Waardoor er vaker professionele verkeersregelaars moeten worden ingezet.”

Maar omdat die er niet genoeg zijn, kunnen sommige evenementen dus niet doorgaan. Een oplossing is dat er vaker boa’s worden getraind. “Die zijn al bekend met handhaving en kunnen ook inschatten hoe het gaat met de veiligheid. Ik denk dat dat voor veel gemeenten een oplossing is.”

Voor de avondvierdaagse in Baarn is dat geen optie meer. Tino Schouten van de politieke partij Voor Baarn baalt dat de regeldruk voor organisaties steeds groter wordt. “De aansprakelijkheid wordt steeds verschoven. De angst zit er bij organisatoren in dat evenementen niet meer door kunnen gaan.”

Omdat de organisatie namelijk professionele verkeersregelaars moet inzetten, zijn zij volgens Schouten ook verantwoordelijk. “En die verantwoordelijkheid willen en kunnen ze privé echt niet nemen. Helaas heeft de gemeente ook niet de capaciteit om de organisatie op zich te nemen dus is er in sommige gevallen geen andere optie dan het evenement niet door te laten gaan. We hebben wel vragen hierover gesteld hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.” Verkeersregelaar vrijwilliger.

Bron Editie NL RTL 4 Nieuws

Samen in één klas

Klassikale lessen en praktijklessen in de opleiding tot verkeersregelaar

NeVeTe verzorgt de opleiding verkeersregelaar in 3 dagen waarvan 1 theorieles van 7 lesuren en 2 praktijkdagen van 09.00 tot 16.00 uur

Wil jij professioneel verkeersregelaar worden?

NeVeTe heeft een professioneel programma ontwikkeld voor de opleiding verkeersregelaar, dat jou in drie dagen verteld met welke veiligheidseisen je te maken krijgt, als verkeersregelaar. De bedoeling is natuurlijk dat opdrachtgevers je sneller boeken en meer vertrouwen in jou gaan krijgen als professional. Als verkeersregelaar heb je een grote mate van veiligheidsgevoel. Dat leren wij jou uitstralen op de werkvloer.

Meer vertrouwen van wegbeheerders!

Na deze opleiding krijg je meer vertrouwen van wegbeheerders en uitvoerders in Nederland. Verkeersregelaars die door NeVeTe zijn getraind komen beter aan werk en worden serieuzer genomen door opdrachtgevers en wegbeheerders.

Opleiders van politie geven les bij NeVeTe!

Voor de opleiding tot verkeersregelaar ben je verzekerd van een betrouwbare opleiding. Verschillende politie agenten geven les bij NeVeTe. Vakmensen voor nieuwe professionals.

Wij maken van jou een beroeps-verkeersregelaar

Natuurlijk ben je bij ons in de juiste handen. We gaan je helpen de aanwijzingen als tweede natuur te zien. We leren je het verkeer anders te benaderen waardoor je net een stap voor bent op andere verkeersregelaars in Nederland.

Rick Mulders

Verteld,

19 jaar docent en directeur bij NeVeTe.

Opleiding verkeersregelaar
Nieuws over verkeersregelaars
Nieuwe richtlijnen examen verkeersregelaars
Opleiding verkeersregelaar Wageningen

Nieuwe examenrichtlijnen

Vanaf 8 februari 2023

De nieuwe examenrichtlijnen worden vanaf 8 februari 2023 gehanteerd. De Nederlandse taal wordt een verplichte eis tijdens het praktijk examen verkeersregelaar.

Screenshot 20220215 220221 Gallery (1)

Verkeersregelaars parkeerterreinen

Werken op parkeerterreinen

In een afgesloten omgeving met een hek, ketting, slagboom en of prive terrein, kan een verkeersregelaar zonder bevoegdheid verkeersregelende handelingen verrichten op een terrein.

Opleiding verkeersregelaar voor toezicht en handhavers

Rol van de politie, verkeersregelaars

De rol van de politie?

De rol van de politie op verkeersregelaars staat beschreven als toezichthouder op alle verkeersregelaars. Dit besluit is te lezen onder art 57 BABW. De politie kan je aanstellingspas innemen.

Blog

Interessante nieuws berichten......

Aanstellingspas verkeersregelaar/opleiding verkeersregelaar

De aanstellingspas voor verkeersregelaars

Het orgaan wat de aanstellingspasen uitgeeft voor beroeps/verkeersregelaars is aanstellingspas.nl

De aanstellingspas beroeps-verkeersregelaar

Aanstellingspas

Als je de opleiding tot verkeersregelaar hebt behaald, kan je op twee manieren een aanstellingspas aanvragen. Landelijke passen worden alleen uitgegeven door het Ministerie van infrastructuur en Waterstaat. Je kan ook aangesteld worden door het college van Burgemeester en Wethouders

Landelijke aanstelling

Dit geschied via www.aanstellingspas.nl 

Plaatselijke aanstelling

Dit geschied door het college van Burgemeester en Wethouders.

Kunnen wij u helpen?

Sussanne Mulders

Sussanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda opleiding verkeersregelaar

Kies één van de blokken hieronder. Je kunt selecteren welke datum en plaats je graag de opleiding wil volgen. Daarna vul je het contact formulier in en nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Staat uw datum er niet tussen? Neem contact met ons op.

Vol

Doetinchem

Verkeersregelaar

8 december 09.00 - 15.00 uur

11 december 08.30 - 15.00 uur

12 december 08.30 - 15.30 uur

Vol

Rotterdam

Verkeersregelaar

13 december 09.00 - 15.00 uur

14 december 08.30 - 15.00 uur

15 december 08.30 - 15.30 uur

Vol

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

18 december 09.00 - 15.00 uur

19 december 08.30 - 15.00 uur

20 december 08.30 - 15.30 uur

Vol

Rotterdam

Verkeersregelaar

15 januari 09.00 - 16.00 uur

16 januari 08.30 - 15.00 uur

17 januari 08.30 - 15.30 uur

Vol

Haarlem

Verkeersregelaar

29 januari 09.00 - 15.00 uur

30 januari 08.30 - 15.00 uur

31 januari 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

5 februari 09.00 - 15.00 uur

6 februari 08.30 - 15.00 uur

7 februari 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Hilversum

Verkeersregelaar

21 februari 09.00 - 15.00 uur

22 februari 08.30 - 15.00 uur

23 februari 08.30 - 15.30 uur

Vol

Den Haag

Verkeersregelaar

26 februari 09.00 - 15.00 uur

27 februari 08.30 - 15.00 uur

28 februari 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Amsterdam

Verkeersregelaar

4 maart 09.00 - 15.00 uur

5 maart 08.30 - 15.00 uur

6 maart 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Dordrecht

Verkeersregelaar

13 maart 09.00 - 15.00 uur

14 maart 08.30 - 15.00 uur

15 maart 08.30 - 15.30 uur

Vol

Den Haag

Verkeersregelaar

22 maart 09.00 - 15.00 uur

25 maart 08.30 - 15.00 uur

26 maart 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Hilversum

Verkeersregelaar

26 maart 09.00 - 15.00 uur

27 maart 08.30 - 15.00 uur

28 maart 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

2 april 09.00 - 15.00 uur

3 april 08.30 - 15.00 uur

4 april 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Nijmegen

Verkeersregelaar

16 april 09.00 - 15.00 uur

17 april 08.30 - 15.00 uur

18 april 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Den Haag

Verkeersregelaar

23 april 09.00 -- 15.00 uur

24 april 08.30 - 15.00 uur

25 april 08.30 -15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Haarlem

Verkeersregelaar

1 mei 09.00 - 15.00 uur

2 mei 08.30 - 15.00 uur

3 mei 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Dordrecht

Verkeersregelaar

6 mei 09.00 - 15.00 uur

7 mei 08.30 - 15.00 uur

8 mei 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Nijmegen

Verkeersregelaar

21 mei 09.00 - 15.00 uur

22 mei 08.30 - 15.00 uur

23 mei 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Den Haag

Verkeersregelaar

27 mei 09.00 - 15.00 uur

28 mei 08.30 - 15.00 uur

29 mei 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Amsterdam

Verkeersregelaar

3 juni 09.00 - 15.00 uur

4 juni 08.30 - 15.00 uur

5 juni 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

12 juni 09.00 - 15.00 uur

13 juni 08.30 - 15.30 uur

14 juni 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Hilversum

Verkeersregelaar

17 juni 09.00 - 15.00 uur

18 juni 08.30 - 15.00 uur

19 juni 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

1 juli 09.00 - 15.00 uur

2 juli 08.30 - 15.00 uur

3 juli 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Haarlem

Verkeersregelaar

10 juli 09.00 - 15.00 uur

11 juli 08.30 - 15.00 uur

12 juli 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Den Haag

Verkeersregelaar

15 juli 09.00 - 15.00 uur

16 juli 08.30 - 15.00 uur

17 juli 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Hilversum

Verkeersregelaar

30 juli 09.00 - 15.00 uur

31 juli 08.30 - 15.00 uur

1 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

6 augustus 09.00 - 15.00 uur

7 augustus 08.30 - 15.00 uur

8 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Den Haag

Verkeersregelaar

14 augustus 09.00 - 15.00 uur

15 augustus 08.30 - 15.00 uur

16 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Amsterdam

Verkeersregelaar

19 augustus 09.00 - 15.00 uur

20 augustus 08.30 - 15.00 uur

21 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

11 september 09.00 - 15.00 uur

12 september 08.30 - 15.00 uur

13 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Haarlem

Verkeersregelaar

16 september 09.00 - 15.00 uur

17 september 08.30 - 15.00 uur

18 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

1 oktober 09.00 - 15.00 uur

2 oktober 08.30 - 15.00 uur

3 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Nijmegen

Verkeersregelaar

7 oktober 09.00 - 15.00 uur

8 oktober 08.30 - 15.00 uur

9 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Amsterdam

Verkeersregelaar

16 oktober 09.00 tot 15.00 uur

17 oktober 08.30 tot 15.00 uur

18 oktober 08.30 tot 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Den Haag

Verkeersregelaar

28 oktober 09.00 - 15.00 uur

29 oktober 08.30 - 15.00 uur

30 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

6 november 09.00 - 15.00 uur

7 november 08.30 - 15.00 uur

8 november 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Hilversum

Verkeersregelaar

12 november 09.00 - 15.00 uur

13 november 08.30 - 15.00 uur

14 november 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

20 november 09.00 tot 15.00 uur

21 november 08.30 tot 15.00 uur

22 november 08.30 tot 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Haarlem

Verkeersregelaar

26 november 09.00 - 15.00 uur

27 november 08.30 - 15.00 uur

28 november 08.30 - 15.30 uur

Wilt u meer dan een vakman worden in het verkeerregelen?

Extra lessen voor de verkeersregelaar

Specialistische trainingen voor verkeersregelaars.

Exelent opleiding NeVeTe

Vanaf 4 personen €199,- ex btw p.p.

Dynamische regelingen kruispunten

Deze module verteld u alles over de dynamische regelingen op kruispunten en T kruisingen. Het regelen met meerdere verkeersstromen tegelijk. U dient bij aanvang een aanstellingspas verkeersregelaar te tonen.

Exelent opleiding NeVeTe

Voor prijs vraag offerte

Herhaling voor Boa's gemeente

Op maat gemaakte trainingen voor boa’s die jaarlijks even opfrissen. Dit kan praktisch maar ook theoretisch. De verkeersregelaar voor Boa’s richt zich meer op ongevallen, calamiteiten en evenementen. 

Exelent opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €275,- ex btw p.p.

Agressie beheersing

Maatwerk voor beroeps-verkeersregelaars die in de uitoefening van hun beroep veel te maken krijgen met agressie met weggebruikers, uitvoerders, wegwerkers. Wat is ego? Hoe gaan we ermee om? De training is met acteurs. Het belooft een spannende dag te worden! Groepstarieven graag een offerte aanvragen.

Exelent opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €199,- ex btw p.p.

Om en om regelingen

De training richt zich op materiaal en materieel en de standaard uitrusting van een verkeersregelaar die veel bij om en om regelingen staat. Wat zijn je verantwoordelijkheden en hoe werk je nu echt volgens de richtlijnen. Deze opleiding kan u combineren met dynamisch regelen op kruispunten.