Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
412,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars...

Aanstellingspas aanvragen? Hoe zit dit nu?

Een pas die jouw bevoegdheid bewijst

Het behalen van een geslaagd certificaat is een belangrijke mijlpaal voor verkeersregelaars. Maar wat gebeurt er daarna? Het aanvragen van een aanstellingspas bij Stichting Verkeersregelaars Nederland is de volgende logische stap om officieel erkend te worden als verkeersregelaar.

De aanstellingspas is niet zomaar een identificatiebewijs, het is een symbool van professionaliteit en betrouwbaarheid. Het laat zien dat je voldoet aan de vereiste kennis en vaardigheden om het verkeer veilig te regelen. Met deze pas op zak ben je gerechtigd om als verkeersregelaar op te treden tijdens evenementen, wegwerkzaamheden en andere situaties waarin verkeersbegeleiding nodig is.

Het aanvragen van de aanstellingspas bij Stichting Verkeersregelaars Nederland is eenvoudig en duidelijk. Zij hebben een gestroomlijnd proces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alle benodigde documenten correct worden ingediend en beoordeeld. Je kunt erop vertrouwen dat jouw aanvraag snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Als erkende organisatie houdt Stichting Verkeersregelaars Nederland toezicht op de naleving van de regels en voorschriften met betrekking tot verkeersregeling. Ze zorgen ervoor dat alleen gekwalificeerde professionals in het bezit zijn van een geldige aanstellingspas, waardoor de veiligheid op onze wegen gewaarborgd blijft.

Dus, als je recentelijk bent geslaagd als verkeersregelaar en klaar bent om de volgende stap te zetten, wacht dan niet langer. Vraag jouw aanstellingspas aan bij Stichting Verkeersregelaars Nederland en maak officieel deel uit van het team dat ons verkeer veilig houdt.

Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars is heel eenvoudig

De Aanstellingspas kan eenvoudig worden aangevraagd door werkgevers, gemeenten en andere betrokken partijen. Verkeerscentrum Nederland (VCNL) is de officiële instantie die de pas uitgeeft, zodat je zeker weet dat je in goede handen bent.

Het bewijs dat je altijd bij je moet dragen

Met de Aanstellingspas heb je altijd het bewijs van jouw bevoegdheid bij je tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Altijd klaar om te laten zien dat jij een professionele en gekwalificeerde verkeersregelaar bent.

Makkelijk en betrouwbaar

NeVeTe maakt het proces snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Navigeer eenvoudig door ons intuïtieve platform en ontvang jouw Aanstellingspas zonder gedoe. Vertrouw op ons om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn in jouw vakgebied.

Wat moet ik doen om de aanstellingspas aan te vragen?

Allereerst moet je een account aanmaken op de website aanstellingspas.nl. Het account aanmaken kost even wat tijd. Maar kom je er niet uit dan kan je mailen en bellen met aanstellingspas.nl Voor vragen kunt u bellen naar 0900 – 8200 360* helpdesk@verkeersregelaarsexamen.nl

Nadat je toestemming hebt verkregen kan je certificaatcode aanbrengen in het systeem. Evenals een VOG en een pasfoto. Let op je VOG mag niet ouder zijn dan 2 maanden.

U kunt dit terugvinden in art 7 lid 3 van de Regeling Verkeersregelaars 2009. 

 

Toezichthouders en handhavers van de gemeente hoeven geen VOG in te leveren.

NeVeTe maakt het aanvragen van een Aanstellingspas voor verkeersregelaars eenvoudig en snel!

Direct aan de slag

Heb je het examen succesvol afgerond en wil je graag je Aanstellingspas ontvangen? Bij NeVeTe kun je gemakkelijk je unieke waarmerk aanvragen, dat verstrekt wordt door de opleider/aanvrager van het examen. In de meeste gevallen vind je dit waarmerk op je certificaat. Met dit waarmerk kun je jouw Aanstellingspas aanvragen.

Geldigheid en flexibiliteit

Jouw waarmerk is geldig gedurende 6 maanden na afgifte. Dit geeft jou voldoende tijd om jouw Aanstellingspas aan te vragen en te ontvangen. Wees gerust, NeVeTe bewaart geen certificaten, dus vraag deze op bij de opleider/aanvrager van het examen.

Eenvoudig en betaalbaar

Bij NeVeTe hanteren we een helder tarief van slechts €23,75 incl. BTW (€19,63 excl. BTW) voor een nieuwe pas. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Gewoon een eerlijke prijs voor een belangrijk document dat jouw vaardigheden als verkeersregelaar bevestigt.

NeVeTe maakt het vernieuwen van je verkeersregelaarspas een fluitje van een cent – geen stress, geen gedoe!

Verlenging binnen handbereik

Ben je in het bezit van een geldige Aanstellingspas die bijna verloopt? Geen zorgen! Bij NeVeTe kun je jouw pas tot wel 6 maanden na de vervaldatum verlengen. Zo blijf je altijd up-to-date en klaar voor actie.

Voorkom onnodig examen, NeVeTe kan je helpen!

We weten hoe belangrijk het is om je pas op tijd te verlengen. Als je de pas niet binnen 6 maanden na de einddatum vernieuwt, moet je opnieuw examen afleggen. Bespaar jezelf de moeite en verleng op tijd met NeVeTe. Snel hercertificeren? Dat kan bij NeVeTe. 0545-842880.

Bij NeVeTe begrijpen we dat gemak en prijs belangrijk zijn. Voor slechts €23,75 (incl. BTW) of €19,63 (excl. BTW) kun je jouw bestaande pas moeiteloos verlengen – een kleine investering voor langdurige gemoedsrust.

NeVeTe – De snelle en betrouwbare oplossing voor het verkrijgen van een duplicaat van je Aanstellingspas voor verkeersregelaars!

Betrouwbaarheid zonder gedoe

Heb je per ongeluk je Aanstellingspas verloren of is deze gestolen? Geen zorgen! NeVeTe staat voor je klaar om jouw duplicaat snel en eenvoudig te regelen. We begrijpen hoe belangrijk het is om een geldige pas te hebben, en we zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Eenvoudig aanvragen

Onze aanvraagprocedure is simpel en duidelijk. Als werkgever kun je gemakkelijk een duplicaatpas aanvragen voor jouw verkeersregelaar. Of het nu gaat om slijtage, breuk of verlies, wij staan paraat om jou te helpen bij het verkrijgen van een nieuwe pas.

Snel en betaalbaar

Bij NeVeTe begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat je binnen no-time over je nieuwe Aanstellingspas beschikt. En dit alles tegen een betaalbare prijs! Voor slechts € 23,75 inclusief BTW (€ 19,63 exclusief BTW) krijg jij jouw duplicaat geleverd.

Ontdek NeVeTe – Jouw sleutel tot een naadloze aanstelling als verkeersregelaar!

Eenvoudig, snel en voordelig!

Upgrade jouw Aanstellingspas met gemak

 Je hoeft je geen zorgen te maken over het bijwerken van jouw Aanstellingspas. Of je nu een nieuwe werkgever wilt toevoegen of wilt overschakelen naar een andere werkgever, SVNL regelt het allemaal voor jou – eenvoudig en snel!

Flexibiliteit in jouw handen

Dankzij de unieke opties, kun je kiezen hoe jij jouw Aanstellingspas wilt updaten. Ga voor de omzettingsmogelijkheid en zorg ervoor dat alleen de nieuwe werkgever wordt vermeld op jouw pas. Of kies voor bijplaatsing en behoud de bestaande werkgevers op jouw pas terwijl je er eenvoudig een nieuwe aan toevoegt.

Het complete pakket

Bij SVNL gaan we verder dan alleen het regelen van jouw Aanstellingspas. Tijdens het aanvraagproces bieden we je ook de mogelijkheid om direct jouw pas te verlengen. Zo ben je in één keer klaar en kun je zonder onderbreking doorgaan met het uitoefenen van jouw functie.

Snel, betaalbaar en betrouwbaar

Bij SVNL geloven we in gebruiksgemak en betaalbaarheid. Voor slechts € 23,75 incl. BTW (€ 19,63 excl. BTW) krijg je toegang tot onze efficiënte dienstverlening en zorgen wij ervoor dat jouw Aanstellingspas altijd up-to-date is.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden die NeVeTe biedt en maak jouw aanstellingsproces als verkeersregelaar moeiteloos!

Maak gebruik van de voordelen die een vrijstelling biedt en regel jouw aanstellingspas met gemak!

Een vrijstelling op maat

Bij SVNL kun je snel en eenvoudig een vrijstelling aanvragen voor speciale situaties waarin je als verkeersregelaar de weg moet benutten. Dit document geeft je de officiële toestemming om veilig en legaal te werken.

All-round geldigheid

Dankzij onze nieuwe regeling is de geldigheidsduur van de aanstellingspas gelijk aan de datum op de vrijstelling. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over afzonderlijke vervaldatums en ben je altijd up-to-date.

Vrijheid op de weg

Met onze vrijstelling kun je zonder problemen gebruik maken van alle wegen in Nederland, onder de voorwaarden die zijn vermeld op het document. Daarnaast mag je parkeren op plaatsen waar geen parkeerverordening van toepassing is, zolang het maar geen “verboden te parkeren” zones of betaalde parkeervakken zijn.

Snel, simpel en betrouwbaar

NeVeTe weet hoe je deze vrijstelling moet aanvragen maar het beste kan je contact opnemen met SVNL. 

aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars

Groepsaanmeldingen voor bedrijven

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising. De theorie locatie zal dan bij uw organisatie of bedrijf worden georganiseerd. De kruising zal in de nabijheid worden uitgezocht. Let op, de kruising dient een examen geregistreerde kruising te zijn.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Vragen over de opleiding tot verkeersregelaar?

Jouw vragen, onze expertise

Heb je vragen over de vereisten, het opleidingsproces of de carrièremogelijkheden als verkeersregelaar? Wij hebben alle antwoorden! Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij elke stap van je reis naar het worden van een geweldige verkeersregelaar.

Voor groepen tot 8 personen rekenen wij 3 dagen voor de opleiding tot verkeersregelaar. Groepen tot 4 personen rekenen wij 2 dagen.

Voor individuele aanmeldingen kan je je inschrijven op de pagina agenda. Wil je groepen aanmelden kan je profiteren van voordeel kortingen. Neem even contact op via info@nevete.nl of bel met 0545-842880.

De lestijden voor de individuele opleidingen tot verkeersregelaar zijn standaard van 08:30 tot ongeveer 15:30. Wilt u groepen aanmelden dan kunnen wij in overleg met uw organisatie deze lestijden aanpassen.

Tijdens de lessen krijg je kleding in bruikleen. Heb jezelf kleding deze volgens de Staatscourant 2009 verkeersregelaars zijn voorgeschreven dan mag je deze kleding gebruiken. 

Het is mogelijk een kleding pakket bij ons te bestellen. Tegen scherpe voordeel tarieven.

Deze kan je aanvragen bij aanstellingspas.nl. Deze landelijke organisatie is de enige organisatie die verkeersregelaarspassen uitreikt. 

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Opleiding uitgelicht BRL 9101 vakman op 1 en 2 augustus in Utrecht

De opleiding BRL 9101 vakman bestaat uit 2 dagen training inclusief examen van Stichting infra kwaliteit. BRL 9101 vakman word verzorgt door Rick Mulders Nederlandse…………….

Inschrijven

Heb je vragen aan ons?

Heb je vragen aan ons

Wellicht kunnen wij deze beantwoorden?

Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars Aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars