BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Word BRL 9101 specialist. Ga jij de uitdaging aan?

BRL 9101 Specialist

De Nederlandse verkeerstechniek
405,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €45,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals
 • Officiele certificering BRL 9101 specialist
 • Geldigheidsduur 3 jaar
 • Met code 95 CBR CCV
 • Tip, neem uw eigen laptop mee

Opleiding BRL 9101 specialist

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Wat is het doel van deze opleiding?

Het doel van deze opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen is het op de juiste wijze kunnen plaatsen, in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De opleiding BRL 9101 vakman, voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101), vastgesteld op 31 augustus 2017 door het College. De opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen wordt in 2 dagen en met mogelijke uitbreiding naar 3 dagen verzorgd. 

Voor wie is deze opleiding BRL 9101 specialist bedoeld?

Leuk dat je je aanmeldt voor de opleiding tot BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor het opstellen en ontwerpen van verkeersplannen. Daarnaast zijn zij opdracht gevend/controlerend/inspecterend met betrekking tot opstelling en uitvoering van de tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 Specialist werkt voornamelijk vanuit zijn kantoor en voert zijn werkzaamheden uit onder toeziend oog van directieleden. Specialisten worden in de BRL 9101 96B als 96A gezien als de communicatie naar klant, weggebruiker, vervoersmaatschappijen en of andere partijen. De BRL 9101 Specialist is veelal het aanspreekpunt voor de vakman. De specialist bereid werkinstructies voor en overhandigd deze aan de BRL 9101 vakman.

Maken van verkeersplannen en aanvragen van SPIN meldingen bij Rijkswaterstaat

Vergunningen, ontheffingen en procedures zijn werkzaamheden waarin de BRL 9101 specialist zich op begeeft.

Als BRL 9101 specialist krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen. Tijdens de opleiding zul je les volgen in verschillende aspecten van het vak, zoals wet- en regelgeving, veiligheidseisen en praktische toepassingen.

Het is fantastisch om te zien dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in dit vakgebied. Met de juiste kennis en vaardigheden kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan het creëren van veilige en efficiënte verkeersplannen.

Dus nogmaals, leuk dat je je hebt aangemeld! We kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw expertise als BRL 9101 specialist verder te ontwikkelen.

De BRL 9101 specialist moet alles weten van de publicaties CROW 96A en 96B

De opleiding BRL 9101 specialist is een model richtlijn geschreven door de CROW. De CROW heeft een verscheidenheid aan publicaties. Waaronder verkeersmanagement en publicaties 96B en 96A tijdelijke verkeersmaatregelen. Om de de kennis te vergaren als BRL9101 specialist, is het zeker verstandig om eerst kennis te nemen van onze e-learning ter voorbereiding op de werkelijke opleiding.
 
Het uiteindelijk doel wat behaald moet worden is dat de specialist zelfstandig moet kunnen functioneren in het totaal proces van aanvraag vanuit opdrachtgevers en overheden. 
 
Zo draagt u kennis van de KOMO certificering en heeft u kennis genomen van het college van deskundigen. U weet de documenten te vinden die het proces certificaat KOMO BRL 9101 verkeersmaatregelen voorschrijft. Daarnaast scholen wij u in het Vollandis werkblad en reiken u het stripboek wegafzettingen aan. Wij beoordelen met u samen de knelpunten en de gevaren. Daarnaast geven wij u een ruime inkijk op de inhoud van de voorgeschreven werk instructiemap. De BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen maakt beoordelingen op veiligheid en omschrijft deze. Het inbrengen van verkeersmaatregelen op een verkeersplan en doet de aanvragen in de zogeheten SPIN (Systeem Planning en Informatie Nederland).
BRL 9101 vakman Arnhem
BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Groepsaanmeldingen voor BRL 9101 specialist

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen BRL 9101 specialist bij uw organisatie of bedrijf..

De eerste dag krijg je alle relevante informatie over materiaal en materieel waar de BRL 9101 vakman mee moet werken. Maar ook veiligheidsprotocollen en bijvoorbeeld beleid en proces. Daarnaast is er een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen en de inrichting van de principe maatregel. De tweede dag bespreken wij de autosnelweg en natuurlijk het navigeren in de publicaties 96A en 96B van het CROW.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Vragen en antwoorden

Geweldig! We zijn hier om al jouw brandende vragen over de BRL 9101 specialist te beantwoorden. We hebben een uitgebreide selectie gemaakt van de meest gestelde vragen, zodat je snel en gemakkelijk antwoorden kunt vinden. Maar maak je geen zorgen als jouw vraag er niet tussen staat, we staan altijd klaar om je persoonlijk te helpen. Neem gerust contact met ons op en we zullen ervoor zorgen dat al jouw vragen worden beantwoord. Laten we beginnen met het verkennen van alles wat je moet weten over de BRL 9101 specialist!

BRl 9101 vakman verkeersmaatregelen in Apeldoorn

Opleiding in beeld...

BRL 9101 vakman/specialist in Apeldoorn

6 en 7 december BRL 9101 vakman Apeldoorn.

Inschrijven voor 6 en 7 december BRL 9101 Apeldoorn.

De opleiding BRL 9101 vakman start op 6 en 7 december te Apeldoorn 2023. Wilt u zich inschrijven dat kan dit tot 1 december 2023. De opleiding BRL 9101 vakman wordt afgetoetst door het certificeringscentrum stichting infra kwaliteit. De inschrijving voor deze opleiding is begonnen en hebben nog plekken beschikbaar. Om te weten of u nog mee kunt doen is het verstandig om reeds even te bellen of u in te schrijven. Mocht dit niet uw datum zijn kijk in onze agenda.

Informatie over de opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen.

Wij zijn in Rotterdam

Mis deze opleiding niet...

BRL 9101 vakman/specialist in Apeldoorn, kom je ook?

samengestelde klassen specialist en vakman

Klassikale lessen BRL 9101 specialist

De Nederlandse verkeerstechniek verzorgt in twee of drie dagen de opleiding specialist BRL 9101. De lessen zijn bedoeld voor diegenen die volgens de normering en richtlijn moeten werken bij contract.

Wil jij professional BRL specialist worden?

De Nederlandse verkeerstechniek heeft een specialistisch programma ontwikkeld dat jou in twee of drie dagen verteld met welke veiligheidseisen te maken hebt als BRL 9101 vakman. De bedoeling is natuurlijk dat opdrachtgevers je sneller boeken en meer vertrouwen in jou hebben dan een ander. Verder beantwoorden we vraagstukken over doorstroming en optimale zichtbaarheid van de inleidende ruimte. 

Meer vertrouwen van wegbeheerders en opdrachtgevers!

Na deze opleiding krijg je meer vertrouwen van wegbeheerders en opdrachtgevers van overheidsinstanties, in het plaatsen en in standhouden of wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregelen. Na het behalen van de opleiding BRL 9101 specialist wordt je veel serieuzer genomen. 

Opleiding BRL 9101

Verantwoord werken met een BRL 9101 certificaat

Met een BRL 9101- specialisten certificaat laat u zien dat u op een juiste manier verkeersmaatregelen voorbereidt en rekening houdt met kwaliteit en veiligheid voor zowel wegwerker als weggebruiker. Planmatig opdrachten kan geven en daarmee ook een vooruitziende blik heeft met logistieke vraagstukken.

De Nederlandse verkeerstechniek opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen.

Service voor u

Bereikbaar 0545-842880

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Heeft u een dringende vraag die niet tot de volgende dag kan wachten? Spoed optie 9 keuze menu.

Extra E-learning

Als voorbereiding biedt NeVeTe een voorbereidende E-learning voor de opleiding BRL 9101. Deze kunt u thuis op uw gemak doornemen.

Aankoop verschil terug!

Mocht u een goedkopere aanbieder vinden op internet deze u een goedkopere prijs aanbiedt dan nevete betalen wij u het verschil terug!

Gratis advies....

NeVeTe staat voor haar buigzaamheid. Wij staan graag klaar voor uw vragen! U kunt ons bereiken via het landelijk nummer 0545-842880.

NeVeTe bestaat 19 jaar

Dat is betrouwbaarheid vanuit de markt. Dankzij onze klanten mogen wij in 2023 de 19 jaar aantikken. Hiep hiep hoera voor NeVeTe.

100% flexibel net als u!

NeVeTe zal met u altijd in samenspraak de opleidingen plannen en kijken naar uw wensen! Wilt u aangepaste trainingen dan maken wij een lesplan.

Wat is nu BRL 9101

De Nederlandse verkeerstechniek
BRL 9101 wij leggen het uit?
 • BRL = Beoordelingsrichtlijn
 • CROW = Centrum voor Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en de Verkeerstechniek.
 • CVD = College van Deskundigen
 • 96B CROW = Figuurmaatregelenboek niet autosnelwegen
 • 96A CROW = Figuurmaatregelenboek autosnelwegen
 • Officiele certificering BRL 9101 vakman

Wat is nu de BRL 9101 specialist en wat kan ik ermee?

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen uitgelegd.

Wat is nu BRL 9101

De BRL 9101 is een kwaliteitsproces voor het plaatsen instandhouden en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen. De BRL 9101 vakman is leidinggevend in het BRL 9101 proces. Volg daarom de BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen. Het betekent beoordelingsrichtlijn 9101.

Komo proces certificaat

Voor wat betreft de medewerkers op en langs de weg gaat het daarbij om het creëren van een veilige werkplek conform de geldende wet- en regelgeving. Veel belangrijker (en daar ziet deze BRL 9101 op toe) is de discipline die noodzakelijk is bij het aanbrengen, in standhouden en verwijderen van de verkeersmaatregelen. Onvolkomenheden tijdens deze processen veroorzaken onveilige situaties voor wegwerkers en weggebruikers.

Een kwaliteitsproces...

De BRL 9101 is een kwaliteitsproces. Dat betekent dat als je deze opleiding volgt men, zeker weet dat je vakkennis hebt genoten van tijdelijke verkeersmaatregelen. Je bent verplicht deze opleiding te gaan volgen als er in de aanbesteding om wordt gevraagd. Het kan ook zijn dat je bij een BRL 9101 gecertificeerd bedrijf werkt of aan het werk gaat. Dan moet je deze opleiding volgen. 

Hoeveel BRL 9101 certificeringen zijn er?

Er zijn 4 persoonsgebonden certificeringen in de BRL 9101. Zo kan je ook je bedrijf BRL 9101 laten certificeren. Ben je als bedrijf BRL 9101 gecertificeerd dan moet je voldoen aan vele eisen en komen er veel onaangekondigde audits. Zo kan je ook een persoonsgebonden certificering behalen zoals de BRL 9101 vakman. De BRL 9101 vakman is werk voorbereidend en leidinggevend. Hij plaatst de maatregel en houdt het instandhoudingsproces in de gaten. Uiteindelijk verwijderd hij ook de maatregel. 

3 jaar gecertificeerd BRL 9101 vakman..

De overheid scherpt de regels aan en vraagt steeds vaker of medewerkers kennis hebben genoten van de BRL 9101. Immers als je de opleiding gaat volgen krijg je een echt certificeringsnummer wat aangeeft dat je voor de eerste 3 jaar voldoende kennis hebt genoten van tijdelijke verkeersmaatregelen.  Per persoonsgebonden certificering zijn er verschillende niveaus. 

 • Opleiding BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen
 • Opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen
 • Opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen
 • Opleiding BRL 9101 verkeersregelaar verkeersmaatregelen

Als specialist heb je twee examens.

Het BRL 9101 specialisten examen heeft twee examen opdrachten. Als BRL 9101 specialist zal je in het beginsel goed moeten kunnen communiceren met deelgenoten zoals de BRL 9101 vakman tijdelijke verkeersmaatregelen en of wegbeheerders en opdrachtgevers, uitvoerders. Het landelijke examen duurt exact 1,5 uur. Wij geven advies van deze tijd gebruik te maken. Stichting Infra Kwaliteit heeft deze examens gericht op begrijpend Nederlands lezen.

Examen 1,

Aan de hand van 45 meerkeuze vragen krijg je vragen over verschillende onderwerpen zoals de opbouw van tijdelijke verkeersmaatregelen en bijvoorbeeld vragen over materiaal waarmee gewerkt wordt. Ook worden lichte vragen gesteld over veiligheid en en het hanteren van de veiligheid. Topeisen van de brl 9101 te benoemen en wetenschap te dragen over opgedrongen rijtaak belastingen.

Examen 2,

Dit examen berust zich op de kennis van de twee handboeken. Deze handboeken 96B en 96A worden doorgenomen en de figuurmaatregelen worden hierin uitgelegd. Aan de hand van voorbeeldvragen leer je het boek verkennen en hoe je de handboeken moet lezen. Met behulp van de keuzebomen weet je precies bij de juiste figuurmaatregelen uit te komen. Het betreffen 5 open vragen. Per openvraag heb je nog 3 of 4 extra vragen die gesteld worden over de hoofvraag.

Onze lessen en dag indeling

In onze les...

Wat heb je nodig in onze lessen en wat krijg je tijdens de lessen uitgereikt. In de BRL 9101 specialist verzorgen wij natuurlijk een ruime plek om te zitten en een speciaal programma om jou van de BRL 9101 specialist te voorzien. Gelukkig heb je al de e-learning gehad van NeVeTe. Deze krijg je voorafgaand in de week vooraf je opleiding BRL 9101 specialist gaat beginnen.

BRL 9101 opleiding

Onze lessen starten om 09.00 uur met een voorstel rondje. Waar kom je vandaan en wat heb je nodig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het examen BRL 9101 specialist.

De benodigdheden krijg je uitgereikt als schrijf materiaal en notitie blokken. Maar we voorzien je ook van een opgebouwd lesprogramma wat je alles verteld over de BRL 9101 richtlijnen. Tussendoor toetsen wij dit af. Met een uitstekende Power Point presentatie geven wij een duidelijk inzicht in regelgeving en richtlijnen. Dit verschilt natuurlijk per persoonsgebonden certificering.

Wij serveren een heerlijke specialisten lunch....

De heerlijke broodjes tijdens de lunch zijn met zorg en aandacht gemaakt. Zo is er voor iedereen wat wils. Koffie en thee maar ook frisdrank wordt voor u geserveerd. Heeft u bepaalde voorkeuren? Geen probleem. Welke geloofsachtergrond u ook heeft, geef het ons voortijdig aan en wij regelen dit voor u. Wilt u ook een warme lunch dan zullen wij in overleg met u of uw organisatie bekijken wat de mogelijkheden zijn op uw of onze locatie. 

Wij geven vrijblijvend advies..

De Nederlandse verkeerstechniek staat bekend om zijn talent in lesgeven maar ook in het adviseren. Wij bieden u advies en ruimte om bepaalde zaken te overleggen. Zo kunt u verschillende doelgroepen met ons bespreken. In cultuur, taal, en of beperkingen. Een goed advies over deze opleiding BRL 9101 specialist is van groot belang. 

Her-certificering BRL 9101 specialist

Als u al BRL 9101 specialist bent en u moet na 3 jaar opnieuw gecertificeerd worden kan het misschien zo zijn dat je het hele traject erg lang vind. Wij bieden het verkorte traject aan van 1 dag. Dit is alleen van toepassing als hier minimaal 4 kandidaten aan deelnemen en je aantoonbaar ruim 3 jaar BRL 9101 specialist bent. 

Voor een gezellige en leerzame setting staat NeVeTe garant. De opleiding BRL 9101 specialist is echte een vakkundige opleiding, wegbeheerders en opdrachtgevers nemen je veel serieuzer en weten dat je een professional bent in voorbereidingen en toepassingen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Examen richtlijnen BRL 9101 specialist

Voorbeeld examens BRL 9101 specialist

Aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleent.

Examen Specialist

Dit examen is een voorbeeld examen van de BRL 9101 Specialist. Het betreffen twee voorbeeld examens in de BRL 9101.

Examen Protocol Specialist

Hier treft u het BRL 9101 specialist examen protocol van Stichting Infra Kwaliteit (SIK)

Toets en eindtermen BRL 9101 specialist

Toets en eindtermen deze zijn ontwikkeld door stichting infra kwaliteit

Eind En Toetstermen Specialist

Hier boven vind u de eind en toetstermen van het examen BRL 9101 specialist. Deze termen zijn ontwikkeld door stichting infra kwaliteit

Examen Reglement Specialist

Hier vind u de reglementen van het examen stichting infra kwaliteit voor het examen van de BRL 9101 specialist.

Screenshot 20220215 220221 Gallery (1)

Les materiaal edubricks.

Nieuw lesmateriaal zet eerste sporen van lachend leren.

De Nederlandse verkeerstechniek heeft veel aandacht voor lesmateriaal. Het is belangrijk dat kandidaten begrijpend kunnen leren. Aan de hand van deze maquettes kunnen nieuwe specialisten visueel krijgen wat precies de wensen zijn van de richtlijnen uit de CROW BRL 9101. NeVeTe heeft op schaal meer dan 50 statische en semi dynamische maatregelfiguren.

Verkeersborden
Welke BRl 9101 certificeringen zijn er?

We kennen 4 BRL 9101 persoonsgebonden certificeringen

BRL 9101 Specialist

(kantoorfunctie)

HBO werk en denk niveau

BRL 9101 Vakman

Leidinggevende functie aan de medewerker. Plaatst houdt in stand en neemt de verkeersmaatregel weg volgens de figuur maatregel CROW 96A en 96B

MBO 4 werk en denk niveau

BRL 9101 Medewerker

Plaats, houd in stand en neemt de maatregel weg volgens de BRL 9101 in samenwerking met de vakman. De medewerker valt onder leiding van de vakman

VMBO werk en denk niveau

BRL 9101 Verkeersregelaar

Dient de basis certificering beroeps-verkeersregelaar in zijn bezit te hebben.

VMBO werk en denk niveau

20220204 144037

BRL 9101

Veel gestelde vragen

Heeft u een veelgestelde vraag dan hebben wij deze alvast voor u op een rijtje gezet.

Deze kunt u volgen bij NeVeTe. De BRL 9101 is een richtlijn opleiding deze u nodig heeft bij het plaatsen in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 is voor iedereen beschikbaar. NeVeTe geeft deze opleidingen incompany of op voorgestelde locaties in Nederland.

Dit verschilt per certificering in de BRL 9101. Er bestaan 4 persoonsgebonden certificeringen in de BRL 9101. 

 • BRL 9101 Specialist 
 • BRL 9101 Vakman
 • BRL 9101 Medewerker
 • BRL 9101 Verkeersregelaar

De opleidingsduur is verschillend. Voor elke persoonsgebonden certificering is het afhankelijk van uw voorkennis.

 • BRL Specialist 2 of 3 dagen

Helaas is het antwoord nee, omdat begrijpend Nederlands lezen een hoofdmoot in de opleidingen BRL 9101 is. Heeft u te weinig kennis van de Nederlandse taal dan zal het grammaticaal te zwaar zijn. 

Dit geldt voor de opleidingen

 • BRL 9101 specialist
 • BRL 9101 vakman 

De persoonsgebonden BRL 9101 certificering is 3 jaar geldig. U kunt geen verlenging aanvragen. U zal opnieuw de opleiding moeten volgen en examen moeten doen.

Met een persoonsgebonden certificering kan je aan het werk binnen gestelde richtlijnen zoals de beoordelingsrichtlijn 9101.

Dit verschilt per persoonsgebonden certificering. 

Kunnen wij u helpen?

Sussanne Mulders

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor BRL Specialist opleiding

Vol

Utrecht

BRL 9101 Specialist

11 december 09.00 - 16.00 uur

12 december 9.00 - 17.30 uur examen

Papendrecht

BRL 9101 Specialist

15 januari 09.00-16.00 uur

16 januari 09.00 -17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

29 januari 09.00 - 16.00 uur

30 januari 09.00 -17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

8 februari 09.00 - 16.00 uur

9 februari 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

15 februari 09.00-15.00 uur

16 februari 09.00-17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Specialist

19 februari 09.00 - 16.00 uur

20 februari 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

4 maart 09.00 - 16.00 uur

5 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Specialist

14 maart 09.00 - 16.00 uur

15 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

11 april 09.00 - 16.00 uur

12 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Papendrecht

BRL 9101 Specialist

29 april 09.00 - 16.00 uur

30 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

7 mei 09.00 - 16.00 uur

8 mei 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Specialist

28 mei 09.00 - 16.00 uur

29 mei 09.00 - 17.30 uur examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

6 juni 09.00 - 16.00 uur

7 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

10 juni 09.00 - 16.00 uur

11 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

24 juni 09.00 - 16.00 uur

25 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

8 juli 09.00 - 16.00 uur

9 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Specialist

25 juli 09.00 - 16.00 uur

26 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

12 augustus 09.00 - 16.00 uur

13 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Specialist

27 augustus 09.00 - 16.00 uur

28 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

9 september 09.00 - 16.00 uur

10 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

26 september 09.00 - 16.00 uur

27 september 09.00 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

7 oktober 09.00 - 16.00 uur

8 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Specialist

21 oktober 09.00 - 16.00 uur

22 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Specialist

11 november 09.00 - 16.00 uur

12 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

21 november 09.00 - 16.00 uur

22 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Specialist

25 november 09.00 - 16.00 uur

26 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Utrecht

BRL 9101 Specialist

5 december 09.00 - 16.00 uur

6 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Specialist

17 december 09.00 - 16.00 uur

18 december 09.00 - 17.30 uur incl examen