BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Opleiding BRL 9101 specialist

De gespecialiseerde opleiding BRL 9101 is bestemd voor diegene die werkzaam zijn vanaf kantoor en werkzaamheden hebben in het maken van verkeersplannen, vergunningen en vrijstellingen. De werkzaamheden staan in de BRl 9101 hoog aangeschreven en valt onder HBO werk en denk niveau.

Lesduur

De lesduur is 2 dagen

Groepen

Tot 10 deelnemers per groep

Individuele aanmelding

Persoonlijke aanmelding

Niveau

HBO werk en denk niveau

geldigheid certificaat

3 jaar

Doelgroep

Verkeerskundigen en specialisten.

kosten per deelnemer

€ 405,- ex btw incl examen ter waarde van €40,-

Prijs is inclusief examen en lunch deelnemer

BRL 9101 specialist in opleiding...

De opleiding tot BRL 9101 specialist is bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het opstellen en ontwerpen van verkeersplannen. Daarnaast zijn zij opdracht gevend/controlerend/inspecterend met betrekking tot opstelling en uitvoering van de tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 Specialist werkt voornamelijk vanuit zijn kantoor en voert zijn werkzaamheden uit onder toeziend oog van directieleden. Specialisten worden in de BRL 9101 96B als 96A gezien als de communicatie naar klant, weggebruiker, vervoersmaatschappijen en of andere partijen. De BRL 9101 Specialist is veelal het aanspreekpunt voor de vakman. De specialist bereid werkinstructies voor en overhandigd deze aan de BRL 9101 vakman.
 
 

Model richtlijn van CROW 96B & 96A

De opleiding BRL 9101 specialist is een model richtlijn geschreven door de CROW. De CROW heeft een verscheidenheid aan publicaties. Waaronder verkeersmanagement en publicaties 96B en 96A tijdelijke verkeersmaatregelen. Om de de kennis te vergaren als BRL9101 specialist, is het zeker verstandig om eerst kennis te nemen van onze e-learning ter voorbereiding op de werkelijke opleiding.
 
Het uiteindelijk doel wat behaald moet worden is dat de specialist zelfstandig moet kunnen functioneren in het totaal proces van aanvraag vanuit opdrachtgevers en overheden. 
20210226 081030

Opleiding Specialist/vakman

Inschrijving gestart voor Rotterdam

29 en 30 juni BRL 9101 vakman Rotterdam

Schrijf je nu in voor de BRL 9101 vakman opleiding. 

Inschrijven voor 29 30 juni BRL 9101. Rotterdam.

De opleiding BRL 9101 vakman start op 29 en 30 juni te  Rotterdam 2023. Wilt u zich inschrijven dat kan dit tot 27 juni 2023. De opleiding BRL 9101 vakman wordt afgetoetst door het certificeringscentrum stichting infra kwaliteit. De inschrijving voor deze opleiding is begonnen en hebben nog plekken beschikbaar. Om te weten of u nog mee kunt doen is het verstandig om reeds even te bellen of u in te schrijven. Mocht dit niet uw datum zijn kijk in onze agenda.

Informatie over de opleiding BRL 9101 vakman

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie

samengestelde klassen specialist en vakman

Klassikale lessen BRL 9101 specialist

De Nederlandse verkeerstechniek verzorgt in twee of drie dagen de opleiding specialist BRL 9101. De lessen zijn bedoeld voor diegenen die volgens de normering en richtlijn moeten werken bij contract.

Wil jij professional BRL specialist worden?

De Nederlandse verkeerstechniek heeft een specialistisch programma ontwikkeld dat jou in twee of drie dagen verteld met welke veiligheidseisen te maken hebt als BRL 9101 vakman. De bedoeling is natuurlijk dat opdrachtgevers je sneller boeken en meer vertrouwen in jou hebben dan een ander. Verder beantwoorden we vraagstukken over doorstroming en optimale zichtbaarheid van de inleidende ruimte. 

Meer vertrouwen van wegbeheerders en opdrachtgevers!

Na deze opleiding krijg je meer vertrouwen van wegbeheerders en opdrachtgevers van overheidsinstanties, in het plaatsen en in standhouden of wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregelen. Na het behalen van de opleiding BRL 9101 specialist wordt je veel serieuzer genomen. 

Opleiding BRL 9101

Verantwoord werken met een BRL 9101 certificaat

Met een BRL 9101- specialisten certificaat laat u zien dat u op een juiste manier verkeersmaatregelen voorbereidt en rekening houdt met kwaliteit en veiligheid voor zowel wegwerker als weggebruiker. Planmatig opdrachten kan geven en daarmee ook een vooruitziende blik heeft met logistieke vraagstukken.

Jij bent al een specialist, wij geven je extra tools.

Wil jij een opleiding BRL 9101 specialist volgen.

Naast een drukke werkweek, ben je überhaupt al een bezige bij. Dat stimuleren wij als NeVeTe.

Wij zijn er voor jou!

Volledige opleiding BRL 9101 specialist.

Wij bieden de volledige opleiding BRL 9101 specialist. Van start tot einde naar BRL 9101 specialist certificering. Wij kiezen voor jou!

Vraag een advies gesprek

Als specialist heb je twee examens.

Het BRL 9101 specialisten examen heeft twee examen opdrachten. Als BRL 9101 specialist zal je in het beginsel goed moeten kunnen communiceren met deelgenoten zoals de BRL 9101 vakman tijdelijke verkeersmaatregelen en of wegbeheerders en opdrachtgevers, uitvoerders. Het landelijke examen duurt exact 1,5 uur. Wij geven advies van deze tijd gebruik te maken. Stichting Infra Kwaliteit heeft deze examens gericht op begrijpend Nederlands lezen.

Examen 1,

Aan de hand van 45 meerkeuze vragen krijg je vragen over verschillende onderwerpen zoals de opbouw van tijdelijke verkeersmaatregelen en bijvoorbeeld vragen over materiaal waarmee gewerkt wordt. Ook worden lichte vragen gesteld over veiligheid en en het hanteren van de veiligheid. Topeisen van de brl 9101 te benoemen en wetenschap te dragen over opgedrongen rijtaak belastingen.

Examen 2,

Dit examen berust zich op de kennis van de twee handboeken. Deze handboeken 96B en 96A worden doorgenomen en de figuurmaatregelen worden hierin uitgelegd. Aan de hand van voorbeeldvragen leer je het boek verkennen en hoe je de handboeken moet lezen. Met behulp van de keuzebomen weet je precies bij de juiste figuurmaatregelen uit te komen. Het betreffen 5 open vragen. Per openvraag heb je nog 3 of 4 extra vragen die gesteld worden over de hoofvraag.

Keuzebomen CROW 96B 96A?

Wij leggen het makkelijk aan u uit!

De opleiding BRL 9101 vakman heeft als tweede examen onderdeel, het zoeken van figuur maatregelen vanuit de CROW 96B en 96A publicaties. Wij hebben onderzocht dat dit veel makkelijker kan! Nu wordt het een leuk onderdeel in de training. De keuze op de keuzebomen zijn teveel en te lang. Dit heeft NeVeTe simpel gemaakt. Dat scheelt lezen en zoeken naar de juiste figuur maatregel. Daarnaast is het onderdeel begrijpend lezen een heel groot onderdeel. Daar helpen wij je mee. 

Onze lessen en dag indeling

In onze les...

Wat heb je nodig in onze lessen en wat krijg je tijdens de lessen uitgereikt. In de BRL 9101 specialist verzorgen wij natuurlijk een ruime plek om te zitten en een speciaal programma om jou van de BRL 9101 specialist te voorzien. Gelukkig heb je al de e-learning gehad van NeVeTe. Deze krijg je voorafgaand in de week vooraf je opleiding BRL 9101 specialist gaat beginnen.

BRL 9101 opleiding

Onze lessen starten om 09.00 uur met een voorstel rondje. Waar kom je vandaan en wat heb je nodig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het examen BRL 9101 specialist.

De benodigdheden krijg je uitgereikt als schrijf materiaal en notitie blokken. Maar we voorzien je ook van een opgebouwd lesprogramma wat je alles verteld over de BRL 9101 richtlijnen. Tussendoor toetsen wij dit af. Met een uitstekende Power Point presentatie geven wij een duidelijk inzicht in regelgeving en richtlijnen. Dit verschilt natuurlijk per persoonsgebonden certificering.

Wij serveren een heerlijke specialisten lunch....

De heerlijke broodjes tijdens de lunch zijn met zorg en aandacht gemaakt. Zo is er voor iedereen wat wils. Koffie en thee maar ook frisdrank wordt voor u geserveerd. Heeft u bepaalde voorkeuren? Geen probleem. Welke geloofsachtergrond u ook heeft, geef het ons voortijdig aan en wij regelen dit voor u. Wilt u ook een warme lunch dan zullen wij in overleg met u of uw organisatie bekijken wat de mogelijkheden zijn op uw of onze locatie. 

Wij geven vrijblijvend advies..

De Nederlandse verkeerstechniek staat bekend om zijn talent in lesgeven maar ook in het adviseren. Wij bieden u advies en ruimte om bepaalde zaken te overleggen. Zo kunt u verschillende doelgroepen met ons bespreken. In cultuur, taal, en of beperkingen. Een goed advies over deze opleiding BRL 9101 specialist is van groot belang. 

Her-certificering BRL 9101 specialist

Als u al BRL 9101 specialist bent en u moet na 3 jaar opnieuw gecertificeerd worden kan het misschien zo zijn dat je het hele traject erg lang vind. Wij bieden het verkorte traject aan van 1 dag. Dit is alleen van toepassing als hier minimaal 4 kandidaten aan deelnemen en je aantoonbaar ruim 3 jaar BRL 9101 specialist bent. 

Voor een gezellige en leerzame setting staat NeVeTe garant. De opleiding BRL 9101 specialist is echte een vakkundige opleiding, wegbeheerders en opdrachtgevers nemen je veel serieuzer en weten dat je een professional bent in voorbereidingen en toepassingen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Examen richtlijnen BRL 9101 specialist

Voorbeeld examens BRL 9101 specialist

Aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleent.

Examen Specialist

Dit examen is een voorbeeld examen van de BRL 9101 Specialist. Het betreffen twee voorbeeld examens in de BRL 9101.

Examen Protocol Specialist

Hier treft u het BRL 9101 specialist examen protocol van Stichting Infra Kwaliteit (SIK)

Toets en eindtermen BRL 9101 specialist

Toets en eindtermen deze zijn ontwikkeld door stichting infra kwaliteit

Eind En Toetstermen Specialist

Hier boven vind u de eind en toetstermen van het examen BRL 9101 specialist. Deze termen zijn ontwikkeld door stichting infra kwaliteit

Examen Reglement Specialist

Hier vind u de reglementen van het examen stichting infra kwaliteit voor het examen van de BRL 9101 specialist.

Screenshot 20220215 220221 Gallery (1)

Les materiaal edubricks.

Nieuw lesmateriaal zet eerste sporen van lachend leren.

De Nederlandse verkeerstechniek heeft veel aandacht voor lesmateriaal. Het is belangrijk dat kandidaten begrijpend kunnen leren. Aan de hand van deze maquettes kunnen nieuwe specialisten visueel krijgen wat precies de wensen zijn van de richtlijnen uit de CROW BRL 9101. NeVeTe heeft op schaal meer dan 50 statische en semi dynamische maatregelfiguren.

Verkeersborden
Welke BRl 9101 certificeringen zijn er?

We kennen 4 BRL 9101 persoonsgebonden certificeringen

BRL 9101 Specialist

(kantoorfunctie)

HBO werk en denk niveau

BRL 9101 Vakman

Leidinggevende functie aan de medewerker. Plaatst houdt in stand en neemt de verkeersmaatregel weg volgens de figuur maatregel CROW 96A en 96B

MBO 4 werk en denk niveau

BRL 9101 Medewerker

Plaats, houd in stand en neemt de maatregel weg volgens de BRL 9101 in samenwerking met de vakman. De medewerker valt onder leiding van de vakman

VMBO werk en denk niveau

BRL 9101 Verkeersregelaar

Dient de basis certificering beroeps-verkeersregelaar in zijn bezit te hebben.

VMBO werk en denk niveau

20220204 144037

BRL 9101

Veel gestelde vragen

Heeft u een veelgestelde vraag dan hebben wij deze alvast voor u op een rijtje gezet.

Deze kunt u volgen bij NeVeTe. De BRL 9101 is een richtlijn opleiding deze u nodig heeft bij het plaatsen in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 is voor iedereen beschikbaar. NeVeTe geeft deze opleidingen incompany of op voorgestelde locaties in Nederland.

Dit verschilt per certificering in de BRL 9101. Er bestaan 4 persoonsgebonden certificeringen in de BRL 9101. 

  • BRL 9101 Specialist 
  • BRL 9101 Vakman
  • BRL 9101 Medewerker
  • BRL 9101 Verkeersregelaar

De opleidingsduur is verschillend. Voor elke persoonsgebonden certificering is het afhankelijk van uw voorkennis.

  • BRL Specialist 2 of 3 dagen

Helaas is het antwoord nee, omdat begrijpend Nederlands lezen een hoofdmoot in de opleidingen BRL 9101 is. Heeft u te weinig kennis van de Nederlandse taal dan zal het grammaticaal te zwaar zijn. 

Dit geldt voor de opleidingen

  • BRL 9101 specialist
  • BRL 9101 vakman 

De persoonsgebonden BRL 9101 certificering is 3 jaar geldig. U kunt geen verlenging aanvragen. U zal opnieuw de opleiding moeten volgen en examen moeten doen.

Met een persoonsgebonden certificering kan je aan het werk binnen gestelde richtlijnen zoals de beoordelingsrichtlijn 9101.

Dit verschilt per persoonsgebonden certificering. 

Kunnen wij u helpen?

IMG 20221114 WA0000

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor BRL Specialist opleiding

Utrecht

BRL 9101 Specialist

12 juni 09.00 -16.00 uur

13 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

29 juni 09.00 - 16.00 uur

30 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

Utrecht

BRL 9101 Specialist

10 juli 09.00 - 16.00 uur

11 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

Utrecht

BRL 9101 Specialist

1 augustus 09.00 - 16.00 uur

2 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

Utrecht

BRL 9101 Specialist

14 augustus 09.00 - 16.00 uur

15 augustus 09.00 - 17.30 incl examen

 

Utrecht

BRL 9101 Specialist

11 september 09.00 - 15.00 uur

12 september 09.00 - 17.30 incl examen

 

Terwolde

BRL 9101 Specialist

25 september 09.00 - 16.00 uur

26 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

Hilversum

BRL 9101 Specialist

31 oktober 09.00 - 16.00 uur

1 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

Rotterdam

BRL 9101 Specialist

16 november 09.00 - 16.00 uur

17 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

Apeldoorn

BRL 9101 Specialist

7 december 09.00 - 16.00 uur

8 december 09.00 - 17.30 uur incl examen