BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen

Word een BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen...

BRL 9101 Medewerker

De Nederlandse verkeerstechniek
218,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €45,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals
 • Officiele certificering BRL 9101 vakman
 • Geldigheidsduur 3 jaar
 • Met code 95 CCV U37
 • Mondeling examen mogelijk € 350,- p.p.

Opleiding BRL 9101 Medewerker verkeersmaatregelen

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Wat is het doel van deze opleiding?

Het doel van deze opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen is het op de juiste wijze kunnen plaatsen, in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De opleiding BRL 9101 medewerker, voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101), vastgesteld op 31 augustus 2017 door het College. De opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen wordt in 1 dag verzorgt.

Voor wie is deze opleiding BRL 9101 Medewerker bedoeld?

Voor iedereen die met tijdelijke verkeersmaatregelen werkt of gaat werken. De BRL 9101 Medewerker is in de reeks persoonsgebonden certificeringen van de BRL 9101 diegene die de tijdelijke verkeersmaatregel plaatst onder leiding van de BRL 9101 vakman. Niet te min, maar de medewerker heeft een taak om de verkeersmaatregel te plaatsen te controleren op juiste materialen en de verkeersmaatregel weg te nemen. Daarnaast dient de BRL 9101 medewerker in het bezit te zijn van praktische kennis en kent de gevaren van het plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen. De BRL 9101 medewerker is in alle opzichten een praktisch ingesteld persoon die de kunst van materiaal beheersing goed in zijn of haar vingers heeft.

Een onmiskenbare rol als BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen.....

Met zijn expertise draagt de BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen bij aan een veilige doorstroming van het verkeer op onze wegen. Zijn nauwgezette werk zorgt ervoor dat wegwerkzaamheden, evenementen of andere situaties waarbij tijdelijke verkeersmaatregelen nodig zijn, probleemloos kunnen plaatsvinden zonder onnodige risico’s voor weggebruikers.

Kortom, de BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen is een onmisbare schakel in het garanderen van veiligheid en efficiëntie op onze wegen.

NeVeTe vind de praktijk van de BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen net zo belangrijk!

Als het gaat om het worden van een ervaren BRL 9101 vakman, heeft NeVeTe van nature oog voor de praktische kant. Het is namelijk niet voldoende om alleen de theorie te leren. Om uit te groeien tot een medewerker met veel ervaring, is aandacht voor de praktijk essentieel.

NeVeTe begrijpt dat het in de praktijk brengen van kennis en vaardigheden cruciaal is bij het behalen van succes als BRL 9101 medewerker. Daarom leggen zij de nadruk op hands-on training en begeleiding, zodat je daadwerkelijk kunt ervaren hoe je jouw theoretische kennis kunt toepassen in echte situaties.

Door deze gerichte aandacht voor de praktijk ben je in staat om zelfverzekerd en bekwaam te handelen als BRL 9101 medewerker. NeVeTe helpt je niet alleen bij het leren van de theorie, maar biedt ook ondersteuning en begeleiding bij het ontwikkelen van jouw praktische vaardigheden. Op deze manier kun je uitgroeien tot een ervaren professional die klaar is voor elke uitdaging binnen dit vakgebied.

Zorg jij ervoor dat alles klaarstaat op de weg, daarna drinken wij koffie!

Als BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen speel je een cruciale rol bij het schoren en stellen van borden, evenals het hebben van de juiste materialen. Je bent goed bekend met het lezen van verkeerstekeningen en zorgt ervoor dat je altijd de juiste vergunningen en ontheffingen bij je hebt.

Wanneer je naar de verzamelplek gaat om met horizontaal transport het werkgebied te benaderen, is communicatie essentieel. Je moet nauw samenwerken met de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Het pad van een BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen is divers maar uitdagend. Je bent constant bezig met het waarborgen van de veiligheid op de weg en het implementeren van passende verkeersmaatregelen. Met jouw expertise en vaardigheden draag je bij aan een vlotte doorstroming van het verkeer en minimaliseer je risico’s voor weggebruikers.

Dus, of je nu borden aan het schoren en stellen bent of onderweg bent naar een nieuwe locatie, zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent met de juiste communicatiemiddelen, vergunningen en ontheffingen. Op die manier kun jij als BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen jouw belangrijke rol vervullen in dit uitdagende werkveld.

BRL 9101 vakman Arnhem
BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Groepsaanmeldingen voor BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

De eerste dag krijg je alle relevante informatie over materiaal en materieel waar de BRL 9101 vakman mee moet werken. Maar ook veiligheidsprotocollen en bijvoorbeeld beleid en proces. Daarnaast is er een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen en de inrichting van de principe maatregel. De tweede dag bespreken wij de autosnelweg en natuurlijk het navigeren in de publicaties 96A en 96B van het CROW.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Hoe verloopt de opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen?

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal in 1 dag je het vak verkeersmaatregelen gaan leren. 

Als BRL 9101 medewerker leg je 1 examen van 30 meerkeuze vragen af.

Als BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen staan er twee examens op je te wachten.

Het examen BRL 9101 medewerker

Wat een interessant onderwerp: het examen BRL 9101 medewerker! Dit examen behandelt verschillende aspecten van bebording, zoals plaatsingsafstanden, grootte en hoogte. Maar ook de begrippen statisch, semi-dynamisch en dynamisch komen aan bod, evenals het verschil tussen een chevron wagen en een actie wagen.

Tijdens dit examen zul je je kennis kunnen laten zien op het gebied van bebording. Je leert niet alleen over de regels en voorschriften met betrekking tot plaatsingsafstanden en afmetingen, maar ook over de verschillende soorten bebording.

Daarnaast wordt er in het examen aandacht besteed aan specifieke voertuigen die worden gebruikt voor verkeersveiligheid. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een chevron wagen en een actie wagen? Met dit examen krijg je de kans om je kennis op dit gebied uit te breiden.

Ik ben ervan overtuigd dat jij met jouw enthousiasme en motivatie dit examen succesvol zult afronden! Veel succes met studeren en vergeet niet om vragen te stellen als iets niet helemaal duidelijk is. Jij kunt dit!

Geslaagd? Dan krijg je een certificering van Stichting Infra Kwaliteit

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een certificaat BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen met een certificeringscode. 

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Een gezonde lunch
 • Schrijfblokken en pennen
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie

Onze lessen en dag indeling

In onze les...

Wat heb je nodig in onze lessen en wat krijg je tijdens de lessen uitgereikt. In de BRL 9101 medewerker verzorgen wij natuurlijk een ruime plek om te zitten en een speciaal programma om jou van de BRL 9101 medewerker te voorzien. Gelukkig heb je al de E-learning gehad van NeVeTe. Deze krijg je voorafgaand in de week vooraf je opleiding BRL 9101 medewerker gaat beginnen.

BRL 9101 opleiding

Downloads

Onze lessen starten om 09.00 uur met een voorstel rondje. Waar kom je vandaan en wat heb je nodig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het examen BRL 9101 medewerker.

De benodigdheden zoals schrijf materiaal en schrijfblokken krijg je van ons uitgereikt. Maar we voorzien je ook van een opgebouwd lesprogramma wat je alles verteld over de BRL 9101 richtlijnen. Tussendoor toetsen wij dit af met voorbeeld toetsen BRL 9101. Met een uitstekende Power Point presentatie geven wij een duidelijk inzicht in regelgeving en richtlijnen. Dit verschilt natuurlijk per persoonsgebonden certificering.

Wij serveren een heerlijke lunch tijdens de pauze

De heerlijke broodjes tijdens de lunch zijn met zorg en aandacht gemaakt. Zo is er voor iedereen wat wils. Koffie en thee maar ook frisdrank wordt voor u geserveerd. Heeft u bepaalde voorkeuren? Geen probleem. Welke geloofsachtergrond u ook heeft, geef het ons voortijdig aan en wij regelen dit voor u. Wilt u ook een warme lunch dan zullen wij in overleg met u of uw organisatie bekijken wat de mogelijkheden zijn op uw of onze locatie. 

Ruimte voor overleg en advies over de opleiding BRL 9101

NeVeTe staat bekend om zijn buigzaamheid. Wij bieden u advies en ruimte om bepaalde zaken te overleggen. Zo kunt u verschillende doelgroepen met ons bespreken. In cultuur, taal, en of beperkingen. Een goed advies over deze opleiding BRL 9101 is van groot belang. 

Her-certificering BRL 9101 medewerker

Als u al BRL 9101 medewerker bent en u moet na 3 jaar opnieuw gecertificeerd worden kan het misschien zo zijn dat je het hele traject erg lang vind. Wij bieden het verkorte traject aan van 1 dag. Dit is alleen van toepassing als hier minimaal 4 kandidaten aan deelnemen en je aantoonbaar ruim 3 jaar BRL 9101 medewerker bent. 

Voor een gezellige en leerzame setting staat NeVeTe garant. De opleiding BRL 9101 vakman is echte een vakkundige opleiding, wegbeheerders en opdrachtgevers nemen je veel serieuzer en weten dat je een professional bent in voorbereidingen en toepassingen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Screenshot 20220215 220221 Gallery (1)

Nieuw lesmateriaal

Nieuw lesmateriaal zet eerste sporen van lachend leren

NeVeTe heeft veel aandacht voor lesmateriaal. Het is belangrijk dat cursisten begrijpend kunnen leren. Aan de hand van deze maquettes kunnen cursisten visueel krijgen wat precies de wensen zijn van de richtlijnen uit de CROW. NeVeTe heeft op schaal meer dan 46 statische en semi dynamische maatregelfiguren.

Praktisch inzicht tijdens onze lessen is van groot belang. Alleen werken vanaf de Power Point presentatie is niet de bedoeling vind onze docent. We zijn ook echt blij met dit lesmateriaal.

Zo kunnen we op schaal tijdelijke verkeersmaatregelen opbouwen en afbouwen en verschillende figuurmaatregels bouwen waaronder 1205 en 1306.

Zo kunnen wij op schaal principes uitleggen en maatregelen opbouwen van buiten naar binnen en afbouwen van binnen naar buiten.

Wij zijn trots op dit materiaal en gebruiken het vollop. Wij hopen dat jullie dit eveneens leuk gaan vinden. Op maat gemaakte maatregelfiguren zijn mogelijk.

BRL 9101

Veel gestelde vragen

Heeft u een veelgestelde vraag dan hebben wij deze alvast voor u op een rijtje gezet.

Deze kunt u volgen bij NeVeTe. De BRL 9101 is een richtlijn opleiding deze u nodig heeft bij het plaatsen in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 is voor iedereen beschikbaar. NeVeTe geeft deze opleidingen incompany of op voorgestelde locaties in Nederland.

Dit verschilt per certificering in de BRL 9101. Er bestaan 4 persoongebonden certificeringen in de BRL 9101. 

 • BRL 9101 Specialist
 • BRL 9101 Vakman
 • BRL 9101 Medewerker
 • BRL 9101 Verkeersregelaar

De opleidingsduur is verschillend. Voor elke persoonsgebonden certificering is het afhankelijk van uw voorkennis.

 • BRL Medewerker 1 dag

Helaas is het antwoord nee, omdat begrijpend Nederlands lezen een hoofdmoot in de opleidingen BRL 9101 is. Heeft u te weinig kennis van de Nederlandse taal dan zal het grammaticaal te zwaar zijn. 

Dit geldt voor de opleidingen

 • BRL 9101 Specialist
 • BRL 9101 Vakman 

De persoonsgebonden BRL 9101 certificering is 3 jaar geldig. U kunt geen verlenging aanvragen. U zal opnieuw de opleiding moeten volgen en examen moeten doen.

Met een persoonsgebonden certificering kan je aan het werk binnen gestelde richtlijnen zoals de beoordelingsrichtlijn 9101.

Dit verschilt per persoonsgebonden certificering. 

Kunnen we u helpen?

Sussanne Mulders

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor BRL medewerker opleiding

Apeldoorn

BRL 9101 Medewerker/Vakman

20 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

26 januari 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

23 februar1 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Medewerker/Vakman

21 maart 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

18 april 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

17 mei 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

18 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

16 juli 09.00 - 17.30 incl examen

Hilversum

BRL 9101 Medewerker/Vakman

22 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Medewerker/Vakman

19 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

15 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

14 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

10 december 09.00 - 17.30 uur incl examen