BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen

Opleiding BRL 9101 medewerker

Opleiding in samenwerking met Stichting Infra Kwaliteit

Welkom bij de opleiding tot BRL  9101 medewerker tijdelijke verkeersmaatregelen. De gecertificeerde opleiding voor deelnemers die gaan werken met tijdelijke verkeersmaatregelen.

Lesduur

De les duur is 1 dag

Groepen

Tot 15 deelnemers per groep

Individuele aanmelding

Persoonlijke aanmelding

lestijden

09.00 uur tot 16.30 uur

Doelgroep

Iedereen die werkt met tijdelijke verkeersmaatregelen

kosten per deelnemer

€ 229,- ex btw incl examen ter waarde van €40,-

Prijs is inclusief examen en lunch

Samen in één klas

Klassikale lessen BRL 9101 medewerker

NeVeTe verzorgt in 1 dag de opleiding medewerker BRL 9101. De lessen zijn bedoeld voor diegenen die volgens de normering en richtlijn moet werken.

Wil jij BRL 9101 professional worden?

NeVeTe heeft een professioneel programma ontwikkeld dat jou in 1 dag verteld met welke veiligheidseisen te maken hebt als BRL 9101 medewerker. De bedoeling is natuurlijk dat opdrachtgevers je sneller boeken en meer vertrouwen in jou hebben dan een ander. De medewerker geeft geeft geen leiding aan de beroepsmatig verkeersregelaar of brl9101.

Meer vertrouwen van wegbeheerders!

Na deze opleiding krijg je meer vertrouwen van wegbeheerders in het plaatsen en in standhouden of wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregelen. Na het behalen van de opleiding BRL 9101 medewerker wordt je veel serieuzer genomen in het opbouwen van tijdelijke verkeersmaatregelen brl 9101. 

Opleiding BRL 9101

Verantwoord werken met een BRL certificaat

Met een BRL 9101-certificaat medewerker, laat u zien dat u op een verantwoorde manier verkeersmaatregelen voorbereidt en rekening houdt met kwaliteit en veiligheid voor zowel wegwerker als weggebruiker. Als BRL 9101 medewerker ben je het voorbeeldplaatje van veilig werken en uitvoeren. Je draagt als medewerker altijd je verantwoording met de vakman tijdelijke verkeersmaatregelen.

Wij maken van jou een BRL 9101 medewerker!

Wil jij een opleiding BRL 9101 volgen.

Wil jij naast je drukke baan en een druk leven, een opleiding volgen? Kies voor de opleider die jij nodig hebt!

Wij zijn er voor jou!

Volledige opleiding BRL 9101 medewerker.

Wij bieden de volledige opleiding BRL 9101 medewerker. Van start tot einde naar BRL 9101 certificering. Wij kiezen voor jou!

Vraag een advies gesprek

Uitleg opleiding BRL 9101

BRL 9101 medewerker

Het werken met tijdelijke verkeersmaatregelen is in Nederland verwerkt in richtlijnen, deze richtlijnen zijn ondergebracht bij het CROW. Makkelijker uitgelegd staat alles omschreven in handboeken die zijn ontworpen door verschillende kopstukken uit de branche tijdelijke verkeersmaatregelen.

In ruime klassikale lessen van maximaal 15 kandidaten leren we je alles over de materialen zoals bakens en kegels maar ook over veiligheid en veilig werken. Lastige vaktermen buigen wij simpel om naar begrijpelijke taal.

We brengen de praktijkoefeningen mee naar het klaslokaal met behulp van maquettes. Dit is van lego maar op schaal gemaakt. Dat is echt erg leuk om te doen maar gelijk ook erg leerzaam.

Na deze twee gezellige dagen van leren krijg je het examen van stichting infra kwaliteit. Wij helpen je daar naar toe.

Uitleg opleiding BRL 9101 medewerker

Wat ontzettend leuk dat u met tijdelijke verkeersmaatregelen gaat werken. Maar voordat u dit gaat doen als BRL 9101 medewerker is het goed je in te lezen op het onderstaande,
 
De opleiding BRL 9101 medewerker is bestemd voor kandidaten die werkzaamheden gaan uitvoeren met betrekking tot het aanbrengen, in stand houden, verwijderen en inspecteren van tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingsroutes. De BRL 9101 medewerker staat onder de verantwoordelijkheid van een vakman verkeersmaatregelen. De BRL 9101 medewerker is communicatief sterk naar de vakman en kent alle facetten omtrent het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen. 
 
De opleiding BRL 9101 medewerker is een model richtlijn geschreven door de CROW. De CROW heeft een verscheidenheid aan publicaties. Waaronder verkeersmanagement en publicaties 96B en 96A tijdelijke verkeersmaatregelen. Om de kennis te vergaren als BRL9101 medewerker, is het zeker verstandig om eerst kennis te nemen van onze E-learning ter voorbereiding op de werkelijke opleiding.
 
 
20210226 081030

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie

Onze lessen en dag indeling

In onze les...

Wat heb je nodig in onze lessen en wat krijg je tijdens de lessen uitgereikt. In de BRL 9101 medewerker verzorgen wij natuurlijk een ruime plek om te zitten en een speciaal programma om jou van de BRL 9101 medewerker te voorzien. Gelukkig heb je al de E-learning gehad van NeVeTe. Deze krijg je voorafgaand in de week vooraf je opleiding BRL 9101 medewerker gaat beginnen.

BRL 9101 opleiding

Downloads

Onze lessen starten om 09.00 uur met een voorstel rondje. Waar kom je vandaan en wat heb je nodig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het examen BRL 9101 medewerker.

De benodigdheden zoals schrijf materiaal en schrijfblokken krijg je van ons uitgereikt. Maar we voorzien je ook van een opgebouwd lesprogramma wat je alles verteld over de BRL 9101 richtlijnen. Tussendoor toetsen wij dit af met voorbeeld toetsen BRL 9101. Met een uitstekende Power Point presentatie geven wij een duidelijk inzicht in regelgeving en richtlijnen. Dit verschilt natuurlijk per persoonsgebonden certificering.

Wij serveren een heerlijke lunch tijdens de pauze

De heerlijke broodjes tijdens de lunch zijn met zorg en aandacht gemaakt. Zo is er voor iedereen wat wils. Koffie en thee maar ook frisdrank wordt voor u geserveerd. Heeft u bepaalde voorkeuren? Geen probleem. Welke geloofsachtergrond u ook heeft, geef het ons voortijdig aan en wij regelen dit voor u. Wilt u ook een warme lunch dan zullen wij in overleg met u of uw organisatie bekijken wat de mogelijkheden zijn op uw of onze locatie. 

Ruimte voor overleg en advies over de opleiding BRL 9101

NeVeTe staat bekend om zijn buigzaamheid. Wij bieden u advies en ruimte om bepaalde zaken te overleggen. Zo kunt u verschillende doelgroepen met ons bespreken. In cultuur, taal, en of beperkingen. Een goed advies over deze opleiding BRL 9101 is van groot belang. 

Her-certificering BRL 9101 medewerker

Als u al BRL 9101 medewerker bent en u moet na 3 jaar opnieuw gecertificeerd worden kan het misschien zo zijn dat je het hele traject erg lang vind. Wij bieden het verkorte traject aan van 1 dag. Dit is alleen van toepassing als hier minimaal 4 kandidaten aan deelnemen en je aantoonbaar ruim 3 jaar BRL 9101 medewerker bent. 

Voor een gezellige en leerzame setting staat NeVeTe garant. De opleiding BRL 9101 vakman is echte een vakkundige opleiding, wegbeheerders en opdrachtgevers nemen je veel serieuzer en weten dat je een professional bent in voorbereidingen en toepassingen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Éen examen, BRL 9101 medewerker

Het BRL 9101 medewerker examen heeft één examen opdracht. Als BRL 9101 medewerker zal je in het beginsel goed moeten kunnen communiceren met deelgenoten zoals de BRL 9101 vakman en of wegbeheerders en opdrachtgevers, uitvoerders. het examen duurt exact 1,5 uur. Wij adviseren mensen ook van deze tijd gebruik te maken. Stichting Infra Kwaliteit heeft deze examens gericht op begrijpend Nederlands lezen.

Examen 1,

Aan de hand van 35 meerkeuze vragen krijg je vragen over verschillende onderwerpen zoals de opbouw van tijdelijke verkeersmaatregelen en bijvoorbeeld vragen over materiaal waarmee gewerkt wordt. Ook worden lichte vragen gesteld over veiligheid en en het hanteren van de veiligheid.

 

Screenshot 20220215 220221 Gallery (1)

Nieuw lesmateriaal

Nieuw lesmateriaal zet eerste sporen van lachend leren

NeVeTe heeft veel aandacht voor lesmateriaal. Het is belangrijk dat cursisten begrijpend kunnen leren. Aan de hand van deze maquettes kunnen cursisten visueel krijgen wat precies de wensen zijn van de richtlijnen uit de CROW. NeVeTe heeft op schaal meer dan 46 statische en semi dynamische maatregelfiguren.

Praktisch inzicht tijdens e lessen is van groot belang. Alleen werken vanaf de Power Point presentatie is niet de bedoeling vind onze docent. We zijn ook echt blij met dit lesmateriaal.

Zo kunnen we op schaal tijdelijke verkeersmaatregelen opbouwen en afbouwen en verschillende figuurmaatregels bouwen waaronder 1205 en 1306.

Zo kunnen wij op schaal principes uitleggen en maatregelen opbouwen van buiten naar binnen en afbouwen van binnen naar buiten.

Wij zijn trots op dit materiaal en gebruiken het vollop. Wij hopen dat jullie dit eveneens leuk gaan vinden. Op maat gemaakte maatregelfiguren zijn mogelijk.

BRL 9101

Veel gestelde vragen

Heeft u een veelgestelde vraag dan hebben wij deze alvast voor u op een rijtje gezet.

Deze kunt u volgen bij NeVeTe. De BRL 9101 is een richtlijn opleiding deze u nodig heeft bij het plaatsen in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 is voor iedereen beschikbaar. NeVeTe geeft deze opleidingen incompany of op voorgestelde locaties in Nederland.

Dit verschilt per certificering in de BRL 9101. Er bestaan 4 persoongebonden certificeringen in de BRL 9101. 

  • BRL 9101 Specialist
  • BRL 9101 Vakman
  • BRL 9101 Medewerker
  • BRL 9101 Verkeersregelaar

De opleidingsduur is verschillend. Voor elke persoonsgebonden certificering is het afhankelijk van uw voorkennis.

  • BRL Medewerker 1 dag

Helaas is het antwoord nee, omdat begrijpend Nederlands lezen een hoofdmoot in de opleidingen BRL 9101 is. Heeft u te weinig kennis van de Nederlandse taal dan zal het grammaticaal te zwaar zijn. 

Dit geldt voor de opleidingen

  • BRL 9101 Specialist
  • BRL 9101 Vakman 

De persoonsgebonden BRL 9101 certificering is 3 jaar geldig. U kunt geen verlenging aanvragen. U zal opnieuw de opleiding moeten volgen en examen moeten doen.

Met een persoonsgebonden certificering kan je aan het werk binnen gestelde richtlijnen zoals de beoordelingsrichtlijn 9101.

Dit verschilt per persoonsgebonden certificering. 

Kunnen we u helpen?

IMG 20221114 WA0000

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor BRL medewerker opleiding

Utrecht

BRL 9101 Medewerker/Vakman

22 juni 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

 

Terwolde

BRL 9101 Medewerker/Vakman

24 juli 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

 

Barneveld

BRL 9101 Medewerker/Vakman

18 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

 

Den Bosch

BRL 9101 Medewerker/Vakman

7 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

 

 

Apeldoorn

BRL 9101 Medewerker/Vakman

20 december 09.00 - 17.30 uur incl examen