BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen

Word een BRL 9101 medewerker in verkeersmaatregelen...

BRL 9101 Medewerker

De Nederlandse verkeerstechniek
229,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €40,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals
 • Officiele certificering BRL 9101 vakman
 • Geldigheidsduur 3 jaar
 • Met code 95 CCV U37
 • Mondeling examen mogelijk € 350,- p.p.

Opleiding BRL 9101 Medewerker verkeersmaatregelen

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Wat is het doel van deze opleiding?

Het doel van deze opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen is het op de juiste wijze kunnen plaatsen, in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De opleiding BRL 9101 medewerker, voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101), vastgesteld op 31 augustus 2017 door het College. De opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen wordt in 1 dag verzorgt.

Voor wie is deze opleiding BRL 9101 Medewerker bedoeld?

Voor iedereen die met tijdelijke verkeersmaatregelen werkt of gaat werken. De BRL 9101 Medewerker is in de reeks persoonsgebonden certificeringen van de BRL 9101 diegene die de tijdelijke verkeersmaatregel plaatst onder leiding van de BRL 9101 vakman. Niet te min, maar de medewerker heeft een taak om de verkeersmaatregel te plaatsen te controleren op juiste materialen en de verkeersmaatregel weg te nemen. Daarnaast dient de BRL 9101 medewerker in het bezit te zijn van praktische kennis en kent de gevaren van het plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen. De BRL 9101 medewerker is in alle opzichten een praktisch ingesteld persoon die de kunst van materiaal beheersing goed in zijn of haar vingers heeft.

Een onmiskenbare rol als BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen.....

Met zijn expertise draagt de BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen bij aan een veilige doorstroming van het verkeer op onze wegen. Zijn nauwgezette werk zorgt ervoor dat wegwerkzaamheden, evenementen of andere situaties waarbij tijdelijke verkeersmaatregelen nodig zijn, probleemloos kunnen plaatsvinden zonder onnodige risico’s voor weggebruikers.

Kortom, de BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen is een onmisbare schakel in het garanderen van veiligheid en efficiëntie op onze wegen.

NeVeTe vind de praktijk van de BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen net zo belangrijk!

Als het gaat om het worden van een ervaren BRL 9101 vakman, heeft NeVeTe van nature oog voor de praktische kant. Het is namelijk niet voldoende om alleen de theorie te leren. Om uit te groeien tot een medewerker met veel ervaring, is aandacht voor de praktijk essentieel.

NeVeTe begrijpt dat het in de praktijk brengen van kennis en vaardigheden cruciaal is bij het behalen van succes als BRL 9101 medewerker. Daarom leggen zij de nadruk op hands-on training en begeleiding, zodat je daadwerkelijk kunt ervaren hoe je jouw theoretische kennis kunt toepassen in echte situaties.

Door deze gerichte aandacht voor de praktijk ben je in staat om zelfverzekerd en bekwaam te handelen als BRL 9101 medewerker. NeVeTe helpt je niet alleen bij het leren van de theorie, maar biedt ook ondersteuning en begeleiding bij het ontwikkelen van jouw praktische vaardigheden. Op deze manier kun je uitgroeien tot een ervaren professional die klaar is voor elke uitdaging binnen dit vakgebied.

Zorg jij ervoor dat alles klaarstaat op de weg, daarna drinken wij koffie!

Als BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen speel je een cruciale rol bij het schoren en stellen van borden, evenals het hebben van de juiste materialen. Je bent goed bekend met het lezen van verkeerstekeningen en zorgt ervoor dat je altijd de juiste vergunningen en ontheffingen bij je hebt.

Wanneer je naar de verzamelplek gaat om met horizontaal transport het werkgebied te benaderen, is communicatie essentieel. Je moet nauw samenwerken met de verkeerscentrale van Rijkswaterstaat om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Het pad van een BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen is divers maar uitdagend. Je bent constant bezig met het waarborgen van de veiligheid op de weg en het implementeren van passende verkeersmaatregelen. Met jouw expertise en vaardigheden draag je bij aan een vlotte doorstroming van het verkeer en minimaliseer je risico’s voor weggebruikers.

Dus, of je nu borden aan het schoren en stellen bent of onderweg bent naar een nieuwe locatie, zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent met de juiste communicatiemiddelen, vergunningen en ontheffingen. Op die manier kun jij als BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen jouw belangrijke rol vervullen in dit uitdagende werkveld.

Bekijk onze aankomende cursussen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

8 juli 09.00 - 17.30 incl examen

Hilversum

BRL 9101 Medewerker/Vakman

22 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Medewerker/Vakman

19 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

14 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

14 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

9 december 09.00 - 17.30 uur incl examen

Groepsaanmeldingen voor BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

De eerste dag krijg je alle relevante informatie over materiaal en materieel waar de BRL 9101 vakman mee moet werken. Maar ook veiligheidsprotocollen en bijvoorbeeld beleid en proces. Daarnaast is er een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen en de inrichting van de principe maatregel. De tweede dag bespreken wij de autosnelweg en natuurlijk het navigeren in de publicaties 96A en 96B van het CROW.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Onze antwoorden voor de BRL 9101 medewerker

Opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen

Veel gestelde vragen met betrekking tot het examen?

Hoe lang duurt het examen

De examens duren in totaal 1,5 uur.

Per onderdeel 45 minuten

Voor elk onderdeel krijg je 45 minuten. Je mag als je eerder klaar bent met een onderdeel deze tijd meenemen naar het tweede onderdeel.

Examen, mag ik deze mondeling doen?

Dit mag inderdaad, maar houd u rekening met een meerprijs.

Mondeling examen?

Het mondelinge examen kost € 360,- voor maximaal 2 kandidaten in het zelfde examen.

Kan ik een herexamen doen?

Dit kan inderdaad,

Her examen

Zowel de meerkeuze vragen als de schriftelijke open vragen kan je een her examen voor aanvragen. Indien je dit wilt doen krijg je voor twee onderdelen 1,5 uur examen tijd en per los onderdeel 1,5 uur.

Dyslexie, wij bieden een oplossing

Kandidaten die dyslexie hebben kunnen extra examentijd aan vragen.

Maximaal 15 minuten per onderdeel extra

Men krijgt dan maximaal 15 minuten per onderdeel extra tijd.

Hoe verloopt de opleiding BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen?

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal in 1 dag je het vak verkeersmaatregelen gaan leren. 

Als BRL 9101 medewerker leg je 1 examen van 26 meerkeuze vragen af.

Als BRL 9101 medewerker heb je 1 examen. Het betreffen 26 meerkeuze vragen.

Het examen BRL 9101 medewerker

Wat een interessant onderwerp: het examen BRL 9101 medewerker! Dit examen behandelt verschillende aspecten van bebording, zoals plaatsingsafstanden, grootte en hoogte. Maar ook de begrippen statisch, semi-dynamisch en dynamisch komen aan bod, evenals het verschil tussen een chevron wagen en een actie wagen.

Tijdens dit examen zul je je kennis kunnen laten zien op het gebied van bebording. Je leert niet alleen over de regels en voorschriften met betrekking tot plaatsingsafstanden en afmetingen, maar ook over de verschillende soorten bebording.

Daarnaast wordt er in het examen aandacht besteed aan specifieke voertuigen die worden gebruikt voor verkeersveiligheid. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een chevron wagen en een actie wagen? Met dit examen krijg je de kans om je kennis op dit gebied uit te breiden.

Ik ben ervan overtuigd dat jij met jouw enthousiasme en motivatie dit examen succesvol zult afronden! Veel succes met studeren en vergeet niet om vragen te stellen als iets niet helemaal duidelijk is. Jij kunt dit!

Geslaagd? Dan krijg je een certificering van Stichting Infra Kwaliteit

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een certificaat BRL 9101 medewerker verkeersmaatregelen met een certificeringscode.

Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met het behalen van het BRL 9101 certificaat. Door 26 meerkeuzevragen correct te beantwoorden en minimaal 70% goed te scoren, heb je laten zien dat je een expert bent op het gebied van Nederlandse verkeerstechniek.

Jouw succes betekent ook dat onze missie als Nederlandse verkeerstechniek is geslaagd. We streven er altijd naar om professionals zoals jij te ondersteunen bij het behalen van hun certificeringen en het vergroten van hun kennis en vaardigheden.

Met dit certificaat op zak ben je nu nog beter uitgerust om de uitdagingen op het gebied van verkeerstechniek aan te gaan. Je hebt bewezen dat je beschikt over de nodige expertise en bekwaamheid om hoogwaardige resultaten te leveren.

Nogmaals, gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! We zijn trots op jouw inzet en toewijding. Ga zo door en blijf groeien in jouw vakgebied.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Een gezonde lunch
 • Schrijfblokken en pennen
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Groepsaanmeldingen voor BRL 9101 medewerker

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

De eerste dag krijg je alle relevante informatie over materiaal en materieel waar de BRL 9101 medewerker mee moet werken. Maar ook veiligheidsprotocollen en bijvoorbeeld beleid en proces. Daarnaast is er een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen en de inrichting van de principe maatregel. De tweede dag bespreken wij de autosnelweg en natuurlijk het navigeren in de publicaties 96A en 96B van het CROW.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

De E learning van NeVeTe

Wat fantastisch dat je interesse hebt in de E-learning van NeVeTe ter voorbereiding op de BRL 9101 lessen! Hoewel het niet verplicht is, raden we het ten zeerste aan. Waarom? Omdat we je in deze E-learning alles uitleggen over belangrijke concepten zoals wat een baken en een koppelklem zijn. Ben je ook benieuwd naar wat een stoot ijzer en grondpotten precies inhouden? Geen zorgen, ook daar gaan we dieper op in tijdens onze uitgebreide E-learning.

Met onze E-learning kun je je kennis vergroten en jezelf voorbereiden op de BRL 9101 lessen. Of je nu nieuw bent in dit vakgebied of al ervaring hebt, onze E-learning biedt waardevolle informatie en heldere uitleg over deze essentiële termen.

Les materiaal?

NeVeTe heeft prachtig les materiaal, in de lessen wordt er gebruik gemaakt van de collectie die onze docent heeft verzameld. Daarmee maken wij figuren visueel en laten zien hoe je een een verkeersmaatregel plaatst, onderhoud en verwijderd. Zo hebben wij miniatuur botsabsorbers, Rijstrook signaleringen en voertuigkerende barriers nagemaakt om helder inzicht te geven tijdens de lessen.

BRL 9101

Veel gestelde vragen

Heeft u een veelgestelde vraag dan hebben wij deze alvast voor u op een rijtje gezet.

Deze kunt u volgen bij NeVeTe. De BRL 9101 is een richtlijn opleiding deze u nodig heeft bij het plaatsen in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De BRL 9101 is voor iedereen beschikbaar. NeVeTe geeft deze opleidingen incompany of op voorgestelde locaties in Nederland.

Dit verschilt per certificering in de BRL 9101. Er bestaan 4 persoongebonden certificeringen in de BRL 9101. 

 • BRL 9101 Specialist
 • BRL 9101 Vakman
 • BRL 9101 Medewerker
 • BRL 9101 Verkeersregelaar

De opleidingsduur is verschillend. Voor elke persoonsgebonden certificering is het afhankelijk van uw voorkennis.

 • BRL Medewerker 1 dag

Helaas is het antwoord nee, omdat begrijpend Nederlands lezen een hoofdmoot in de opleidingen BRL 9101 is. Heeft u te weinig kennis van de Nederlandse taal dan zal het grammaticaal te zwaar zijn. 

Dit geldt voor de opleidingen

 • BRL 9101 Specialist
 • BRL 9101 Vakman 

De persoonsgebonden BRL 9101 certificering is 3 jaar geldig. U kunt geen verlenging aanvragen. U zal opnieuw de opleiding moeten volgen en examen moeten doen.

Met een persoonsgebonden certificering kan je aan het werk binnen gestelde richtlijnen zoals de beoordelingsrichtlijn 9101.

Dit verschilt per persoonsgebonden certificering. 

Kunnen we u helpen?

Sussanne Mulders

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor BRL medewerker opleiding

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

8 juli 09.00 - 17.30 incl examen

Hilversum

BRL 9101 Medewerker/Vakman

22 augustus 09.00 - 17.30 uur incl examen

Breda

BRL 9101 Medewerker/Vakman

19 september 09.00 - 17.30 uur incl examen

Nieuwegein

BRL 9101 Medewerker/Vakman

14 oktober 09.00 - 17.30 uur incl examen

Rotterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

14 november 09.00 - 17.30 uur incl examen

Amsterdam

BRL 9101 Medewerker/Vakman

9 december 09.00 - 17.30 uur incl examen