Cursus BRL 9101 verkeersmaatregelen in Groningen?

Groningen

Behaal uw BRL 9101 certificering

Cursus BRL 9101 verkeersmaatregelen in Groningen.

Lesduur 2 dagen

Onze docent komt naar Groningen met alle didactische middelen die nodig zijn om je te trainen tot BRL 9101 specialist, vakman of medewerker?

Examen infra kwaliteit

Het examen BRL 9101 specialist, vakman of medewerker wordt gehouden in de stad Groningen. Dit is goed nieuws, immers het vak verkeersmaatregelen en de BRL 9101 richtlijnen werden nog niet gegeven in Groningen. 

Kosten

De opleiding BRL 9101 Specialist/vakman

€ 375,- ex btw inclusief examen

 

Cursus BRL 9101 verkeersmaatregelen in Groningen

De BRL 9101 staat voor beoordelingsrichtlijn. Een kwaliteit voor het plaatsen in standhouden en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

groepen

Wilt u groepen aanmelden? Dan willen wij u vragen even contact met ons te leggen. Het aanmelden van groepen kunnen wij in een voordeel regeling behandelen. Wij maken dan een passende offerte voor u of uw organisatie.

Voor wie is de cursus BRL 9101 verkeersmaatregelen in groningen bedoeld?

Voor diegene die te maken krijgt met aanbestedingen in de BRL 9101 en of bedrijven die werken met tijdelijke verkeersmaatregelen.

BRL 9101 vakman

Als extra gaan wij behandelen,

  • Rijtaak belasting
  • Waarnemen
  • Go barry
  • Auto te gast straat
  • en nog veel meer….

 

Groningen BRL 9101

Uw certificering behalen BRL 9101

U leest het goed, de BRL 9101 wordt door NeVeTe gegeven in Groningen, gaat u werken met tijdelijke verkeersmaatregelen? Wij helpen u graag met de correcte uitleg en als u slaagt? Dan krijgt u een persoonsgebonden certificaat BRL 9101 vakman of specialist.

Tijdens deze training in Groningen wordt er gecombineerd lesgegeven en heeft onze organisatie een gast docent uitgenodigd.  Werkzaam als bachalor verkeerskundige bij de politie. Het belooft een opleiding/seminar te worden van deskundigen die aan het woord komen. Leerzaam en NeVeTe heeft er zin in.

Cursus BRl 9101 verkeersmaatregelen in Groningen

Extra vragen omtrent de opleiding Vakman BRL 9101

Mondeling examen doen

Wilt u mondeling examen doen voor de opleiding BRL vakman? Stichting Infra kwaliteit biedt deze mogelijkheid voor een meer prijs van €350,- ex btw

Advies van NeVeTe

U krijgt ten alle tijden een goed advies! Wij komen graag bij u op locatie of maken een afspraak via Google meet. Bent u niet zeker van de keuze in uw opleiding, bel ons!

Uitgebreide agenda

Voor de opleiding BRL 9101 vakman hebben wij een uitgebreide agenda. Via de onderstaande link gaat u direct door naar onze agenda.

De Nederlandse verkeerstechniek

Service voor u, vanuit Groningen

Bereikbaar 0545-842880

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Heeft u een dringende vraag die niet tot de volgende dag kan wachten? Spoed optie 9 keuze menu.

Extra E-learning

Als voorbereiding biedt NeVeTe een voorbereidende E-learning voor de opleiding BRL 9101. Deze kunt u thuis op uw gemak doornemen.

Aankoop verschil terug!

Mocht u een goedkopere aanbieder vinden op internet deze u een goedkopere prijs aanbiedt dan nevete betalen wij u het verschil terug!

Gratis advies....

NeVeTe staat voor haar buigzaamheid. Wij staan graag klaar voor uw vragen! U kunt ons bereiken via het landelijk nummer 0545-842880.

NeVeTe bestaat 19 jaar

Dat is betrouwbaarheid vanuit de markt. Dankzij onze klanten mogen wij in 2023 de 19 jaar aantikken. Hiep hiep hoera voor NeVeTe.

100% flexibel net als u!

NeVeTe zal met u altijd in samenspraak de opleidingen plannen en kijken naar uw wensen! Wilt u aangepaste trainingen dan maken wij een lesplan.

"Een opleiding geeft je zoveel meerwaarde"

Kies je opleiding uit deze vakgebieden

U kunt bij NeVeTe ook terecht voor trainingen op maat. Vooraf bepalen we samen met u de inhoud van de training, op basis van de doelstellingen van uw onderneming en de resultaten die u met de training wilt behalen.

Kunnen wij u helpen?

Sussanne Mulders

Sussanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Aanmelden cursus BRL 9101 Groningen

BRL 9101 vakman worden in Rotterdam