Veilig werken langs de weg 96B

Opleiding BRL 96B maatregelen op niet autosnelwegen

Veilig werken langs de weg 96B

Aantal deelnemers

Minimaal 5 maximaal 15 deelnemers

Locatie

De opleiding wordt incompany gegeven

Docent

Rick Mulders BRL 9101 specialist

Kosten p.p

De kosten zijn per deelnemer € 217,50,- ex btw

Kosten groepen tot 15 deelnemers

Vraag een offerte op

Duur cursus 1 dag met code 95

Het betreft lesuren waaronder code 95 kan worden toegepast

Veilig werken Langs de Weg 96B

Verkeersborden, is het plaatsen teveel werk of is het een noodzaak? Het blijft lastig maar NeVeTe vertelt u er alles over. Welke werkzaamheden gaat u verrichten en heeft u kennis van de juiste tijdelijke verkeersmaatregelen. Moet u een veiligheidshelm op en kunt u uitleggen hoe de Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) werkt. Voordat u op pad voor de werkzaamheden is het goed om te weten dat er allerlei onveilige situaties zijn die ervoor zorgen dat u bewust of onbewust gevaar loopt. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Verschillende onderwerpen komen in onze lessen Veilig werken langs de weg aan bod. 

Wilt u meer informatie? Sussanne en Rick beantwoorden graag uw vragen op 0545-842880

Veilig werken langs de weg 96B

Wat ontzettend leuk dat u met tijdelijke verkeersmaatregelen gaat werken. Om veilig langs de weg te werken bieden wij uitstekende opleidingen aan. 
 
Het leren in de ruimte met maquettes is een fantastische wijze om te oefenen. We gaan op schaal bekijken hoe een tijdelijke verkeersmaatregel geplaatst hoort te worden. Door in groepsverband te werken met de maquettes, leren de kandidaten ook samenwerken. Waar komt nu verkeersbord J16 te staan en hoe hoog moet dit verkeersbord worden geplaatst. Hoe zet ik mijn  werkauto veilig in de veiligheidsruimte. 
 
NeVeTe werkt met de CROW 96A en 96B tijdelijke verkeersmaatregelen. Deze publicaties geven precies aan waar en hoe verkeersmaatregelen moeten worden geplaatst. 
 
Of u nu werkt als hovenier, stratenmaker of bij de gemeente of provincie. Deze opleiding kan gevolgd worden met CODE95.
 
Onze docenten vertellen over de nieuwe ARBO norm en geven uitleg over het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Natuurlijk passeert bij ons de LMRA de Laatste Minuut Risico Analyse. Uw medewerkers worden goed verzorgd en leren zowel theorie als praktijk in 7 lesuren.
 
Hoe wordt er gewerkt bij werk in uitvoering. Waar zijn veiligheidsruimtes en hoe lang moeten deze zijn. Hoe ver staan verkeersborden uit elkaar in de informatieve inleidende ruimte. Moeten we verkeersborden schoren en of zekeren?
 
Deze opleiding is uitermate geschikt voor de doelgroep GWW. We trainen zowel binnen als buiten. Aangepaste trainingen op maat kunnen door NeVeTe gerealiseerd worden voor mensen die werken aan de weg. 
 
Indien u vragen heeft of deze opleiding geschikt is voor uw organisatie? Bel gerust met Sussanne op 0545-842880 of stuur een mail naar Info@nevete.nl
20221111 132624 (2)
Veilig werken langs de weg 96B

Bel: 0545 - 842880 voor meer informatie

20170705 110816

Wat behandelen wij in de lesstof veilig werken langs de weg 96B

 • CROW 96B optioneel 96A Tijdelijke verkeersmaatregelen
 • Inrichting werkruimte
 • Inrichting werkvak
 • Parkeren van werkvoertuigen en signalerings middelen
 • Arbowet gerelateerde kwesties.
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Keuzeboom opzoeken juiste figuurmaatregelen (optioneel)
 • Agressie buiten het werkvak.
 • Verkeersregelaars en welke taak heeft de uitvoerder omtrent verkeersregelaars
 • Zichtbaarheid, kleding voertuigen en werktuigen.
 • Wat is een grote van een werkvak 
 • Vrije ruimte toepassen
 • Educatie via op schaal gemaakte afzettingen 50 casussen
 • RVV- BABW- WVW 1994 CROW ARBO  wettelijke kaders
 • Oversteken van rijstroken tijdens werkzaamheden aan de weg
 • Werken vanuit de luwte van het voertuig
 • Statisch werken in het werkvak.
 • Semi dynamisch werken in het werkvak.
 • Dynamisch werken in het werkvak
 • Opbouw en afbouw tijdelijke verkeersmaatregelen
 • Verzekeringselementen (optioneel)
 • Aansprakelijkheid opbouw en afbouw tijdelijke verkeersmaatregelen
 • Inspectie van sociale zaken en werkgelegenheid
 
 
 

Opleiding veilig werken langs de weg 96B

Veel gestelde vragen

Veilig werken langs de weg

Veel gestelde vragen over veilig werken langs de weg 96B?

Wij leggen jou graag uit wat ons lesprogramma voor jou betekent,

De opleiding veilig werken langs de weg kunt u volgen bij NeVeTe. Veilig werken langs de weg kan op uw eigen locatie of op een locatie naar keuze worden gevolgd.

Wat leuk dat jij je gaat inschrijven. Kom je alleen? Dan kan je deelnemen in één van onze bestaande en georganiseerde datums. Deze staan onderaan elke pagina van opleiding naar keuze. Als je op een voorkeurs datum en locatie hebt geklikt dan wijst het zich vanzelf. 

Groepen zijn altijd welkom. Het advies is om met ons in contact te komen voor een datum. Deze plannen wij samen met u. Wij stellen een mooie offerte op voor jouw organisatie. Na ondertekening gaan wij voor jou aan het werk. Houden je met van alles op de hoogte en bereiden je organisatie goed voor.

Als je ons even belt op 0545-8 42880 dan helpt ons team jou graag verder. 

Natuurlijk mag je dit weten. Bij een in-company training verzorgd de klant de locatie en lunch. NeVeTe verzorgd de locatie en lunch voor u als u ons daar de opdracht toe geeft. Bij individuele aanmeldingen verzorgen wij de locatie met koffie, thee en lunch.  

Je krijgt van ons een notitieblok en pen. Onze training duurt 7 uur. De dag zal opgedeeld worden met een theoretisch gedeelte door middel van een PowerPoint presentatie en een praktisch gedeelte. 

Onze organisatie staat graag voor u klaar. Lesplannen worden op maat geschreven. Zo kunt u onze docenten inhuren voor uw eigen organisatie! Vele organisaties gingen u al voor. Vaak omdat het uit handen geven van deze opleiding altijd verfrissing brengt in docentschap. 

Nevete past zich dus graag in uw organisatie! We gaan op onderzoek uit waar jij of je organisatie voor staat en vertalen dit terug in een op maat gemaakte training of opleiding.

Betekent dat wij onder uw naam en logo lesgeven? Dat heeft u goed begrepen. Uw uitstraling met onze professionals.

De opleiding Veilig werken langs de weg kost inclusief een lunch € 217,50 excl. btw. U kunt optioneel ook kiezen voor een andere locatie. Deze kosten bereken wij door. Ook kunt u optioneel kiezen of u meer kennis wilt nemen van het opzoeken van figuurmaatregelen in het boek 96B tijdelijke verkeersmaatregelen op niet autosnelwegen.

Welke opleiding/cursus past bij uw organisatie?

Veilig Werken Langs de Weg 96B

Op maat gemaakte training voor uw organisatie? Dat kan bij NeVeTe. Voor verschillende organisaties in Nederland maken wij als huisdocent gespecialiseerde trainingen opleidingen en cursussen. Dit naar vraag en behoefte van onze vaste klanten in Nederland

Welke strategie

Welke organisatie heeft u in de GWW, is wat belangrijk en waar ligt uw behoefte. Samen met u maken wij een traject zodat uw medewerkers voldoende getraind blijven.

De opleiding Veilig Werken Langs de Weg heeft en kent vele mogelijkheden. We leggen u de mogelijkheden uit.

20% theorie 80% praktijk

Voor de kandidaat die meer praktisch is ingesteld, werken wij veel in de buitenlucht met verkeersborden.

50% theorie 50% praktijk

Voor de kandidaat die wat meer gefocust is op de theorie,  het opzoeken van figuur maatregelen en het opzetten van op schaal gemaakte maquettes tijdelijke verkeersmaatregelen.

100% theorie specialist

Theoretische leerweg met uitgangspunten van 96B en 96A opzoek structuur van figuur maatregelen en werken met aangepaste wet en regelgeving. Materiaalkennis en richtlijn specificaties.

Specialisme

Kortom u kunt met ons een lespakket samenstellen. Wij komen graag bij uw organisatie indien u nog extra behoefte heeft op het gebied van opleidingen en brengen graag advies uit. 

Kunnen wij u helpen?

IMG 20221114 WA0000

Susssanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda voor Veilig werken langs de weg 96B

Utrecht

Veilig Werken Langs de Weg

22 juni 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Terwolde

Veilig Werken Langs de Weg

24 juli 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Barneveld

Veilig Werken Langs de Weg

18 oktober 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Den Bosch

Veilig Werken Langs de Weg

7 november 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Apeldoorn

Veilig Werken Langs de Weg

20 december 09.00 tot 16.00 uur