Vacature Verkeersregelaars Werving Selectie

Vacature voor verkeersregelaars, Werving en selectie

Word jij verkeersregelaar? Dan zoeken wij jou!

Ons wervings en selectie bureau biedt beginnende verkeersregelaars de kans om zich te ontwikkelen tot professionals. Dit doen wij in opdracht van verschillende werkgevers in Nederland. Dit betekent dat je over het gehele opleidingstraject niets hoeft te betalen. Je zal in samenspraak met je toekomstige werkgever het opleidingstraject doorlopen. Heb je interesse? lees dan vooral onze pagina.

Verkeersregelaar worden in Groningen

Verkeersregelaars gezocht regio Utrecht

In de regio Utrecht zoeken wij voor een opdrachtgever, ruim 30 verkeersregelaars voor verschillende projecten! Wil jij verkeersregelaar worden of ben je al verkeersregelaar dan ben je van harte welkom.

De opleiding verkeersregelaar in Alkmaar

Verkeersregelaars regio Groningen

Voor een opdrachtgever in de regio Groningen zijn wij opzoek naar ongeveer 20 verkeersregelaars voor diverse langdurige opdrachten. Wil je graag werken als verkeersregelaar of ben je verkeersregelaar dan ben je van harte welkom.

aanstellingspas aanvragen voor verkeersregelaars

Verkeersregelaars regio Nijmegen

Voor 2 opdrachtgevers in de regio Nijmegen/Venlo zijn wij opzoek naar ongeveer 30 verkeersregelaars die langdurig met doorgroei mogelijkheden aan het werk willen. De opdrachtgever wil stevige verkeersregelaars die getraind willen worden in het regelen van kruisingen.

Vacature bank voor verkeersregelaars in Nederland

De vacature bank is ontwikkeld om verkeersregelaars bij de juiste werkgevers te krijgen! NeVeTe heeft door 19 jaar ervaring de bedrijven in kaart gebracht waar je als verkeersregelaar het beste op je plekje bent. Nieuwe en beginnende verkeersregelaars krijgen een opleidingstraject bij NeVeTe en worden begeleidt naar de juiste werkgevers. Immers door de jaren heen is gebleken dat een uitgebreide training echt noodzakelijk is voor de verkeersregelaars. Onze training duurt 5 dagen. Na deze 5 dagen ga je het werk traject in. Tijdens het werktraject krijg je een mentor toegewezen. Tijdens je werkzaamheden krijg je nog de aanvullende opleidingen die je nodig hebt van NeVeTe. Je krijgt dus een salaris voor je werkzaamheden. Dat betekent dat je kan werken en leren tegelijk. Dat brengt veel voordeel met zich mee. Natuurlijk vergt dit ook inspanning van jou kant. Wij gaan investeren in jou en dat betekent dat je alles aangeboden krijgt wat je nodig hebt om een professional te worden. 

01  Informatie werkgevers

Werkgevers portaal informatie over de werkwijze van NeVeTe en de begeleiding die NeVeTe opzet voor kandidaten en nieuwe werknemers. Tel 0545-842880

02  Kosten plaatsen vacature

De kosten van het plaatsen van vacatures bij NeVeTe hebben een laag instap tarief. U kunt ook kiezen om het volledige traject bij NeVeTe af te nemen. 

03  Traject NeVeTe

Het begeleidingstraject is een initiatief van NeVeTe om verkeersregelaars de juiste begeleiding te bieden die verkeersregelaars nodig hebben.

04  Werken naar werk

Mensen met een migranten achtergrond zijn welkom evenals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werken naar werk is een iniatief van NeVeTe.

Opleiding verkeersregelaar 17 18 19 april in Purmerend/ Amsterdam

Meld je nu aan voor de opleiding verkeersregelaar in Purmerend. De laatste 4 plekken staan voor jou klaar.

De opleiding verkeersregelaar wordt gegeven in Purmerend. De kosten zijn €399,- ex btw p.p. Inclusief examenkosten ter waarde van €162,-. U bent van harte welkom, er zijn nog plekken beschikbaar. De inschrijving is begonnen.

 

Deze opleiding gaat door!

Wij helpen je op weg naar werk,

Wat kan je van ons verwachten?

Bij NeVeTe is het vertrouwd werken naar werk. Wij betalen je opleiding....

Wij betalen je opleiding!

Wil jij verkeersregelaar worden in Nederland? Wij kunnen nooit genoeg verkeersregelaars hebben in Nederland. Om te beginnen gaan we jou helpen bij het traject om verkeersregelaar te worden. Wij bemiddelen jou naar de juiste werkgever! Samen met jou gaan we kijken wat je wensen zijn en gaan wij een opleidingstraject met jou in. 

Jij staat centraal....

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij het bedrijf waar je aan het werk gaat. Wij gaan je trainen in verschillende opleidingen en zorgen dat je helemaal klaar bent voor het echte werk! Inderdaad, je betaald niets. Een complete opleiding en verdere scholing. We gaan elkaar verkennen, bekijken wat jij nodig hebt. Jij staat centraal.

Samenwerken samen met jou

Als je bij ons het opleidingstraject in gaat, dan ga je ook gelijk al aan het werk als verkeersregelaar! Dit onder begeleiding van een vaste mentor. Deze mentor gaat jou alles leren wat jij nodig hebt om volledig zelfstandig te kunnen werken als verkeersregelaar. Samen met het bedrijf waar je werkzaam bent gaan wij dit monitoren. 

Wil jij verkeersregelaar worden?

Wij begeleiden en bemiddelen tussen jou en de opdrachtgevers...

Wij zijn ervoor jou, naast de juiste trainingen zoeken wij ook naar de beste werkgever. Verschillende vacatures van verschillende werkgevers over heel Nederland komen hier samen.

100% slagingskans op werk bij jou in de buurt.

Wij kunnen in geheel Nederland, in elke regio jouw plaatsen als verkeersregelaar. Van het noorden tot het zuiden, van het westen tot het oosten. 

Iedereen is welkom al wil je maar 1 dag werken.

Wil je 5 dagen werken? Of liever maar 1 dag, het maakt niet uit! Je bent van harte welkom. Samen gaan we bekijken of je geschikt bent voor het werk traject. 

Screenshot 20220116 204544 Instagram

Het mooiste van het begeleiden van verkeersregelaars vind ik dat ze zich gewaardeerd voelen tijdens het werk. Een praatje op de werkvloer doet wonderen, wij weten hoe! Ik zou zeggen pak deze kans, om als verkeersregelaar aan de slag te gaan! Ik ben nu inmiddels doorgegroeid als teamleider.. Groetjes Andre..

Kom je werken als verkeersregelaar?

We leren je alles wat je moet weten over de verkeersregelaar in Nederland. Je krijgt alle opleidingen aangeboden zoals VCA en BRL 9101 verkeersregelaar. Je leert communiceren met verschillende doelgroepen! Ben je klaar met de opleidingen, dan begeleiden wij je nog een jaar in je werkzaamheden als verkeersregelaar!

Vacature voor verkeersregelaars en BRL Medewerkers/vakmannen.

Wil jij verkeersregelaar worden of ben je al verkeersregelaar? Wil je graag werken met tijdelijke verkeersmaatregelen in Nederland? Wij hebben passende vacatures voor jou in de regio.

Verkeersregelaars

Vacature voor verkeersregelaars

Voor een opdrachtgever in Utrecht zijn wij opzoek naar 40 verkeersregelaars die de X-factor bezitten en werkzaamheden kunnen verrichten als het regelen van kruisingen rotondes en t-splitsingen. De verkeersregelaars die solliciteren op deze functie.

Voorwaarden,

Je bent verkeersregelaar of wilt graag verkeersregelaar worden. Je ondergaat diverse trainingen als de opleiding tot verkeersregelaar, VCA en BRL 9101 verkeersregelaar. Je bent ouder dan 18 jaar en in het bezit van een rijbewijs. Je woont op minimaal 60 minuten afstand van de regio Utrecht.

Wat bieden wij jou!

Een salaris conform het werken als verkeersregelaar! Voor nadere informatie kan je terecht bij NeVeTe.

Wij betalen de opleiding tot verkeersregelaar, vca, BRL 9101 en stellen je voor aan de werkgever. 

Je krijgt speciale training om het verkeer te regelen op hoog intensieve kruisingen en t-splitsingen.

Communicatie trainingen op basis van je beroeps-verkeersregelaar werkzaamheden.

Voor meer informatie over deze vacature kan je ons mailen op Info@nevete.nl of klik hier

Voor een opdrachtgever in Groningen zijn wij opzoek naar ruim 20 verkeersregelaars die een echte werk mentaliteit bezitten en werkzaamheden kunnen verrichten als het regelen van kruisingen rotondes en t-splitsingen. De verkeersregelaars die solliciteren op deze functie.

Voorwaarden,

Je bent verkeersregelaar of wilt graag verkeersregelaar worden. Je ondergaat diverse trainingen als bijvoorbeeld de opleiding tot verkeersregelaar, VCA en BRL 9101 verkeersregelaar. Je bent 18 jaar of ouder en in het bezit van een rijbewijs. Ouderen en gepensioneerden zijn erg welkom.

Je woont op minimaal 60 minuten afstand van de regio stad Groningen, of Emmen of Assen.

Wat bieden wij jou!

Een salaris conform het werken als verkeersregelaar! Voor nadere informatie kan je terecht bij NeVeTe.

Wij betalen de opleiding tot verkeersregelaar, vca, BRL 9101 en stellen je voor aan de werkgever. 

Je krijgt speciale training om het verkeer te regelen op hoog intensieve kruisingen en t-splitsingen.

Communicatie trainingen op basis van je beroeps-verkeersregelaar werkzaamheden.

Voor meer informatie over deze vacature kan je ons mailen op Info@nevete.nl of klik hier

Voor 3 bedrijven in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar totaal ruim 50 verkeersregelaars. Ben jij opzoek naar een baan als verkeersregelaar in de regio Rotterdam Den Haag? Dan zoeken wij jou!

Opzoek naar 50 verkeersregelaars die de X-factor  bezitten en werkzaamheden kunnen verrichten als het regelen van kruisingen rotondes en t-splitsingen. De verkeersregelaars die solliciteren op deze functie.

Voorwaarden,

Je bent verkeersregelaar of wilt graag verkeersregelaar worden. Je ondergaat diverse trainingen als de opleiding tot verkeersregelaar, VCA en BRL 9101 verkeersregelaar. Je bent ouder dan 18 jaar en in het bezit van een rijbewijs. Je woont op minimaal 60 minuten afstand van de regio Den Haag/ Rotterdam/ Amsterdam

Wat bieden wij jou!

Een salaris conform het werken als verkeersregelaar! Voor nadere informatie kan je terecht bij NeVeTe.

Wij betalen de opleiding tot verkeersregelaar, vca, BRL 9101 en stellen je voor aan de werkgever. 

Je krijgt speciale training om het verkeer te regelen op hoog intensieve kruisingen en t-splitsingen.

Communicatie trainingen op basis van je beroeps-verkeersregelaar werkzaamheden.

Voor meer informatie over deze vacature kan je ons mailen op Info@nevete.nl of klik hier

 

Voor 2 bedrijven in de regio Amsterdam zijn wij opzoek naar totaal ruim 150 verkeersregelaars. Ben jij opzoek naar een baan als verkeersregelaar in de regio Amsterdam Dan zoeken wij jou!

Opzoek naar 150 verkeersregelaars die de X-factor  bezitten en werkzaamheden kunnen verrichten als het regelen van kruisingen rotondes en t-splitsingen. De verkeersregelaars die solliciteren op deze functie.

Voorwaarden,

Je bent verkeersregelaar of wilt graag verkeersregelaar worden. Je ondergaat diverse trainingen als de opleiding tot verkeersregelaar, VCA en BRL 9101 verkeersregelaar. Je bent ouder dan 18 jaar en in het bezit van een rijbewijs. Je woont op minimaal 60 minuten afstand van de regio Amsterdam

Wat bieden wij jou!

Een salaris conform het werken als verkeersregelaar! Voor nadere informatie kan je terecht bij NeVeTe.

Wij betalen de opleiding tot verkeersregelaar, vca, BRL 9101 en stellen je voor aan de werkgever. 

Je krijgt speciale training om het verkeer te regelen op hoog intensieve kruisingen en t-splitsingen.

Communicatie trainingen op basis van je beroeps-verkeersregelaar werkzaamheden.

Voor meer informatie over deze vacature kan je ons mailen op Info@nevete.nl of klik hier

 

Verkeersregelaar

Veel gestelde vragen?

Als je bij NeVeTe het vacature traject volgt kost de opleiding tot verkeersregelaar jou helemaal niets. Gemiddeld liggen de kosten voor de opleiding tot verkeersregelaar rond de € 412,- ex btw en inclusief examen kosten. Er zijn organisaties die veel meer kosten berekenen voor de opleiding tot verkeersregelaar. NeVeTe hanteert een bodem tarief voor zowel de werkgever als voor de kandidaat. De gemiddelde kosten voor de totale opleiding tot verkeersregelaar is, dat er ook kosten worden berekend voor de opleiding VCA en de opleiding BRL 9101. Daarnaast kan het zijn dat de kosten voor de opleiding tot verkeersregelaar oplopen voor extra trainingen zoals tramveiligheid. Het verschilt per werkgever! Immers de kosten rondom het opleiden van verkeersregelaars hangt af wat de werkgever moet betalen aan verschillende partijen om je opgeleid te krijgen als verkeersregelaar. NeVeTe hanteert een standaard tarief voor de opleiding tot verkeersregelaar. Echter als je het vacature traject ingaat bij NeVeTe betaal je voor de opleidingen geen niets en ben je geen kosten verschuldigd.

Het vacature traject is het perfecte moment om te starten als beroeps-verkeersregelaar. Je wordt namelijk begeleid van het begin tot het eind. Verschillende werkgevers zijn dit volledige traject gestart bij NeVeTe.

De meest uitgebreide opleiding tot verkeersregelaar vind je bij NeVeTe.nl. De organisatie NeVeTe zet zich in voor de branche verkeersregelaars en heeft de meeste kennis vergaard, in zowel theorie als praktijk voor de verkeersregelaar. NeVeTe is veel gedragen in media en zet zich in voor de agressie norm naar verkeersregelaars. NeVeTe zet in op de presentatie en prestatie norm van verkeersregelaars in geheel Nederland. De opleiding bij NeVeTe kost € 412,- ex btw inclusief examenkosten.

Verkeersregelaar worden is niet wat je zomaar even doet! Je hebt een echte opleiding nodig tot verkeersregelaar. Daarnaast heb je een verkeersregelaarspas nodig die je kan behalen bij het verkeerscentrum Nederland. NeVeTe helpt je mee om verkeersregelaar te worden en zal je alles vertellen over wat je nodig hebt om als verkeersregelaar aan de slag te gaan.

NeVeTe bereiken? 0545-842880

Het verkeersregelaars examen wordt georganiseerd door NeVeTe! De Nederlandse verkeerstechniek verzorgt inmiddels al 19 jaar het examen en koopt examens in voor beroeps-verkeersregelaars. Het examen voor verkeersregelaars wordt in het bijzijn van de politie academie afgenomen. NeVeTe levert examinatoren en gedelegeerden van de politie om het verkeersregelaars examen doorgang te laten vinden. Wil je graag een verkeersregelaars examen boeken dan kan dit bij NeVeTe.nl

Contact formulier

Wil je advies? Of misschien wel aanmelden. Dan mag en kan dat hier.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.