BRL 9101 vakman in Arnhem Iedereen is geslaagd

Word een BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen...

11 en 12 september BRL 9101 Utrecht

BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
375,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €45,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals
 • Officiele certificering BRL 9101 vakman
 • Geldigheidsduur 3 jaar
 • Met code 95 CCV U37
 • Mondeling examen mogelijk € 350,- p.p.

BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd...

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Wat is het doel van deze opleiding?

Het doel van deze opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen Arnhem is het op de juiste wijze kunnen plaatsen, in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De opleiding BRL 9101 vakman, voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101), vastgesteld op 31 augustus 2017 door het College. De opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen wordt in 2 dagen en met mogelijke uitbreiding naar 3 dagen verzorgd. 

Goed nieuws iedereen is geslaagd voor de BRL 9101 vakman in Arnhem...

In Arnhem hebben we een geweldige prestatie geleverd! Met trots kunnen we aankondigen dat maar liefst 15 deelnemers zijn geslaagd voor de BRL 9101. Dit succes is mede te danken aan onze inspirerende docent, Rick Mulders, die zijn podium heeft gepakt bij diverse gerenommeerde bedrijven. Zijn expertise en passie hebben zeker vruchten afgeworpen!

De dag begon met een warm welkom van onze docent in Arnhem. De deelnemers werden uitgenodigd om samen te komen en te genieten van een heerlijke kop koffie. Een goede start van een productieve dag vol kennis en vaardigheden.

Tijdens de middagpauze werden we verwend met een smakelijke lunch, waardoor we weer helemaal opgeladen waren voor het vervolg van de dag. Het was geweldig om te zien hoe snel de tijd voorbij vloog, vooral wanneer je het gezellig hebt met elkaar.

We zijn ontzettend trots op alle deelnemers die deze uitdaging zijn aangegaan en met succes hebben afgerond. Het is dankzij hun toewijding en harde werk dat deze prestatie mogelijk werd gemaakt.

Met dit succes in gedachten kijken we vol enthousiasme uit naar wat de toekomst zal brengen. Samen zullen we blijven streven naar groei, ontwikkeling en nog meer successen!

De BRL 9101 vakman in Arnhem?

Wat een geweldige prestatie! Meer dan 15 kandidaten hebben deelgenomen aan de opleiding BRL 9101 vakman bij NeVeTe. En dat is nog niet alles – deze opleiding vond plaats in het bruisende Arnhem, waar Rick zijn spullen heeft uitgestald.

Met behulp van oefenmateriaal en verschillende video’s en presentaties wordt de BRL 9101 in Arnhem echt een plezierige ervaring. Onze enthousiaste BRL-docent verwelkomde maar liefst 15 kandidaten uit heel Nederland met koffie en thee. Wat een lekker welkom!

Het is inspirerend om te zien hoe professionals uit verschillende delen van het land samenkomen om hun vaardigheden te verbeteren en zich te specialiseren in hun vakgebied. NeVeTe biedt duidelijk een unieke leeromgeving waarin zowel praktijk als gezelligheid centraal staan.

BRL 9101 vakman worden in Arnhem was een boeiende bijeenkomst van talent....

Passievolle bijeenkomst werden de belangrijkste aspecten van veiligheid en expertise op het gebied van bebording, afstanden, hoogtes en andere veiligheidsaspecten besproken. Onze docent BRL 9101 bracht deze onderwerpen tot leven met zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor veiligheid.

In de professionele leslokalen van Arnhem stond Rick Mulders, samen met drie deskundigen op het gebied van BRL 9101, klaar om ons alles te vertellen over publicaties materieel en materiaal en verkeersregelaars bij werk in uitvoering! Tijdens deze inspirerende sessie werden we meegenomen in de wereld van veiligheidsvoorschriften en richtlijnen.

Met zijn passie voor veiligheid wist onze docent de kandidaten in Arnhem te boeien met praktijkvoorbeelden en real-life situaties. Hij legde uit hoe belangrijk het is om de juiste bebording te gebruiken, welke afstanden moeten worden aangehouden en hoe hoogtes kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties. Zijn expertise op dit gebied was duidelijk merkbaar in zijn gedetailleerde uitleg.

Deze bijeenkomst gaf ons niet alleen een beter begrip van de BRL 9101-richtlijnen, maar ook een hernieuwde waardering voor het belang van veiligheid in ons dagelijks werk. We hebben geleerd hoe we verkeersregelaars kunnen inzetten bij werkzaamheden in uitvoering om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan werken.

Al met al was deze sessie een ware eye-opener en heeft het ons geïnspireerd om veiligheid altijd op de eerste plaats te zetten. We zijn Rick Mulders en de andere deskundigen oprecht dankbaar voor hun bevlogenheid en expertise, waardoor deze bijeenkomst een onvergetelijke ervaring werd.

NeVeTe vind de praktijk van de BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen net zo belangrijk!

In de professionele leslokalen van Arnhem stond Rick Mulders, samen met drie deskundigen op het gebied van BRL 9101, klaar om ons alles te vertellen over publicaties materieel en materiaal en verkeersregelaars bij werk in uitvoering! Tijdens deze bijeenkomst werden de figuren publicaties 96A en 96B uitgebreid besproken, waarbij de uitleg van wegen en autosnelwegen centraal stond.

Met een uitgebreide uitleg worden de keuzebomen per wegcategorie behandeld. Maar dat is niet alles! Onze enthousiaste docent Rick legt je alles haarfijn uit aan de hand van duidelijke video-instructies. En voor kandidaten die moeilijkheden hebben met leren, is er speciale begeleiding beschikbaar. Bij Rick ben je meer dan welkom!

Dus als jij geïnteresseerd bent in het begrijpen van publicaties materieel en materiaal, verkeersregelaars bij werk in uitvoering en alle ins en outs van wegen en autosnelwegen, dan is deze bijeenkomst met Rick Mulders dé kans om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen. Mis het niet!

BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd
BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Hoe verloopt de opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen in Arnhem.

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 2 dagen je het vak verkeersmaatregelen gaan leren. Beide dagen gaan je voorbereiden op de kennis van verschillende onderdelen. Maar we gaan ook veel praktische informatie vertellen over jou werkzaamheden als BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen. Zo leggen we je aan de hand van publicaties CROW 96B en 96A uit welke figuur maatregelen van toepassing zijn bij de verschillende werkzaamheden van de uitvoerende partijen. Aan de hand van verschillende zoekvragen leren wij je navigeren door de publicaties van het CROW 96A en 96B.

De 2 examens die je gaat afleggen?

Als BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen staan er twee examens op je te wachten.

Het eerste examen 45 meerkeuze vragen….

Het eerste examen neemt ongeveer 45 minuten in beslag en bestaat uit 35 meerkeuzevragen met de a,b,c-structuur. Gelukkig staat het juiste antwoord altijd tussen de opties, wat het iets gemakkelijker maakt.

Het tweede examen 5 openvragen die je leren navigeren door de publicaties 96B en 96A van het CROW

Het tweede examen daarentegen richt zich op het navigeren door de twee publicaties: 96B en 96A. Dit examen bestaat uit vijf open vragen en duurt ook ongeveer 45 minuten.

In totaal zullen beide examens dus ongeveer anderhalf uur van je tijd in beslag nemen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en vertrouwd te raken met zowel de inhoud van de publicaties als het beantwoorden van meerkeuzevragen.

Met een grondige voorbereiding en kennis van de BRL 9101-richtlijnen zal je deze examens met succes kunnen afleggen en jouw vakmanschap als verkeersmaatregelen specialist kunnen aantonen. Veel succes!

Geslaagd? Dan krijg je een certificering van Stichting Infra Kwaliteit

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een certificaat BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen met een certificeringscode. 

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Een gezonde lunch
 • Schrijfblokken en pennen
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Expert in tijdelijke verkeersmaatregelen

Nieuwe aanpak verkeer en vervoer in Arnhem...

 

Arnhem staat voor een flinke klus. Er is weinig ruimte in de stad en dat wordt steeds minder. En dan komen er ook nog 16.000 woningen bij in onze stad. Ruim 10.000 hiervan worden al voor 2030 gebouwd. De bewoners van deze 10.000 woningen zorgen elke dag voor zo’n 50.000 extra autoritten. Als we zo doorgaan, loopt het verkeer vast en wordt de leefbaarheid in onze wijken slechter. 

bron: arnhem.nl

Wil jij carrière in Arnhem
BRL 9101 vakman worden in Rotterdam

Groepsaanmeldingen voor BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen in Arnhem?

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

De eerste dag krijg je alle relevante informatie over materiaal en materieel waar de BRL 9101 vakman mee moet werken. Maar ook veiligheidsprotocollen en bijvoorbeeld beleid en proces. Daarnaast is er een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen en de inrichting van de principe maatregel. De tweede dag bespreken wij de autosnelweg en natuurlijk het navigeren in de publicaties 96A en 96B van het CROW.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie in Arnhem of elders?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd

BRL 9101 vakman in Arnhem
Arnhem
De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar
BRL 9101 vakman iedereen is geslaagd
BRL 9101 vakman
CROW 96B CROW 96B CROW 96B CROW 96B
BRL 9101 vakman Arnhem
code 95 vakbekwaam
BRL 9101
BRL 9101 vakman worden in Rotterdam