Verkeersregelaars inhuren

Verkeersregelaars Inhuren

De Nederlandse verkeerstechniek
32,50 Ex btw p.p.
  • Minimale afname 6 aaneengesloten uren per oproep.
  • Landelijk gecertificeerd
  • BRL 9101 WIU gecertificeerd
  • BRL 9101 Evenementen
  • Door heel Nederland
  • Eerste 100 km vrij

Verkeersregelaars inhuren.....

Welke service geniet u

Service van ons team

0545-842880

Wij telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 16:30 uur. Spoed optie 9

Online bereikbaar

Op werkdagen zijn wij online bereikbaar via info@nevete.nl

BRL 9101 gecertificeerd

Al onze verkeersregelaars zijn BRL 9101 gecertificeerd.

Trek in koffie?

Neemt u gerust contact op met ons kantoor.

19 jaar NeVeTe

Wij zijn jarig en 19 jaar geworden. Volgend jaar een 20 jarig bestaan.

Europese richtlijnen

Europese richtlijnen verhuur van verkeersregelaars.

Parkeren, wij regelen het op hoog niveau.....

Bij het parkeren bij bijzondere evenementen, feesten of congressen van allure, begrijpen wij de behoefte aan professionele en betrouwbare parkeer- en verkeersregelaars. Daarom zijn onze parkeer verkeersregelaars absolute toppers in hun vakgebied.

Nieuw op uw party of event, wij gaan in uw stijl naar keuze

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij in Nederland met een geheel nieuw concept zijn gestart. Ons team past zich volledig aan op uw event, feest, tentfeest of gelegenheid. Dit betekent dat onze parkeer verkeersregelaars niet alleen uitblinken in hun expertise, maar ook zorg dragen voor een representatieve uitstraling met keurig nette kleding en stropdas.

Wij begrijpen dat bij bijzondere evenementen of besloten feesten elk detail belangrijk is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze parkeer verkeersregelaars niet alleen professioneel handelen, maar ook vriendelijk en hoffelijk zijn naar uw gasten toe. Zo creëren we een prettige sfeer en maken we het parkeren bij uw evenement een naadloze ervaring.

Of u nu een grootschalig congres organiseert of een exclusief feest geeft, ons team staat klaar om u te ondersteunen met hoogwaardige parkeerdiensten. Wij nemen de zorgen over het parkeren uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het soepel laten verlopen van het parkeren bij uw bijzondere evenement, feest of congres van allure.

Uw parkeerplaats betoveren? Wat doen wij!

Bent u op zoek naar een unieke en opvallende manier om uw evenement te laten opvallen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Onze lichtgevende paraplu’s zorgen ervoor dat uw parkeerplaats een prachtige kleur krijgt, waardoor het direct de aandacht trekt.

Stelt u zich eens voor, een parkeerplaats gevuld met schitterende kleuren die de sfeer van uw evenement weerspiegelen. Het zal niet alleen functioneel zijn, maar ook een visueel spektakel creëren dat gasten zal betoveren.

En dat is nog niet alles! Onze medewerkers en acteurs dragen graag bij aan het feestelijke gevoel. Of het nu gaat om het dragen van een hoge hoed of oranje overalls, zij zullen er alles aan doen om uw evenement tot leven te brengen.

Dus waar wacht u nog op? Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met onze leuke kledingopties en lichtgevende paraplu’s.

Een glimlach van onze parkeer regelaars die hun rol met plezier vervullen!

Onze parkeerregelaars zijn niet alleen hardwerkende professionals, maar ook enthousiaste acteurs die graag een gastrol spelen in verschillende settings. Of het nu gaat om de wat meer decadente evenementen of om grote tentfeesten, onze parkeerhulpen staan altijd klaar om hun rol met plezier te vervullen.

Op diverse kasteel events en paleislocaties in Nederland kunt u onze parkeerhulpen zelfs aantreffen als prinsen en prinsessen. Dit speciale tintje is natuurlijk bedoeld om de beleving voor kinderen extra magisch te maken. Want wat is er leuker dan vrolijke Parkeer regelaars die niet alleen het parkeren begeleiden, maar ook nog eens verkleed gaan als sprookjesfiguren?

Wij geloven dat het toevoegen van een speels element aan ons werk de ervaring voor zowel volwassenen als kinderen verrijkt. Dus wanneer u onze parkeerregelaars tegenkomt op uw volgende evenement, kunt u rekenen op een glimlach, professionaliteit én een vleugje fantasie!

Verkeersregelaars inhuren
Parkeren Amsterdam

Verkeersregelaars inhuren?

Infra projecten

Onze verkeersregelaars werken vanuit een visie, immers ze werken ook voor Nederlands bekendste opleidingsinstituut voor verkeersregelaars. Kernwaarden liggen hoog en verkeer moet altijd doorgaan.

Inhuren van talent

De verkeersregelaars zijn goed voorbereid, de juiste kleding en duurzame materialen. Verkeersregelaars inhuren is niet zomaar zonder risico’s.

Naast een dijk aan projecten waarbij veel ervaring is opgedaan, geven een aantal verkeersregelaars ook les aan nieuwe talenten binnen de verkeersregelaars branche.

Om de juiste verkeersregelaars in te huren moet er goed gekeken worden welke verkeersregelaars het beste passen bij het project of evenement. Immers niet elke verkeersregelaar bezit dezelfde talenten. 

Inhuren

Verkeersregelaars inhuren betekent dat u kiest voor vak-talenten. Vakkennis en kennis van alle facetten die verschillende regelingen met zich mee brengen.

Wat kunt u verwachten bij het inhuren van verkeersregelaars

Om onze verkeersregelaars te bestellen bij werk in uitvoering dient de opdracht ruim van tevoren en maximaal 7 werkdagen voorafgaand aan het project te zijn aangevraagd. Er zal worden gekeken naar de beschikbaarheid in de planning. Het aanvragen van verkeersregelaars geschiedt via onze mail account info@nevete.nl Na de offerte en algemene voorwaarden te hebben geaccordeerd verzenden wij u de bevestiging. Na de werkzaamheden worden de uren geaccordeerd en dient de factuur binnen 14 werkdagen te zijn betaald.

Evenementen

Bij top evenementen staan onze verkeersregelaars klaar met uitgesproken talent voor hospitality en geven uw bezoeker een welkom gevoel. Zij regelen de doorstroming en kennen de verschillende bezoekers bij de diverse doelgroep evenementen. Ook hier geldt ruim van te voren reserveren. Wij zijn bekend met grote en kleine evenementen. Wilt u referenties? U bent van harte welkom op ons kantoor in Lochem.

Verkeersregelaars inhuren Verkeersregelaars inhuren Verkeersregelaars inhuren Verkeersregelaars inhuren Verkeersregelaars inhuren

Verkeersregelaars inhuren Amsterdam
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Onze parkeer specialisten

Gallery