Verkeersregelaars inhuren

Verkeersregelaars inhuren

Vak talent in Nederland vanuit Gelderland

Prijs

€ 36,50 per uur

per oproep

U betaald per oproep 6 aaneengesloten uren

Reiskosten

€ 0,28 ct per km eerste 100 km vrij

Projecten

Werk in uitvoering en evenementen incl motaars

Ervaring

19 jaar trouw karakter

Verkeersregelaars inhuren

Verkeersregelaars inhuren

Wilt u verkeersregelaars inhuren? U bent van harte welkom. De verkeersregelaars van NeVeTe staan al jaren bekend om hun trouwe karakter. 

Infra projecten

Onze verkeersregelaars werken vanuit een visie, immers ze werken ook voor Nederlands bekendste opleidingsinstituut voor verkeersregelaars. Kernwaarden liggen hoog en verkeer moet altijd doorgaan.

Inhuren van talent

De verkeersregelaars zijn goed voorbereid, de juiste kleding en duurzame materialen. Verkeersregelaars inhuren is niet zomaar zonder risico’s.

Naast een dijk aan projecten waarbij veel ervaring is opgedaan, geven een aantal verkeersregelaars ook les aan nieuwe talenten binnen de verkeersregelaars branche.

Om de juiste verkeersregelaars in te huren moet er goed gekeken worden welke verkeersregelaars het beste passen bij het project of evenement. Immers niet elke verkeersregelaar bezit dezelfde talenten. 

Inhuren

Verkeersregelaars inhuren betekent dat u kiest voor vak-talenten. Vakkennis en kennis van alle facetten die verschillende regelingen met zich mee brengen.

Wat kunt u verwachten bij het inhuren van verkeersregelaars

Werk in uitvoering

Om onze verkeersregelaars te bestellen bij werk in uitvoering dient de opdracht ruim van tevoren en maximaal 7 werkdagen voorafgaand aan het project te zijn aangevraagd. Er zal worden gekeken naar de beschikbaarheid in de planning. Het aanvragen van verkeersregelaars geschiedt via onze mail account info@nevete.nl Na de offerte en algemene voorwaarden te hebben geaccordeerd verzenden wij u de bevestiging. Na de werkzaamheden worden de uren geaccordeerd en dient de factuur binnen 14 werkdagen te zijn betaald.

Evenementen

Verkeersregelaars inhuren

Bij top evenementen staan onze verkeersregelaars klaar met uitgesproken talent voor hospitality en geven uw bezoeker een welkom gevoel. Zij regelen de doorstroming en kennen de verschillende bezoekers bij de diverse doelgroep evenementen. Ook hier geldt ruim van te voren reserveren. Wij zijn bekend met grote en kleine evenementen. Wilt u referenties? U bent van harte welkom op ons kantoor in Lochem.