Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
475,- Ex btw p.p.
  • Inclusief examenkosten €175,-
  • Individuele aanmelding mogelijk
  • Groepsaanmeldingen mogelijk
  • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
  • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar

De opleiding verkeersregelaar is voor jou als je verkeersregelende taken wilt uitvoeren op de weg. Of het nu als hoofdberoep is of als aanvullende taak binnen jouw functie, NeVeTe staat klaar om jou op te leiden!

Individuele aanmeldingen

Wil je jezelf of anderen opgeven voor onze opleidingen en trainingen?  De dag indeling bij de individuele aanmeldingen zijn hetzelfde als de groepsopleidingen. De lestijden zijn van 08:30 uur tot 15:30 uur. 

Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

De locaties waar les wordt gegeven zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je ons niet kan bereiken. Wel is het verstandig om van te voren even goed te kijken waar je moet zijn. Deze locatie staat in de uitnodigingsbrief die je van ons per mail krijgt. Dit geldt natuurlijk voor zowel de theorie als de praktijk locatie.

Neem je eigen eten mee tijdens de individuele aanmeldingen

Neem voldoende eten mee. Gelet op alle allergieën en eventuele overtuigingen hebben wij besloten geen lunch te verzorgen op de theorie als praktijk dagen. Neem dus voldoende eten en drinken mee. 

Kleding tijdens de oefendagen als verkeersregelaar

Wij hebben altijd voldoende kledingmaten op voorraad tijdens de oefendagen. Natuurlijk mag je natuurlijk ook je eigen verkeersregelaarskleding meenemen. Wij stellen wel dat je verkeersregelaarskleding moet voldoen aan de Staatcourant 2009 verkeersregelaars eisen. Neem stevige schoenen mee en kleed je op de weersomstandigheden. Echter een korte broek en bad of teenslippers zijn niet toegestaan.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houd u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Notitieblokken en pennen…..

Geen zorgen dit word geregeld. 

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising. De theorie locatie zal dan bij uw organisatie of bedrijf worden georganiseerd. De kruising zal in de nabijheid worden uitgezocht. Let op, de kruising dient een examen geregistreerde kruising te zijn.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar
BRL 9101 vakman in Arnhem
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar Informatie over de opleiding tot verkeersregelaar