Een lekker gevoel in ondernemen

Een lekker gevoel in ondernemen...

Vaak mag ik als ondernemer en directeur van Nevete, zeggen dat ik een lekker gevoel heb bij ondernemen. Zeker als het allemaal succesvol verloopt. Zo hebben wij de afgelopen weken ontzettend veel cursisten mogen ontvangen voor diverse opleidingen maar ook collega bedrijven mogen blij maken met één van onze docenten. Daarnaast hebben wij bij fantastische festijnen en evenementen mogen werken in Nederland.

En, als alles goed verloopt dan kan ik oprecht trots maar ook dankbaar zijn. Vandaag bijvoorbeeld was ik bij Paleis ´t Loo in Apeldoorn. Daar kregen wij een waardevol compliment. Jullie waarden en normen van bedrijfsvoering sluiten geheel aan bij het management van ons paleis. Ik kijk dan door mijn ronde brilletje, en blijf dan uiterst correct en ontvang het compliment.

Op de terugweg heb ik even mijn werkauto geparkeerd en heb even een ronde dansje gemaakt om de auto. Wat zullen mensen gedacht hebben toen ze langs reden. 

Daarnaast mochten wij een grote gemeente in Nederland voorzien van de opleiding tot verkeersregelaar. Ook van deze gemeente te horen gekregen dat men super tevreden was en in 2024 dit graag wilden herhalen.

Ik kijk naar het scherm van mijn laptop en val even stil in typen. Een geluksmomentje dat mij en Sussanne dit allemaal gebeurt. Daarnaast een stukje dankbaarheid in vertrouwen.  

Klaar nu, het gaat goed maar wij Achterhoekers moeten weer aan het werk.

Met vriendelijke groet,

 

Rick Mulders

BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd
BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd

BRL 9101 vakman in Arnhem
Arnhem
De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar
BRL 9101 vakman iedereen is geslaagd
BRL 9101 vakman
CROW 96B CROW 96B CROW 96B CROW 96B
BRL 9101 vakman Arnhem
code 95 vakbekwaam
BRL 9101
BRL 9101 vakman worden in Rotterdam