Sussanne Mulders

Mede eigenaar van NeVeTe

Hallo allemaal, mijn naam is Sussanne Mulders, mede eigenaar van NeVeTe. Inmiddels werk ik sinds 2018 bij NeVeTe en heb mij opgewerkt tot mede eigenaar. 

Net als iedereen heb ik de wereld van de verkeerstechniek mogen ontdekken. Wat een machtig mooi vakgebied. 

Ik zit op de back office in het prachtige Lochem. Daar verzorg ik offertes, boekingen, en zoek naar de laatste mogelijkheden in de agenda van onze opleiders.

Daarnaast ben ik financieel directeur, en ben mede verantwoordelijk voor de algehele aansturing van het bedrijf NeVeTe.

Creatief ben ik zeker! Ik ben afgestudeerd Meester Edelsmid en in mijn vrije tijd maak ik sieraden. Ik vind veel leuk, bijvoorbeeld fotograferen, foto’s bewerken en publiceren.

NeVeTe maakt momenteel een grote ontwikkeling door! Elke dag zijn we vernieuwend en bedenken welke didactische middelen nodig zijn voor onze leerlingen. In de laatste jaren zijn we behoorlijk mee gegroeid in de branche van tijdelijke verkeersmaatregelen. We merken dat door de inzet van goed les materiaal en de juiste kennis wij mensen goed op weg helpen en een mooie bijdrage leveren aan de BRL 9101.

Ik zie dat ook de opleiding verkeersregelaar een pittige ontwikkeling heeft meegemaakt. Ik heb zelf ook de opleiding tot verkeersregelaar gedaan bij Rick. Best spannend hoor en ja ik ben geslaagd.

Willen jullie kennis met ons maken? Dat vinden wij hartstikke leuk, bel gerust voor een afspraak. Wij hebben de koffie klaar staan.

Heb je vragen? Bel gerust ik ben op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. 

Sussanne