NeVeTe doneert 5% van de cursusgelden aan de tinnitusacademie

NeVeTe doneert 5% van de factuur aan de Tinnitus academie in Enschede.

 

Sociale bijdrage van de Nederlandse verkeerstechniek,

Tinnitus is momenteel een belangrijk onderwerp in de huidige samenleving, maar liefst ruim 2 miljoen mensen leven met de aandoening tinnitus. Er is nog geen genezing gevonden omtrent tinnitus. Wel zijn er speciale programma’s te volgen. Het raakt mensen onverwachts en halen voor velen de levensvreugde weg! De Nederlandse verkeerstechniek brengt een sociale bijdrage aan de Tinnitus academie in Enschede. NeVeTe, De Nederlandse verkeerstechniek doneert 5% van het cursusgeld aan de tinnitus academie in Enschede.

Rick Mulders en tinnitus,

In 2020 werd Rick Mulders ook overvallen met tinnitus. Zijn totale leven stond op de kop. Van KNO artsen tot neurologen, niemand kon Rick helpen. Na een 4 daags begeleidingstraject bij de tinnitus academie werd het voor Rick duidelijk dat hij naast zijn docentschap met deze aandoening moest leven. Dat betekende dat NeVeTe moest schakelen.

Het kwam hard aan…..

De aandoening tinnitus kwam hard aan bij ons en hadden er totaal niet op gerekend. Niet alleen het bedrijf NeVeTe maar ook mijn gezin samen met Sussanne stond op zijn kop. De organisatie moest veranderen en we moesten impopulaire beslissen nemen door verkeersregelaarswerk minder te gaan aannemen, en meer docenten aannemen om het prachtige werk van Rick als docent te kunnen voortzetten. Niet alle klanten hadden hier begrip voor, dat kwam hard aan! Immers iedereen wilde Rick op het toneel. Gelukkig heeft NeVeTe, De Nederlandse verkeerstechniek de juiste docenten in dienst om Rick te ondersteunen in zijn docentschap. We hebben dus van een aantal verkeersregelaars afscheid moeten nemen, die geen rekening hielden met Rick zijn gezondheid. Rick vind het jammer, maar mijn gezondheid ging voor!

Wat een hulp hebben wij gekregen!

Met ontzettend veel hulp kwam ik er bovenop vertelt Rick. Het heeft mij als mens diep geraakt, vertelt Rick. De band met de tinnitus academie in Enschede werd groots en Rick wilde hierin een betekenisvolle rol gaan zijn. Bijna maandelijks ben ik te vinden op de tinnitus academie om anderen geheel vrijwillig te helpen.

Ik kan het niet loslaten het betekent teveel voor mij!

De tinnitus academie werkt met verschillende specialisten, en toen kwam ik Willem tegen! Willem begeleid mensen met tinnitus in een symptoom opstelling. Tijdens deze opstellingen ben ik dan representant. Om op deze wijze als ervaringsdeskundige bijdrage te leveren aan anderen raakt mij als mens en ben veelal diep onder de indruk van de prestaties die worden gehaald bij deze symptoom opstellingen.

De trajecten worden momenteel niet vergoed door de zorgaanbieders en dat betekent dat groepstrajecten duur zijn om te volgen. De mensen die zich melden bij de tinnitus academie hebben niet altijd het geld om trajecten te betalen. Deze trajecten bieden zoveel aan mensen met tinnitus, dat NeVeTe hierin een bijdrage gaat leveren.

Persoonlijk bericht, Lieve Nicole dit is voor jouw ongelooflijke bijdrage….

Als u een opleiding kiest bij NeVeTe doneren wij 5% van de factuur aan de tinnitus academie. Zo kunnen anderen ook geholpen worden!

Wij vinden het erg fijn als u opleidingen kiest bij NeVeTe, want dat betekent dat u mede door uw opleidingen bij NeVeTe een bijdrage levert aan vele mensen met de aandoening tinnitus.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Heeft u tinnitus en of kent u mensen die tinnitus hebben en heeft u deze bijdrage enthousiast gemaakt. Kijk voor meer informatie op

https://www.tinnitusacademie.nl/

Tinnitus Academie

Boekelerhofweg 25 

7548 RA Enschede

Tel. 085 0161808

info@tinnitusacademie.nl