Terugblik op de opleidingen BRL 9101 Wat een mooi resultaat

Opleiding BRL 9101 vakman specialist

Terugblik

De afgelopen maand januari was een mooie en drukke maand voor onze docent Rick Mulders.

ruim 85 leden erbij in de BRL 9101

De afgelopen maand was het aanpoten voor onze docent Rick Mulders. In het bedrijf NeVeTe verzorgd Rick Mulders de lessen BRL 9101.

De afgelopen maand heeft Rick ruim 85 leden blij gemaakt met het certificaat BRL 9101. 

Het was het reizen waard!

NeVeTe heeft les gegeven in Amsterdam, Assen, Doetinchem, Wageningen en Almere. Naast deze lessen verzorgd Rick ook de lessen BRL 9101 voor de Nivoo uit Maartensdijk. Het lesplan voor deze opleiding is met zorg ontwikkeld. Rick maakt het niets uit voor welke organisatie hij lesgeeft. Hij vind het leuk en brengt de lessen met veel plezier. Aankomende 13 en 14 februari start er een opleiding BRL 9101 vakman bij de Nivoo. Maar, zegt Rick natuurlijk kan je ook de lessen volgen bij NeVeTe. Immers de lesstof is ontwikkeld door ons en de wijze waarop lesgegeven wordt is didactisch ontwikkeld door Rick. 

Geef je bij nog meer organisaties les?

NeVeTe en de Nivoo hebben regelmatig gezamenlijke inschrijvingen. Maar natuurlijk zijn wij ook huisdocent bij andere gerenommeerde organisaties in Nederland. Het leuke is dat Rick lesstof blijft ontwikkelen. Het maakt Rick dus niet uit of deze lesstof wordt gedeeld met verschillende organisaties als de kwaliteit maar beter wordt. Het is mooi dat de resultaten door Rick worden behaald. Immers daar komt de consument voor! 

Nieuwe datums.....

De nieuwe datums voor de opleiding BRL 9101 vakman en specialist,

13 14 maart Utrecht.

28 29 maart Amsterdam

03 04 april Utrecht

02 03  mei Zwolle

Je bent van harte welkom om je in te schrijven, we zien er naar uit.

Opleiding tot verkeersregelaar

Wat een leuke BRL 9101 in Terwolde. De Olde Melk fabriek. Een geslaagde opleiding BRL 9101.

Dus erg creatief?

Inderdaad ben ik creatief. Naast de juiste didactische vaardigheden en het voorbereiden van de lessen bij verschillende organisaties vind ik het geweldig leuk om te bekijken of ik nog meer voor de kandidaat in opleiding kan betekenen. Met bijvoorbeeld het ontwikkelen van tussentijdse toetsen, het inrichten van lego maquettes met verkeersmaatregelen en het ontwerpen van presentaties. 

Wat zijn je doelen....

Mijn doelen zijn simpel, diegene die hard werkt moet ook de waardering krijgen. Hard werken wordt beloond. Organisaties weten ons steeds beter te vinden en bouwen aan onze weg! Vandaag was ik in Terwolde en gaf ik les aan ruim 13 vakmannen en 1 zeer gewaardeerde specialist. Mijn hoop voor de toekomst is dat ik nog meer mensen mag tegenkomen en lesgeven die net als ik liefde hebben voor de BRL 9101.

Werk je nu volledig bij de nivoo?

Ik geef les voor de Nivoo en dat doe ik met erg veel plezier. Ik heb mijn eigen bedrijf en dit heb ik samen met Sussanne. NeVeTe, de Nederlandse verkeerstechniek zal de aankomende jaren niet alleen zijn opleidingen uitbreiden maar er worden momenteel serieuze gesprekken gevoerd met diverse partijen, een uitgebreider assortiment naar de consument ligt op de tafel. Kortom, verrassingen komen soms uit onverwachte hoek. 

De afgelopen week zijn er....

De afgelopen week zijn er ruim 3 opleidingen verkeersregelaar verzorgd. In Spijkenisse Den Haag en Wageningen. Trots op de resultaten ondanks het soms hevige weer.