Veilig werken langs de weg, NeVeTe legt het uit..

Jouw talent is bij ons welkom...

Veilig werken langs de weg

De Nederlandse verkeerstechniek bestaat al 19 jaar en staat rotsvast in de samenleving als leverancier van kwaliteit. De bakermat voor verkeersregelaars en regeltechniek en alle opleidingen voor tijdelijke verkeersmaatregelen, veiligheid en gezondheid.

Leuk dat je op onze pagina kijkt.

Onze organisatie staat voor kwaliteit. Elke dag leren wij kandidaten het vak in de verkeersregeltechniek. Het examen tijdelijke verkeersmaatregelen word afgetoetst wordt door Stichting Infra kwaliteit.

Onze visie

Hard werken en niet achterover hangen. Immers willen wij veiligheid centraal stellen in het wegverkeer van Nederland. Het reglement verkeersregels en tekens is bedoeld om de weggebruiker veilig op de wegen van Nederland te houden maar ook de wegwerkers en verkeersregelaars

Opleiding brl 9101

Wilt u meer kennis van bebording en bebakening? Werkt u bij gemeente provincie of Rijkswaterstaat. Heeft u een organisatie in de GWW. Dan staat NeVeTe graag voor u klaar.

Veilig werken langs de weg

Veilig werken Langs de weg....

Veiligheid, doorstroming, idealen van elke aannemer die te maken heeft met het werken op of langs wegen. Wat is dan nu eigenlijk veilig werken?

Veilig werken langs de weg
Veilig werken langs de weg
CROW 96B

Rick Mulders vertelt over zijn ervaring in hetklaslokaal

Veilig werken langs de weg, een veel gekozen cursus van aannemers die hun personeelsleden hiermee meer kennis geven over veilig werken langs de weg. Immers is en blijft de ondernemer verantwoordelijk voor de juiste scholing van zijn medewerkers. Maar welke cursus kies je dan? Er is zoveel keus. 

Veilig werken langs de weg is bedrijfsgericht.

Veilig werken langs de weg is heel bedrijfsgericht, welke doelgroep tref je en wat zijn de wensen van het bedrijf. Een personeelslid die een kantoor functie ambieert heeft wellicht hele andere wensen dan de professional die het uitvoert op de wegen van Nederland. Ik ben dan ook van mening dat de standaard geijkte cursus veilig werken langs de weg een meer specifieke op maat gemaakte cursus moet zijn.

Wie is de doelgroep, wat vraagt de doelgroep?

Vandaag gaf ik les aan 18 ervaringsdeskundigen die werkzaamheden verrichten binnen de bebouwde kom en buiten de bebouwde kom. Mensen die al ruim 20 jaar werken voor hetzelfde bedrijf. Om deze mensen nu opnieuw te leren hoe ze figuur 1205 moeten plaatsen en het geijkte verhaal te vertellen over dat het plaatsen van een TVM van buiten naar binnen moest werd een vermoeiend verhaal. De behoeftes liepen uit op vraagstukken als wanneer zet je een botsabsorber in, en wat is nu een juiste opstelling voor een dynamische maatregel op regionale stroomwegen! Met de maquette kon ik ze laten zien hoe deze dynamische regeling moest worden opgebouwd. Leuk om te zien hoe cursisten intensief hiermee aan het werk waren. 

Humor en de doelgroep!

Belangrijk is humor in de presentatie, ik bemerk als docent dat dit in een groepsdynamisch proces heel belangrijk is. Met de juiste humor en de lach op je hand is het natuurlijk allemaal veel makkelijker. Zo komt de lesstof en mogelijke herhalingen over de richtlijnen van de CROW beter binnen. Actief ingaan op zwaailichten en het gebruik van actiewagens. Wat ik zie is dat enige inleving in de werkzaamheden van de professionals meer dan welkom worden ervaren. Vraagstukken schieten dan makkelijker naar voren!

Veilig werken langs de weg begint bij communicatie en gedragsverandering in werkzaamheden.

De neusjes moeten wel dezelfde kant opstaan. Wil je professionaliseren zul je eerst moeten luisteren naar de doelgroep. In het bedrijf waar ik vandaag les mocht geven ontstond er een warme binding. Immers men kent elkaar al heel lang als collega. Als je meer dan 20 jaar met elkaar werkt groei je met elkaar! Dit was bijzonder mooi om te zien!

Soms ben je als docent drukker bezig om gespreksleider te zijn in argumenten van cursisten!

Dat is geheel niet erg! Immers een open debat voeren over veiligheid is juist waarover het gaat! Dit vind ik het mooiste proces van deze cursus. Collega’s spreken zich uit naar elkaar en dat is de beste communicatie!

Ik was verbaast over de saamhorigheid en de professionaliteit van deze mensen! Oprecht mooi om te zien en dat ik bij deze professionals een cursus mocht verzorgen was een oprecht mooie invulling van mijn vrijdag.

 

Op maat trainingen

Wilt u een opmaat gemaakte training die aansluit bij uw doelgroep! Vraag om meer informatie bij NeVeTe. Wilt u alleen advies? Geen probleem bij helpen u graag bij uw keuzes!

Visie

Onze visie is en blijft dat samenwerken en communicatie speerpunten zijn in de ontwikkeling van personeel, wij leggen u graag uit waarom!

De Nederlandse verkeerstechniek cursus veilig werken langs de weg

Service voor u

Bereikbaar 0545-842880

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Heeft u een dringende vraag die niet tot de volgende dag kan wachten? Spoed optie 9 keuze menu.

Extra E-learning

Als voorbereiding biedt NeVeTe een voorbereidende E-learning voor de opleiding BRL 9101. Deze kunt u thuis op uw gemak doornemen.

Aankoop verschil terug!

Mocht u een goedkopere aanbieder vinden op internet deze u een goedkopere prijs aanbiedt dan nevete betalen wij u het verschil terug!

Gratis advies....

NeVeTe staat voor haar buigzaamheid. Wij staan graag klaar voor uw vragen! U kunt ons bereiken via het landelijk nummer 0545-842880.

NeVeTe bestaat 19 jaar

Dat is betrouwbaarheid vanuit de markt. Dankzij onze klanten mogen wij in 2023 de 19 jaar aantikken. Hiep hiep hoera voor NeVeTe.

100% flexibel net als u!

NeVeTe zal met u altijd in samenspraak de opleidingen plannen en kijken naar uw wensen! Wilt u aangepaste trainingen dan maken wij een lesplan.

CROW 96B

Nieuw lesmateriaal

Nieuw lesmateriaal zet eerste sporen van lachend leren

NeVeTe heeft veel aandacht voor lesmateriaal. Het is belangrijk dat cursisten begrijpend kunnen leren. Aan de hand van deze maquettes kunnen cursisten visueel krijgen wat precies de wensen zijn van de richtlijnen uit de CROW. NeVeTe heeft op schaal meer dan 46 statische en semi dynamische maatregelfiguren. Veilig werken langs de weg in een nieuw jasje.

De inschrijving is begonnen voor regio Den Bosch.

Wil je mee participeren met de opleiding, BRL 9101 vakman. Schrijf je nu in. 

2 en 3 mei BRL 9101 vakman Den Bosch

Schrijf je nu in voor de BRL 9101 vakman opleiding. 

Inschrijven voor 2 en 3 mei BRL 9101. Den Bosch.

De opleiding BRL 9101 vakman start op 2 en 3 mei, Den Bosch 2023. Wilt u zich inschrijven dat kan dit tot 25 maart 2023. De opleiding BRL 9101 vakman wordt afgetoetst door het certificeringscentrum stichting infra kwaliteit. De inschrijving voor deze opleiding is begonnen en hebben nog plekken beschikbaar. Om te weten of u nog mee kunt doen is het verstandig om reeds even te bellen of u in te schrijven. Mocht dit niet uw datum zijn kijk in onze agenda.

Informatie over de opleiding BRL 9101 vakman