BRL9101 Specialist Nieuwegein 25-26 november 2024

BRL9101 Specialist Nieuwegein 25-26 november 2024

De herhalingstrainingen van de verkeersregelaar zijn uiterst professioneel ingericht. Het biedt meer ruimte in alle facetten die de beroeps-verkeersregelaar nodig heeft. U dient wel in het bezit te zijn van een verkeersregelaars pas. Deze dient u voorafgaand de training de docent te tonen. Wij verzorgen de theorie, praktijk bij u op locatie. Indien u geen locatie heeft zullen wij in goed overleg samen met u een locatie uitzoeken. U dient uw eigen kleding mee te nemen.

 • Verkeersregelaars jas
 • Witte handschoenen (kunnen besteld worden)
 • Werkschoenen
 • Gele verkeersregelaars broek (boa’s uitgezonderd)
 • Lamp (torch) met verkeerskegel rood

Wij hopen u van harte te mogen ontmoeten in onze trainingen.

Hartelijk welkom bij de BRL 9101 verkeersregelaar.

Bij deze opleiding gaan wij dieper in op de materie verkeersregelaar. Dat is niet voor niets! De BRL 9101 verkeersregelaar is een aanvullende opleiding. Men moet de basis opleiding tot verkeersregelaar al in het bezit hebben. De uitbreiding van deze opleiding is een noodzaak. Wij leggen u uit waarom!

De BRL 9101 is een kwaliteitsrichtlijn. In het gunnen en verlenen van bestekken kan als basis eis de BRL beoordelingsrichtlijn 9101 staan. Dat betekent voor zover dat iedereen die zich bezig houd met tijdelijke verkeersmaatregelen zijn voor de functie gecertificeerd moeten zijn.

De 4 persoonsgebonden certificeringen zijn,

 • BRL 9101 Specialist
 • BRL 9101 Vakman
 • BRL 9101 Medewerker
 • BRL 9101 Verkeersregelaar

Na het behalen van deze opleiding kunt u deelnemen aan BRL 9101 werkprojecten als verkeersregelaar.

 

De cursus Veilig werken langs de weg is bedoeld voor professionals die werken aan de uitvoering van en regelgeving over wegafzettingen. Voor werknemers in de Bouw CAO die aan de weg werken en niet zelf de afzettingen plaatsen is deze cursus verplicht.

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 09.00 tot 16.00 uur. De cursus sluit je af met het officiële examen en is aansluitend aan de cursus. Op deze manier is alle kennis nog vers is het geheugen en is de kans op een goed resultaat groot.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lunch aangeboden. Koffie en thee is onbeperkt. Leuk toch?

Wat kan je na deze eendaagse cursus?
Goede arbeidsomstandigheden realiseren.
De verkeersveiligheid voor weggebruikers bevorderen.
Verkeershinder beperken en files voorkomen.

De opleiding verkeersregelaar in de Nederlandse taal.

Wat geweldig dat je interesse hebt in de opleiding tot verkeersregelaar! Wil jij ook graag deel uitmaken van deze belangrijke en verantwoordelijke functie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Om te beginnen, kun je je inschrijven voor de opleiding. Dit kan bij NeVeTe. Wij bieden een uitgebreid programma aan om jou op te leiden tot een bekwame beroeps-verkeersregelaar.

Tijdens de opleiding leer je alles wat nodig is om het verkeer veilig en vlot te laten verlopen. Je leert onder andere hoe je situaties kunt inschatten, hoe je duidelijke instructies kunt geven aan weggebruikers en hoe je omgaat met onverwachte situaties.

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaatcode. Deze code is jouw bewijs van bekwaamheid als verkeersregelaar. Hiermee kun jij laten zien dat jij officieel gecertificeerd bent en klaar bent om aan de slag te gaan.

NeVeTe is een landelijk opleidingsinstituut met 20 jaar ervaring in het opleiden van verkeersregelaars. NeVeTe staat bekend om het uitgebreide programma. Men kan de opleiding ook in het Engels volgen. Echter heeft NeVeTe besloten dat dit niet in gemengde taal groepen kan. Wij geven dus niet les in twee verschillende talen in één groep.

Belangrijk om te weten is dat u de Nederlandse taal voldoende machtig bent om de opleiding tot verkeersregelaar te volgen. Dit adviseren wij u omdat veiligheid voor de docent en de kandidaat gewaarborgd moet zijn tijdens de lessen. Instructies moeten goed worden opgevolgd in het kader van de veiligheid, dit geldt voor de veiligheid van kandidaten en de begrijpelijkheid en uitstraling naar weggebruikers. Mocht u hierover vragen hebben dan raden wij u aan eerst telefonisch contact te onderhouden.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor de opleiding tot verkeersregelaar en maak samen met ons Nederland een stukje veiliger! Neem contact op met NeVeTe of vraag naar Rick of Sussanne Mulders voor meer informatie. Succes!


De opleiding verkeersregelaar in de Engelse taal volgen?

Wilt u graag verkeersregelaar worden en les krijgen in de Engelse taal? Dat kan! Bij onze opleiding bieden we ook Engelstalige lessen aan, speciaal voor besloten groepen. Het is een geweldige kans om uw vaardigheden te verbeteren en uw carrièremogelijkheden te vergroten.

Onze Engelstalige lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in het trainen van verkeersregelaars. U zult leren hoe u effectief kunt communiceren in het Nederlands/Engels tijdens uw werk als verkeersregelaar, waardoor u nog beter kunt samenwerken met internationale collega’s en bezoekers.

Het inschrijfgeld voor de Engelstalige lessen bedraagt €850,- per persoon, inclusief examenkosten (exclusief btw). Houd er rekening mee dat deze optie alleen beschikbaar is voor besloten groepen van maximaal 4 personen.

Mis deze kans niet om uw vaardigheden uit te breiden en tegelijkertijd uw Engelse taalkennis te verbeteren. Schrijf u vandaag nog in voor onze opleiding verkeersregelaar met Engelstalige lessen!

Wilt u Engelstalige groepen aanmelden? Dit kan alleen via onze mail of telefonisch. Dit kan niet via dit contactformulier.

De opleiding BRL 9101 Specialist,

Allereerst van harte welkom bij de opleiding BRL 9101 Specialist. Deze opleiding bereidt je optimaal voor de beide examen onderdelen meerkeuze en openvragen. Onze docent Rick Mulders verteld u alles over tijdelijke verkeersmaatregelen. Ook geeft hij je de juiste vaardigheden om in de handmodules 96B en 96A aan de hand van keuze bomen te zoeken naar toepassingen uitvoeringen en richtlijnen voor het plaatsen, in-standhouden en wegnemen van de maatregel. De boekwerken waar onze docent mee werkt komen vanaf de CROW en worden hier ook ingekocht.

Met een Power Point presentatie en genoeg beeld en film materiaal geeft Rick de BRL vakman een ruim voldoende beeld wat hij nodig heeft om als BRL Specialist aan de slag te kunnen. Duurzaamheid, milieu en de kerntaken komen hierbij kijken. Goed voorbereid bieden wij de kandidaten een E/learning traject. Hierdoor kunnen wij de motivatie en kennis van de kandidaten inlezen. Weten hierdoor welke lesstoffen ontbreken en kunnen daar tijdens de lessen op aanvullen.

Onze lessen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Natuurlijk kan het zijn dat uw organisatie het liefst op andere tijden wil beginnen of eindigen. Dat is geen probleem. Wij bieden organisaties een ruime keus om in aangesloten groepen deel te nemen of een incompany training te volgen. Zo kan je ook de lunch tegen een meerprijs via onze organisatie laten verlopen. Dat scheelt u een hoop tijd en werk.

Wat kan je nadat je de opleiding BRL 9101 specialist heb gevolgd:

• Opstellen en ontwerpen verkeersplannen.

• Controlerend/inspecterend qua opstelling en uitvoering niet uitvoerend (niet noodzakelijkerwijs op de werklocatie
aanwezig).

• Aansturing van de Vakman toezicht op de uitvoering.

• Communiceert actief met de opdrachtgever,
wegbeheerder en/of groepen van omstanders.

• Werkzaamheden in het kader van het ontwerpen,
toepassen, aanbrengen, in standhouden, verwijderen
en inspecteren van verkeersmaatregelen en
omleidingsroutes.

De opleiding BRL 9101 Specialist is MBO 4/ HBO werk en denk niveau.

Bent u al BRL 9101 vakman en denkt u de opleiding BRL 9101 specialist te gaan volgen. Neemt u even contact op met 0545-842880 dan helpen wij u graag.

Allereerst van harte welkom bij de opleiding BRL 9101 Medewerker. Deze opleiding bereidt je optimaal voor op de beide examen onderdelen meerkeuze vragen en openvragen. Onze docent Rick Mulders verteld u alles over tijdelijke verkeersmaatregelen. Ook geeft hij je de juiste vaardigheden om in de handmodules 96B en 96A aan de hand van keuze bomen te zoeken naar toepassingen uitvoeringen en richtlijnen voor het plaatsen, in-standhouden en wegnemen van de maatregel. De boekwerken waar onze docent mee werkt komen vanaf de CROW en worden hier ook ingekocht.

Met een Power Point presentatie en genoeg beeld en film materiaal geeft Rick de BRL Medewerker een ruim voldoende beeld wat hij nodig heeft om als BRL Medewerker aan de slag te kunnen. Duurzaamheid, milieu en de kerntaken komen hierbij kijken. Goed voorbereid bieden wij de kandidaten een E/learning traject. Hierdoor kunnen wij de motivatie en kennis van de kandidaten inlezen. Weten hierdoor welke lesstoffen ontbreken en kunnen daar tijdens de lessen op aanvullen.

Onze lessen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Natuurlijk kan het zijn dat uw organisatie het liefst op andere tijden wil beginnen of eindigen. Dat is geen probleem. Wij bieden organisaties een ruime keus om in aangesloten groepen deel te nemen of een incompany training te volgen. Zo kan je ook de lunch tegen een meerprijs via onze organisatie laten verlopen. Dat scheelt u een hoop tijd en werk.

Informatie

Kosten:     €405,- ex btw p.p.

 

Inclusief 30 dagen e-learning
Inclusief examen
Inclusief notitieblok en pen
Inclusief koffie, thee en lunch
Inclusief certificaat Stichting Infra Kwaliteit (bij goed gevolg examen)
Exclusief administratiekosten

Dag 1:     25 november 09.00 - 16.00 uur
Dag 2:     26 november 09.00 - 17.30 uur incl examen
Locatie:     

De locatie is in Nieuwegein (exacte locatie zal vermeld worden in de uitnodigingsbrief)

Wat leuk dat u de opleiding BRL9101 Specialist bij NeVeTe gaat volgen. Een paar kleine tips,

 • Zorg dat u alle modules van de e-learning heeft doorlopen voor aanvang van de opleiding
 • Geef op tijd door of er rekening gehouden dient te worden met een dieet of allergie (lunch)
 • Let op waar u de auto parkeert, wij weten van tevoren niet of er op een locatie betaald parkeren is

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden op de genoemde datum? Dat kan hoor.  De opleiding is inclusief examenkosten. 

Het is raadzaam zich optijd aan te melden voor de opleiding.

U kunt zich aanmelden op info@nevete.nl of voor spoedplaatsingen kunt u bellen met 0545-842880.

Nu inschrijven voor:

BRL9101 Specialist Nieuwegein 25-26 november 2024