Opleiding verkeersregelaar Breda 25, 26 en 27 september 2024

Opleiding verkeersregelaar Breda 25, 26 en 27 september 2024

De opleiding verkeersregelaar in de Nederlandse taal.

Wat geweldig dat je interesse hebt in de opleiding tot verkeersregelaar! Wil jij ook graag deel uitmaken van deze belangrijke en verantwoordelijke functie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Om te beginnen, kun je je inschrijven voor de opleiding. Dit kan bij NeVeTe. Wij bieden een uitgebreid programma aan om jou op te leiden tot een bekwame beroeps-verkeersregelaar.

Tijdens de opleiding leer je alles wat nodig is om het verkeer veilig en vlot te laten verlopen. Je leert onder andere hoe je situaties kunt inschatten, hoe je duidelijke instructies kunt geven aan weggebruikers en hoe je omgaat met onverwachte situaties.

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaatcode. Deze code is jouw bewijs van bekwaamheid als verkeersregelaar. Hiermee kun jij laten zien dat jij officieel gecertificeerd bent en klaar bent om aan de slag te gaan.

NeVeTe is een landelijk opleidingsinstituut met 20 jaar ervaring in het opleiden van verkeersregelaars. NeVeTe staat bekend om het uitgebreide programma. Men kan de opleiding ook in het Engels volgen. Echter heeft NeVeTe besloten dat dit niet in gemengde taal groepen kan. Wij geven dus niet les in twee verschillende talen in één groep.

Belangrijk om te weten is dat u de Nederlandse taal voldoende machtig bent om de opleiding tot verkeersregelaar te volgen. Dit adviseren wij u omdat veiligheid voor de docent en de kandidaat gewaarborgd moet zijn tijdens de lessen. Instructies moeten goed worden opgevolgd in het kader van de veiligheid, dit geldt voor de veiligheid van kandidaten en de begrijpelijkheid en uitstraling naar weggebruikers. Mocht u hierover vragen hebben dan raden wij u aan eerst telefonisch contact te onderhouden.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor de opleiding tot verkeersregelaar en maak samen met ons Nederland een stukje veiliger! Neem contact op met NeVeTe of vraag naar Rick of Sussanne Mulders voor meer informatie. Succes!


De opleiding verkeersregelaar in de Engelse taal volgen?

Wilt u graag verkeersregelaar worden en les krijgen in de Engelse taal? Dat kan! Bij onze opleiding bieden we ook Engelstalige lessen aan, speciaal voor besloten groepen. Het is een geweldige kans om uw vaardigheden te verbeteren en uw carrièremogelijkheden te vergroten.

Onze Engelstalige lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in het trainen van verkeersregelaars. U zult leren hoe u effectief kunt communiceren in het Nederlands/Engels tijdens uw werk als verkeersregelaar, waardoor u nog beter kunt samenwerken met internationale collega’s en bezoekers.

Het inschrijfgeld voor de Engelstalige lessen bedraagt €850,- per persoon, inclusief examenkosten (exclusief btw). Houd er rekening mee dat deze optie alleen beschikbaar is voor besloten groepen van maximaal 4 personen.

Mis deze kans niet om uw vaardigheden uit te breiden en tegelijkertijd uw Engelse taalkennis te verbeteren. Schrijf u vandaag nog in voor onze opleiding verkeersregelaar met Engelstalige lessen!

Wilt u Engelstalige groepen aanmelden? Dit kan alleen via onze mail of telefonisch. Dit kan niet via dit contactformulier.

Informatie

Kosten:     €475,- ex btw p.p.

 

Inclusief theorie en praktijk examen
Inclusief verkeersregelaarshesje, cap en fluit
Inclusief notitieblok en pen
Inclusief koffie/thee op dag 1, exclusief lunch
Inclusief certificaat met persoonlijke code voor de aanvraag van de Aanstellingspas (bij goed gevolg examen)
Exclusief administratiekosten

Dag 1:     25 september 09.00 - 16.00 uur
Dag 2:     26 september 08.30-15.00 uur
Dag 3:     27 september 08.30 - 15.30 uur
Locatie:     

De theorie locatie is in Breda (locatie zal vermeld worden in de uitnodigingsbrief)
De praktijk locatie is in Breda (locatie kruising zal vermeld worden in de uitnodigingsbrief)

Wat leuk dat u de opleiding tot beroeps-verkeersregelaar bij NeVeTe gaat volgen. Een paar kleine tips,

  • Neem stevige schoenen mee (voorkeur werkschoenen)
  • Neem uw eigen lunch mee
  • Kleed u naar de weersomstandigheden.
  • Let op! Op sommige locaties is het betaald parkeren

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden op de genoemde datum? Dat kan hoor.  De opleiding is inclusief examenkosten. 

Het is raadzaam zich optijd aan te melden voor de opleiding.

U kunt zich aanmelden op info@nevete.nl of voor spoedplaatsingen kunt u bellen met 0545-842880.

Nu inschrijven voor:

Opleiding verkeersregelaar Breda 25, 26 en 27 september 2024

   Aantal cursisten
   Cursist 1
   Geboortedatum
   Cursist 2
   Geboortedatum
   Cursist 3
   Geboortedatum
   Cursist 4
   Geboortedatum
   Cursist 5
   Geboortedatum
   Cursist 6
   Geboortedatum
   Cursist 6
   Geboortedatum
   Cursist 8
   Geboortedatum