Opleiding verkeersregelaar Almere

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
412,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen vanaf 4 personen incompany
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
 • Les in Leeuwarden

Opleiding verkeersregelaar Almere

Ben je van plan om de opleiding tot verkeersregelaar in Almere te gaan volgen? Je bent van harte welkom bij NeVeTe….

De weg als verkeersregelaar in opleiding tot verkeersregelaar

De bruisende stad Almere staat in het teken van verkeersregelaars. NeVeTe staat al 19 jaar bekend om zijn verkeersregelaar in Almere. 

Voor iedereen die in Almere verkeersregelaar wil worden.

Bij NeVeTe verwelkomen we iedereen die verkeersregelende handelingen wil verrichten op de weg. Of je nu hovenier, stratenmaker, toezichthouder of handhaver bent, onze opleiding is geschikt voor alle achtergronden en functies.

Je gaat verkeersregelaar worden? 

Ah, de opleiding tot verkeersregelaar in Almere! Wat een belangrijk onderwerp is dat. Verkeer is immers een essentieel aspect van ons dagelijks leven en het reguleren ervan is van cruciaal belang voor de veiligheid en efficiëntie op de weg.

In Almere, een bruisende stad vol beweging, is er een specifieke opleiding verkeersregelaar beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het worden van verkeersregelaars. Deze opleiding verkeersregelaar biedt waardevolle kennis en vaardigheden om het verkeer te beheren en te coördineren in verschillende situaties.

Of je nu geïnteresseerd bent in werken bij grote evenementen, bouwplaatsen of andere gebieden waar verkeersbeheer nodig is, deze opleiding verkeersregelaar in Almere, zal je voorzien van de juiste training en certificering om deze belangrijke rol als verkeersregelaar te vervullen.

Het leren van verkeersregels en -voorschriften specifiek gericht op Almere zal je helpen om effectief te kunnen handelen als verkeersregelaar in deze stad. Je zult leren hoe je het verkeer kunt leiden, voertuigen kunt stoppen of doorlaten op basis van de geldende regels en situaties.

Deze opleiding biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn als verkeersregelaar. Denk aan communicatieve vaardigheden, conflictbeheersingstechnieken en het vermogen om snel beslissingen te nemen in dynamische verkeerssituaties.

Als je een passie hebt voor verkeer en de wens om bij te dragen aan de veiligheid op de weg, dan is de opleiding tot verkeersregelaar in Almere een uitstekende keuze. Je zult niet alleen waardevolle kennis opdoen, maar ook een belangrijke rol spelen in het vlotte verloop van het verkeer in deze bruisende stad.

Waarom word je verkeersregelaar in Almere?

Waarom zou je verkeersregelaar willen worden? Het is een keuze die niet alleen gaat om het reguleren van het verkeer, maar ook om het creëren van veiligheid en harmonie op de weg. Als verkeersregelaar draag je bij aan de ordening en vlotte doorstroming van het verkeer, waardoor ongelukken kunnen worden voorkomen en mensen veilig op hun bestemming kunnen aankomen.

Maar er is meer dan alleen de praktische kant. Het werk als verkeersregelaar geeft je de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op mensen. Je helpt hen om zich veilig te voelen en zorgt ervoor dat ze met een gerust hart de weg op kunnen gaan. Je bent als het ware een beschermer van de weggebruikers in Almere.

Daarnaast biedt het beroep van verkeersregelaar ook veel voldoening. Je hebt direct resultaat van je inspanningen wanneer je ziet dat het verkeer soepel en ordelijk verloopt dankzij jouw aanwezigheid en signalen. Het geeft een gevoel van trots en voldoening om te weten dat jij bijdraagt aan een betere verkeerssituatie.

Als verkeersregelaar ben je ook onderdeel van een team dat samenwerkt om alles in goede banen te leiden. Je leert communiceren, coördineren en samenwerken met collega’s, politieagenten en andere hulpdiensten. Dit kan leiden tot waardevolle connecties en nieuwe vriendschappen.

Kortom, waarom zou je geen verkeersregelaar willen worden? Het biedt een unieke combinatie van verantwoordelijkheid, voldoening en de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op de veiligheid van anderen. Dus als je gepassioneerd bent over verkeersveiligheid en graag een verschil wilt maken, dan is het beroep van verkeersregelaar zeker iets voor jou!

Opleiding verkeersregelaar in Almere
Opleiding verkeersregelaar Almere

Hoe ziet de dagenindeling eruit in Almere?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising.

De examens die je gaat afleggen met NeVeTe en de politie academie?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe behalen in Almere?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie! .
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar in Almere

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Op locatie

Liever een Groepscursus op locatie in Almere?

Natuurlijk! Wij komen graag in uw eigen vertrouwde omgeving om onze talenten over te brengen aan uw personeel. Wij nemen een beamer mee, schrijfblokken en natuurlijk al onze vaardigheden! Zet u alvast de koffie?

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Vragen over de opleiding tot verkeersregelaar?

Jouw vragen, onze expertise

Heb je vragen over de vereisten, het opleidingsproces of de carrièremogelijkheden als verkeersregelaar? Wij hebben alle antwoorden! Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij elke stap van je reis naar het worden van een geweldige verkeersregelaar.

Voor groepen tot 8 personen rekenen wij 3 dagen voor de opleiding tot verkeersregelaar. Groepen tot 4 personen rekenen wij 2 dagen.

Voor individuele aanmeldingen kan je je inschrijven op de pagina agenda. Wil je groepen aanmelden kan je profiteren van voordeel kortingen. Neem even contact op via info@nevete.nl of bel met 0545-842880.

De lestijden voor de individuele opleidingen tot verkeersregelaar zijn standaard van 08:30 tot ongeveer 15:30. Wilt u groepen aanmelden dan kunnen wij in overleg met uw organisatie deze lestijden aanpassen.

Tijdens de lessen krijg je kleding in bruikleen. Heb jezelf kleding deze volgens de Staatscourant 2009 verkeersregelaars zijn voorgeschreven dan mag je deze kleding gebruiken. 

Het is mogelijk een kleding pakket bij ons te bestellen. Tegen scherpe voordeel tarieven.

Deze kan je aanvragen bij aanstellingspas.nl. Deze landelijke organisatie is de enige organisatie die verkeersregelaarspassen uitreikt. 

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Wilt u werken met tijdelijke verkeersmaatregelen en dit volgens de BRL 9101 normering?

De opleiding BRL 9101 vakman bestaat uit 2 dagen training inclusief examen van Stichting infra kwaliteit. BRL 9101 vakman word verzorgt door Rick Mulders Nederlandse…………….

Inschrijven

Heb je vragen aan ons?

Heb je vragen aan ons

Wellicht kunnen wij deze beantwoorden?

Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere Opleiding verkeersregelaar Almere

Opleiding verkeersregelaar Almere

Verkeersregelaar in Almere zijn? Als verkeersregelaar in Almere speel je een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid op de weg. Je bent verantwoordelijk voor het zorgen voor een soepele doorstroming van het verkeer en het begeleiden van weggebruikers bij wegwerkzaamheden, evenementen of andere situaties waarbij verkeersregeling nodig is. Jouw taken omvatten onder andere:

1. Het regelen van het verkeer op drukke kruispunten, rotondes en andere locaties volgens de geldende regels en voorschriften.

2. Het geven van duidelijke instructies aan weggebruikers, zowel te voet als in voertuigen, om ervoor te zorgen dat ze veilig en efficiënt kunnen navigeren.

3. Het assisteren bij het opzetten en afbreken van tijdelijke verkeersmaatregelen, zoals afzettingen en omleidingen.

4. Het rapporteren van eventuele incidenten of onveilige situaties aan de juiste instanties.

5. Het handhaven van een professionele en hoffelijke houding richting weggebruikers, zelfs in stressvolle situaties.

Om succesvol te zijn als verkeersregelaar in Almere, is het belangrijk dat je:- In het bezit bent van een geldig verkeersregelaarscertificaat.- Goede communicatieve vaardigheden hebt en duidelijk kunt instrueren.- Stressbestendig bent en goed kunt omgaan met veranderende situaties.- Een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebt en altijd de veiligheid vooropstelt.- Flexibel bent in werktijden, aangezien verkeersregeling soms ook in de avonden, nachten of weekenden nodig kan zijn. Als verkeersregelaar draag je bij aan het creëren van een veilige en georganiseerde verkeerssituatie in Almere. Je speelt een belangrijke rol in het bevorderen van de mobiliteit en het verminderen van verkeershinder. Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd en maakt een verschil voor zowel weggebruikers als de gemeenschap als geheel. We kijken ernaar uit om samen te werken met een enthousiaste en toegewijde verkeersregelaar zoals jij!