Inhoud opleiding tot verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
475,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €175,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
inhoud opleiding tot verkeersregelaar
Opleiding verkeersregelaar in Leeuwarden

Inhoud opleiding tot verkeersregelaar.

Stap in de wereld van verkeersregeling met ons uitgebreide en diverse opleidingsprogramma!

Ontdek een wereld van mogelijkheden

Met NeVeTe krijg je toegang tot een breed scala aan onderwerpen die worden behandeld tijdens de opleiding tot verkeersregelaar. Van verkeerswetgeving tot communicatietechnieken, we hebben alles wat je nodig hebt om een bekwame en zelfverzekerde verkeersregelaar te worden.

Inhoud opleiding tot verkeersregelaar

Als het gaat om de theorie van de verkeersregelaar, is het van cruciaal belang om een gedegen kennis te hebben van de regels en voorschriften die van toepassing zijn op dit beroep. De theorie voor beroepsverkeersregelaars omvat verschillende aspecten, waaronder verkeerswetten, verkeersborden en -signalen, veiligheidsprocedures en communicatietechnieken.

Een goede kennis van de verkeerstheorie stelt een verkeersregelaar in staat om effectief te handelen in verschillende situaties. Dit omvat het begrijpen van de juiste manier om voertuigen te stoppen of door te laten gaan, het beheren van verkeersstromen tijdens evenementen of wegwerkzaamheden en het waarborgen van de veiligheid van zowel weggebruikers als medewerkers.

Het verwerven van deze theoretische kennis is essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière als beroepsverkeersregelaar. Het volgen van een erkende opleiding biedt niet alleen een grondige uitleg over de relevante regels en voorschriften, maar ook praktische trainingssessies om ervoor te zorgen dat men deze kennis kan toepassen in realistische scenario’s.

Kortom, begrip en beheersing van de theorie achter het werk als beroepsverkeersregelaar vormt de basis voor succesvolle uitvoering op de weg. Het stelt professionals in staat om met zelfvertrouwen op te treden en de veiligheid van weggebruikers te waarborgen in elke situatie.

Gedetailleerd en toch toegankelijk

Onze opleiding biedt gedetailleerde informatie, maar we begrijpen ook dat leren leuk moet zijn! Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze cursusinhoud gemakkelijk te begrijpen en toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je achtergrond of ervaring.

Ervaren instructeurs aan jouw zijde

Bij NeVeTe werken we samen met ervaren instructeurs die gepassioneerd zijn over het delen van hun kennis. Ze staan altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je leerproces, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Welke onderdelen vind je in de theorie opleiding tot verkeersregelaar?

Opleiding verkeersregelaar in Leeuwarden
De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar

De praktijk in de opleiding tot verkeersregelaar

De praktijkopleiding voor verkeersregelaars omvat verschillende onderdelen die tijdens het examen worden getoetst. Tijdens dit examen, dat 15 minuten duurt, moet je laten zien dat je in staat bent om onder andere fietsers, voetgangers en hulpdiensten op een veilige manier te laten rijden. Het is van groot belang dat je de benodigde vaardigheden hebt om het verkeer in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig door het verkeer kan bewegen. Tijdens de praktijkopleiding krijg je de kans om deze vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen in realistische situaties. Het behalen van dit examen is dan ook essentieel voor het verkrijgen van de bevoegdheid als verkeersregelaar.

Inhoud opleiding verkeersregelaar
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Groepsaanmeldingen voor bedrijven

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising. De theorie locatie zal dan bij uw organisatie of bedrijf worden georganiseerd. De kruising zal in de nabijheid worden uitgezocht. Let op, de kruising dient een examen geregistreerde kruising te zijn.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Vragen over de opleiding tot verkeersregelaar?

Jouw vragen, onze expertise

Heb je vragen over de vereisten, het opleidingsproces of de carrièremogelijkheden als verkeersregelaar? Wij hebben alle antwoorden! Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij elke stap van je reis naar het worden van een geweldige verkeersregelaar.

Voor groepen tot 8 personen rekenen wij 3 dagen voor de opleiding tot verkeersregelaar. Groepen tot 4 personen rekenen wij 2 dagen.

Voor individuele aanmeldingen kan je je inschrijven op de pagina agenda. Wil je groepen aanmelden kan je profiteren van voordeel kortingen. Neem even contact op via info@nevete.nl of bel met 0545-842880.

De lestijden voor de individuele opleidingen tot verkeersregelaar zijn standaard van 08:30 tot ongeveer 15:30. Wilt u groepen aanmelden dan kunnen wij in overleg met uw organisatie deze lestijden aanpassen.

Tijdens de lessen krijg je kleding in bruikleen. Heb jezelf kleding deze volgens de Staatscourant 2009 verkeersregelaars zijn voorgeschreven dan mag je deze kleding gebruiken. 

Het is mogelijk een kleding pakket bij ons te bestellen. Tegen scherpe voordeel tarieven.

Deze kan je aanvragen bij aanstellingspas.nl. Deze landelijke organisatie is de enige organisatie die verkeersregelaarspassen uitreikt. 

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Opleiding uitgelicht BRL 9101 vakman op 1 en 2 augustus in Utrecht

De opleiding BRL 9101 vakman bestaat uit 2 dagen training inclusief examen van Stichting infra kwaliteit. BRL 9101 vakman word verzorgt door Rick Mulders Nederlandse…………….

Inschrijven

Heb je vragen aan ons?

Heb je vragen aan ons

Wellicht kunnen wij deze beantwoorden?

Inhoud opleiding tot verkeersregelaar Inhoud opleiding tot verkeersregelaar Inhoud opleiding tot verkeersregelaar Inhoud opleiding tot verkeersregelaar Inhoud opleiding tot verkeersregelaar Inhoud opleiding tot verkeersregelaar Inhoud opleiding tot verkeersregelaar Inhoud opleiding tot verkeersregelaar  Inhoud opleiding tot verkeersregelaar