BRL 9101 vakman Den Bosch

De Nederlandse verkeerstechniek

BRL 9101 vakman certificering verkeersmaatregelen in Den Bosch

Van harte welkom bij onze opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen in Den Bosch

BRL 9101 vakman

BRL 9101 vakman certificering nu ook met code 95                     

Cursusduur

2 dagen 2 & 3 mei Den Bosch

Kosten

€ 375,- ex btw p.p. Incl. examen

BRL 9101 vakman

Als extra gaan wij behandelen,

  • Rijtaak belasting
  • Waarnemen
  • Go barry
  • Auto te gast straat
  • Smart mobility
  • en nog veel meer….

 

Er wordt lesgeven door professionals en als hoofd docent Rick Mulders. Er wordt lesgeven op een mooie locatie in Den Bosch. Doe jij mee?

U bent van harte welkom

Uw certificering behalen BRL 9101

U leest het goed, de BRL 9101 wordt door NeVeTe gegeven in Den Bosch, gaat u werken met tijdelijke verkeersmaatregelen? Wij helpen u graag met de correcte uitleg en als u slaagt? Dan krijgt u een persoonsgebonden certificaat BRL 9101 vakman of specialist.

Tijdens deze training word er gecombineerd lesgegeven en heeft onze organisatie een gast docent uitgenodigd.  Werkzaaam als bachalor verkeerskundige bij de politie. Het belooft een opleiding/seminar te worden van deskundigen die aan het woord komen. Leerzaam en NeVeTe heeft er zin in.

Deze opleiding BRL 9101 mag je niet missen. Je krijgt de juiste professionele begeleiding die je nodig hebt. Ons slagingspercentage is momenteel 93% en daar hoor jij ook bij hoor!

Referenties? Neem contact op met NeVeTe.

Welkom bij NeVeTe

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Ben jij opzoek naar een cursus BRL 9101 vakman? Met een officieel certificaat? Dan kunnen wij je verder helpen, De cursus is niet moeilijk maar je moet wel enige kennis hebben van de Nederlandse taal. 

Slagingskans 95%

De toets kent naast 35 meerkeuze vragen en 5 open vragen, begrijpend lezen! Wat staat er nu werkelijk en hoe lees ik het. Veel kandidaten nemen niet de tijd om te lezen? Dit omdat het lezen meestal niet aangenaam is. Daarnaast focussen onze docenten op wat de BRL 9101 voorschrijft. Wetende dat dit in de praktische zin soms niet hanteerbaar is, maar geen onnodige discussies hoeft te hebben met de deelnemer! Immers het blijft een richtlijn. Uiteindelijk zal het invullen van de toetsvraag de doorslag geven.

Bijvoorbeeld een vraag?

Bereken de lengte van het werkvak op een regionale stroomweg zonder beperking van de verkeersruimte. Het geval wil dat de BRL uitgaat van een ontwerpsnelheid van 100 km. Zonder beperking is de maximale lengte van het werkvak 10.000 meter. Echter zien we terug dat de RSW ook een ontwerp snelheid heeft van 80 km. Echter ondanks dat de RSW een 80 km inrichting heeft gaat men standaard uit van 100 km, anders wordt dit nadrukkelijk benoemd door de BRL. Dit kan soms voor verwarring zorgen.

BRL 9101 verkeersmaatregelen

Wat zegt de publicatie en hoe lees ik het zelf?

Het tweede examen, wordt vaak gezien als een lastig examen. Echter moet dit examen gezien worden op kennis nemen van de twee handboeken 96B en 96A en de juiste keuzebomen per  categorie wegindeling. Het examen dien je de beheersing van het boek te kunnen aantonen door zogenaamde opdracht vragen uit te voeren en bij het juiste figuur uit te komen.  Deze opdrachten zijn ontwikkeld door BRL 9101 deskundigen. Door een diversiteit van 5 vragen te stellen met sub vragen per vraag wordt bekeken of je voldoende beheersing hebt om op de juiste wijze de publicaties te gebruiken. Zo zitten er verborgen weetjes in de beide publicaties. 

De geheimen van het boek, wij kennen ze!

Als je niet bekend bent met deze weetjes en je bent niet goed geïnformeerd, dan wordt het examen erg lastig. Daarnaast komt het op begrijpend Nederlands lezen? Welke “algemene voorwaarden” gelden er bij dit figuurmaatregel. Dit is dan weer terug te lezen in tijdsduur en bijvoorbeeld toepassingen en of uitvoeringen. Die kan je veelal vinden in het voorportaal van het boek als bij de figuurmaatregel zelf. De contentpagina.

Advies of inschrijven

Voor onze volledige agenda

Direct naar agenda

Extra vragen omtrent de opleiding Vakman BRL 9101

Mondeling examen doen

Wilt u mondeling examen doen voor de opleiding BRL vakman? Stichting Infra kwaliteit biedt deze mogelijkheid voor een meer prijs van €350,- ex btw

Advies van NeVeTe

U krijgt ten alle tijden een goed advies! Wij komen graag bij u op locatie of maken een afspraak via Google meet. Bent u niet zeker van de keuze in uw opleiding, bel ons!

Uitgebreide agenda

Voor de opleiding BRL 9101 vakman hebben wij een uitgebreide agenda. Via de onderstaande link gaat u direct door naar onze agenda.

De Nederlandse verkeerstechniek

Service voor u

Bereikbaar 0545-842880

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Heeft u een dringende vraag die niet tot de volgende dag kan wachten? Spoed optie 9 keuze menu.

Extra E-learning

Als voorbereiding biedt NeVeTe een voorbereidende E-learning voor de opleiding BRL 9101. Deze kunt u thuis op uw gemak doornemen.

Aankoop verschil terug!

Mocht u een goedkopere aanbieder vinden op internet deze u een goedkopere prijs aanbiedt dan nevete betalen wij u het verschil terug!

Gratis advies....

NeVeTe staat voor haar buigzaamheid. Wij staan graag klaar voor uw vragen! U kunt ons bereiken via het landelijk nummer 0545-842880.

NeVeTe bestaat 19 jaar

Dat is betrouwbaarheid vanuit de markt. Dankzij onze klanten mogen wij in 2023 de 19 jaar aantikken. Hiep hiep hoera voor NeVeTe.

100% flexibel net als u!

NeVeTe zal met u altijd in samenspraak de opleidingen plannen en kijken naar uw wensen! Wilt u aangepaste trainingen dan maken wij een lesplan.

NeVeTe

Extra begeleiding ook in Den Bosch.

De opleiding BRL 9101 vakman is een leuke maar intensieve opleiding. Het is mogelijk de opleiding uit te breiden naar 3 dagen! Dit hoeft niet immers onze docenten begeleiden de cursisten intensief. Met handige tussentijdse toetsen kan onze docent zien hoever de kandidaat vakman is m.b.t. de leerstof. Daarnaast zijn er bij NeVeTe extra lesmateriaal ontwikkeld zodat iedereen deze lessen kan volgen en zijn/haar certificering BRL 9101 kan behalen.

Keuzebomen CROW 96B 96A?

Wij leggen het makkelijk aan u uit!

De opleiding BRL 9101 vakman heeft als tweede examen het zoeken van figuur maatregelen vanuit de CROW 96B en 96A publicaties. Wij hebben onderzocht dat deze keuzebomen  in de opleiding BRL 9101 vakman veel makkelijker uitgelegd kan worden! Daardoor wordt het een leuk onderdeel in de training. De mogelijkheden op de keuzebomen zijn teveel en te lang. Dit heeft NeVeTe simpel gemaakt. Dat scheelt lezen en zoeken naar het juiste figuur maatregel. Daarnaast is het onderdeel begrijpend lezen een heel groot onderdeel. Daar helpen wij je mee. NeVeTe zal intensief oefenen zodat je ook in het begrijpend lezen goed bent voorbereid.

Service

Heeft u een vraag?

Bij NeVeTe kunt u altijd om advies vragen! Immers mocht u een groep aanmelden voor de opleiding BRL 9101 vakman en u bent er niet zeker van dat de lestijd afdoende is, kunt u meerdere dagen aanvragen! NeVeTe kan de lestijd uitbreiden naar 3 dagen als u dit wenst. 

U kunt ten alle tijden een mondeling examen aanvragen voor de opleiding BRL 9101 vakman. Echter u dient met een meerprijs rekening te houden. NeVeTe koopt zijn examens in bij stichting infra kwaliteit. Dit examenbureau neemt de examens af en berekent een meerprijs van € 350,- Mocht u meerdere mondelinge examens aanvragen dan kunt u terecht bij NeVeTe op 0545-842880.

NeVeTe kan de lestijden aanpassen voor de BRL 9101 vakman! Dit kan alleen bij groepsaanmeldingen. Natuurlijk als u een incompany training aanvraagt voor de de opleiding BRL 9101 vakman.

NeVeTe geeft les uit de boeken van de CROW 96B en CROW 96A. Een specifiek boek is enkel en alleen momenteel ontwikkeld door de CROW. Mocht u boeken willen bestellen dan kan dit ook via NeVeTe maar wij adviseren altijd om dit rechtstreeks te doen bij de CROW te Ede.

Er zijn oefen toetsen voor de BRL 9101 vakman. Deze krijgt u tijdens de lessen BRL 9101 vakman van NeVeTe. NeVeTe draagt zorg voor vergelijkbare oefentoetsen met die van de examenbureau. 

BRL 9101 staat voor Beoordelingsrichtlijn. Certificaat 9101 voor kwaliteitsbeoordeling voor het plaatsen in standhouden en wegnemen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

De inschrijving gaat van start voor de opleiding

BRL 9101 vakman

2 en 3 mei BRL 9101 vakman Den Bosch

Schrijf je nu in voor de BRL 9101 vakman opleiding. 

Inschrijven voor 2 en 3 mei BRL 9101. Den Bosch.

De opleiding BRL 9101 vakman start op 2 en 3 mei, Den Bosch 2023. Wilt u zich inschrijven dat kan dit tot 30 april 2023. De opleiding BRL 9101 vakman wordt afgetoetst door het certificeringscentrum stichting infra kwaliteit. De inschrijving voor deze opleiding is begonnen en hebben nog plekken beschikbaar. Om te weten of u nog mee kunt doen is het verstandig om reeds even te bellen of u in te schrijven. Mocht dit niet uw datum zijn kijk in onze agenda.

Informatie over de opleiding BRL 9101 vakman

Voor een gezellige en leerzame setting staat NeVeTe garant. De opleiding BRL 9101 vakman is echte een vakkundige opleiding, wegbeheerders en opdrachtgevers nemen je veel serieuzer en weten dat je een professional bent in voorbereidingen en toepassingen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Kunnen wij u helpen?

Sussanne Mulders

Sussanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

BRL 9101 vakman

Opleiding BRL 9101 vakman                       

Cursusduur

2 dagen Den Bosch

Kosten

€ 375,- ex btw p.p. Incl. examen