De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
412,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen vanaf 4 personen incompany
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
 • Les in Leeuwarden

De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar volgen?

Ben je van plan om de opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar te gaan volgen? Je bent van harte welkom bij NeVeTe….

De weg naar succes

Alkmaar de bruisende stad gelegen bij Heerhugowaard. Een perfecte locatie om de opleiding tot verkeersregelaar te gaan volgen. Wil je hierover meer weten? Lees dan verder!

Voor iedereen die verkeersregelaar wil worden.

Bij NeVeTe verwelkomen we iedereen die verkeersregelende handelingen wil verrichten op de weg. Of je nu hovenier, stratenmaker, toezichthouder of handhaver bent, onze opleiding is geschikt voor alle achtergronden en functies.

Waarom kies je de opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar provincie Noord Holland, bij NeVeTe?

De gemeente Alkmaar, ook wel bekend als de kaasstad van Nederland, trekt jaarlijks veel toeristen. Met een bevolking van 91.000 inwoners en gelegen aan de A9, is het belangrijk om het verkeer in goede banen te leiden. Daarom biedt NeVeTe in de gemeente Alkmaar een opleiding tot beroeps-verkeersregelaar aan.De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar

De opleiding tot beroeps-verkeersregelaar stelt mensen in staat om een essentiële rol te spelen bij het reguleren van het verkeer in Alkmaar. Of het nu gaat om drukke evenementen, wegwerkzaamheden of andere situaties waarbij verkeersbegeleiding nodig is, deze opleiding biedt de nodige kennis en vaardigheden om effectief op te treden als verkeersregelaar.

Als verkeersregelaar draag je bij aan de veiligheid en doorstroming van het verkeer in Alkmaar. Je zorgt ervoor dat voertuigen op een geordende manier kunnen passeren en dat weggebruikers zich veilig kunnen bewegen binnen de stadsgrenzen.

Met de ligging van Alkmaar aan de A9 is er altijd veel verkeer dat door deze stad passeert. Het is dus van groot belang om goed opgeleide verkeersregelaars te hebben die weten hoe ze moeten handelen in verschillende situaties.

Ben jij geïnteresseerd in een dynamische functie tot verkeersregelaar waarin je kunt bijdragen aan een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer? Overweeg dan zeker de opleiding tot beroeps-verkeersregelaar in Alkmaar van NeVeTe. Neem contact op met NeVeTe voor meer informatie over deze opleiding en de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan het verkeer in deze prachtige stad.

Het hart van Alkmaar, naast de kaas' de opleiding tot verkeersregelaar

Alkmaar, een bruisende stad met veel toerisme en natuurlijk kaas. Als je geïnteresseerd bent in het worden van een verkeersregelaar, dan is de opleiding bij NeVeTe in Alkmaar zeker iets voor jou.

Bij NeVeTe word je opgeleid tot een professionele verkeersregelaar, zowel in theorie als praktijk. Je leert alles wat je moet weten over het regelen van verkeer op drukke kruispunten, zoals bijvoorbeeld in het nabij gelegen deel van Alkmaar. Heerhugowaard heeft een examenkruising aangewezen door de Politie academie.

De opleiding bij NeVeTe biedt een uitgebreid lesprogramma dat ervoor zorgt dat je alle benodigde vaardigheden en kennis ontwikkelt om succesvol te zijn als verkeersregelaar. Je leert niet alleen hoe je het verkeer veilig en efficiënt kunt regelen, maar ook hoe je omgaat met verschillende situaties en eventuele noodsituaties.

Een groeiende vraag naar de opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar…

Met de groeiende vraag naar verkeersregelaars is er volop werkgelegenheid in deze sector. Na het afronden van de opleiding bij NeVeTe ben jij klaar om aan de slag te gaan als professionele verkeersregelaar in Alkmaar of daarbuiten.

Kortom, als jij geïnteresseerd bent in het worden van een verkeersregelaar en wilt leren hoe je het verkeer kunt regelen op drukke kruispunten , dan is de opleiding tot verkeersregelaar bij NeVeTe in Alkmaar dé perfecte keuze voor jou.

De Opleiding tot verkeersregelaar in Apeldoorn

Hoe ziet de dagenindeling eruit in Alkmaar?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising.

De examens die je gaat afleggen in Alkmaar?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe behalen in Alkmaar?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie! .
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Op locatie

Liever een Groepscursus op locatie in Alkmaar?

Natuurlijk! Wij komen graag in uw eigen vertrouwde omgeving om onze talenten over te brengen aan uw personeel. Wij nemen een beamer mee, schrijfblokken en natuurlijk al onze vaardigheden! Zet u alvast de koffie?

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Vragen over de opleiding tot verkeersregelaar?

Jouw vragen, onze expertise

Heb je vragen over de vereisten, het opleidingsproces of de carrièremogelijkheden als verkeersregelaar? Wij hebben alle antwoorden! Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij elke stap van je reis naar het worden van een geweldige verkeersregelaar.

Voor groepen tot 8 personen rekenen wij 3 dagen voor de opleiding tot verkeersregelaar. Groepen tot 4 personen rekenen wij 2 dagen.

Voor individuele aanmeldingen kan je je inschrijven op de pagina agenda. Wil je groepen aanmelden kan je profiteren van voordeel kortingen. Neem even contact op via info@nevete.nl of bel met 0545-842880.

De lestijden voor de individuele opleidingen tot verkeersregelaar zijn standaard van 08:30 tot ongeveer 15:30. Wilt u groepen aanmelden dan kunnen wij in overleg met uw organisatie deze lestijden aanpassen.

Tijdens de lessen krijg je kleding in bruikleen. Heb jezelf kleding deze volgens de Staatscourant 2009 verkeersregelaars zijn voorgeschreven dan mag je deze kleding gebruiken. 

Het is mogelijk een kleding pakket bij ons te bestellen. Tegen scherpe voordeel tarieven.

Deze kan je aanvragen bij aanstellingspas.nl. Deze landelijke organisatie is de enige organisatie die verkeersregelaarspassen uitreikt. 

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Wilt u werken met tijdelijke verkeersmaatregelen en dit volgens de BRL 9101 normering?

De opleiding BRL 9101 vakman bestaat uit 2 dagen training inclusief examen van Stichting infra kwaliteit. BRL 9101 vakman word verzorgt door Rick Mulders Nederlandse…………….

Inschrijven

Heb je vragen aan ons?

Heb je vragen aan ons

Wellicht kunnen wij deze beantwoorden?

De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar