De opleiding tot verkeersregelaar in Assen

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
412,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen vanaf 4 personen incompany
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
 • Les in Leeuwarden

De opleiding tot verkeersregelaar in Assen volgen?

Ben je van plan om de opleiding tot verkeersregelaar in Assen te gaan volgen? Je bent van harte welkom bij NeVeTe….

De weg als verkeersregelaar in opleiding tot verkeersregelaar

De Drentse stad Assen staat in het teken van verkeersregelaars. NeVeTe staat al 19 jaar bekend om zijn verkeersregelaar in Assen. De Assenaar kent de opleiding tot verkeersregelaar, jij ook?

Voor iedereen die verkeersregelaar wil worden.

Bij NeVeTe verwelkomen we iedereen die verkeersregelende handelingen wil verrichten op de weg. Of je nu hovenier, stratenmaker, toezichthouder of handhaver bent, onze opleiding is geschikt voor alle achtergronden en functies.

Waarom kies je de opleiding tot verkeersregelaar in Assen provincie Drenthe, bij NeVeTe?

Ben je op zoek naar een opwindende carrière als verkeersregelaar in de bruisende stad Assen, gelegen in de prachtige provincie Drenthe? Dan is de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe iets voor jou!

Als verkeersregelaar speel je een essentiële rol bij evenementen en werkzaamheden op de weg. Assen, bekend om het grootste motor event TT Assen, trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Als verkeersregelaar zorg jij ervoor dat alles soepel en veilig verloopt.

Bij NeVeTe krijg je een uitgebreide theoretische en praktijkgerichte opleiding. Je leert alles wat je moet weten over verkeersveiligheid, het regelen van verkeer en het omgaan met verschillende situaties. Na het succesvol afronden van de opleiding ben je klaar om aan de slag te gaan als professionele verkeersregelaar.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans om een verschil te maken in Assen! Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe en begin aan een succesvolle carrière waarin je kunt bijdragen aan veiligheid op de weg.

Het hart van Assen, de Assenaar en de opleiding tot verkeersregelaar

Assen, een bruisende stad met veel toerisme en natuurlijk kaas. Als je geïnteresseerd bent in het worden van een verkeersregelaar, dan is de opleiding bij NeVeTe in Alkmaar zeker iets voor jou.

Bij NeVeTe word je opgeleid tot een professionele verkeersregelaar, zowel in theorie als praktijk. Je leert alles wat je moet weten over het regelen van verkeer op drukke kruispunten, zoals bijvoorbeeld in het nabij gelegen deel van Assen. 

De opleiding bij NeVeTe biedt een uitgebreid lesprogramma dat ervoor zorgt dat je alle benodigde vaardigheden en kennis ontwikkelt om succesvol te zijn als verkeersregelaar. Je leert niet alleen hoe je het verkeer veilig en efficiënt kunt regelen, maar ook hoe je omgaat met verschillende situaties en eventuele noodsituaties.

Een groeiende vraag naar de opleiding tot verkeersregelaar in Assen…

Met de groeiende vraag naar verkeersregelaars is er volop werkgelegenheid in deze sector. Na het afronden van de opleiding bij NeVeTe ben jij klaar om aan de slag te gaan als professionele verkeersregelaar in Assen of daarbuiten.

Kortom, als jij geïnteresseerd bent in het worden van een verkeersregelaar en wilt leren hoe je het verkeer kunt regelen op drukke kruispunten , dan is de opleiding tot verkeersregelaar bij NeVeTe in Assen dé perfecte keuze voor jou.

Wat een geweldige kans is het om verkeersregelaar te zijn in het prachtige Assen! Met een bruisend toerisme en maar liefst 70.000 inwoners, is er altijd werk in uitvoering en een constante behoefte aan professionele verkeersmaatregelen.

Als verkeersregelaar speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid op de wegen van Assen. Of het nu gaat om grote evenementen, wegwerkzaamheden of dagelijkse verkeersstromen, jij bent degene die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Met de vereiste certificering volgens de BRL 9101 norm, ben jij goed voorbereid om deze belangrijke taak op je te nemen. Je zult niet alleen genieten van het werken in de buitenlucht en het ontmoeten van verschillende mensen, maar ook bijdragen aan de vlotte doorstroming van het verkeer en daarmee indirect bijdragen aan het succesvolle toerisme in Assen.

Dus als jij graag een actieve rol wilt spelen in Assens dynamische verkeerssituatie en wilt bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie op de wegen, dan is werken als verkeersregelaar iets voor jou! Grijp deze kans en word onderdeel van dit boeiende vakgebied.

De Opleiding tot verkeersregelaar in Apeldoorn
De opleiding tot verkeersregelaar in Assen

Hoe ziet de dagenindeling eruit in Assen?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising.

De examens die je gaat afleggen met NeVeTe en de politie academie?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe behalen in Assen?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie! .
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Op locatie

Liever een Groepscursus op locatie in Assen?

Natuurlijk! Wij komen graag in uw eigen vertrouwde omgeving om onze talenten over te brengen aan uw personeel. Wij nemen een beamer mee, schrijfblokken en natuurlijk al onze vaardigheden! Zet u alvast de koffie?

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Vragen over de opleiding tot verkeersregelaar?

Jouw vragen, onze expertise

Heb je vragen over de vereisten, het opleidingsproces of de carrièremogelijkheden als verkeersregelaar? Wij hebben alle antwoorden! Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij elke stap van je reis naar het worden van een geweldige verkeersregelaar.

Voor groepen tot 8 personen rekenen wij 3 dagen voor de opleiding tot verkeersregelaar. Groepen tot 4 personen rekenen wij 2 dagen.

Voor individuele aanmeldingen kan je je inschrijven op de pagina agenda. Wil je groepen aanmelden kan je profiteren van voordeel kortingen. Neem even contact op via info@nevete.nl of bel met 0545-842880.

De lestijden voor de individuele opleidingen tot verkeersregelaar zijn standaard van 08:30 tot ongeveer 15:30. Wilt u groepen aanmelden dan kunnen wij in overleg met uw organisatie deze lestijden aanpassen.

Tijdens de lessen krijg je kleding in bruikleen. Heb jezelf kleding deze volgens de Staatscourant 2009 verkeersregelaars zijn voorgeschreven dan mag je deze kleding gebruiken. 

Het is mogelijk een kleding pakket bij ons te bestellen. Tegen scherpe voordeel tarieven.

Deze kan je aanvragen bij aanstellingspas.nl. Deze landelijke organisatie is de enige organisatie die verkeersregelaarspassen uitreikt. 

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Wilt u werken met tijdelijke verkeersmaatregelen en dit volgens de BRL 9101 normering?

De opleiding BRL 9101 vakman bestaat uit 2 dagen training inclusief examen van Stichting infra kwaliteit. BRL 9101 vakman word verzorgt door Rick Mulders Nederlandse…………….

Inschrijven

Heb je vragen aan ons?

Heb je vragen aan ons

Wellicht kunnen wij deze beantwoorden?

De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen De opleiding tot verkeersregelaar in Assen