BRL 9101 vakman worden in Rotterdam

Word een BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen...

BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
375,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €45,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals
 • Officiele certificering BRL 9101 vakman
 • Geldigheidsduur 3 jaar
 • Met code 95 CCV U37
 • Mondeling examen mogelijk € 350,- p.p.

BRL 9101 vakman worden in Rotterdam

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Wat is het doel van deze opleiding?

Het doel van deze opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen Rotterdam is het op de juiste wijze kunnen plaatsen, in standhouden en wegnemen van een tijdelijke verkeersmaatregel. De opleiding BRL 9101 vakman, voldoet aan de eisen conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn 9101 (BRL 9101), vastgesteld op 31 augustus 2017 door het College. De opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen wordt in 2 dagen en met mogelijke uitbreiding naar 3 dagen verzorgd. 

Goed nieuws iedereen is geslaagd voor de BRL 9101 vakman in Rotterdam...

Wat een fantastisch nieuws! Afgelopen week mochten wij de opleiding BRL 9101 vakman verzorgen in Rotterdam en het was een groot succes. We zijn ontzettend trots om te kunnen zeggen dat iedereen is geslaagd!

Onze deskundige Rick Mulders heeft met veel passie en kennis deze opleiding gegeven. En niet alleen in Rotterdam, maar inmiddels geeft hij door heel Nederland les. Zijn expertise op het gebied van BRL 9101 is ongeëvenaard en hij weet als geen ander hoe hij zijn kennis kan overbrengen op anderen.

Of je nu al ervaring hebt als vakman of net begint aan je carrière, de opleiding BRL 9101 is een waardevolle investering in jezelf. Het opent deuren naar nieuwe mogelijkheden en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Ben jij klaar om een BRL 9101 vakman te worden? Aarzel dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding! Samen zullen we ervoor zorgen dat jij de juiste vaardigheden en kennis ontwikkelt om succesvol te zijn in dit vakgebied.

De BRL 9101 vakman in Rotterdam?

Wat een geweldige prestatie! Meer dan 15 kandidaten hebben deelgenomen aan de opleiding BRL 9101 vakman bij NeVeTe. En dat is nog niet alles – deze opleiding vond plaats in het bruisende Rotterdam, waar Rick zijn spullen heeft uitgestald.

Met behulp van oefenmateriaal en verschillende video’s en presentaties wordt de BRL 9101 in Rotterdam echt een plezierige ervaring. Onze enthousiaste BRL-docent verwelkomde maar liefst 15 kandidaten uit heel Nederland met koffie en thee. Wat een lekker welkom!

Het is inspirerend om te zien hoe professionals uit verschillende delen van het land samenkomen om hun vaardigheden te verbeteren en zich te specialiseren in hun vakgebied. NeVeTe biedt duidelijk een unieke leeromgeving waarin zowel praktijk als gezelligheid centraal staan.

BRL 9101 vakman worden in Rotterdam was een boeiende bijeenkomst van talent....

Met een passie voor veiligheid en expertise op het gebied van bebording, afstanden, hoogtes en andere veiligheidsaspecten, bracht onze docent BRL 9101 een inspirerende sessie tot leven. Tijdens deze boeiende bijeenkomst in Rotterdam werden verschillende onderwerpen besproken, waaronder de inleidende ruimte, vrije ruimte en veiligheidsruimtes.

De docent nam ons mee in de wereld van de LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) en legde uit hoe dit essentiële proces kan helpen om gevaren te identificeren en te voorkomen. Met behulp van live video calls maakte onze docent contact met BRL 9101 deskundigen uit heel Nederland om de op- en afbouwprocessen in beeld te brengen.

De principe maatregel volgens de CROW (Centrum voor Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw) werd gedetailleerd uitgelegd op de docententafel in Rotterdam. Dit gaf ons een dieper inzicht in hoe we veiligheidsmaatregelen kunnen implementeren om risico’s te minimaliseren.

En alsof dat nog niet genoeg was, sloot onze bevlogen docent deze interactieve sessie af met een proefexamen. Hiermee konden we onze kennis testen en ons vertrouwen vergroten in het toepassen van alle geleerde concepten.

Kortom, deze bijeenkomst was niet alleen educatief maar ook inspirerend. Het heeft ons bewust gemaakt van het belang van veiligheid op de werkvloer en heeft ons voorzien van praktische tools om dit te realiseren. We zijn dankbaar voor de expertise en passie van onze docent BRL 9101 die deze sessie tot een waardevolle ervaring heeft gemaakt.

NeVeTe vind de praktijk van de BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen net zo belangrijk!

In de professionele leslokalen van Rotterdam stond Rick Mulders, samen met drie deskundigen op het gebied van BRL 9101, klaar om ons alles te vertellen over publicaties materieel en materiaal en verkeersregelaars bij werk in uitvoering! Tijdens deze bijeenkomst werden de figuren publicaties 96A en 96B uitgebreid besproken, waarbij de uitleg van wegen en autosnelwegen centraal stond.

Met een uitgebreide uitleg worden de keuzebomen per wegcategorie behandeld. Maar dat is niet alles! Onze enthousiaste docent Rick legt je alles haarfijn uit aan de hand van duidelijke video-instructies. En voor kandidaten die moeilijkheden hebben met leren, is er speciale begeleiding beschikbaar. Bij Rick ben je meer dan welkom!

Dus als jij geïnteresseerd bent in het begrijpen van publicaties materieel en materiaal, verkeersregelaars bij werk in uitvoering en alle ins en outs van wegen en autosnelwegen, dan is deze bijeenkomst met Rick Mulders dé kans om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen. Mis het niet!

BRL 9101 vakman
BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

Hoe verloopt de opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen in Rotterdam.

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 2 dagen je het vak verkeersmaatregelen gaan leren. Beide dagen gaan je voorbereiden op de kennis van verschillende onderdelen. Maar we gaan ook veel praktische informatie vertellen over jou werkzaamheden als BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen. Zo leggen we je aan de hand van publicaties CROW 96B en 96A uit welke figuur maatregelen van toepassing zijn bij de verschillende werkzaamheden van de uitvoerende partijen. Aan de hand van verschillende zoekvragen leren wij je navigeren door de publicaties van het CROW 96A en 96B.

De 2 examens die je gaat afleggen?

Als BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen staan er twee examens op je te wachten.

Het eerste examen 45 meerkeuze vragen….

Het eerste examen neemt ongeveer 45 minuten in beslag en bestaat uit 35 meerkeuzevragen met de a,b,c-structuur. Gelukkig staat het juiste antwoord altijd tussen de opties, wat het iets gemakkelijker maakt.

Het tweede examen 5 openvragen die je leren navigeren door de publicaties 96B en 96A van het CROW

Het tweede examen daarentegen richt zich op het navigeren door de twee publicaties: 96B en 96A. Dit examen bestaat uit vijf open vragen en duurt ook ongeveer 45 minuten.

In totaal zullen beide examens dus ongeveer anderhalf uur van je tijd in beslag nemen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en vertrouwd te raken met zowel de inhoud van de publicaties als het beantwoorden van meerkeuzevragen.

Met een grondige voorbereiding en kennis van de BRL 9101-richtlijnen zal je deze examens met succes kunnen afleggen en jouw vakmanschap als verkeersmaatregelen specialist kunnen aantonen. Veel succes!

Geslaagd? Dan krijg je een certificering van Stichting Infra Kwaliteit

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een certificaat BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen met een certificeringscode. 

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Een gezonde lunch
 • Schrijfblokken en pennen
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Groepsaanmeldingen voor BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen in Rotterdam?

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

De eerste dag krijg je alle relevante informatie over materiaal en materieel waar de BRL 9101 vakman mee moet werken. Maar ook veiligheidsprotocollen en bijvoorbeeld beleid en proces. Daarnaast is er een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen en de inrichting van de principe maatregel. De tweede dag bespreken wij de autosnelweg en natuurlijk het navigeren in de publicaties 96A en 96B van het CROW.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie in Rotterdam of elders?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam BRL 9101 vakman worden in Rotterdam