HNR het nieuwe rijden WO1-1 NeVeTe

Het Nieuwe Rijden, ben jij er klaar voor?

14 en 15 maart BRL 9101 vakman in Breda

Het nieuwe rijden

De Nederlandse verkeerstechniek
399,- Ex btw p.p.
  • Aanmelding bij CBR
  • Individuele aanmelding mogelijk
  • Geschikt voor zzp'ers
  • Lestijden van 08:30 tot 16.30 uur
  • Je krijgt 1 lesdag
  • Met code 95 CCV WO1-1
  • Certificaat van 3 jaar
  • CCV code WO1-1
  •  

HNR Het nieuwe rijden WO1-1

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Wat is het doel van deze opleiding?

Met onze hulp wordt een bepaalde manier van rijden die door de jaren heen routine is geworden, gemakkelijker veranderd. NeVeTe (Nederlandse VerkeersTechniek) streeft naar het behalen van brandstofbesparing voor opdrachtgevers en tegelijkertijd het verminderen van de CO2-uitstoot. Dit past perfect binnen de principes van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) 

Door middel van innovatieve technologieën en trainingen kunnen we chauffeurs helpen om efficiënter te rijden en daarmee kosten te besparen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van slimme rij-assistentiesystemen, waarmee chauffeurs real-time feedback ontvangen over hun rijgedrag en waar nodig kunnen bijsturen.

Het doel is om bewustwording te creëren bij chauffeurs over hun rijgedrag en hen aan te moedigen om milieuvriendelijke keuzes te maken. Met onze hulp kunnen we samen streven naar een duurzamere toekomst op de weg, waarbij zowel kostenbesparing als CO2-reductie centraal staan.

Uit recente gegevens van bedrijven en overheidsdiensten blijkt dat een training in ‘Het Nieuwe Rijden’ niet alleen zorgt voor een brandstofbesparing van 5 tot 15%, maar ook leidt tot een vermindering van kosten voor onderhoud en schade.

Met behulp van de technieken van Het Nieuwe Rijden worden bestuurders bewuster van hun rijgedrag, waardoor zij efficiënter kunnen rijden. Dit betekent niet alleen dat u geld bespaart op brandstof, maar ook dat u minder geld hoeft uit te geven aan onderhoudskosten.

Uit onderzoekscijfers blijkt dat deze reductie in onderhoudskosten wel tot (vul hier het percentage in) kan oplopen! Stelt u zich eens voor wat u met al die extra besparingen zou kunnen doen!

Wilt u ook profiteren van deze kostenbesparingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze training ‘Het Nieuwe Rijden’. Ons enthousiaste team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw bedrijfskosten te verlagen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Controle bandenspanning, optimaal gebruik van motorkarakteristiek, kijktechnieken, anticiperen, veranderde voertuigtechnieken, gebruik elektronische apparatuur en de zit– en stuurhouding.

Duur van de opleiding

De duur inclusief nascholingsuren is 7 lesuren.

Duur van de opleiding

U krijgt een certificaat op naam en is 3 jaar geldig.

Waar wordt de opleiding gehouden?

De opleiding start en eindigt vanaf een door u aan te geven locatie; de vestigingslocatie is gebruikelijk. Dit is mogelijk wanneer uw eigen locatie een aparte ruimte heeft waar de docent en chauffeur ongestoord theorie en nabespreking kunnen houden.
De opleiding vindt grotendeels plaats op de openbare weg. In het voertuig moet een verbruiksmeter aanwezig zijn.

Aanmelden HNR het nieuwe Rijden

Aanmeld/informatie formulier CCV WO1-1

NeVeTe

Hoeflingweg 5 te Lochem

Gelderland Achterhoek, 

Tel 0545 842880
Info@nevete.nl

Media aandacht?

Pers kan contact opnemen met NeVeTe info@nevete.nl

Opleiding verkeersregelaar

Botsabsorbers en verkeersregelaars

Botsabsorbers en verkeersregelaars? NeVeTe is op onderzoek uit. BRL 9101 vakman De Nederlandse verkeerstechniek € 375,- Ex btw p.p. Inclusief examenkosten €45,- Individuele aanmelding mogelijk

Lees verder »