In 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificaat behalen?

Word een BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen...

14 en 15 maart BRL 9101 in Hartje Breda

In 2 dagen jouw BRL 9101 vakman certificaat behalen?

In 2 dagen?

Wil je snel en gemakkelijk je BRL 9101 vakman certificaat behalen? Dan ben je bij NeVeTe aan het juiste adres! Met hun uitgebreide voorbereiding, inclusief een E-learning programma, kun je in slechts 2 dagen jouw certificering behalen.

De E-learning van NeVeTe biedt een complete voorbereiding op het examen. Je krijgt toegang tot mooie video’s en visuele maquettes die je helpen bij het begrijpen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Daarnaast worden dynamische presentaties gegeven door uitstekende vakdocenten die hun kennis en ervaring met jou delen.

Met deze intensieve voorbereiding en begeleiding hoef je geen tijd te verspillen. Je kunt in korte tijd alle benodigde kennis opdoen en zelfverzekerd het examen ingaan. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in bij NeVeTe en behaal binnen 2 dagen jouw BRL 9101 vakman certificaat!

De E learning van NeVeTe

Bent u klaar om uw kennis op het gebied van bakenvoeten, koppelklemmen, stootijzers en of gehoorbescherming naar een hoger niveau te tillen? Dan is de E Learning van NeVeTe precies wat u nodig heeft! In slechts 1 uurtje tijd krijgt u een kort maar krachtige training met alle nodige uitleg en voorbereiding.

Deze E Learning is speciaal ontworpen om uw begrip van deze onderwerpen te vergroten en ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op de praktijk. Of het nu gaat om het correct plaatsen van bakenvoeten, het veilig gebruik maken van koppelklemmen of het belang van gehoorbescherming, onze E Learning biedt alle informatie die u nodig heeft.

Het beste gedeelte? U kunt deze E Learning volgen in uw eigen tempo en op elk gewenst moment. Dus of u nu een drukke professional bent of gewoon graag leert op uw eigen tempo, onze E Learning past perfect bij uw behoeften.

Goed verzorgd voor een betaalbare prijs,

Wil je graag jouw BRL 9101 vakman certificering behalen, maar ben je op zoek naar een betaalbare optie? Geen zorgen, NeVeTe staat voor je klaar om dit te regelen!

Bij NeVeTe begrijpen we dat kosten een belangrijke factor zijn bij het behalen van certificeringen. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om in slechts 2 dagen jouw BRL 9101 vakman certificering te behalen tegen een betaalbare prijs.

Onze aanpak is efficiënt en effectief. We maken gebruik van E-learning modules die speciaal zijn ontworpen om jou alle benodigde kennis bij te brengen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je beschikt over alle nodige schrijfgerei en maquettes van lego, zodat je optimaal kunt oefenen.

Onze ervaren docenten staan altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het leerproces. Daarnaast bieden we ook oefentoetsen aan, zodat je goed voorbereid bent op het examen.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook online presentaties aan waarin we de belangrijkste onderwerpen behandelen en tips geven voor het behalen van de certificering.

Wijk je af van de richtlijnen, dan accepteer je ook risico's....

Veilig werken is een eis en geen emotie. Onveilig werken is een keuze. Je kan gewend raken aan onveilig werken. Dat betekent nog niet dat de gevaren zijn geweken omdat je jezelf hebt getraind.

Voorbeelden van onze E-learning BRL 9101

BRL 9101 vakman
Begrijpelijke E learning
Werkkleding
Werk kleding......
Leuke begrijpelijke foto's
Snelle tekst kort maar krachtig

Onze agenda, van februari tot juli 2024

Staat uw datum er niet tussen? Dan zoeken wij voor u een plekje.

BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
375,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €45,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals
 • Officiele certificering BRL 9101 vakman
 • Geldigheidsduur 3 jaar
 • Met code 95 CCV U37
 • Mondeling examen mogelijk € 350,- p.p.

14 en 15 maart staat Rick in het hart van Breda. Op het menu, tijdelijke verkeersmaatregelen.

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

Wat maakt een BRL 9101 vakman zo competent? Veiligheid staat absoluut bovenaan de lijst! Deze vakmensen zijn getraind en gecertificeerd om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Ze hebben een diepgaand begrip van de veiligheidsvoorschriften en -procedures die van toepassing zijn in hun vakgebied.

Naast veiligheid hebben BRL 9101 vakmannen ook uitstekende technische vaardigheden. Ze zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van specifieke taken binnen hun vakgebied. Of het nu gaat om constructie, installatie of onderhoud, deze professionals weten precies wat ze doen.

Een ander belangrijk aspect van de competenties van een BRL 9101 vakman is hun vermogen om goed samen te werken. Ze begrijpen het belang van teamwork en communicatie op de werkvloer. Dit stelt hen in staat om efficiënt samen te werken met collega’s, klanten en andere belanghebbenden.

Tot slot zijn deze vakmannen ook zeer betrouwbaar en verantwoordelijk. Ze nemen hun werk serieus en streven altijd naar kwaliteit en klanttevredenheid. Met hun competenties kunnen ze een essentiële bijdrage leveren aan het waarborgen van veiligheid op de werkplek.

Kortom, BRL 9101 vakmannen combineren uitstekende technische vaardigheden met een sterk gevoel voor veiligheid, teamwork en verantwoordelijkheid. Met deze competente professionals weet je zeker dat je werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier worden uitgevoerd.

Op een mooie locatie een mooie ontmoeting met NeVeTe!

Wat een prachtige locatie in Breda! Hier staat Rick maar liefst twee dagen op het toneel voor de BRL 9101 vakman. Met een mooie grote ruimte en een uitgebreide lunch belooft dit een geweldig evenement te worden.

Deze locatie biedt niet alleen de perfecte setting voor de opleiding, maar ook alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde BRL 9101 bijeenkomst. Met ruimte voor interactie en netwerkmogelijkheden, kunnen deelnemers volop genieten van deze inspirerende omgeving.

En laten we vooral niet vergeten te benoemen dat er tijdens deze twee dagen ook gezorgd wordt voor een heerlijke uitgebreide lunch. Een moment om even bij te tanken en te genieten van Lekkere broodjes en drankjes

Kortom, met deze mooie grote locatie en de uitgebreide lunch is alles tot in de puntjes verzorgd. Rick staat klaar om zijn expertise te delen en samen met andere BRL 9101 vakmensen te leren en inspireren. Dit wordt ongetwijfeld een evenement om nooit meer te vergeten!

Bent u nieuwsgierig als organisatie dan komt u toch even proeven?

Wat leuk dat u interesse heeft in onze opleiding BRL 9101 vakman! Wij nodigen u graag uit om even bij te praten en een kopje koffie met ons te drinken. Tijdens dit informele moment kunnen wij ons voorstellen en al uw vragen beantwoorden. Of misschien overweegt u wel de overstap naar NeVeTe? Geen probleem, wij staan klaar om u van advies te voorzien. Wij Achterhoekers zijn namelijk bekend om onze gastvrijheid en helpen u graag verder op uw carrièrepad. Kom dus gerust langs en laat ons zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Botsabsorbers en verkeersregelaars
Een vraag uit de klas BRL 9101 specialisten

Hoe verloopt de 2 daagse opleiding BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen?

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 2 dagen je het vak verkeersmaatregelen gaan leren. Beide dagen gaan je voorbereiden op de kennis van verschillende onderdelen. Maar we gaan ook veel praktische informatie vertellen over jou werkzaamheden als BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen. Zo leggen we je aan de hand van publicaties CROW 96B en 96A uit welke figuur maatregelen van toepassing zijn bij de verschillende werkzaamheden van de uitvoerende partijen. Aan de hand van verschillende zoekvragen leren wij je navigeren door de publicaties van het CROW 96A en 96B.

De 2 examens die je gaat afleggen?

Als BRL 9101 vakman in verkeersmaatregelen ga je twee examens maken. Stichting infra kwaliteit verzorgd deze examens. Geen zorgen wij nodigen stichting infra kwaliteit uit op de gewenste dag en tijd. Zodat je genoeg de tijd krijgt om je optimaal voor te bereiden.

Het eerste examen 35 meerkeuze vragen….

Het eerste examen neemt ongeveer 45 minuten in beslag en bestaat uit 35 meerkeuzevragen met de a,b,c-structuur. Gelukkig staat het juiste antwoord altijd tussen de opties, wat het iets gemakkelijker maakt.

Het tweede examen 5 openvragen die je leren navigeren door de publicaties 96B en 96A van het CROW

Het tweede examen daarentegen richt zich op het navigeren door de twee publicaties: 96B en 96A. Dit examen bestaat uit vijf open vragen en duurt ook ongeveer 45 minuten.

In totaal zullen beide examens dus ongeveer anderhalf uur van je tijd in beslag nemen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en vertrouwd te raken met zowel de inhoud van de publicaties als het beantwoorden van meerkeuzevragen.

Met een grondige voorbereiding en kennis van de BRL 9101-richtlijnen zal je deze examens met succes kunnen afleggen en jouw vakmanschap als verkeersmaatregelen specialist kunnen aantonen. Veel succes!

Geslaagd? Dan krijg je een certificering van Stichting Infra Kwaliteit

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een certificaat BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen met een certificeringscode. Dit ontvang je binnen 7 werkdagen. Deze code sluit aan op het proces certificaat.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding BRL 9101 vakman bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Gratis E learning
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Een gezonde lunch
 • Schrijfblokken en pennen
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Groepsaanmeldingen voor BRL 9101 vakman

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 2 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf..

De eerste dag krijg je alle relevante informatie over materiaal en materieel waar de BRL 9101 vakman mee moet werken. Maar ook veiligheidsprotocollen en bijvoorbeeld beleid en proces. Daarnaast is er een uitgebreide informatie over het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen en de inrichting van de principe maatregel. De tweede dag bespreken wij de autosnelweg en natuurlijk het navigeren in de publicaties 96A en 96B van het CROW.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

BRL 9101 vakman in Arnhem iedereen is geslaagd
BRL 9101 vakman verkeersmaatregelen

in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen

in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen

in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen

in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen in 2 dagen jou BRL 9101 vakman certificering behalen