Opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
412,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen vanaf 4 personen incompany
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
 • Les in Leeuwarden

Opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven

De opleiding tot verkeersregelaar in Eindoven? Ons Achterhoekse bedrijf geeft inmiddels 19 jaar les in het prachtige Eindhoven!

De weg naar succes

Met onze uitgebreide opleiding en training word je een professionele verkeersregelaar die vol zelfvertrouwen het verkeer kan regelen. We bieden zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden, zodat je goed voorbereid de weg op kunt.

Voor iedereen die verkeersregelaar wil worden.

Bij NeVeTe verwelkomen we iedereen die verkeersregelende handelingen wil verrichten op de weg. Of je nu hovenier, stratenmaker, toezichthouder of handhaver bent, onze opleiding is geschikt voor alle achtergronden en functies.

Waarom kies je de opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven provincie Brabant bij NeVeTe?

In de prachtige noordelijke kan van provincie Brabant bevind zich Eindhoven! Een prachtige stad van meer dan 244.000 inwoners. Een echte culturele stad met veel bezienswaardigheden. Belangrijke infrastructuur komt samen bij Eindhoven. De A58 en de A67 en de A2! Zo heeft Eindhoven een groot centraal station waar het openbaar vervoer optimaal moet kunnen functioneren. De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven maakt de dan tijdens de opleiding gelijk bewust van het snelle verkeer in Brabant. Één van de absolute bezienswaardigheden is dan ook de Sint-Catharina kerk.  Inmiddels kent Eindhoven onze organisatie en hebben het vertrouwen verkregen van getrouwe wegbeheerders. 

Waarom zou je kiezen voor NeVeTe? Nou, allereerst omdat we al 19 jaar ervaring hebben in het lesgeven aan startende en ervaren verkeersregelaars. We hebben een solide reputatie opgebouwd en hebben het vertrouwen van de organisaties in Nederland verdient.

De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven

Maar dat is niet alles! Bij NeVeTe zorgen we ook voor actieve begeleiding voor elke doelgroep. Of je nu een beginner bent die net begint met het vak verkeersregelaar, of een gevorderde verkeersregelaar bent, die zijn vaardigheden wil verbeteren, wij staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Onze docenten zijn zeer bekwaam en gepassioneerd in wat ze doen. Ze zullen je motiveren en aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Met hun expertise en persoonlijke benadering krijg je de begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn in het vak verkeersregelaar.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele verkeersregelaars opleiding met jarenlange ervaring en actieve begeleiding, dan is NeVeTe de juiste keuze voor jou!

In het Centrum van Brabant, Eindhoven de opleiding tot verkeersregelaar

Eindhoven, een bruisende stad in het zuiden van Nederland, biedt een breed scala aan opleidingsmogelijkheden voor verschillende beroepen. Een van deze interessante opleidingen is die tot verkeersregelaar. Als beroepsverkeersregelaar speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid op de weg. Je zorgt ervoor dat het verkeer soepel en ordelijk verloopt, vooral tijdens drukke evenementen of bij wegwerkzaamheden. Het is een verantwoordelijke taak die vraagt om goede communicatieve vaardigheden en kennis van verkeersregels.

Wil je graag in Eindhoven les krijgen van echte verkeersprofessionals dan is NeVeTe de verkeersorganisatie om je aan te melden. Tijdens de opleiding leer je niet alleen over verkeersregels en -signalering, maar ook over hoe je effectief kunt communiceren met weggebruikers en hulpdiensten. Je gaat een echte kruising regelen en nog zoveel meer!

Het mooie aan de opleiding tot beroepsverkeersregelaar in Eindhoven is dat je praktijkervaring kunt opdoen in een dynamische omgeving. Eindhoven staat bekend om zijn levendige evenementenkalender en bouwprojecten, wat betekent dat er altijd mogelijkheden zijn om je vaardigheden als verkeersregelaar in de praktijk te brengen.

Of je nu net begint met je carrière of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, de opleiding tot beroepsverkeersregelaar in Eindhoven biedt interessante perspectieven. Met de groeiende vraag naar gekwalificeerde professionals op dit gebied, zul je merken dat er volop kansen zijn om je carrière op te bouwen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid in Eindhoven en daarbuiten.

Opleiding verkeersregelaar in Leeuwarden
De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar

Hoe ziet de dagenindeling eruit in Eindhoven?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising.

De examens die je gaat afleggen in Eindhoven?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie! .
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Op locatie

Liever een Groepscursus op locatie in Eindhoven?

Natuurlijk! Wij komen graag in uw eigen vertrouwde omgeving om onze talenten over te brengen aan uw personeel. Wij nemen een beamer mee, schrijfblokken en natuurlijk al onze vaardigheden! Zet u alvast de koffie?

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Vragen over de opleiding tot verkeersregelaar?

Jouw vragen, onze expertise

Heb je vragen over de vereisten, het opleidingsproces of de carrièremogelijkheden als verkeersregelaar? Wij hebben alle antwoorden! Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij elke stap van je reis naar het worden van een geweldige verkeersregelaar.

Voor groepen tot 8 personen rekenen wij 3 dagen voor de opleiding tot verkeersregelaar. Groepen tot 4 personen rekenen wij 2 dagen.

Voor individuele aanmeldingen kan je je inschrijven op de pagina agenda. Wil je groepen aanmelden kan je profiteren van voordeel kortingen. Neem even contact op via info@nevete.nl of bel met 0545-842880.

De lestijden voor de individuele opleidingen tot verkeersregelaar zijn standaard van 08:30 tot ongeveer 15:30. Wilt u groepen aanmelden dan kunnen wij in overleg met uw organisatie deze lestijden aanpassen.

Tijdens de lessen krijg je kleding in bruikleen. Heb jezelf kleding deze volgens de Staatscourant 2009 verkeersregelaars zijn voorgeschreven dan mag je deze kleding gebruiken. 

Het is mogelijk een kleding pakket bij ons te bestellen. Tegen scherpe voordeel tarieven.

Deze kan je aanvragen bij aanstellingspas.nl. Deze landelijke organisatie is de enige organisatie die verkeersregelaarspassen uitreikt. 

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Wilt u werken met tijdelijke verkeersmaatregelen en dit volgens de BRL 9101 normering?

De opleiding BRL 9101 vakman bestaat uit 2 dagen training inclusief examen van Stichting infra kwaliteit. BRL 9101 vakman word verzorgt door Rick Mulders Nederlandse…………….

Inschrijven

Heb je vragen aan ons?

Heb je vragen aan ons

Wellicht kunnen wij deze beantwoorden?

De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven De opleiding tot verkeersregelaar in Eindhoven