Update NeVeTe de opleiding tot verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
475,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €175,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen vanaf 4 personen incompany
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals
 • Les in Leeuwarden

Update NeVeTe de opleiding tot verkeersregelaar...

Een update van en voor nieuwe verkeersregelaars

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen bij NeVeTe met betrekking tot de opleiding tot verkeersregelaar. De afgelopen maand hebben wij onze opleidingen succesvol georganiseerd in verschillende steden, waaronder Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Arnhem en Haarlem.

Wat ons onderscheidt van anderen is ons indrukwekkende slagingspercentage van 100%. Wij streven er niet alleen naar om de beste te zijn in wat we doen, maar ook om betaalbaar te blijven voor iedereen. Net als Max Verstappen blijven wij vastberaden om aan de top te blijven en dit zorgt ervoor dat onze hospitality en service altijd op eenzame hoogte blijft. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u als consument.

Onze docenten hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende kruispunten om ervoor te zorgen dat onze studenten goed voorbereid zijn op alle mogelijke situaties die ze kunnen tegenkomen tijdens de opleiding als verkeersregelaar.

Koffie van Kees Jan….

Wat een verassing, een kopje koffie tijdens onze opleidingen verkeersregelaar, we werden blij verrast door Kees Jan. Hij regelde een kopje koffie tijdens de opleiding verkeersregelaar in Arnhem. Aangenaam verrast want het had de hele ochtend geregend. Drijfnat waren de studenten tijdens de opleiding verkeersregelaar.

Bij NeVeTe geloven we sterk in het belang van kwalitatief hoogstaand onderwijs en persoonlijke begeleiding. Onze ervaren instructeurs staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en studenten te ondersteunen tijdens hun leerproces.

Of je nu geïnteresseerd bent in het worden van een verkeersregelaar of gewoon meer informatie wilt ontvangen over onze opleidingen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Het was erg gezellig

Alaaddin schreef een review over de opleiding verkeersregelaar ons op Google.

Alaaddin werd door zijn werkgever ingeschreven voor de opleiding verkeersregelaar in Arnhem. Een spontane leergierige jongeman met een brede glimlach. Tijdens de 7 uur durende theorie was Alaaddin erg geïnteresseerd in wat het vak verkeersregelaar kon hem kon bieden. Samen met zijn collega’s Martijn en Johanna volgenden ze de opleiding tot verkeersregelaar!

Review van Alaaddin op Google:

14 uur geleden
 
NIEUW
Deze man is een top leraar! Grappig, spontaan, lief, heeft mensen kennis, goede opleider, heeft inzicht, heeft veel ervaring, en je kan hem goed hebben.
Ik heb veel van hem geleerd. Echt een aanrader!
Rick jij bent mijn grote breur! 😁
 
 
Reactie van de eigenaar
13 uur geleden
Dankjewel Alaaddin, wat ben je een topper! Goed gewerkt. Wat stond je te stralen bij het examen verkeersregelaar. Dankjewel voor je review. Groetjes team NeVeTe Rick Mulders.
 
Zo zie je maar weer, we zijn zelfs lief volgens Alaaddin! 

Hoe ziet de dagenindeling eruit voor de opleiding verkeersregelaar.

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising.

De examens die je gaat afleggen met NeVeTe en de politie academie?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe behalen?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie! .
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar in Arnhem

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Op locatie

Liever een Groepscursus op locatie?

Natuurlijk! Wij komen graag in uw eigen vertrouwde omgeving om onze talenten over te brengen aan uw personeel. Wij nemen een beamer mee, schrijfblokken en natuurlijk al onze vaardigheden! Zet u alvast de koffie?

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Vragen over de opleiding tot verkeersregelaar?

Jouw vragen, onze expertise

Heb je vragen over de vereisten, het opleidingsproces of de carrièremogelijkheden als verkeersregelaar? Wij hebben alle antwoorden! Onze deskundige begeleiders staan klaar om jou te helpen bij elke stap van je reis naar het worden van een geweldige verkeersregelaar.

Voor groepen tot 8 personen rekenen wij 3 dagen voor de opleiding tot verkeersregelaar. Groepen tot 4 personen rekenen wij 2 dagen.

Voor individuele aanmeldingen kan je je inschrijven op de pagina agenda. Wil je groepen aanmelden kan je profiteren van voordeel kortingen. Neem even contact op via info@nevete.nl of bel met 0545-842880.

De lestijden voor de individuele opleidingen tot verkeersregelaar zijn standaard van 08:30 tot ongeveer 15:30. Wilt u groepen aanmelden dan kunnen wij in overleg met uw organisatie deze lestijden aanpassen.

Tijdens de lessen krijg je kleding in bruikleen. Heb jezelf kleding deze volgens de Staatscourant 2009 verkeersregelaars zijn voorgeschreven dan mag je deze kleding gebruiken. 

Het is mogelijk een kleding pakket bij ons te bestellen. Tegen scherpe voordeel tarieven.

Deze kan je aanvragen bij aanstellingspas.nl. Deze landelijke organisatie is de enige organisatie die verkeersregelaarspassen uitreikt. 

BRL 9101 specialist verkeersmaatregelen

Wilt u werken met tijdelijke verkeersmaatregelen en dit volgens de BRL 9101 normering?

De opleiding BRL 9101 vakman bestaat uit 2 dagen training inclusief examen van Stichting infra kwaliteit. BRL 9101 vakman word verzorgt door Rick Mulders Nederlandse…………….

Inschrijven

Heb je vragen aan ons?

Heb je vragen aan ons

Wellicht kunnen wij deze beantwoorden?

opleiding tot verkeersregelaar  opleiding tot verkeersregelaar  opleiding tot verkeersregelaar opleiding tot verkeersregelaar opleiding tot verkeersregelaar opleiding tot verkeersregelaar opleiding tot verkeersregelaar opleiding tot verkeersregelaar opleiding tot verkeersregelaar opleiding tot verkeersregelaar