Verkeersregelaar worden

Wilt u graag verkeersregelaar worden?

Verkeersregelaar worden?

Verkeersregelaar worden bij NeVeTe

Maximaal aantal deelnemers theorie

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Maximaal aantal deelnemers praktijk

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Contact

0545-842880

Mail

Info@nevete.nl

Prijs p.p

€ 475- ex btw inclusief examenkosten ter waarde van €175,-

Prijs groepen

Vraag een offerte bij onze administratie

Officieel beroeps-examen SVNL

Als afronding krijgt u na het behalen van de de examens de certificaat code.

Verkeersregelaar worden? Dat is Fantastisch! Om verkeersregelaar te worden in Nederland is het wel zo handig een goede opleiding te krijgen. Om verkeersregelaar te worden in Nederland ben je bij NEVeTe aan het juiste adres.  Binnen de branche van verkeersregelaars zien we een sterke toename van professionalisering, wat heel fijn is. Wil jij graag verkeersregelaar worden? Kom bij ons trainen.

Verkeersregelaar worden? Wij verzorgen al 19 jaar de opleiding.

Al ruim 15.000 verkeersregelaar zijn verkeersregelaar geworden via NeVeTe. Wij verzorgen snelle en de juiste training die je nodig hebt om verkeersregelaar te worden. We leggen je alles uit hoe je de aanstellingspas kan aanvragen en hoe je als verkeersregelaar kan communiceren, de aanwijzingen moet geven en natuurlijk vertellen wij je alles over wat je nodig hebt als verkeersregelaar tijdens je werkzaamheden. We bereiden je goed voor op het verkeersregelaarsexamen. Immers we leren je alle kneepjes van het vak. Kom je bij ons trainen krijg je nog een leuk presentje… speciaal voor de verkeersregelaar.

Verkeersregelaar worden is hartstikke leuk

De best verkozen cursus, tot beroeps-verkeersregelaar in Nederland.

Samen in één klas

Klassikale lessen en praktijklessen in de opleiding tot verkeersregelaar

NeVeTe verzorgt de opleiding verkeersregelaar in 3 dagen waarvan 1 theorieles van 7 lesuren en 2 praktijkdagen van 09.00 tot 16.00 uur

Wil jij professioneel verkeersregelaar worden?

NeVeTe heeft een professioneel programma ontwikkeld voor de opleiding verkeersregelaar, dat jou in drie dagen verteld met welke veiligheidseisen je te maken krijgt, als verkeersregelaar. De bedoeling is natuurlijk dat opdrachtgevers je sneller boeken en meer vertrouwen in jou gaan krijgen als professional. Als verkeersregelaar heb je een grote mate van veiligheidsgevoel. Dat leren wij jou uitstralen op de werkvloer.

Meer vertrouwen van wegbeheerders!

Na deze opleiding krijg je meer vertrouwen van wegbeheerders en uitvoerders in Nederland. Verkeersregelaars die door NeVeTe zijn getraind komen beter aan werk en worden serieuzer genomen door opdrachtgevers en wegbeheerders.

Wat verdient een verkeersregelaar

Wij maken van jou een beroeps-verkeersregelaar

Natuurlijk ben je bij ons in de juiste handen. We gaan je helpen de aanwijzingen als tweede natuur te zien. We leren je het verkeer anders te benaderen waardoor je net een stap voor bent op andere verkeersregelaars in Nederland.

Hoeveel dagen training

Heb ik 2 of 3 dagen training nodig?

NeVeTe legt het uit,

Een veel gestelde vraag is of wij de opleiding in twee of drie dagen kunnen verzorgen? NeVeTe legt het uit. Dit is namelijk afhankelijk van de grote van de groep verkeersregelaars.

3 dagen 8 kandidaten

De drie dagen cursus tot verkeersregelaar heeft te maken met de grote van de groep verkeersregelaars. Vanaf 6 tot 8 kandidaten kunnen wij de opleiding in drie dagen inclusief examen verkeersregelaar verzorgen.

2 dagen 5 kandidaten

Tot 5 kandidaten kunnen wij de opleiding aanbieden in 2 dagen. Dit scheel tijd. De docent heeft hier ruimte genoeg om al uw vragen te beantwoorden en te begeleiden op de kruising. Je krijgt dan twee lesdagen inclusief examen.

Om verkeersregelaar te worden moet je twee onderdelen volgen?

Opleiding verkeersregelaar

De opleiding verkeersregelaar kent twee toets onderdelen. Een theorie onderdeel met toets en een praktische toets. De praktische toets wordt afgenomen door Stichting Verkeersregelaars Nederland.

De theorie voor de opleiding verkeersregelaar

De theorie bestaat uit verschillende onderdelen op maat gemaakt per doelgroep. Na de 7 uren theorie wordt deze afgesloten met een schriftelijk of mondeling examen. Presentatie en prestatie van de verkeersregelaar besproken en wettelijke kaders. Het speciale programma richt zijn op de doelgroep van de aanvraag. Particulieren krijgen alles te weten over de verkeersregelaar, aangepaste trainingen voor bedrijven en doelgroepen krijgen voor hun beroeps gerelateerde zaken erbij. Bijvoorbeeld een hovenier krijgt meer informatie over tijdelijke verkeersmaatregelen. De doelgroep BOA krijgt meer over incident management.

Het verkeersregelaarsexamen voor de verkeersregelaar. Officieel examen beroeps-verkeersregelaar SVNL

Het examen bestaat uit het regelen van een GOW kruising voor de duur van 15 minuten. Er wordt gekeken naar inzicht, doorstroming, positie op de kruising. Er zijn meer examenonderdelen in de praktische toets en deze wordt afgenomen door NeVeTe en SVNL

Welkom in onze lessen verkeersregelaar

Onze lessen en dag indeling

In onze les...

Wat heb je nodig in onze lessen en wat krijg je tijdens de lessen uitgereikt. In de opleiding tot verkeersregelaar verzorgen wij natuurlijk een ruime plek om te zitten en een speciaal programma om jou te trainen tot verkeersregelaar. Wij hanteren basis principes als houding gedrag en kennis van de wet en regelgeving.

De Opleiding tot verkeersregelaar in Apeldoorn

Onze lessen straten om 09.00 uur met een voorstel rondje. Waar kom je vandaan en wat heb je nodig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het examen tot beroeps-verkeersregelaar

Kom je bij ons trainen om verkeersregelaar te worden dan krijg je dit tijdens je lessen.

De benodigdheden krijg je uitgereikt als schrijf materiaal en schrijfbokken. Maar we voorzien je ook van een opgebouwd lesprogramma wat je alles verteld over de opleiding tot verkeersregelaar. Tussendoor toetsen wij dit af. Met een uitstekende Power Point presentatie geven wij een duidelijk inzicht in regelgeving en richtlijnen. Wij zorgen voor de juiste materialen en jij hoeft alleen maar goede zin mee te nemen. Zo kan je de beste verkeersregelaar worden van Nederland.

Wij hebben verkeersregelaars kleding tijdens de praktijkdagen.

U kunt verkeersregelaarskleding bij ons bestellen. Wilt u dit niet dan nemen wij onze professionele doos verkeersregelaarskleding mee. Wij kleden u aan van top tot teen en u krijgt van ons alle benodigdheden in bruikleen. Behalve de verkeersregelaarsfluit. Ik neem aan dat u begrijpt dat u deze na de opleiding mag houden! Om verkeersregelaar te worden heeft u kleding nodig? Deze kunt u eenvoudig bestellen via NeVeTe.

Verkeersregelaar worden, maar je wilt graag advies of een offerte?

NeVeTe staat bekend om zijn buigzaamheid. Wij bieden u advies en ruimte om bepaalde zaken te overleggen. Zo kunt u verschillende doelgroepen met ons bespreken. In cultuur, taal, en of beperkingen. Een goed advies over deze opleiding verkeersregelaar is van groot belang. 

Herhalingstrainingen tot verkeersregelaar

Wij bieden uitgebreide herhalingstrainingen aan klik hier

Voor een gezellige en leerzame setting staat NeVeTe garant. De opleiding verkeersregelaar is echte een vakkundige opleiding, wegbeheerders en opdrachtgevers nemen je veel serieuzer en weten dat je een professional bent in voorbereidingen en toepassingen van jouw kennis en talenten die zijn ontwikkeld door NeVeTe.

Waarom verkeersregelaar worden bij NeVeTe?

12 provincies

Wij geven in alle 12 provincies de opleiding tot verkeersregelaar. Wij kunnen u altijd een plek bieden, maar vol is vol.

De opleiding verkeersregelaar

Incompany bij uw organisatie?

Wij komen graag bij u op locatie. Voor uw deelnemers is het natuurlijk erg prettig om in een vertrouwde omgeving les te krijgen.

Waarom nog meer?

Nieuws over verkeersregelaars
Nieuwe richtlijnen examen verkeersregelaars
Opleiding verkeersregelaar Wageningen

Nieuwe examenrichtlijnen

Vanaf 8 februari 2023

De nieuwe examenrichtlijnen worden vanaf 8 februari 2023 gehanteerd. De Nederlandse taal wordt een verplichte eis tijdens het praktijk examen verkeersregelaar.

Screenshot 20220215 220221 Gallery (1)

Verkeersregelaars parkeerterreinen

Werken op parkeerterreinen

In een afgesloten omgeving met een hek, ketting, slagboom en of prive terrein, kan een verkeersregelaar zonder bevoegdheid verkeersregelende handelingen verrichten op een terrein.

Opleiding verkeersregelaar voor toezicht en handhavers

Rol van de politie, verkeersregelaars

De rol van de politie?

De rol van de politie op verkeersregelaars staat beschreven als toezichthouder op alle verkeersregelaars. Dit besluit is te lezen onder art 57 BABW. De politie kan je aanstellingspas innemen.

Verkeersregelaar worden in Nederland

Deze cursus verkeersregelaar is betaalbaar....

Verkeersregelaar worden? 'Wij weten hoe'

Wat leuk dat jij jezelf of iemand anders wil aanmelden. Dat betekent dat jij verkeersregelaar gaat worden. We hebben mogelijkheden genoeg. Onderaan de pagina staan alle datums waarop wij een opleiding tot verkeersregelaar aanbieden. Kies voor jezelf of iemand anders een geschikte datum en locatie uit één van de agenda blokken onderaan deze pagina. Vul daarna je aanmelding in op het contact formulier. Je bent pas aangemeld op moment dat de administratie jouw plek in de opleiding heeft bevestigd. Weet je niet zeker hoe het werkt?

Bel ons op 0545-842880. Wij zijn op werkdagen geopend van ma/vrij 09.00 uur tot 17.00 uur.

Leuke weetjes over de verkeersregelaar? klik hier.

Informatie & Advies

Verkeersregelaar worden

Veelgestelde vragen over verkeersregelaar worden

Veel gestelde vragen

Wat verdient een verkeersregelaar
Opleiding tot verkeersregelaar

Je kan het beste verkeersregelaar worden via NeVeTe.nl. Om verkeersregelaar te worden heb je een basis opleiding nodig. De Nederlandse overheid heeft bepaald dat als men verkeersregelaar wil worden een theorie en praktijk onderdeel moet volgen. Om verkeersregelaar te worden moet je beide onderdelen behalen. Daarna dien je een aanstellingspas aan te vragen! Heb je hulp nodig en zoek niet verder en meld je aan bij NeVeTe. Verkeersregelaar worden dat doe je bij NeVeTe het advies en opleidingcentra voor verkeerstechniek.