Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Opleiding verkeersregelaar

De Nederlandse verkeerstechniek
412,- Ex btw p.p.
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • Individuele aanmelding mogelijk
 • Groepsaanmeldingen mogelijk
 • Geschikt voor zzp'ers
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

De opleiding verkeersregelaar in Haarlem?

Opleiding verkeersregelaar BRL 9101

De opleiding verkeersregelaar in Haarlem verzorgd door NeVeTe,

Welkom bij NeVeTe, dé plek waar u de opleiding tot verkeersregelaar in Haarlem kunt volgen! In slechts 3 dagen tijd bieden wij een professionele opleiding aan, zodat u kunt transformeren tot een bekwame verkeersregelaar. Want laten we eerlijk zijn, het zijn van een verkeersregelaar is geen taak die men zomaar even uitvoert. Maar maakt u zich geen zorgen, NeVeTe staat klaar om u daarbij te helpen!

Op de eerste dag van onze opleiding behandelen wij uitgebreid theoretische vraagstukken. We kijken naar wat er nodig is om van u een succesvolle verkeersregelaar te maken. Wat zijn uw beste kwaliteiten en hoe kunnen wij deze optimaal benutten in het verkeer? Bij NeVeTe geloven we dat iedereen unieke talenten heeft die kunnen bijdragen aan veiligheid en efficiëntie op de weg. Dit organiseren wij natuurlijk in een mooie en professionele ruimte in Haarlem? Natuurlijk kunnen wij ook incompany opleidingen en trainingen verzorgen.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw sterke punten te kennen en deze te laten schitteren in uw rol als verkeersregelaar. Daarom nemen we de tijd om individueel met u te werken en uw potentieel te ontdekken. Onze ervaren instructeurs zullen hun kennis en expertise met u delen, zodat u vol zelfvertrouwen de weg op kunt gaan.

Bij NeVeTe streven we naar niets minder dan excellentie. Wij geloven dat het vak van verkeersregelaar meer is dan alleen maar borden vasthouden of gebaren maken. Het gaat om het waarborgen van veiligheid, het reguleren van verkeersstromen en het beschermen van mensen. Met onze opleiding in Haarlem zorgen wij ervoor dat u de juiste vaardigheden en kennis opdoet om deze belangrijke rol met trots te vervullen.

Dus, als u klaar bent om uw passie voor verkeersveiligheid om te zetten in een carrière als verkeersregelaar, dan is NeVeTe de juiste keuze voor u. Wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens uw opleiding in Haarlem en daarna. Samen zorgen we ervoor dat u de beste versie van uzelf wordt in deze uitdagende maar lonende functie.

Ben je klaar om de wereld van verkeersregelaar te betreden? Bij ons ben je aan het juiste adres! In slechts twee praktijkdagen zullen wij je volledig voorbereiden op dit spannende vakgebied. Met meer dan 19 jaar aan vakkennis zijn wij experts in ons vak en zullen we je alle ins en outs leren die je nodig hebt.

Het regelen van een kruising in Haarlem is niet alleen een belangrijke taak, maar ook ontzettend leuk om te doen! Onze ervaren instructeurs zullen samen met jou op pad gaan en je begeleiden in elke stap van het proces. Van poot voor poot regelingen tot dynamische regelingen, wij zullen je alle technieken en vaardigheden bijbrengen die nodig zijn om een succesvolle verkeersregelaar te worden.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team in Haarlem en ontdek de opwinding en voldoening van het regelen van het verkeer. Schrijf je vandaag nog in voor onze praktijkdagen en maak de eerste stap naar een veelbelovende carrière als verkeersregelaar!

De opleiding verkeersregelaar bestaat nu 19 jaar en zijn aangesloten bij SVNL.

Het zijn van een verkeersregelaar is niet iets wat je ‘zomaar’ doet, het is echt een dienstverlening die kennis en kunde vereist! Bij NeVeTe trainen wij al meer dan 19 jaar lang aankomende verkeersregelaars. Bij ons geldt; wat je uitstraalt moet je ook waarmaken! Er is een theoretisch en praktisch onderdeel. Deze moet je beide met goed resultaat hebben afgerond. Dan kunnen we je feliciteren met jouw diploma. 

Schrijf je nu in, doe de opleiding verkeersregelaar in Haarlem...

Ontdek een wereld van mogelijkheden in de opleiding tot verkeersregelaar

Met NeVeTe krijg je toegang tot een breed scala aan onderwerpen die worden behandeld tijdens de opleiding tot verkeersregelaar. Van verkeerswetgeving tot communicatietechnieken, we hebben alles wat je nodig hebt om een bekwame en zelfverzekerde verkeersregelaar te worden.

Gedetailleerd en toch toegankelijk

Onze opleiding biedt gedetailleerde informatie, maar we begrijpen ook dat leren leuk moet zijn! Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze cursusinhoud gemakkelijk te begrijpen en toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je achtergrond of ervaring.

Even meekijken bij de opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Om- en Om regeling

Tijdens de opleiding bij NeVeTe geven wij in de theorie lessen de om en om regeling. Om zo de verkeersregelaars optimaal voor te bereiden. Hier een kleine instructie video.

Hoe verloopt de opleiding verkeersregelaar in Haarlem?

Hoe ziet de dagenindeling eruit?

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar in een prachtige locatie in Haarlem en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising in Haarlem.

De examens die je gaat afleggen in de bruisende stad Haarlem?

Om jouw doel te bereiken, moet je twee examens afleggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is belangrijk om te weten dat het praktijkexamen onder begeleiding van de politie plaatsvindt, wat een extra laagje professionaliteit toevoegt aan jouw certificering als verkeersregelaar.

examen verkeersregelaarTijdens het theorie-examen krijg je vragen over verkeersregels, -borden en -situaties voorgelegd. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw kennis op het gebied van verkeersveiligheid te laten zien. Het beloofd een echte opfrisser te zijn van je verkeerskennis en inzicht.

Het praktijkexamen is waar je echt kunt stralen! Je wordt begeleid door de politie tijdens dit examen, wat betekent dat je leert hoe je situaties veilig en efficiënt kunt regelen. Dit geeft niet alleen een gevoel van verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid om direct feedback te ontvangen van professionals in het veld. Voor maximaal 15 minuten ga je stralend alle weggebruikers een doorgang bieden op de meest uiteenlopende situaties van een kruising.

Bereid je voor op beide examens met enthousiasme en vastberadenheid. Als gecertificeerd verkeersregelaar kun jij bijdragen aan de veiligheid op de weg en helpen bij het soepel laten verlopen van verkeersstromen. Succes met jouw examens!

 

Het diploma verkeersregelaar van NeVeTe?

Van harte gefeliciteerd, je bent geslaagd. Je ontvangt nu een diploma verkeersregelaar met een certificeringscode. Deze certificeringscode heb je nodig om aan te tonen bij aanstellingspas.nl dat je bent geslaagd. Met deze code vraag je de uiteindelijke verkeersregelaarspas aan. We noemen dit ook wel de aanstellingspas.

Waar betaal ik nu voor als ik de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe kies..

Zowel bij de open inschrijving en in-company opleiding verzorgen wij het volgende:

 • Inschrijfkosten
 • Inschrijving voor beide examens
 • Klassikale lessen
 • Begeleiding van ervaren docenten
 • Lesmateriaal
 • Verwerking van de examen uitslagen
 • Lunch alleen bij in-company trainingen (optioneel tegen meerprijs)
 • Natuurlijk een kleine attentie!
Sussanne Mulders

Sussanne

Voor al je vragen?

Hoeveel dagen krijg ik les?

De Nederlandse verkeerstechniek
2 of 3 dagen
 • Inclusief examenkosten €163,-
 • 1 dag van 7 uur theorie
 • Nabespreking theorie examen
 • 2 dagen van 7 uur praktijk
 • Examen SVNL 15 min, p.p
 • Nabesprkeing examen SVNL
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

Hoeveel dagen ga je les volgen in Haarlem tijdens de opleiding verkeersregelaar?

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem
De opleiding tot verkeersregelaar in Alkmaar

Wij adviseren 3 dagen voor groepen 7 of 8 personen. Grotere groepen is mogelijk. Echter het examen SVNL heeft een limiet betreft deelnemers tijdens het examen. 

Wij hebben de volgende mogelijkheden,

 • Je kan jezelf of andere inschrijven in de bestaande groepen via onze agenda. Dan kom je samen met andere mensen in één groep van maximaal 8 kandidaten.
 • Je kan ook groepen bij ons aanmelden en dan komen wij bij jou op een afgesproken locatie lesgeven.

Deze twee daagse opleiding tot verkeersregelaar is alleen als je groepen tot 5 verkeersregelaars wilt laten opleiden. Echter dan dient de locatie van de oefenkruising zich binnen de straal van 10 km van de theorie locatie te bevinden. 

Voorwaarden:

 • Geschikt voor boa’s
 • Verlenging van de aanstellingspas
 • Kleine groepen van 4 of 5 kandidaten

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

goeie tips voor het examen brl 9101 verkeersmaatregelen

Ik voelde mij gelijk thuis in Haarlem. Wat een hartelijk ontvangst. Inmiddels geven wij al ruim 10 jaar lang de opleiding tot verkeersregelaar in Haarlem.

Groepsaanmeldingen voor bedrijven

De Nederlandse verkeerstechniek
Dag tarief
 • Dag tarief docent vraag een offerte
 • Altijd een voordeel tarief
 • Engelse taal mogelijk
 • Duitse taal mogelijk
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • Je krijgt 3 lesdagen van professionals

In-company opleidingen en groepsaanmeldingen in de regio Haarlem?

Groepsaanmeldingen bij uw organisatie of bedrijf in Haarlem…

Onze dagindeling is van 08:30 tot 15:30 uur waarin we in totaal 3 dagen je het vak van verkeersregelaar gaan leren. De eerste dag krijg je theorie over het vak verkeersregelaar en de andere twee dagen krijg je een leuke maar vooral leerzame praktijk opleiding op een echte kruising. De theorie locatie zal dan bij uw organisatie of bedrijf worden georganiseerd. De kruising zal in de nabijheid worden uitgezocht. Let op, de kruising dient een examen geregistreerde kruising te zijn.

Welke benodigdheden heeft onze docent nodig op uw locatie in Haarlem?

Onze docent heeft een een eigen beamer. Echter dient u op locatie een beamerscherm of witte muur te hebben om te projecteren. Daarnaast dienen er tafels en stoelen in de ruimte aanwezig te zijn waar uw personeel aan kan zitten en schrijven. De ruimte dient een nooduitgang te bezitten en duidelijk instructies aanwezig te zijn bij eventuele ontruiming. Onze presentaties werken via het internet. Het is van belang dat onze docent internet kan verkrijgen via WIFI.

Verder is het van belang dat er een flipover of een whiteboard aanwezig is in de ruimte.

Lunch tijdens de theorie lessen?

Wilt u een gezonde lunch, dan verzorgen wij tegen een meerprijs deze lunch. De kosten van deze lunch zijn €25,- per persoon. Natuurlijk mag en kan u dit zelf organiseren. Indien u geen lunch wilt bij de in-company trainingen dient er een mogelijkheid te zijn om te pauzeren in een aparte ruimte.

Dagtarieven voor onze dienstverlening…..natuurlijk!

Voor in-company opleidingen en trainingen berekenen wij voordelige tarieven. Bent u bij ons al bekend? Dan weet u dus dat u korting kan krijgen.

Parkeerkosten?

Het kan natuurlijk zijn dat op sommige locaties parkeerkosten betaald moeten worden. Houdt u dus rekening met mogelijke parkeergelden. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen.

Flexibel net als u!

Net als u zijn wij uitermate flexibel. Wij willen u een aangename ervaring geven met onze komst. Mocht u extra of andere wensen hebben horen wij dit graag van u. 

Wat is er te doen in Haarlem?

Haarlem, de prachtige stad vol historie en cultuur, heeft zoveel te bieden voor zowel bewoners als bezoekers. Of je nu een liefhebber bent van kunst, geschiedenis, winkelen of gewoon genieten van de sfeer van een levendige stad, Haarlem heeft voor ieder wat wils.

Wat is er te doen in Haarlem? Nou, laten we beginnen met de architectonische schoonheid die deze stad te bieden heeft. Wandel door de charmante straatjes en bewonder de goed bewaarde middeleeuwse gebouwen. Bezoek het beroemde Teylers Museum, het oudste museum van Nederland, waar je kunt genieten van kunst en wetenschap in een prachtige omgeving.

Voor liefhebbers van winkelen is er de Grote Markt met zijn gezellige marktkramen en boetiekjes. Hier vind je alles wat je hartje begeert – mode, accessoires, antiek en nog veel meer. Vergeet niet om even te pauzeren op een terrasje en te genieten van een heerlijke kop koffie of een ambachtelijk gebrouwen biertje.

Ook voor natuurliefhebbers heeft Haarlem veel te bieden. Het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt vlakbij en is perfect voor wandelingen of fietstochten door uitgestrekte duinen en bossen. Geniet van de rust en stilte terwijl je wordt omringd door prachtige natuur.

En laten we vooral niet vergeten dat Haarlem ook bekend staat om zijn bruisende culinaire scene. Van gezellige cafés tot Michelin-sterrenrestaurants, er is voor elk wat wils. Proef de lokale specialiteiten en laat je verrassen door de creatieve gerechten die worden geserveerd.

Kortom, het verkeer in Haarlem staat niet alleen symbool voor drukte op de wegen, maar ook voor de levendigheid en diversiteit van deze prachtige stad. Dus kom langs en ontdek zelf alles wat Haarlem te bieden heeft. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden die deze stad te bieden heeft.

Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem Opleiding verkeersregelaar in Haarlem

Waarom kiest u voor NeVeTe?

De Nederlandse verkeerstechniek
19 jaar ervaring
 • Meest ervaren docenten
 • Begrijpelijk lesmateriaal
 • Lestijden van 08:30 tot 15.30 uur
 • 12 provincies 12x NeVeTe
 • 99% slagingskansen
 • Heldere digitale factuur
 • Altijd up to date over de opleiding verkeersregelaar
 • Mogelijkheid voor specifieke doelgroepen als ADHD - ADD - PDD NOS
 • WWB en UWV toegankelijk

U kiest voor NeVeTe, dankjewel....

Danjewel namens team NeVeTe

Dankjewel dat je hebt gekozen voor NeVeTe! Bij NeVeTe hebben we een diepe passie voor veiligheid en verkeer. We zijn er trots op dat we zijn erkend als een toonaangevend opleidingscentrum met uitgebreide expertise in dit vakgebied.

Kom je ook trainen bij ons als verkeersregelaar?

Onze opleiding tot verkeersregelaar is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen die in veiligheid en verkeer wil werken, de juiste kennis en vaardigheden heeft. We geloven sterk in het belang van goed opgeleide professionals die de weggebruikers kunnen begeleiden en zorgen voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.

Persoonlijke aandacht..

Bij NeVeTe staat persoonlijke aandacht centraal. Onze ervaren instructeurs begeleiden je gedurende het hele leerproces, zodat je alle benodigde kennis en praktische vaardigheden kunt verwerven om succesvol aan de slag te gaan als verkeersregelaar.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij NeVeTe en samen te werken aan een veiliger verkeer.

Hoe word ik een verkeersregelaar