Onze opleidingen

Wat leuk dat u gaat kiezen voor een opleiding bij NeVeTe. De mogelijkheden lopen uiteen en geven u ruim keus. Onze opleidingen geven wij door heel Nederland en dat betekent dat u bij voldoende aanmeldingen in uw eigen vertrouwde omgeving les krijgt. Wilt u meer weten over onze opleidingen? klik op de onderstaande button!

Zoekt u personeel?

NeVeTe regelt voor u het beste personeel op uw eigen werkvloer. Van service medewerkers tot beveiligers en natuurlijk verkeersregelaars. NeVeTe werkt volgens de NEN- 4400-01 en ABU en SNA richtlijnen. Goed personeel moet veilig kunnen werken en daar staan wij garant voor. Wilt u meer weten? klik op de onderstaande button

Uw evenement

Heeft u service medewerkers nodig? Of misschien wel goed getrainde evenementen verkeersregelaars? Dan bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers staan graag voor u klaar op elk evenement. Toegangscontroles of het aannemen van een parkeerkaart, uw bezoeker zal het aan niets ontbreken. Wij staan graag voor u klaar! 

Parkeercontroleurs?

Wij leveren u graag parkeercontroleurs. Wij hebben leuke parkeercontroleurs in ons team van NeVeTe. Met de juiste middelen kunnen ze uw gemeente van dienst zijn. Immers een aanwijzing van de gemeente volstaat om onze medewerkers zijn of haar taak te laten volbrengen. Communicatie en integriteit, hospitality. NeVeTe kan dit u bieden. 

Stel uw vraag

Geef een waarde voor Naam.
is geen geldig e-mail address.
Ongeldige invoer
Geef een waarde voor Bericht.
Whats app ons
­