Verkeersregelaar worden in Groningen

Wilt u graag verkeersregelaar worden?

Verkeersregelaar worden in Groningen

De opleiding verkeersregelaar van NeVeTe

Maximaal aantal deelnemers theorie

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Maximaal aantal deelnemers praktijk

Maximaal 8 deelnemers minimaal 4 deelnemers

Contact

0545-842880

Mail

Info@nevete.nl

Prijs p.p

€ 412,- ex btw inclusief examenkosten ter waarde van €162,-

Prijs groepen aanmelden in Groningen.

Vraag een offerte bij onze administratie

Wil je graag verkeersregelaar worden in Groningen? Fantastisch! Wij kunnen in Nederland nooit genoeg verkeersregelaars hebben. Maar alvorens jij jezelf verkeersregelaar mag noemen, is het wel zo handig om hier een professionele opleiding verkeersregelaar hiervoor te volgen. Je bent voor de opleiding verkeersregelaar bij NeVeTe geheel aan het juiste adres. Binnen de branche van verkeersregelaars zien we een sterke toename van professionalisering, wat heel fijn is. Wil jij graag verkeersregelaar worden? Kom bij ons trainen.

De opleiding verkeersregelaar bestaat nu 19 jaar en zijn aangesloten bij SVNL.

Het zijn van een verkeersregelaar is niet iets wat je ‘zomaar’ doet, het is echt een dienstverlening die kennis en kunde vereist! Bij NeVeTe trainen wij al meer dan 19 jaar lang aankomende verkeersregelaars in Groningen. Bij ons geldt; wat je uitstraalt moet je ook waarmaken! Er is een theoretisch en praktisch onderdeel. Deze moet je beide met goed resultaat hebben afgerond. Dan kunnen we je feliciteren met jouw diploma. 

Verkeersregelaar worden in Groningen

NeVeTe geeft al ruim 16 jaar les in Groningen

De voorliefde voor Groningen,

De stad, met oude gebruiken en gewoonten, de hoofdstad van Grunn. Met ruim 203000 inwoners, kleurt de stad in het hoge noorden van Nederland. Bekend van o.a het authentieke spellen winkeltje Wir War wat geleid wordt door mijn zus Kim Hoetjes Mulders. Ik ben reuze trots op haar. Archeologen kunnen hun hart ophalen in Groningen. Immers de stad/dorp is historisch en dat kan je goed zien. 16 jaar geleden mocht ik de eerste opleider zijn in Groningen die de opleiding tot verkeersregelaar mocht verzorgen voor de gemeentelijk ambtenaren van de buitendienst. De opleiding tot verkeersregelaar duurt 3 dagen en tussen de dagen door ga ik even op bezoek bij mijn zus en bezoek de historische markt en kijk graag naar de oudste kerk van Nederland. Met een biertje bij de drie gezusters, vier ik elke keer weer dat ik mag lesgeven in Groningen.  Ik zie jullie graag terug in Groningen. Wil je team NeVeTe uitnodigen in Groningen omdat je graag de opleiding verkeersregelaar wil volgen? Hartstikke leuk.

Verkeersregelaar worden in Groningen...

De best verkozen opleiding tot beroeps-verkeersregelaar in Nederland.

Samen in één klas

Klassikale lessen en praktijklessen in de opleiding tot verkeersregelaar

NeVeTe verzorgt de opleiding verkeersregelaar in Groningen in 3 dagen waarvan 1 theorieles van 7 lesuren en 2 praktijkdagen van 09.00 tot 16.00 uur

Wil jij professioneel verkeersregelaar worden in Groningen?

NeVeTe heeft een professioneel programma ontwikkeld voor de opleiding verkeersregelaar uit Groningen, dat jou in drie dagen verteld met welke veiligheidseisen je te maken krijgt, als verkeersregelaar. De bedoeling is natuurlijk dat opdrachtgevers je sneller boeken en meer vertrouwen in jou gaan krijgen als professional. Als verkeersregelaar heb je een grote mate van veiligheidsgevoel. Dat leren wij jou uitstralen op de werkvloer. In Groningen oefenen wij op verschillende locaties.

Meer vertrouwen van wegbeheerders uit Groningen!

Na deze opleiding krijg je meer vertrouwen van wegbeheerders en uitvoerders in Groningen. Verkeersregelaars die door NeVeTe zijn getraind komen beter aan werk en worden serieuzer genomen door opdrachtgevers en wegbeheerders.

Verkeersregelaar worden

Wij maken van jou een beroeps-verkeersregelaar

Natuurlijk ben je bij ons in de juiste handen. We gaan je helpen de aanwijzingen als tweede natuur te zien. We leren je het verkeer anders te benaderen waardoor je net een stap voor bent op andere verkeersregelaars in Nederland.

Opleiding verkeersregelaar in Nederland

Opleiding verkeersregelaar in Groningen

De opleiding verkeersregelaar kent twee toets onderdelen. Een theorie onderdeel met toets en een praktische toets. De praktische toets wordt afgenomen door Stichting Verkeersregelaars Nederland.

De theorie voor de opleiding verkeersregelaar in Groningen.

De theorie bestaat uit verschillende onderdelen op maat gemaakt per doelgroep. Na de 7 uren theorie wordt deze afgesloten met een schriftelijk of mondeling examen.

Praktijk in de opleiding verkeersregelaar in Groningen.

Het examen bestaat uit het regelen van een GOW kruising voor de duur van 15 minuten. Er wordt gekeken naar inzicht, doorstroming, positie op de kruising. Er zijn meer examenonderdelen in de praktische toets en deze wordt afgenomen door NeVeTe en SVNL

Welkom in onze lessen verkeersregelaar in de stad Groningen

Onze lessen en dag indeling

In onze lessen in de Stad Groningen...

Wat heb je nodig in onze lessen en wat krijg je tijdens de lessen uitgereikt. In de opleiding tot verkeersregelaar in Groningen, verzorgen wij natuurlijk een ruime plek om te zitten en een speciaal programma om jou te trainen tot verkeersregelaar. Wij hanteren basis principes als houding gedrag en kennis van de wet en regelgeving.

Opleiding tot verkeersregelaar

Onze lessen straten om 09.00 uur met een voorstel rondje. Waar kom je vandaan en wat heb je nodig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor het examen tot beroeps-verkeersregelaar

De benodigdheden krijg je uitgereikt als schrijf materiaal en schrijfbokken. Maar we voorzien je ook van een opgebouwd lesprogramma wat je alles verteld over de opleiding tot verkeersregelaar. Tussendoor toetsen wij dit af. Met een uitstekende Power Point presentatie geven wij een duidelijk inzicht in regelgeving en richtlijnen. Wij zorgen voor de juiste materialen en jij hoeft alleen maar goede zin mee te nemen.

Wij hebben verkeersregelaars kleding tijdens de praktijkdagen in Groningen.

U kunt verkeersregelaarskleding bij ons bestellen. Wilt u dit niet dan nemen wij onze professionele doos verkeersregelaarskleding mee. Wij kleden u aan van top tot teen en u krijgt van ons alle benodigdheden in bruikleen. Behalve de verkeersregelaarsfluit. Ik neem aan dat u begrijpt dat u deze na de opleiding mag houden!

Ruimte voor overleg en advies in Groningen...

NeVeTe staat bekend om zijn buigzaamheid. Wij bieden u advies en ruimte om bepaalde zaken te overleggen. Zo kunt u verschillende doelgroepen met ons bespreken. In cultuur, taal, en of beperkingen. Een goed advies over deze opleiding verkeersregelaar is van groot belang. 

Herhalingstrainingen tot verkeersregelaar in Groningen..

Wij bieden uitgebreide herhalingstrainingen aan klik hier

NeVeTe geeft bij verschillende organisaties les in Groningen. NeVeTe heeft een 9,3 gescoort door ruim 12.000 studenten die bij de Nederlandse verkeerstechniek hebben getraind. NeVeTe is bekend in Groningen en omstreken vanwege haar lange ervaring als docent en opleider voor verkeersregelaars in Groningen.

Video opleiding verkeersregelaar

Professioneel regelen

Hoe professioneel je het verkeer in Nederland kan regelen? Rick Mulders laat het hier zien. Immers het vak beroeps-verkeersregelaar in Nederland is een echte beroepsgroep.

Waarom kiest u voor NeVeTe

12 provincies

Wij geven in alle 12 provincies de opleiding tot verkeersregelaar. Wij kunnen u altijd een plek bieden, maar vol is vol.

De opleiding verkeersregelaar

Incompany bij uw organisatie?

Wij komen graag bij u op locatie. Voor uw deelnemers is het natuurlijk erg prettig om in een vertrouwde omgeving les te krijgen.

Waarom nog meer?

Nieuws over verkeersregelaars uit Groningen
Nieuwe richtlijnen examen verkeersregelaars uit Groningen
Opleiding verkeersregelaar Wageningen

Nieuwe examenrichtlijnen

Vanaf 8 februari 2023

De nieuwe examenrichtlijnen worden vanaf 8 februari 2023 gehanteerd. De Nederlandse taal wordt een verplichte eis tijdens het praktijk examen verkeersregelaar.

Screenshot 20220215 220221 Gallery (1)

Verkeersregelaars parkeerterreinen

Werken op parkeerterreinen

In een afgesloten omgeving met een hek, ketting, slagboom en of prive terrein, kan een verkeersregelaar zonder bevoegdheid verkeersregelende handelingen verrichten op een terrein.

Opleiding verkeersregelaar voor toezicht en handhavers

Rol van de politie, verkeersregelaars

De rol van de politie?

De rol van de politie op verkeersregelaars staat beschreven als toezichthouder op alle verkeersregelaars. Dit besluit is te lezen onder art 57 BABW. De politie kan je aanstellingspas innemen.

Opleiding verkeersregelaar in Nederland

Wil jij verkeersregelaar worden in Groningen meld je dan nu aan..

Verkeersregelaar worden? 'Wij weten hoe'

Wat leuk dat jij jezelf of iemand anders wil aanmelden voor de opleiding verkeersregelaar in Groningen. We hebben mogelijkheden genoeg. Onderaan de pagina staan alle datums waarop wij een opleiding tot verkeersregelaar aanbieden. Kies voor jezelf of iemand anders een geschikte datum en locatie uit één van de agenda blokken onderaan deze pagina. Vul daarna je aanmelding in op het contact formulier. Je bent pas aangemeld op moment dat de administratie jouw plek in de opleiding heeft bevestigd. Weet je niet zeker hoe het werkt?

Bel ons op 0545-842880. Wij zijn op werkdagen geopend van ma/vrij 09.00 uur tot 17.00 uur.

Leuke weetjes over de verkeersregelaar? klik hier.

Opleiding verkeersregelaar Groningen

Opleiding Groningen

Beroeps-verkeersregelaar
485
412,- per deelnemer
 • Inclusief examen SVNL
 • 3 volle lesdagen
 • Inclusief examenkosten t.w. €162,-
 • Groepskortingen mogelijk
 • Nu met gratis cap en fluit
Veel gekozen

Herhalingstraining Groningen

beroeps-verkeersregelaar
350
219,- per deelnemer
 • Exclusief lunch (optioneel)
 • Lesdag van 7 uren
 • Certificaat van deelname
 • Groepskortingen mogelijk
 • Nu met gratis cap en fluit
Populair

BRL 9101 Groningen

Verkeersregelaar verkeersmaatregelen
375
314,- per deelnemer
 • Inclusief lunch
 • U krijgt 1 dag les
 • Inclusief examenkosten
 • Groepskortingen mogelijk
 • Nu met gratis cadeau van Nevete
Populair

Blog

Interessante nieuws berichten voor Groningers......

Kunnen wij u helpen?

Sussanne Mulders

Sussanne

Offertes boekingen

Sussanne heeft graag de touwtjes in handen. Ze is te bereiken voor vragen boekingen en offertes. Ze regelt alles op ons kantoor. Sussanne is te bereiken op werkdagen van ma tot vrij van 09.00 uur/ 17.00 uur

Tel 0545-842880

E:  Info@nevete.nl

Rick

Rick

Docent

Rick is veel te vinden in het klaslokaal. Hij geeft al ruim 19 jaar les. Rick staat voor iedereen klaar. Hij is gespecialiseerd in verkeersmaatregelen een echte specialist. Voor vragen kunt u hem bereiken

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

opleiding verkeersregelaar

Verkeersregelaars

Inhuren

Om verkeersregelaars in te huren bij NeVeTe is het van belang ruim van te voren te reserveren. Onze verkeersregelaars zijn allemaal BRL 9101 vakman gecertificeerd. Voor reserveringen kunt u bellen of emailen naar,

Tel 0545-842880

E: Info@nevete.nl

Agenda opleiding verkeersregelaar

Kies één van de blokken hieronder. Je kunt selecteren welke datum en plaats je graag de opleiding wil volgen. Daarna vul je het contact formulier in en nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Staat uw datum er niet tussen? Neem contact met ons op.

Vol

Den Haag

Verkeersregelaar

24 juli 09.00 - 16.00 uur

25 juli 08.30 - 15.30 uur

26 juli 08.30 - 15.30 uur

Vol

Hilversum

Verkeersregelaar

30 juli 09.00 - 15.00 uur

31 juli 08.30 - 15.00 uur

1 augustus 08.30 - 15.30 uur

Rotterdam

Verkeersregelaar

6 augustus 09.00 - 15.00 uur

7 augustus 08.30 - 15.00 uur

8 augustus 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Verkeersregelaar

14 augustus 09.00 - 15.00 uur

15 augustus 08.30 - 15.00 uur

16 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

19 augustus 09.00 - 15.00 uur

20 augustus 08.30 - 15.30 uur

21 augustus 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

28 augustus 09.00 - 15.00 uur

29 augustus 08.30 - 15.30 uur

30 augustus 08.30 - 15.30 uur

Haarlem

Verkeersregelaar

16 september 09.00 - 15.00 uur

17 september 08.30 - 15.00 uur

18 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Breda

Verkeersregelaar

25 september 09.00 - 16.00 uur

26 september 08.30-15.00 uur

27 september 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Dordrecht

Verkeersregelaar

30 september 09.00 - 15.00 uur

1 oktober 08.30 - 15.30 uur

2 oktober 08.30 - 15.30 uur

Gouda

Verkeersregelaar

1 oktober 09.00 - 15.00 uur

2 oktober 08.30 - 15.00 uur

3 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nijmegen

Verkeersregelaar

7 oktober 09.00 - 15.00 uur

8 oktober 08.30 - 15.00 uur

9 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Dordrecht

Verkeersregelaar

9 oktober 09.00 - 15.00 uur

10 oktober 08.30 - 15.30 uur

11 oktober 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Verkeersregelaar

28 oktober 09.00 - 15.00 uur

29 oktober 08.30 - 15.00 uur

30 oktober 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Zwijndrecht

Verkeersregelaar

30 oktober 09.00 -15.00 uur

31 oktober 08.30 -15.30 uur

1 november 08.30 - 15.30 uur

Gouda

Verkeersregelaar

6 november 09.00 - 15.00 uur

7 november 08.30 - 15.00 uur

8 november 08.30 - 15.30 uur

Hilversum

Verkeersregelaar

12 november 09.00 - 15.00 uur

13 november 08.30 - 15.00 uur

14 november 08.30 - 15.30 uur

Den Haag

Verkeersregelaar

20 november 09.00 tot 15.00 uur

21 november 08.30 tot 15.00 uur

22 november 08.30 tot 15.30 uur

Vol

Haarlem

Verkeersregelaar

26 november 09.00 - 15.00 uur

27 november 08.30 - 15.00 uur

28 november 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Den Haag

Verkeersregelaar

27 november 09.00 - 15.00 uur

28 november 08.30 - 15.30 uur

29 november 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

2 december 09.00 - 15.00 uur

3 december 08.30 - 15.30 uur

4 december 08.30 - 15.30 uur

Nieuw toegevoegd

Rotterdam

Verkeersregelaar

11 december 09.00 - 15.00 uur

12 december 08.30 - 15.30 uur

13 december 08.30 - 15.30 uur

Wilt u meer dan een vakman worden in het verkeerregelen?

Extra lessen voor de verkeersregelaar

Specialistische trainingen voor verkeersregelaars.

Exelent opleiding NeVeTe

Vanaf 4 personen €199,- ex btw p.p.

Dynamische regelingen kruispunten

Deze module verteld u alles over de dynamische regelingen op kruispunten en T kruisingen. Het regelen met meerdere verkeersstromen tegelijk. U dient bij aanvang een aanstellingspas verkeersregelaar te tonen.

Exelent opleiding NeVeTe

Voor prijs vraag offerte

Herhaling voor Boa's gemeente

Op maat gemaakte trainingen voor boa’s die jaarlijks even opfrissen. Dit kan praktisch maar ook theoretisch. De verkeersregelaar voor Boa’s richt zich meer op ongevallen, calamiteiten en evenementen. 

Exelent opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €275,- ex btw p.p.

Agressie beheersing

Maatwerk voor beroeps-verkeersregelaars die in de uitoefening van hun beroep veel te maken krijgen met agressie met weggebruikers, uitvoerders, wegwerkers. Wat is ego? Hoe gaan we ermee om? De training is met acteurs. Het belooft een spannende dag te worden! Groepstarieven graag een offerte aanvragen.

Exelent opleiding NeVeTe

Vanaf 8 personen €199,- ex btw p.p.

Om en om regelingen

De training richt zich op materiaal en materieel en de standaard uitrusting van een verkeersregelaar die veel bij om en om regelingen staat. Wat zijn je verantwoordelijkheden en hoe werk je nu echt volgens de richtlijnen. Deze opleiding kan u combineren met dynamisch regelen op kruispunten.

Exelent opleiding NeVeTe

Vanaf 6 personen €199,- ex btw p.p.

Avondtrainingen met kegel lamp

Ben ik nu echt zichtbaar tijdens mijn werk. Hoe geeft u de aanwijzingen en hoe is de positie van uw lichaam ten opzichte van de weggebruiker. Ook het regelen met een torch en kegel blijkt soms onduidelijk voor vele verkeersregelaars en weggebruikers. In deze avond trainingen geven wij u alle inzichten.

Exelent opleiding NeVeTe

tot max 4 personen €275,- ex btw p.p.

Exelent regelen kruising Rick Mulders

Tot max 4 personen gaan met onze docent 4 verschillende kruisingen regelen. Dynamisch met tram spoor en extra elementen. De dag wordt verzorgt met lunch en u krijgt van ons een keurmerk bij goed gevolg van deze training. De trainingen vinden plaats in Rotterdam Amsterdam en Den-Haag. 

Waar kan je de opleiding verkeersregelaar volgen?

De opleiding verkeersregelaar kan je volgen bij verschillende opleidingsinstituten. Maar welke is nu geschikt voor jou? Belangrijk is af te stemmen bij wie je het meest op je gemak voelt. Kijk naar ervaring, maar ook welke lesstof je krijgt aangeboden. Zijn ze bijvoorbeeld aangesloten bij Stichting Verkeersregelaars Nederland. De gemiddelde duur van een opleiding tot verkeersregelaar is 3 dagen. Het is dus belangrijk goede voorkennis te nemen als je verkeersregelaar wilt worden. Neem geen overhaaste beslissingen. Kom je er niet uit dan kan je ons ook om advies vragen. 

Veel gestelde vragen over verkeersregelaars

Veel gestelde vragen over verkeersregelaars en de opleiding van verkeersregelaars. Wij gaan nader in op de volgende vragen!

U kunt als verkeersregelaar aan de slag bij NeVeTe. Bij deze verkeersregelaars organisatie kunt u solliciteren. Momenteel zijn er nog openstaande vacatures. 

Een beroeps-verkeersregelaar die volledig is gecertificeerd, inclusief VCA, BRL 9101, tramveiligheid heeft een start tarief van €35,- ex btw met een minimale afname van 6 aaneengesloten uren per oproep. 

Kies voor het opleidingsinstituut van NeVeTe. Met ruim 19 jaar ervaring is dit het meest betrouwbare opleidingsinstituut voor verkeersregelaars in Nederland.

Dit verschilt per verkeersregelaars organisatie. Maar gemiddeld zit dit tussen de €13 en €15 euro bruto.

Het advies is ga niet lager dan €27,- ex btw. Immers je hebt je afdrachten. Spreek goede algemene voorwaarden af. Zorg voor de juiste certificeringen. Gemiddeld liggen de reiskosten op de eerste 100 kilometer vrij. Echter spreek een minimale afname af per aaneengesloten oproep. Minimaal ligt deze gemiddeld op 6 uren. 

Hierover kunt u het beste contact opnemen met de Nederlandse verkeerstechniek uit Lochem. Deze geeft u onafhankelijk advies, over prijsstellingen, opleidingen en inzet van verkeersregelaars. Voorwaarden en richtlijnen bij inzet van werk in uitvoering.

Heeft u met spoed een opleiding tot verkeersregelaar nodig? Dan kunt u het beste contact zoeken met de Nederlandse verkeerstechniek in Lochem. Dit opleidingsinstituut gaat uw spoed vraag behandelen en staan hierin goed aangeschreven.

In loondienst niet meer dan 12 uur per dag met een maximum uren van 52 per week. De verkeersregelaar dient tussen de 5,5 uur en 10 uur minimaal 30 minuten pauze te hebben genoten. Dit mag de verkeersregelaar onderbreken in twee maal 15 minuten. Echter de pauze dient de dienst te doorbreken en mag niet vooraf of achteraf worden genomen. Bij een verkeersregelaarsdienst van 12 uur dient de verkeersregelaar minimaal 45 minuten pauze te hebben genoten.

Het antwoord is simpel, pauzes worden niet betaald. Echter dient u deze pauze zelf in te richten en mag geen werk bevatten. U heeft dus in uw pauze een vrij moment voor u zelf. Echter als u niet weg kunt van uw werkplek om moverende redenen is men verplicht uw pauze door te betalen. Raadzaam is wel uw organisatie ervan in kennis te stellen dat u geen pauze heeft genoten. Gebeurt dit te vaak is dit namelijk strafbaar. 

U kunt voor twee werkgevers werken op 1 aanstellingspas. Echter maak juiste afspraken met de organisaties waar je gaat werken. Doe dit nooit zonder zeggenschap van je werkgever. Immers de werkgever heeft je namelijk verzekerd via een BAV verzekering. 

Nee, de verkeersregelaar heeft een andere taak dan handhaving.

Nee, u mag enkel het logo 11 bij 11 centimeter van uw organisatie op de linker voorborst plaatsen van de jas of hes. Logo’s op mouwen of de achterkant van de jas of hes is niet toegestaan. Ook het dragen van epauletten is een extra toevoeging en veranderd hiermee de uitstraling van de jas of hes deze is vast gelegd in de Staatscourant 2009 verkeersregelaars.

Opleiding verkeersregelaar

Veel gestelde vragen

De opleiding verkeersregelaar

Veel gestelde vragen

Wij leggen jou graag uit wat ons lesprogramma voor jou betekent

De opleiding tot verkeersregelaar kan je het beste volgen bij NeVeTe.nl De opleiding verkeersregelaar bestaat al ruim 19 jaar en heeft uiterst professionele docenten. NeVeTe verzorgd de opleiding tot verkeersregelaar in heel Nederland. 

Wat leuk dat jij je gaat inschrijven. Kom je alleen? Dan kan je deelnemen in één van onze bestaande open inschrijvingen. Deze staan onderaan elke pagina van opleiding naar keuze. Als je op een voorkeurs datum en locatie hebt geklikt dan wijst het zich vanzelf. 

Groepen zijn altijd welkom. Het advies is om met ons in contact te komen voor een datum. Deze plannen wij samen met u. Wij stellen een mooie offerte op voor jouw organisatie. Na ondertekening gaan wij voor jou aan het werk. Houden je met van alles op de hoogte en bereiden je organisatie goed voor.

Als je ons even belt op 0545-8 42880 dan helpt ons team jou graag verder. Het kan natuurlijk zijn dat er iemand zijn plek toch niet afneemt. Dan kunnen we jou blij maken met deze plek.

Natuurlijk mag je dit weten. Wij verzorgen de theorie locatie met koffie en thee. Bij afname van een groep is het ook mogelijk om de lunch door ons te laten organiseren. Anders willen wij je vragen je eigen lunch mee te nemen. 

Je krijgt van ons een notitieblok en pen. Onze presentatie duurt maximaal 7 uur. Dit gebeurt door middel van een PowerPoint presentatie met beeld en geluid. Optioneel is het ook mogelijk om een kledingpakket (verkeersregelaarshesje, pet en fluit) bij ons af te nemen, dit tegen een kleine meerprijs. Anders krijg je schoon gewassen verkeersregelaarskleding in bruikleen aangeboden.

Tijdens de praktijk krijg je natuurlijk een verkeersregelaars fluit.

Na de presentatie krijg je een theorie-examen verkeersregelaar

Het theorie en praktijk examen zit bij de totaal prijs inbegrepen!

Ons team vindt dat de opleiding tot verkeersregelaar zo breed mogelijk moet worden verzorgd. Het is belangrijk dat kandidaten zich op hun gemak voelen. Wij leiden iedereen op vanaf 18 jaar. Onze bekendheid binnen de branche verkeersregelaars heeft een grondveste gekregen in ontwikkeling van deze branche. Wij zijn betrokken bij vele organisaties waarvan bijvoorbeeld de Stichting Verkeersregelaars Nederland. Maar ook de organisatie Stichting Infra Kwaliteit houdt zich bezig met ontwikkeling met en rondom de juiste opleiding in de branche. Onze organisatie staat open voor meer. Is altijd op zoek naar vernieuwing en mogelijkheden. 

Onze organisatie staat graag voor u klaar. Lesplannen worden op maat geschreven. Zo kunt u onze docenten inhuren voor uw eigen organisatie! Vele organisaties gingen u al voor. Vaak omdat het uit handen geven van deze opleiding altijd verfrissing brengt in docentschap. 

Nevete past zich dus graag aan in uw organisatie! We gaan op onderzoek uit waar uw organisatie voor staat en vertalen dit terug in een op maat gemaakte training of opleiding.

Betekent dit dat wij onder uw naam en logo lesgeven? Dat heeft u goed begrepen. Uw uitstraling met onze professionals.

Natuurlijk kan dat! Wil je werken als verkeersregelaar dan ben je van harte welkom. Neem contact op met NeVeTe. Wij gaan je adviseren en kijken samen met jou wat het meest passend is. 

Wat kost de opleiding tot verkeersregelaar? De opleiding tot verkeersregelaar kost gemiddeld tussen de €450 en €500,- . Bij ons kost de opleiding tot verkeersregelaar €485,- Dit is inclusief examenkosten ter waarde van €150,-

U leest het goed, vanaf 8 februari komen er nieuwe richtlijnen omtrent het examen van de verkeersregelaar. Bij uitstek zal er gecontroleerd worden op de beheersing van de Nederlandse taal. De verkeersregelaar dient in het Nederlands te communiceren, bij omleidingen of wegopbrekingen. Deze eis is gesteld door de stichting verkeersregelaars Nederland en de Politie academie.